Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
-
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Περίμενε , ισχύει το εκτός έδρας γκολ στο ελλαδισταν?
-
Με ΠΑΟAye4 έγραψε:Η Λαμία στον ημιτελικό ανταμωνει με το δικό μας ζευγάρι?
Οχι με Παναθηναικο/Καρδιτσα. Εμεις με Παναιτωλικο/γαβροAye4 έγραψε:Η Λαμία στον ημιτελικό ανταμωνει με το δικό μας ζευγάρι?
ΝΑΙ ΡΕΕΕ Η ΜΟΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟblackchaos έγραψε:Περίμενε , ισχύει το εκτός έδρας γκολ στο ελλαδισταν?
++++++CCCP έγραψε:Εκατσα και ειδα τα χαιλαιτς και φυσικα κλασσικο κλαμα ελληνων οπαδων να σκοραρουν ποντους προπαγανδας, ολες οι αμφισβητουμενες ειναι σωστες αποφασεις απο τον διαιτητη και δεν ειναι καν 50/50
Και τα δυο χαζα πεναλτι ειναι πεναλτι
Δεν φενεται πουθενα να περναει η μπαλα τη γραμμη που λενε οι σκωληκες
Και επειδη λεγεται εδω μεσα πολυ, εγω δεν βλεπω κανενα λογο να δωθει επαναληψη στο τελευταιο πεναλτι. Ενα ποδι στη γραμμη πρεπει να κρατησει ο τερματοφυλακας και αυτο κανει. Σε καμια περιπτωση δε προσπαθει να φυγει μπροστα και να "κλεψει" ο τερματας οπως συνηθηζαν να κανουν πριν τον κανονισμο. Κραταει το ποδι στη γραμμη και στην χειρωτερη να μην ακουμπαει στην κυριωλεξια για κανα εκατοστο την γραμμη και φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση να δωθει επαναληψη για αυτο ουτε φενεται αυτο. Κανενας λογος για επαναληψη.
- Μπαρκαρούτσος
Εν τω μεταξύ, ο Ο. Α.Ρ.Η.Σ. συνεχίζει να έχει το 2022 όσα γκολ έχουν βάλει οι Lakers και ο Τσιτσιπάς μαζί.
Ο ρουλης με το να ειναι οχι απλα ατιτλος αλλα χωρις μεγαλη νικη στο κυπελο απο τον τελικο του 70, πρεπει να ειναι, χωρις πλακα, η πιο underachieving αναλογα την δυναμικη της ομαδα σε θεσμο κυπελου στην ιστορια του ποδοσφαιρου παγκοσμια.
Ο κουλαλης γριά είναιaivas19 έγραψε:Πωωωω μιλαμε για φυτα
Ο Κουλαλης λεει αν πηγαινε 1-1 θα πηγαιναμε στα πεναλτι. Οτι επειδη πηγε παραταση ολα ξεκινανε απο την αρχη, ΤΙ ΛΕΕΙ;
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΝΟΝΤΑΝ
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΑΓΙΚΟ
Ναι ξερω, βασικα αντιΠΑΟΚ ειναιrenegade έγραψε:Ο κουλαλης γριά είναιaivas19 έγραψε:Πωωωω μιλαμε για φυτα
Ο Κουλαλης λεει αν πηγαινε 1-1 θα πηγαιναμε στα πεναλτι. Οτι επειδη πηγε παραταση ολα ξεκινανε απο την αρχη, ΤΙ ΛΕΕΙ;
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΝΟΝΤΑΝ
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΑΓΙΚΟ
Παντως αυτος ο Καμαρα δεν ειναι κακος παικτης
Να πούμε και κανένα σοβαρό πέρα από την πλάκα με τον ρούλη: με τον βάζελο στον τελικό... μ' αρέσει!
-
Δεν μπορω να καταλαβω αν κανεις πλακα ή οχιDimg4 έγραψε:Παντως αυτος ο Καμαρα δεν ειναι κακος παικτης
Παντως αυτος ο ταγαρα ειναι οτι χειροτερο εχω δει ποτε σε φορ α εθνικης..
Μιλαμε για απιστευτο αρχιταγαρο. Ο τυπος δεν εχει βαλει ουτε 1 κανονικο γκολ, εχει 2 πεναλτυ και ενα απλα πανω στη γραμμη
Δεν έχω Αλτσχάιμερ.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Αδερφέ στην Τούμπα ήτανε ...hawklord έγραψε:[quote="ΚΩΣΤΑΣ
Σημ. Την πίκρα που έφαγα μέσα στο Καυτανζόγλειο το 70 , πληρώνουν τόσα χρόνια.
Για το 1970 γράφω και ήμουν μέσα.[/quote]
Σορι αδερφε. Λάθος μου.
Ο Ακπομ του τελευταίου μηνα 5 τετοιους θελει στην καθισιαgiliopoulos έγραψε:Δεν μπορω να καταλαβω αν κανεις πλακα ή οχιDimg4 έγραψε:Παντως αυτος ο Καμαρα δεν ειναι κακος παικτης
Παντως αυτος ο ταγαρα ειναι οτι χειροτερο εχω δει ποτε σε φορ α εθνικης..
Μιλαμε για απιστευτο αρχιταγαρο. Ο τυπος δεν εχει βαλει ουτε 1 κανονικο γκολ, εχει 2 πεναλτυ και ενα απλα πανω στη γραμμη