Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
-
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Μια χαρά παιδιά. Μειώσαμε 4 πόντους σε 3 αγωνιστικές. Ούτε του Παπά. Για ελάτε τώρα Τουμπα να δω κατι
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
.
Στην τελική της ευθεία μπαίνει και η επιστροφή του Σάντε Σίλβα που και προχθές ήταν στον πάγκο και δεν αγωνίστηκε λεπτό. Ο Πορτογάλος θα προσφέρει ακόμη μια επιλογή στα πλάγια της επίθεσης και κρίνεται σκόπιμο να επιστρέψει αφού ο Ματέο συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις, ο Γκάμα δεν μπορεί να βγάζει σερί 90λεπτα και ο Ιτούρμπε υπολείπεται ακόμη σε επίπεδο ετοιμότητας.
ποτε θα γινει μια γαμωκαταγγελια απο μερους μας;;;;;;;
Στην τελική της ευθεία μπαίνει και η επιστροφή του Σάντε Σίλβα που και προχθές ήταν στον πάγκο και δεν αγωνίστηκε λεπτό. Ο Πορτογάλος θα προσφέρει ακόμη μια επιλογή στα πλάγια της επίθεσης και κρίνεται σκόπιμο να επιστρέψει αφού ο Ματέο συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις, ο Γκάμα δεν μπορεί να βγάζει σερί 90λεπτα και ο Ιτούρμπε υπολείπεται ακόμη σε επίπεδο ετοιμότητας.
ποτε θα γινει μια γαμωκαταγγελια απο μερους μας;;;;;;;
Αυτόν τον γυφτοσάλιακα όμως, πόσοι δικοί μας δεν έγραφαν το καλοκαίρι να τον φέρουμε στον ΠΑΟΚ? 

Απειροι, αυτον και τον Κωτσιρα που εχει κρεμασει τον ΠΑΟ φετοςskalon έγραψε:Αυτόν τον γυφτοσάλιακα όμως, πόσοι δικοί μας δεν έγραφαν το καλοκαίρι να τον φέρουμε στον ΠΑΟΚ?
- ΑποστόληςΑ
Στο 88΄ ο Αστέρας ανοίγει το σκορ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.
- navigator11
Αμα έχει μάτι ο οπαδός ...aivas19 έγραψε:Απειροι, αυτον και τον Κωτσιρα που εχει κρεμασει τον ΠΑΟ φετοςskalon έγραψε:Αυτόν τον γυφτοσάλιακα όμως, πόσοι δικοί μας δεν έγραφαν το καλοκαίρι να τον φέρουμε στον ΠΑΟΚ?
- john4serres
Μια λάθος πασά και βγηκε το πόρισμα;aivas19 έγραψε:Απειροι, αυτον και τον Κωτσιρα που εχει κρεμασει τον ΠΑΟ φετοςskalon έγραψε:Αυτόν τον γυφτοσάλιακα όμως, πόσοι δικοί μας δεν έγραφαν το καλοκαίρι να τον φέρουμε στον ΠΑΟΚ?
Αν λες για τον Κωτσιρα συντοπιτη δεν ειναι η μια λαθος πασα το προβλημα. Στον βαζελο χωλαινει, σε μας με αυξημενες απαιτησεις τι να τον κανω; Και εγω θελω να φερω Ελληνες αλλα 28 χρονων ηταν περσι τι να τον κανω που εχω Λυρατζη απο πισω και στεκεται μια χαρα; Ας παρω τον Κιτσιου αν ειναι να μετραει και για γηγενης ομαδας. Τον Σαλιακα τον θεωρω καλυτερο παικτη εννοειται αλλα με αυτα που κανει με τον γαυρο τι να τον κανω; Λυρατζης και Τσιγγαρας 1000 φορεςjohn4serres έγραψε:Μια λάθος πασά και βγηκε το πόρισμα;aivas19 έγραψε:Απειροι, αυτον και τον Κωτσιρα που εχει κρεμασει τον ΠΑΟ φετοςskalon έγραψε:Αυτόν τον γυφτοσάλιακα όμως, πόσοι δικοί μας δεν έγραφαν το καλοκαίρι να τον φέρουμε στον ΠΑΟΚ?
- john4serres
Από το "αν μας κάνει" μέχρι το κρέμασμα υπάρχει μια διαφορά.
Για Λύρατζη, Τσιγγάρα και τα υπόλοιπα παιδιά ως επιλογές βάθους στο ρόστερ τα έχω πει και γω εκατό φορές.
Για Λύρατζη, Τσιγγάρα και τα υπόλοιπα παιδιά ως επιλογές βάθους στο ρόστερ τα έχω πει και γω εκατό φορές.
Τσιφτσης είναι και ΠΑΟΚτσακι...Nikos 74 έγραψε:Τώρα της μόδας είναι ο Τσιφτσής!
Σήμερα ακούστηκε, ότι επίκειται Ραντεβού Ίβιτς - Καρυπίδη σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης…Λέτε να δεχτεί ο Βλάνταν;
Πω θα μας τα πρηξουν τα ραδια της πολης. θα βγαλουν τριπλασιο μεροκαματο δημιουργώντας κλιμα. Ας παει ρε να κανει ομαδα, να τον πληρωνει ο χοντροςproedros έγραψε:Σήμερα ακούστηκε, ότι επίκειται Ραντεβού Ίβιτς - Καρυπίδη σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης…Λέτε να δεχτεί ο Βλάνταν;
Αν μείνει λίγο καιρό ακόμα χωρίς ομάδα,θα μιλάμε για επαγγελματία άνεργο.
Μην ξεχνάς πως με αυτόν έπαιξες την καλύτερη μπάλα…