ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
-
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Εμένα δε με τρελαίνει ο Boetius, μόνο μια χρονιά έχει γράψει νούμερα. Κακός δεν θα είναι, αλλά θέλουμε οπωσδήποτε έναν παίκτη με εύκολο γκολ γιατί τέτοιος δεν υπάρχει στο ρόστερ. Έναν ρε παιδί μου να συγκλίνει και να σουτάρει όπως έκανε ο Τζόλης.
- sourmenetes
- Moderator
Είπε κάποιος ότι είναι στόχος;proedros έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν γίνεται κίνηση για Μποετιους…Αφού δεν τους βγαίνουν οι αρχικοί στόχοι , κλείστε τον και καλύπτονται και 2 θέσεις…
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- FreeWatcher
Και εγω πιστευω οτι παλευουν για κατι δυνατο ειτε για εξτρεμ, ειτε για 10ρι...
Ισως να περιμενουν τελευταια στιγμη, και καμια σπόντα...
Ξερουν οτι εχει γκρινια ο κοσμος σχετικα με τις χαμηλου επιπεδου μεταγραφες το καλοκαιρι, αλλα εαν δεν βρουνε ακρη με αυτα που ψαχνουν ισως να μην γινει κινηση τωρα..
Ειδωμεν...
Ισως να περιμενουν τελευταια στιγμη, και καμια σπόντα...
Ξερουν οτι εχει γκρινια ο κοσμος σχετικα με τις χαμηλου επιπεδου μεταγραφες το καλοκαιρι, αλλα εαν δεν βρουνε ακρη με αυτα που ψαχνουν ισως να μην γινει κινηση τωρα..
Ειδωμεν...
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Με το που τελείωσε η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος βγήκε από τον μάνατζερ του Μουνιρ πως τον θέλαμε και προσπαθήσαμε μέχρι τελευταία στιγμή να τον πάρουμε. Να ηταν οι κλασικές σάλτσες και υπερβολές των μάνατζερ; Μπορεί αν και δεν μου φάνηκε ως τέτοια.
Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις ήταν:
"Ο Μουνίρ είχε προσφορές από αρκετές ομάδες. Στην Ολλανδία, η Αϊντχόφεν και η Φέγενορντ τον τσέκαραν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Επίσης, ο Άγιαξ έδειξε ενδιαφέρον και ήταν μια καλή επιλογή, αλλά δεν προχώρησε.
Στην Αγγλία, η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ ενδιαφέρθηκαν έντονα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Από την Ιταλία, η Τζένοα, η Τορίνο και η Νάπολι ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του και ιδιαίτερα η Τζένοα που πίεσε μέχρι την τελευταία στιγμή, ζητώντας μια απάντηση. Από τη Γαλλία, ρώτησαν Νις και Ναντ.
Προτάσεις υπήρξαν και από την τουρκική Φενέρμπαχτσε, αλλά περισσότερο από όλους από τον ΠΑΟΚ, που επέμεινε πολύ, μέχρι και δύο ώρες πριν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές.
Ο Μουνίρ δεν ήθελε να φύγει από τη Σεβίλλη και από την La Liga. Οι προτάσεις που είχε από την Ισπανία, δεν τον ικανοποίησαν"
Ο παίχτης αυτήν την στιγμή είναι στο κοπα Άφρικα,στην Σεβίλλη έπαιξε πολύ λίγο στο πρώτο μισό της σεζόν και πήραν ήδη στην θέση του τον Μαρσιαλ και θέλουν και τον Μπόγε. Ίσως να άλλαξε γνώμη για την παραμονή του στην Σεβίλλη.
Μπορεί να ξανά κάναμε κινηση και να τον περιμένουμε ως την τελευταία στιγμή γιατί είναι πραγματικά παίχτης που αναβαθμίζει την επιθετική γραμμή.
