Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Μπαμπά αν γινετέ εστω και δανεικός χωρίς οπσιον... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εγώ τον ξέχασα ήδη τον συγκεκριμένο.
Θα προτιμούσα Χουανκάρ.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Λέει το Γκαζετα ότι ο Παναθηναϊκός κοιτάει τον Παβον του οποίου το συμβόλαιο με την Μπόκα λήγει το καλοκαίρι και θέλουν να τον δώσουν τώρα μπας και βγάλουν τίποτα. Ακούγεται ότι ενδιαφέρονται ομάδες από Βραζιλία. Θα μου άρεσε αν είναι εφικτό να κάναμε κίνηση, δεν έχω καταλάβει πως ξέμεινε εκεί αυτός ο παίκτης, κι αν δεν τον κοιτάει καμία άλλη ευρωπαϊκή ομάδα δεν το θεωρώ απίθανο να τον δελεάσουμε.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

οτι καλυτερο στην θεση 10 ο licoln της σαντα κλαρα , στα 22-23 με 3 γεματες χρονια πια στην πορτογαλια φετος κανει παπαδες, ειδα 4-5 ματς στιγμιοτυπα και πραγματικα ειναι παρα πολυ καλος , τρομερη καθετη , κουβαλημα , τριπλα και χτυπηματα... απο αμυντικη συμμετοχη δεν ξερω τι κανει αλλα κατι κλεψιματα ψηλα τα ειχε.. μακαρι να τον εφερνε ο μποτο.. με 3 χαρτια γινεται η δουλεια..
https://www.transfermarkt.com/lincoln/p ... ler/351738
αστειο να λενε για παβον και κουνελα.. αυτος για πλακα βρισκει 2 εκ συμβολαιο σε ΗΠΑ η ομαδα της ρωσιας ...
Άβαταρ μέλους
northernlights

Δημοσίευση από northernlights »

Μετα απο σημερα θελω

Σταφυλιδης και Πελκας, και δεν ειμαι καλα :opaokara:
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Φέρτε τον Φερνάντες του Βόλου !!!!!

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Ψάχνοντας να δω σήμερα, αν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής ο Αβεντισιάν, που αποχώρησε πρόσφατα στην Ολλάνδια, είδα ότι εκπροσωπείται από το ίδιο γραφείο μάνατζερ, με τον Γιώργο Σπανουδάκη.
https://www.transfermarkt.com/georgios- ... ler/251348
Μου φαίνεται αδιανόητο το πως ένα παιδί, που έχει περάσει από τη Μασία,τη Στουτγκάρδη, διεθνής με την Εθνική Γερμανίας, κατέληξε σήμερα να παίζει στην τέταρτη(!) κατηγορία της Γερμανίας, στα 23 του χρόνια.
Σε μια συνέντευξη που έδωσε πριν 3 μήνες στο sport24, είπε κάποια ενδιαφέροντα πράγματα:

“Ήθελα να γυρίσω Γερμανία. Στις ακαδημίες γίνεται πολύ καλή δουλειά. Το έβλεπα απ’ όταν ήμουν στην Κ17 της εθνικής. Είναι πραγματικά άλλο επίπεδο. Δεν μπορείς να το συγκρίνεις. Είδα πώς δουλεύουν με τα παιδιά εκεί.

Είχα ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, αλλά ήθελα να γυρίσω στη Γερμανία. Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο να τα καταφέρεις στην Μπαρτσελόνα. Στη Μασία εκπαιδεύουν παίκτες για την Μπαρτσελόνα, προσπαθούν να βγάλουν παίκτες μόνο για τον σύλλογο. Αν δεν τα καταφέρεις εκεί είναι δύσκολα μετά. Έφυγα και αργότερα είδα παίκτες που δεν τα κατάφεραν να ανέβουν, να τα παρατάνε.

