Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Όλα τα χρόνια, ποστάρω στα τοπικς που βλέπω στην αρχική σελίδα του φορουμ. Αυτά που εχουν τα τελευταία ποσταρίσματα με λίγα λόγια.
Πριν μπηκα στο ευρετήριο του φορουμ, ψάχνοντας συγκεκριμμένα το τοπικ του Μίτριτσα...
Ρε σείς...πώς βγάζετε άκρη με το ευρετήριο;;;; μπήκα στους παίκτες της ομάδας, και βρήκα μέχρι και τον...Σπυρόπουλο!
Τους τωρινούς παίχτες δεν μπορεσα να τους βρω παντως!
Μήπως μπορεί να γίνει κάτι με το ευρετήριο;; Εμένα δεν μου φαίνεται εύχρηστο ετσι όπως είναι.
Αν υπάρχει ευκολος τρόπος και , απλώς εγώ δεν μπορώ να τον βρω, παρακαλώ βοηθήστε με!
Πριν μπηκα στο ευρετήριο του φορουμ, ψάχνοντας συγκεκριμμένα το τοπικ του Μίτριτσα...
Ρε σείς...πώς βγάζετε άκρη με το ευρετήριο;;;; μπήκα στους παίκτες της ομάδας, και βρήκα μέχρι και τον...Σπυρόπουλο!
Μήπως μπορεί να γίνει κάτι με το ευρετήριο;; Εμένα δεν μου φαίνεται εύχρηστο ετσι όπως είναι.
Αν υπάρχει ευκολος τρόπος και , απλώς εγώ δεν μπορώ να τον βρω, παρακαλώ βοηθήστε με!
Μπορεί κάποιος να γράψει τι άλλαξε στους κανόνες; Τι ισχύει τώρα που δεν ισχυε πριν; Προσωπικά με μια γρήγορη μάτια στους κανόνες δεν εντόπισα κάποια ουσιαστική διαφορα.
Υπάρχει ένας σύνδεσμος, που λέει προβολή ενεργών θεμάτων. Προσωπικά εκείνο χρησιμοποιώ 10 χρόνια τώρα.Χωρικός έγραψε:Όλα τα χρόνια, ποστάρω στα τοπικς που βλέπω στην αρχική σελίδα του φορουμ. Αυτά που εχουν τα τελευταία ποσταρίσματα με λίγα λόγια.
- sourmenetes
- Moderator
Παιδιά οι κανόνες δεν άλλαξαν για να κάνουμε τη ζωή πιο δύσκολη αλλά για να είναι προστατευμενο το σαιτ και αντιστοιχα οι διαχειριστές και τα μέλη.
Αν έχετε απορίες θα τις λύσουμε.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν έχετε απορίες θα τις λύσουμε.
Παλι καλα που τους ενημερωνετε. Να τους εφαρμοζατε κιόλας καλα θα ηταν...
Σχολίασα απόψεις και όχι πρόσωπα.
Συμβαίνει συχνά από μια υπόθεση, που στηρίζεται σε μια άλλη υπόθεση κοκ (όπως τώρα) να ξεκινάει μια ολόκληρη φιλολογία που καταλήγει στο τέλος σε λάθος εικόνα.
Στημένο δεν είπα κάποιον. Τόνισα κάτι που επαναλαμβάνεται.
Τώρα για το υπονοούμενο της αθηναϊκής μου προέλευσης, φταίει η αστική (χωριάτικη) καταγωγή μου απο χωριό των Σερρών... κάποιοι ξέρουν
Συμβαίνει συχνά από μια υπόθεση, που στηρίζεται σε μια άλλη υπόθεση κοκ (όπως τώρα) να ξεκινάει μια ολόκληρη φιλολογία που καταλήγει στο τέλος σε λάθος εικόνα.
Στημένο δεν είπα κάποιον. Τόνισα κάτι που επαναλαμβάνεται.
Τώρα για το υπονοούμενο της αθηναϊκής μου προέλευσης, φταίει η αστική (χωριάτικη) καταγωγή μου απο χωριό των Σερρών... κάποιοι ξέρουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Τρί 01 Φεβ 2022, 14:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- stravostomis
Αθηναϊκό λεξιλόγιο μπορεί να χρησιμοποιεί ο καθένας, ανεξαρτήτως καταγωγής. Άμα θέλεις να πεις κάτι πες το ευθέως, όχι με αιχμές και εκ περιτροπής. Όταν κάποιος χρησιμοποιεί τις λέξεις "πρόθυμες αρνητικές τοποθετήσεις" και "έντεχνα", είναι φανερό ότι υπονοεί κάτι. Εκτός και αν θεωρείς την νοημοσύνη μας τόσο αμελητέα.
- paok re niamou
joshua έγραψε:Παλι καλα που τους ενημερωνετε. Να τους εφαρμοζατε κιόλας καλα θα ηταν...

Η πρόθεση να παρουσιάσει κάποιος αρνητικά μια κατάσταση, ασυνείδητα ή και συνειδητά, δεν τον καθιστά μη ΠΑΟΚ.
Δείχνει όμως κάτι, όταν γίνεται συστηματικά και επαναλαμβάνεται καθε τόσο.
