ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Δημοσίευση από Darkm4n »

Πιθανών ο Παίχτης που λενε είπε κ στο ράδιο το άκουσα τον Νορβηγο που εχει άκρες με την διοικηση κ το ακουω τον συγκεκριμενο που κ που οτι ειπε βγηκε τωρα ειδωμεν..

Πως έκοψε τον Boëtius ποιος ειπε οτι μπορει να μην ειναι αυτος; 1 το κρατούμενο
και 2ον ο παιχτης που άκουσα κ χθες για 2η φορά ενω το ανάφερε φίλος σε προηγουμενο ποστ του για πλακα ειναι ο
Victor Claeson κ δεν ειναι Ίβηρας.

*λέω πιθανών επειδή το άκουσα κ από άλλον ΠΑΟΚτση κ αφοσιωμένο στα ράδιο αντε να δουμε!

Εμένα το διαίσθηση μου είναι πως θα είναι 1 από τους 3 :arrow: Cristian Tello (αν ειναι απο το πανω ράδι Ίβηρας λήγει το συμβόλαιο του σε μερικους μήνες) 2ος ειναι ο Ayrton Preciado (απο την Santos Laguna) λήγει το συμβόλαιο του κ ο 3ος ειναι για εμένα ο Cheryshev 31 χρονων που ληγει κ αυτο σε μερικους μηνες το συμβολαιο του τώρα θα δειξει!
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Άρα σε λίγο που θα ξυπνήσουν τα τζιμάνια οι δημοσιογράφοι μας, θα έχουν να γράψουν κάτι.
Πάντως, αν όντως έκοψε μποέτιους ο Μπότος, πιστεύω θα φέρει πολύ καλό παίκτη. Δεν τον φοβάμαι τον μαγουλάκια.
Καλημέρα και καλή δύναμη στους ΠΑΟΚτσήδες της Αθήνας.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

proedros έγραψε:Και γιατί δεν κλείνει τον Μποέτιους για το καλοκαίρι έτσι ώστε να έχουμε από την καινούργια χρόνια 2 τρομερούς παίκτες;
Αυτη ειναι και η δικη μ απορια...
Γιατι να κοπει ο μποετιους για να ρθει καλυτερος οταν απλα μπορεις ν τους παρεις και τους δυο? Το καλοκαιρι θα χρειαστουμε περισσοτερους απο 2 παιχτες μπροστα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Ίσως, Γιατί ο Μποτο έχει όλα τα δεδομένα μπροστά του και γνωρίζει περισσότερα από μας?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

WestBlock4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Σε κάνα sofitel θα έμεινε!

Και γω το πρωί το σκέφτηκα σαν ενδεχόμενο αλλά τελικά μετα από 4,30 ώρες στο δρόμο γυρισα

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω παντως μιας κ ξεμεινα στο αεροδρομιο κ πάμε για 27 ωρο non stop δουλειά δεν τον πέτυχα γαμωτο να σας δώσω καμια αποκλειστική φωτο.
Έφαγες και συ πίκρα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
george89

Δημοσίευση από george89 »

Ο Σοαρεζ ειναι καλά;ας στειλει την ελικόπτεραρα του ο Ιβάν να τον φερει τον παλληκάρο
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Gospi έγραψε:
proedros έγραψε:Και γιατί δεν κλείνει τον Μποέτιους για το καλοκαίρι έτσι ώστε να έχουμε από την καινούργια χρόνια 2 τρομερούς παίκτες;
Γιατι να κοπει ο μποετιους για να ρθει καλυτερος οταν απλα μπορεις ν τους παρεις και τους δυο? Το καλοκαιρι θα χρειαστουμε περισσοτερους απο 2 παιχτες μπροστα...

Οι πρόθυμες αρνητικές τοποθετήσεις που έντεχνα κρύβουν μέσα τους πολλά,μα πάρα πολλά ΑΝ.

Τόσα πολλά, που επί της ουσίας είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν ισχύουν.

Ωστόσο γράφονται πάντα με αυτή την ευκολία, που βλέπουμε κι εδώ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

H μιση πορτογαλια παντως μετακομιζει στην Ελλαδα,πορτογαλο ο παναιτωλικος,πορτογαλο ο οφη,παικτες που δεν τους λες αδιαφορους,άλλοι πιανουν,άλλοι οχι,ειναι καλό παντως το οτι εχει εδραιωθει αυτη η διαδρομή καθως ειναι μια χωρα με ασυνιθιστα μεγαλη παραγωγη παικτων.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Αν μου έλεγες Boetius ή την κουρτίνα 2 άγνωστο εννοείται διάλεγα τώρα Boetius.

Ολλανδό δεκαρι με καταγωγή Σουρινάμ δεν το φοβάμαι.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Λέτε να είναι κάνας Pavon που ακούστηκε για Βαζελο
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

συμφωνω για τις ικανοτητες του Boetius. ωστοσο δε θα μου κανε εντυπωση αν κοπηκε λογω Σοαρες. δηλαδη αν θελει ο Boto πιο καθαροαιμο ατι στα ακρα με τη λογικη οτι στο δεκα καλυπτεται απο τον Πιπο, ισως ψαχνει παικτη με χαρακτηριστικα που δινουν μεγαλυτερη αξια εκει παρα στο δεκα. ο Boetius θεωρω οτι ειναι το αντιθετο, περισσοτερο μπορει να προσφερει ως δεκαρι παρα στα ακρα.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Parolos έγραψε: Ολλανδό δεκαρι με καταγωγή Σουρινάμ δεν το φοβάμαι.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

trouman έγραψε:
Gospi έγραψε:

Οι πρόθυμες αρνητικές τοποθετήσεις που έντεχνα κρύβουν μέσα τους πολλά,μα πάρα πολλά ΑΝ.

Τόσα πολλά, που επί της ουσίας είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν ισχύουν.

Ωστόσο γράφονται πάντα με αυτή την ευκολία, που βλέπουμε κι εδώ.
Το χεις καψει τελειως. Τραγικος ο τροπος με τον οποιο βλεπεις παντου φαντασματα.
Πλεον απλα σε λυπαμαι.
Εν τω μεταξυ δεν υπαρχει πιο αισχρο πραγμα απο την προσπαθεια σου να παρουσιαζεις οποια τοποθετηση δεν σ αρεσει ή προερχεται απο καποιον που δεν γουσταρεις ως δηθεν υποπτη κλπ...
Το λιγοτερο μικροπρεπες. Τελευταια φορα που ασχολουμαι με την θλιβερη υπαρξη σου.
george89

Δημοσίευση από george89 »

6 μέρες υπομονή ,επισης νίκη με γαύρο ίσως κάνει τον Σαββίδη να παει σε κάτι καλύτερο για να τα παίξει ολα για όλα για το πρωτάθλημα
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Τσάμπα ασχολείσαι Gospi. Με την υποστήριξη του φόρουμ κάποιοι συνέχεια αφήνουν αιχμές και υπόνοιες για οτιδήποτε διαφωνούν, προσπαθώντας να το βγάλουν στημένο. Με σκοπό να τους απαντήσεις, και στο τέλος να φας εσύ το μπαν, δήθεν για προσωπική επίθεση, ενώ δεν υπάρχει πιο μεγάλη επίθεση από το να υπονοεί κάποιος ότι είσαι στημένος.

Και τώρα θα τα σβήσουν, δήθεν ως off-topic, χωρίς φυσικά να γίνει κάτι με αυτόν που χωρίς καμία απόδειξη κατηγορεί συνοπαδούς. Μάλλον αυτό είναι εντός κανόνων.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”