"Ο Μουνίρ είχε προσφορές από αρκετές ομάδες. Στην Ολλανδία, η Αϊντχόφεν και η Φέγενορντ τον τσέκαραν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Επίσης, ο Άγιαξ έδειξε ενδιαφέρον και ήταν μια καλή επιλογή, αλλά δεν προχώρησε.
Στην Αγγλία, η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ ενδιαφέρθηκαν έντονα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Από την Ιταλία, η Τζένοα, η Τορίνο και η Νάπολι ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του και ιδιαίτερα η Τζένοα που πίεσε μέχρι την τελευταία στιγμή, ζητώντας μια απάντηση. Από τη Γαλλία, ρώτησαν Νις και Ναντ.
Προτάσεις υπήρξαν και από την τουρκική Φενέρμπαχτσε, αλλά περισσότερο από όλους από τον ΠΑΟΚ, που επέμεινε πολύ, μέχρι και δύο ώρες πριν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές.
Ο Μουνίρ δεν ήθελε να φύγει από τη Σεβίλλη και από την La Liga. Οι προτάσεις που είχε από την Ισπανία, δεν τον ικανοποίησαν"
Ο παίχτης αυτήν την στιγμή είναι στο κοπα Άφρικα,στην Σεβίλλη έπαιξε πολύ λίγο στο πρώτο μισό της σεζόν και πήραν ήδη στην θέση του τον Μαρσιαλ και θέλουν και τον Μπόγε. Ίσως να άλλαξε γνώμη για την παραμονή του στην Σεβίλλη.
Μπορεί να ξανά κάναμε κινηση και να τον περιμένουμε ως την τελευταία στιγμή γιατί είναι πραγματικά παίχτης που αναβαθμίζει την επιθετική γραμμή.
Πάντως ακόμα και η πορτιμονενσε 3,5 χαρτιά τον έδωσε τον κάντε (αριστερό μπακ) στην μετζ..
έχουν ταρίφα .. άρα για Σάμουελ Λίνο κάνα τάλιρο θα ζητάνε ..
έχουν ταρίφα .. άρα για Σάμουελ Λίνο κάνα τάλιρο θα ζητάνε ..
ισως... η ΚΑΛΥΤΕΡΗ (μακροπροθεσμα) μεταγραφη μας να ειναι ο...Μποτόπουλος!!!!
Με τους 2 που εφερε προς το παρων, φεναιτε οτι ξερει τι κανει....
Ειδωμεν...
Με τους 2 που εφερε προς το παρων, φεναιτε οτι ξερει τι κανει....
Ειδωμεν...
Κλεισμένος είπαν ότι ήταν αλλά απορρίφθηκε από τον Μπότο..sourmenetes έγραψε:Είπε κάποιος ότι είναι στόχος;proedros έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν γίνεται κίνηση για Μποετιους…Αφού δεν τους βγαίνουν οι αρχικοί στόχοι , κλείστε τον και καλύπτονται και 2 θέσεις…
- sourmenetes
- Moderator
Κλεισμένος...; ;;
Τα οφτοπικ με γριλους κτλ εφυγαν
-
thanasakiss4 έγραψε:Με το που τελείωσε η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος βγήκε από τον μάνατζερ του Μουνιρ πως τον θέλαμε και προσπαθήσαμε μέχρι τελευταία στιγμή να τον πάρουμε. Να ηταν οι κλασικές σάλτσες και υπερβολές των μάνατζερ; Μπορεί αν και δεν μου φάνηκε ως τέτοια.
sourmenetes έγραψε:Κλεισμένος...; ;;
ναι το ειπε ο ακης και ο νορβηγος και ο μπαμπης ο πεταλουδας αφου
καλα που ζεις ρε σουρμε;
-
Ποιος Ακης ο Πετρετζικης;sic-4 έγραψε:sourmenetes έγραψε:Κλεισμένος...; ;;
ναι το ειπε ο ακης και ο νορβηγος και ο μπαμπης ο πεταλουδας αφου
καλα που ζεις ρε σουρμε;
Για τον εξτρεμ θα περιμενω μεχρι τελος.