Από τα 10 μέχρι τα 14-15 που ήμουν εκεί οι προπονήσεις ήταν ίδιες. Όταν πήγαινα στην εθνική Γερμανίας τούς έβλεπα να κάνουν βάρη, να τρέχουν και έλεγα “που ήρθα;”. Στην Ισπανία σημασία είχε μόνο η μπάλα. Το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα είναι περισσότερο κατοχή και όταν χάνεις την μπάλα να έχεις γρήγορο πρέσινγκ. Αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας.

Είχαμε προπονήσεις που ήθελαν όλη την ώρα να κοιτάμε τον αντίπαλο. Εκεί έμαθα το IQ του ποδοσφαίρου. Να κοιτάζω πέρα από μένα, πώς παίζει ο αντίπαλος, να διακρίνω το που ανοίγουν οι χώροι, το πώς να τους ανοίγεις.
Το γερμανικό ποδόσφαιρο είναι πιο φυσικό. Έχει πολλά τρεξίματα, πολύ πάνω – κάτω, αντεπιθέσεις. Όταν πήγα στην Κ15 εθνική Γερμανίας, στην αρχή δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω στα τρεξίματα. Ένιωθα ότι μου λείπει, γιατί δεν τα κάναμε στην Μπαρτσελόνα, δεν μας το έμαθαν. Δεν τους ενδιέφερε τόσο η αντοχή.

Δύο εντελώς διαφορετικές φιλοσοφίες ποδοσφαίρου και ανάπτυξης ποδοσφαιριστών.
Αναρωτιέμαι αν στις δικές μας ακαδημίες ασχολούνται με βάρη και το χτίσιμο του σώματος των παιδιών.
Αξιοσημείωτο πάντως, για άλλη μια φορά, το πόση σημασία έχει το να είσαι ένας σύλλογος που παράγει ποδοσφαιριστές γενικά, και όχι μόνο για την δική σου πρώτη ομάδα.

Αναρωτιέμαι, αν τέτοιες περιπτώσεις θα άξιζαν να δοκιμαστούν για τον ΠΑΟΚ Β'.
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

καλά αυτός θεωρούνταν σούπερ ταλέντο πιτσιρικάς και υπήρχαν πολύ μεγάλες προσδοκίες για την εξέλιξη του. Τον σύγκριναν (σαν ταλέντο) με τους τοπ παίκτες της Μπάρτσα....και τελικά δ γερμανίας;
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά κάθε φορά που βλέπω τον τίτλο αυτού τού τόπικ, μου έρχεται στο μυαλό αυτή εδώ η σκηνή:

[youtube]oB2ktT6V4vw[/youtube]
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ιδανικα απο τωρα κλεισιμο..
ραφα σοαρες, καμπελα η τζουρισιτς, κεβιν, και παμε με ηρεμια για δευτερο εξτρεμ ολκης, σεντερ μπακ βασικο, δοκιμη τσαουση αν κανει-αλλιως δευτερο μπακ, και σεντερ φορ ολκης....
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Μακάρι και Σβιλάρ για τέρμα που μένει ελεύθερος από Μπενφίκα
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Έμεινε ελεύθερος ο Luvannor από την Αραβία.
Δεν με χαλάει ως το τέλος της σεζόν και με οψιόν ανανέωσης.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Για το καλοκαίρι θα ήθελα στους τερματοφύλακες έναν εκ των Sportiello-Pavlenka για βασικό και έναν εκ των Svilar-Μελίσσα για δεύτερο. Στα δεξιά μπακ αν αγοραστεί ο Sastre μαζί με Λύρατζη είμαστε καλυμμένοι για χρόνια.Καπου πρέπει να δοθεί ο Taylor......Στα αριστερά μπακ με δύο εκ των Alex Centelles,Rafa Soares και Kevin Rodriguez θα είμαστε σούπερ.Ο αρχηγός πλέον δεν ενώ και τον Sidcley δεν βλέπω να είναι κάτι το σπουδαίο. Στα στόπερ αν θεωρήσουμε πως θα ανανεωθεί ο Inganson μαζί με Μιχαηλίδη-Mihaj και με έναν εκ των Onguene,Nilsson,Magnusson,Bazoer,Diego Gonzalez(με σειρά προτεραιότητας) θα είμαστε σούπερ.Ισως και παραμονή Crespo με ένα μικρό συμβόλαιο για αποδυτήρια και σε ρόλο δασκάλου ....Στα χαφ αν θεωρήσουμε σταθερές τους Kurtic,Soares,Τσιγγάρα,Schwab και τον "υγιή" El Kaddouri παίρνεις και τον Eteki της Granada και είσαι οκ!Εκεί έχουμε ακόμα Augusto και Esiti που για μένα δεν κάνουν για την ομάδα. Εξτρέμ με μόνη σταθερά τον Zivkovic θα ήθελα τουλάχιστον δύο!Nordin της Saint Etienne,Paintsil της Genk και Faride Alidou του Hamburg στα αριστερά καθώς και Linton Maina του Hannover,Spalek της Brescia και Dani Raba της Granada στα δεξιά ξεχωρίζω από αυτούς που τελειώνει το συμβόλαιο τους το καλοκαίρι και είναι μέσα στις οικονομικές μας δυνατότητες.Επισης και ο Ουρουγουάης πιτσιρικάς της Nacional Brian Ocampo που τελειώνει το συμβόλαιο του τον Δεκέμβρη. Βεβαια δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με Λάμπρου, Jaba και Murg ενώ μάλλον ο Mitrita δεν θα αγοραστεί. Στους επιτελικους όπου ο Biseswar λογικά θα χαιρετίσει και ο Κωνσταντέλιας δεν έχει ακόμα τις παραστάσεις ίσως χρειαστούμε και δυο παίκτες! Ιδανική περίπτωση θα ήταν ο πιτσιρικάς Fabio Carvalho αλλά με πρόλαβε η Liverpool.Απο εκεί και ο Ramselaar της Ουτρέχτης είναι ωραία περίπτωση και ο πιτσιρικάς της Pari Xavi Simons.Φυσικα υπάρχει και ο γνώριμος μας Andre Franco. Στα φορ όπου ο Akpom δύσκολα να αποκτηθεί,ο Oliveira δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα επανέλθει,ο Κούτσιας δεν έχει ακόμα τις παραστάσεις και ο Colak μένει μέχρι να φύγει θέλουμε έναν (ίσως και δύο) φορ σχετικά αξιόπιστο και σε νορμάλ λεφτά! Μου αρέσει πολύ η περίπτωση του Dani Mota της Monza και του Danilo του Ajax.Ίσως αξίζει το ρίσκο και με Augustin της Ναντ.Απο ελεύθερους οι μόνοι αξιόλογοι κατ' εμέ ο αριστερός μπακ Saracchi και ο εξτρέμ Isaak Mbenza
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Κυρ 13 Φεβ 2022, 12:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

WeWillRockYou έγραψε:Ψάχνοντας να δω σήμερα, αν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής ο Αβεντισιάν, που αποχώρησε πρόσφατα στην Ολλάνδια, είδα ότι εκπροσωπείται από το ίδιο γραφείο μάνατζερ, με τον Γιώργο Σπανουδάκη.
https://www.transfermarkt.com/georgios- ... ler/251348
Μου φαίνεται αδιανόητο το πως ένα παιδί, που έχει περάσει από τη Μασία,τη Στουτγκάρδη, διεθνής με την Εθνική Γερμανίας, κατέληξε σήμερα να παίζει στην τέταρτη(!) κατηγορία της Γερμανίας, στα 23 του χρόνια.
Σε μια συνέντευξη που έδωσε πριν 3 μήνες στο sport24, είπε κάποια ενδιαφέροντα πράγματα:

“Ήθελα να γυρίσω Γερμανία. Στις ακαδημίες γίνεται πολύ καλή δουλειά. Το έβλεπα απ’ όταν ήμουν στην Κ17 της εθνικής. Είναι πραγματικά άλλο επίπεδο. Δεν μπορείς να το συγκρίνεις. Είδα πώς δουλεύουν με τα παιδιά εκεί.