Δείχνει όμως κάτι, όταν γίνεται συστηματικά και επαναλαμβάνεται καθε τόσο.
Καλα ρε δεν ντρεπεσαι λιγο? Αρχισες παλι να τα γυριζεις και να τα ντυνεις με ωραια λογακια...
Εβγαλες αρνητικη τοποθετηση την απορια γιατι να μην παρουμε και τους δυο απο τωρα και μιλας? Γελαει ο κοσμος.
Συστηματικα κανεις το ιδιο πράγμα. Οποιος δεν χειροκροταει μονιμα και τολμαει να αναρωτηθει κατι διαφορετικο απ αυτο που σ αρεσει, το βλεπεις ως αρνητικοτητα και ιστοριες για αγριους. Εν τω μεταξυ δεν σχολιασα καν το οτι παιζει να προτιμηθει καποιος αλλος περαν του Μποετιους.Ειπα απλα οτι θα ηταν ωραιο να ρθει και ο Μποετιους και ενας εξτρεμ. Αλλα εισαι τοσο πορωμενος στην προσπαθεια να βρεις αρνητικους μιζερους κλπ που δεν διαβαζεις καν σωστα τα ελληνικα.
Κριμα λοιπον που εισαι και συντοπιτης. Πρωτη φορα γνωριζω σερραιο με τετοιο προσωπο και προσωπειο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εβγαλες αρνητικη τοποθετηση την απορια γιατι να μην παρουμε και τους δυο απο τωρα και μιλας? Γελαει ο κοσμος.
Συστηματικα κανεις το ιδιο πράγμα. Οποιος δεν χειροκροταει μονιμα και τολμαει να αναρωτηθει κατι διαφορετικο απ αυτο που σ αρεσει, το βλεπεις ως αρνητικοτητα και ιστοριες για αγριους. Εν τω μεταξυ δεν σχολιασα καν το οτι παιζει να προτιμηθει καποιος αλλος περαν του Μποετιους.Ειπα απλα οτι θα ηταν ωραιο να ρθει και ο Μποετιους και ενας εξτρεμ. Αλλα εισαι τοσο πορωμενος στην προσπαθεια να βρεις αρνητικους μιζερους κλπ που δεν διαβαζεις καν σωστα τα ελληνικα.
Κριμα λοιπον που εισαι και συντοπιτης. Πρωτη φορα γνωριζω σερραιο με τετοιο προσωπο και προσωπειο.
Ξαναδιάβασε τι έγραψα.
Δε γυρίζω τίποτα και δεν παίρνω πίσω τίποτα.
Όλα ξεκινάνε απο υποθέσεις, τις οποίες και στο τελευταίο ποστ, επικαλείσαι ως δεδομένο.
Και αυτό το επαναλαμβανόμενο φαινόμενο καυτηριαζω.
"Γιατί να μην πάρουμε και τους δύο"
Κι αν ρωτησω ποιους δύο, δεν υπάρχει απάντηση.
Στα υπόλοιπα δε θα σε ακολουθήσω.
Δε γυρίζω τίποτα και δεν παίρνω πίσω τίποτα.
Όλα ξεκινάνε απο υποθέσεις, τις οποίες και στο τελευταίο ποστ, επικαλείσαι ως δεδομένο.
Και αυτό το επαναλαμβανόμενο φαινόμενο καυτηριαζω.
"Γιατί να μην πάρουμε και τους δύο"
Κι αν ρωτησω ποιους δύο, δεν υπάρχει απάντηση.
Στα υπόλοιπα δε θα σε ακολουθήσω.
Στο τοπικ των μεταγραφικων σεναριων με εγκαλεις επειδη σχολιαζω σεναρια? Δεν πας καλα
- sourmenetes
- Moderator
Ευχαριστουμεjoshua έγραψε:Παλι καλα που τους ενημερωνετε. Να τους εφαρμοζατε κιόλας καλα θα ηταν...
- sourmenetes
- Moderator
Από ένα υποθετικό σενάριο ότι και καλά θα έρθει κάποιος και απορρίφθηκε ο μποετιους θεωρήσαμε ότι θα πάρουμε και καλύτερο και αναρωτήθηκες γιατί όχι και οι 2.
Δεν ξέρουμε καν αν θα πάρουμε εξτρεμ.
Βασιζόμαστε σε αυτά που ακούγονται από δω και από κει!
Δεν είπα ότι δε θα πάρουμε είπα ότι δεν ξέρουμε.
Προς το παρόν περιμένουμε τον σοαρες.
Άρα βιαστικά συμπερασματα βγάζουμε ολοι
Δεν ξέρουμε καν αν θα πάρουμε εξτρεμ.
Βασιζόμαστε σε αυτά που ακούγονται από δω και από κει!
Δεν είπα ότι δε θα πάρουμε είπα ότι δεν ξέρουμε.
Προς το παρόν περιμένουμε τον σοαρες.
Άρα βιαστικά συμπερασματα βγάζουμε ολοι
Gospi έγραψε:Στο τοπικ των μεταγραφικων σεναριων με εγκαλεις επειδη σχολιαζω σεναρια? Δεν πας καλα
Δε γίνεται να μην καταλαβαίνεις τι εννοώ