Λοιπόν επειδή προ πολλού έχω διαπιστώσει ότι ο Τράνσφερ ..ξέρει..(από πού, πως και γιατί δεν με ενδιαφέρει - αν και όλοι ξέρουμε χαχαχα) και είμαι
δηλωμένος fan(*) του, είπα να δω τι μας είπε αυτό το διάστημα (
http://www.paokmania.gr/index.php/el/st ... aniac.html ). Άλλωστε το χαβαλέ μας κάνουμε εδώ και η μεταγραφολογία είναι το αλατοπίπερο μας που δεν έχει καμία σχέση με την απόφαση μας να στηρίξουμε ανευ όρων ενεργά την ομαδα στο γήπεδο, όχι από κάποιο ιερό καθήκον αλλά από το γεγονός ότι επιτελους απολαμβάνουμε να βλέπουμε την ομάδα και όχι να πονανε τα ματια μας. Οι ερμηνείες των γρίφων του είναι φυσικά δικές μου μέσα και από τα σχόλια των φαν του Τρανσφερ.
Απρίλιος
28/4 Έκλεισε ο Γκατούζο = Βιτόλο.
31/4 Έρχεται ο Παπαζογλου χωρίς ιδιαιτερο κόστος, Φεύγει ο Σερτζιο, Ίσως ο Αντραντε, ίσως Κανακουδης ,Θέλουμε Χιμενεθ, Φιλομενο, Η Μποχουμ θέλει κάποιον παικτη μας, Θα πάρουμε παίκτη από Ιταλια. Ο Φωτάκης προορίζεται για βασικός.(εκτός και αν..)
Μάιος
14/5 θα έρθει ο Γκαγκατσης, Κουτσιανικουλης και αν βγαιναμε CL δυο ακόμη βόμβες (νησιωτης=Βασελ?) και από Ρώμη.
21/5 Κοιταζουμε Γκερκαλιου
30/5 Ο Γκαρσία θα πάρει περιβραχιονιο αρχηγου, θα παίζει παρεα με Βιτόλο θελουμε να πουλησουμε τον Κύριο 1,5 χρόνο (βλέπε και DAAT)
Ιούνιος
3/6 Ισως δοθεί ο Αραμπατζής. Κάτι έπαιξε με δεξι μπακ
9/6 Θέλουμε Εστογιανοφ
20/6 Θέλουμε Σαβινι
26/6 Θα πάρουμε 10αρι διεθνή τεχνίτη και βιρτούοζο. Εξεταζουμε 2-3 περιπτώσεις.
Απολογισμός:
- Γκαγκατσης, Κουτσιανικουλης, Τσιριλο, Φιλομενο, Παπαζογλου είναι στη Τουμπα
- Βιτολο, Σαβίνι προ των πυλων της Τουμπας
- Κατά καιρους ενδιαφερθηκαμε (και ίσως αν κάποιος από αυτους δεν κλεισει ίσως ενδιαφερομαστε ακόμα) για Γκερκαλιου, Χιμενεθ, Κανακουδης, Αντραντε, Βασελ(?) Εστογιανοφ αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν καρποφόρησαν για διαφορους λόγους. Ο Σερτζιο ήταν να αποχωρήσει αλλά επειδή μάλλον ο Θόδωρος του είχε πει προφορικά ότι θα μεινει , μαζί με το standing ovation με τη λαρισα, τελικά η απόφαση άλλαξε αιφνιδίως και έμεινε.
- Εχουμε 2-3 ακόμη αποχωρήσεις να εκκρεμούν υπό προυποθέσεις (βλέπε και DAAT!)
- Θα πάρουμε 1 ή 2 παίκτες ακόμη(«10»αρι, Μπάκ, εξτρεμ οι θέσεις που ενδιαφέρουν) – εξαρταται από τις συγκυρίες και εάν θα προκυψει κάτι στο παζαρι Ιουλιο αυγουστο και ποιοι θα αποχωρήσουν και εάν.
(*) όχι δεν είμαι ο μετρουλάκης