Εγω εχω ενα ερωτημα ομως που με βασανιζει.
Η ομαδα ηθελε απαραιτητα δεκαρι για
να κανει παιχνιδι αφου εχει μονο τον Μπισεσβαρ
(ο Ελ Καντουρι που αναφερουν πολλοι ειναι καθαρο
οκταρι που οταν τον πηραμε μα τον εμφανισαν σαν δεκαρι
και ο Αουγκουστο ειναι καθαρο οκταρι επισης).
Το ερωτημα ειναι λοιπον ο Σοαρες ειναι δεκαρι
για τον ΠΑΟΚ ή θα θελαμε να ειναι ή θα
μπορουσε να παιξει και δεκαρι επαναλαμβανω στον ΠΑΟΚ.
Γιατι οι κλειστες αμυνες στην Ελλαδα σπανε με δεκαρια τυπου
Μπισε ή Ντομινγκες.
Αυτο το μπορει να παιξει και εκει πρεπει να σταματησει.
Ή αυτο το που παιζει ο παιχτης στα στατιστικα.
Και ο Ελ Καντουρι παιζει εξτρεμ και ο Αουγκουστο εξαρι
ή δεκαρι αλλα ειναι και οι δυο οκταρια.
Συνεπως ειναι ο Σοαρες κανονικο και καθαρο δεκαρι?
Αν ειναι καλως αν δεν θα λεμε παλι τι μας φταιει
και φταει ο παιχτης που τον βαζουν σε θεση που
δε μπορει να παιξει.
Εγω εχω ενα ερωτημα ομως που με βασανιζει.
Η ομαδα ηθελε απαραιτητα δεκαρι για
να κανει παιχνιδι αφου εχει μονο τον Μπισεσβαρ
(ο Ελ Καντουρι που αναφερουν πολλοι ειναι καθαρο
οκταρι που οταν τον πηραμε μα τον εμφανισαν σαν δεκαρι
και ο Αουγκουστο ειναι καθαρο οκταρι επισης).
Το ερωτημα ειναι λοιπον ο Σοαρες ειναι δεκαρι
για τον ΠΑΟΚ ή θα θελαμε να ειναι ή θα
μπορουσε να παιξει και δεκαρι επαναλαμβανω στον ΠΑΟΚ.
Γιατι οι κλειστες αμυνες στην Ελλαδα σπανε με δεκαρια τυπου
Μπισε ή Ντομινγκες.
Αυτο το μπορει να παιξει και εκει πρεπει να σταματησει.
Ή αυτο το που παιζει ο παιχτης στα στατιστικα.
Και ο Ελ Καντουρι παιζει εξτρεμ και ο Αουγκουστο εξαρι
ή δεκαρι αλλα ειναι και οι δυο οκταρια.
Συνεπως ειναι ο Σοαρες κανονικο και καθαρο δεκαρι?
Αν ειναι καλως αν δεν θα λεμε παλι τι μας φταιει
και φταει ο παιχτης που τον βαζουν σε θεση που
δε μπορει να παιξει.
- sourmenetes
- Moderator
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Σταγόνα σταγόνα το δηλητήριο και η αμφισβήτηση.
Κεκκαλυμένα αλλά σταθερά και επιμόνως από τον ίδιο.
Να εξαλειφθουν αυτές οι εκφρασεις!
Ειναι η τελευταία φορά!
Mod team

- Σουριναμέζος
Κανονικό και καθαρό δεκάρι δεν είναι ο Σοάρες σε καμία περίπτωση. Είναι καθαρό 8αρι, που μπορεί να παίξει και σε αυτό τον ρόλο του ψευτοδεκαριού που βοηθάει στο high press, αυτό που κάνουμε με τον Αουγκούστο δηλαδή και κάνει κ ο γαύρος με τον Καμαρά