Είχα ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, αλλά ήθελα να γυρίσω στη Γερμανία. Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο να τα καταφέρεις στην Μπαρτσελόνα. Στη Μασία εκπαιδεύουν παίκτες για την Μπαρτσελόνα, προσπαθούν να βγάλουν παίκτες μόνο για τον σύλλογο. Αν δεν τα καταφέρεις εκεί είναι δύσκολα μετά. Έφυγα και αργότερα είδα παίκτες που δεν τα κατάφεραν να ανέβουν, να τα παρατάνε.

Από τα 10 μέχρι τα 14-15 που ήμουν εκεί οι προπονήσεις ήταν ίδιες. Όταν πήγαινα στην εθνική Γερμανίας τούς έβλεπα να κάνουν βάρη, να τρέχουν και έλεγα “που ήρθα;”. Στην Ισπανία σημασία είχε μόνο η μπάλα. Το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα είναι περισσότερο κατοχή και όταν χάνεις την μπάλα να έχεις γρήγορο πρέσινγκ. Αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας.

Είχαμε προπονήσεις που ήθελαν όλη την ώρα να κοιτάμε τον αντίπαλο. Εκεί έμαθα το IQ του ποδοσφαίρου. Να κοιτάζω πέρα από μένα, πώς παίζει ο αντίπαλος, να διακρίνω το που ανοίγουν οι χώροι, το πώς να τους ανοίγεις.
Το γερμανικό ποδόσφαιρο είναι πιο φυσικό. Έχει πολλά τρεξίματα, πολύ πάνω – κάτω, αντεπιθέσεις. Όταν πήγα στην Κ15 εθνική Γερμανίας, στην αρχή δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω στα τρεξίματα. Ένιωθα ότι μου λείπει, γιατί δεν τα κάναμε στην Μπαρτσελόνα, δεν μας το έμαθαν. Δεν τους ενδιέφερε τόσο η αντοχή.

Δύο εντελώς διαφορετικές φιλοσοφίες ποδοσφαίρου και ανάπτυξης ποδοσφαιριστών.
Αναρωτιέμαι αν στις δικές μας ακαδημίες ασχολούνται με βάρη και το χτίσιμο του σώματος των παιδιών.
Αξιοσημείωτο πάντως, για άλλη μια φορά, το πόση σημασία έχει το να είσαι ένας σύλλογος που παράγει ποδοσφαιριστές γενικά, και όχι μόνο για την δική σου πρώτη ομάδα.

Αναρωτιέμαι, αν τέτοιες περιπτώσεις θα άξιζαν να δοκιμαστούν για τον ΠΑΟΚ Β'.
Επειδη γνωριζω προσωπικα τον Σπανουδακη. Οχι τον γιο αλλα τον πατερα Σπανουδακη, που ειναι κ ο μανατζερ των παικτων αυτων, ο υιος Σπανουδακης ειχε πολυ σοβαρο τραυματισμο που τον κρατησε πολυ πισω. Για αυτο επελεξαν την 4η Γερμανιας για ενα ρισταρτ. Επισης να πω πως ο πατερας Σπανουδακης ηταν χεντ σκαουτερ στην Μπαρτσελονα για αρκετα χρονια, κατοπιν αμεσος συνεργατης του Κουτσολιακου (μπορει κ συνεταιρος, δε θυμαμαι καλα), πριν κανει το δικο του γραφειο (spoconet) το οποιο ασχολειται αποκλειστικα με ηλικιες μεχρι 21-22. Οι μισοι στις μικρες εθνικες ελλαδας και κυπρου ειναι δικοι του. Ηταν αυτος που ειχε πρωτοπαει τον Τζολη στη Λιβερπουλ οταν ηταν 15 χρονων και προσφατα πουλησε και τον Πινακα στο γαυρο. Επισης εχει πολλους του ΠΑΟΚ , μεσα σε αυτους κ ο Γιαξης. Καλος ανθρωπος κ με ακουει. Καθε φορα που βρισκεται ελλαδα ερχεται κ με βλεπει. Οποτε αν εχετε καποια παραγγελιά να μου πειτε :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση του Λοντίγκιν απόψε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”