ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Από ότι φαίνεται πλέον ο ΠΑΟΚ θα κάνει άλλες 2 μεταγραφές…Η μία του εξτρέμ…Η άλλη όμως ποια θα είναι;Τερματοφύλακας, Αμυντικός, Αριστερό μπακ, καθαρό 10άρι(χλωμό), τι;
-
papwolf
Κατά την άποψη μου αριστερό μπακ και οι υπόλοιπες θέσεις παν για καλοκαίρι.
Έμενα ο Χουάνκαρ δε με χαλάει σαν αριστερό μπακ, ακόμα και ο Πιρσμαν σαν δεύτερος…
-
papwolf
Μες την τρέλα του πιστεύω ότι θα την πιάσει (στο περίπου) την τράμπα ο Κόλκας. Τέιλορ με αριστερό μπακ που είχε ακουστεί και στο παρελθόν, από ελληνική ομάδα. Λατίνος αλλά όχι Βραζιλιάνος και θα χει πράγματι ενδιαφέρον να δούμε τι θα μπορούσε να κάνει σε μεγάλη ομάδα αλλά και ρίσκο λόγω φτωχού βιογραφικού.
- kritikos44
Μπα , δεν νομίζω.papwolf έγραψε:Άμα βάλουμε και Αργεντίνους αυξάνει πολύ τάργκετ γκρουπ που πρέπει να ψάξουμε.
Δεν είναι και τόσοι που μπορούν να σταθούν στον ΠΑΟΚ , έστω και φέτος (προτού αναβαθμίσουμε το ρόστερ θεωρητικά από το καλοκαίρι)
Απλά ο Φεράρι ειναι μια "δοκιμασμένη" λύση για δεύτερος στα αριστερά , διότι έτσι και γίνει στραβή με τον Σιντκλει θα πας με Βιειρίνια μόνο ???
Ο Αρχηγός πιο πολύ πασπαρτού θα είναι νομίζω , και χθές δεξιά τον έβαλε
.
Πάντως για δεύτερος (για τώρα και για κάλυψη) και ο Πιρσμαν δεν θα με χάλαγε
200.000 ζητάει ο Χρηστοβασίλης από τα ερπετά .
Μέχρι το καλοκαίρι εχει περιπου 25 ματς αν βάλεις μέσα πρωτάθλημα & πλει οφ - Ευρώπη - κύπελλο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kritikos44 την Δευ 24 Ιαν 2022, 11:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
papwolf
Και οι δύο προέρχονται από ομάδες - δορυφόρους, δεν θα στους δώσουν ή θα ζητάνε τον ουρανό με τα άστρα.proedros έγραψε:Έμενα ο Χουάνκαρ δε με χαλάει σαν αριστερό μπακ, ακόμα και ο Πιρσμαν σαν δεύτερος…
Μα δεν υπάρχει κάποιος…Τα μόνα αξιόλογα μπακ από Ελλάδα είναι Φερράρι, Χουάνκαρ, και Πιρσμαν…Για να κάνεις τράμπα μόνο με Βόλο και Γιάννενα…Χλωμό το βλέπω σαν σενάριο…papwolf έγραψε:Μες την τρέλα του πιστεύω ότι θα την πιάσει (στο περίπου) την τράμπα ο Κόλκας. Τέιλορ με αριστερό μπακ που είχε ακουστεί και στο παρελθόν, από ελληνική ομάδα. Λατίνος αλλά όχι Βραζιλιάνος και θα χει πράγματι ενδιαφέρον να δούμε τι θα μπορούσε να κάνει σε μεγάλη ομάδα αλλά και ρίσκο λόγω φτωχού βιογραφικού.
-
xrisitsapa
Χουανκαρ από βαζελο δεν πρόκειται να πάρεις.proedros έγραψε:Έμενα ο Χουάνκαρ δε με χαλάει σαν αριστερό μπακ, ακόμα και ο Πιρσμαν σαν δεύτερος…
Πιρσμαν είναι ανώτερος από οποιονδήποτε έχουμε στη θέση του, άρα ναι.
Δεν προκειται να γινει προσθηκη συμπληρωματικου παικτη στο ροστερ αυτη τη μεταγραφικη περιοδο,θα ειναι χαζο και σιγουρα οχι στοχος του Μποτο.Αν γινει οποιαδηποτε κινηση θα ειναι για παικτη με πραγματικη προοπτικη η αν κατσει καποια περιπτωση παικτη με πλουσιο βιογραφικο ετοιμο να μπει και να παιξει σημαντικο ρολο.
Για τον Πιρσμαν ο Χρηστοβασίλης ζητάει 150.000…papwolf έγραψε:Και οι δύο προέρχονται από ομάδες - δορυφόρους, δεν θα στους δώσουν ή θα ζητάνε τον ουρανό με τα άστρα.proedros έγραψε:Έμενα ο Χουάνκαρ δε με χαλάει σαν αριστερό μπακ, ακόμα και ο Πιρσμαν σαν δεύτερος…
-
papwolf
Κι εγώ το βλέπω πολύ πιθανό του Φερράρι.kritikos44 έγραψε:Μπα , δεν νομίζω.papwolf έγραψε:Άμα βάλουμε και Αργεντίνους αυξάνει πολύ τάργκετ γκρουπ που πρέπει να ψάξουμε.
Δεν είναι και τόσοι που μπορούν να σταθούν στον ΠΑΟΚ , έστω και φέτος (προτού αναβαθμίσουμε το ρόστερ θεωρητικά από το καλοκαίρι)
Απλά ο Φερράρι ειναι μια "δοκιμασμένη" λύση για δεύτερος στα αριστερά , διότι έτσι και γίνει στραβή με τον Σιντκλει θα πας με Βιειρίνια μόνο ???
Ο Αρχηγός πιο πολύ πασπαρτού θα είναι νομίζω , και χθές δεξιά τον έβαλε
.
Εγώ πιστεύω πως το σενάριο του Κολκα ισχύει για τον Αγκούστο που έχει δείξει τάσεις φυγής και δεν αφορά Ελλάδα…
Ψοφάτε για σενάρια ρε αλάνια, ψοφάτε
Καλή εβδομάδα, άντε να έρθει με το καλό ο Σοάρες.
Καλή εβδομάδα, άντε να έρθει με το καλό ο Σοάρες.
Βλέποντας το παράδειγμα του Λύρατζη η διοίκηση, εκτιμώ πως το καλοκαίρι θα δωθεί ευκαιρία στον Τσαούση για την θέση του αναπληρωτικού μπακ…Άρα δεν το κόβω να πάνε σε παίκτη από τώρα…