47. Chuba Akpom

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: 47. Chuba Akpom

Δημοσίευση από danirifle »

απίστευτη εμφάνιση

ξεκάθαρα παίχτης ψυχολογίας
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Μπράβο Τσούμπα!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Για τον Κάρολ Σφιντέρσκι μίλησε ο Τσούμπα Άκπομ, αποχαιρετώντας τον Πολωνό και κάνοντας λόγο για έναν υγιή ανταγωνισμό: «Δεν είμαι εγωιστής, τα γκολ είναι ομαδική υπόθεση...».

Μπορεί να εκκρεμεί η ανακοίνωση της μεταγραφής του, ωστόσο, ο Κάρολ Σφιντέρσκι έχει αναχωρήσει ήδη από τη Θεσσαλονίκη καθώς έχει συμφωνήσει με τη Σάρλοτ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Μιλώντας για τον Πολωνό, ο Άκπομ έκανε λόγο για ένα εκπληκτικό παιδί:

«Είναι εκπληκτικό παιδί ο Κάρολ. Είμαστε και οι δύο επιθετικοί αλλά είχαμε έναν υγιή ανταγωνισμό, δεν μαλώσαμε ποτέ, δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα, ήμασταν θετικοί ο ένας προς τον άλλον και του εύχομαι τα καλύτερα για την καριέρα του, θα τον παρακολουθώ».

Σε ερώτηση για τον αν νιώθει περισσότερη πίεση δεδομένου πως ο Σφιντέρσκι αποτελεί παρελθόν και ο Τσόλακ μετρά λίγες μόλις ημέρες, ο Άκπομ στάθηκε στην ομαδική δουλειά: «Δεν έχει να κάνει μόνο με τους επιθετικούς, σήμερα σκόραρε ο Ίνγκασον, ο Σάστρε επίσης. Όταν όλοι παίζουν τον ρόλο τους δεν μπορείς να εξαρτάσαι από δύο παίκτες, είναι ομαδική η δουλειά. Θα με απασχολούσε να ήμουν εγωιστής σαν παίκτης αλλά είναι κάτι που μας αφορά σαν ομάδα. Έχω καλούς συμπαίκτες, αυτή είναι η νοοτροπία που έχουμε ως ομάδα, δεν νιώθω έξτρα πίεση».

Ερωτηθείς για την ΑΕΚ, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ στάθηκε στο... καλό φεγγάρι για την ομάδα του, τονίζοντας πως: «Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση, είμαστε σε καλή φόρμα, έχουμε μία καλή νοοτροπία. Πιστεύω ότι θα τελειώσουμε εκεί τη δουλειά μας και θα κάνουμε ό,τι πρέπει».

Μάλιστα, στάθηκε και στην κραυγή που έβγαλε μετά το γκολ που πέτυχε: «Ναι, ας πούμε ανακούφισης. Το πρόβλημα είναι όταν τα παρατάς. Και γω δεν τα παρατάω ποτέ. Δεν βάζω όρια στον εαυτό μου. Θέλω πάντα να βάζω τα δυνατά μου».

Ωραίες δηλώσεις από Chuba :pano:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

MVP Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου.
Ο Τσούμπα έχει "φάει" άπειρο ξύλο την φετινή σεζόν.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Τσουμπαρος σήμερα!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Championship και ξυσ τα @@ ς με γκασμα.
Του πήρε 6 μήνες να επιστρέψει σωματικά και ποδοσφαιρικά στο επίπεδο που ήταν πριν φύγει.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Παιχταρά μου με δικαιώνεις που χάρηκα πολύ όταν γύρισες ξανά και σε θεωρούσα πολύ ανώτερο του Πολωνού. Πάλι γκολ και 1-2 ευκαιρίες καλές ακόμα. Τα σπουδαία τη Τετάρτη. Το γήπεδο το ξέρεις, βγάζεις το πιστόλι σου και πυροβολάς.
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Σήμερα ειδικά δεν θυμάμαι να έχασε μονομαχία. Έχει εκτοξεύσει την ικανότητα του στο συνδυαστικό ποδόσφαιρο και αυτό του δίνει και αυτοπεποίθηση. Μπορει σε πολλούς να μην αρέσει και να έχει ακούσει τα εξ αμαξης από την αρχή της χρονιάς αλλά η αλήθεια είναι μια: Όσο τρέξιμο, ιδρώτα και προσπάθεια έχει κάνει αυτό το παιδί με τη φανέλα μας δεν την έχει κάνει κανείς άλλος επιθετικος μας τα τελευταία χρόνια. Ούτε ο Πριγιο. Θυμηθείτε και τη 1η χρονια του που του είχαν ακυρώσει καμία 4-5 γκολ αδίκως...

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Από τα καλύτερα παιχνίδια του στην ομάδα. Γκολ,καλές τελικές, καλές τοποθετήσεις και διαρκής πίεση. Με τόπου βγήκε δεν ξανακάναμε φάση
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Με εξτρεμ που εχουν καλες πλαγιοκοπησεις και δεκαρι που παταει περιοχη θα ειχε ηδη 10 γκολ. Εμφανισαρα σημερα Μπραβο
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Αντε να δούμε ξανα τον ΑΚ47 που ξέραμε και αγαπήσαμε... μεγάλο πισωγυρισμα η Τσάμπιονσιπ τελικά...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Για τον χθεσινό κ γενικά του τελευταίου 1 1/2 μήνα τσουμπα το να δώσεις 3εκ να τον παρεις δεν το θεωρώ υπερβολή.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

aivas19 έγραψε:Με εξτρεμ που εχουν καλες πλαγιοκοπησεις και δεκαρι που παταει περιοχη θα ειχε ηδη 10 γκολ. Εμφανισαρα σημερα Μπραβο
Έτσι ακριβώς και θα άνοιγε περισσότερους διαδρόμους να σκοράρουν και οι άλλοι. Αν τον πλαισιώσεις σωστά φτιάχνεις επίθεση πραγματικό πολυβόλο.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

EugenePAOKI έγραψε:Σήμερα ειδικά δεν θυμάμαι να έχασε μονομαχία. Έχει εκτοξεύσει την ικανότητα του στο συνδυαστικό ποδόσφαιρο και αυτό του δίνει και αυτοπεποίθηση. Μπορει σε πολλούς να μην αρέσει και να έχει ακούσει τα εξ αμαξης από την αρχή της χρονιάς αλλά η αλήθεια είναι μια: Όσο τρέξιμο, ιδρώτα και προσπάθεια έχει κάνει αυτό το παιδί με τη φανέλα μας δεν την έχει κάνει κανείς άλλος επιθετικος μας τα τελευταία χρόνια. Ούτε ο Πριγιο. Θυμηθείτε και τη 1η χρονια του που του είχαν ακυρώσει καμία 4-5 γκολ αδίκως...
ο ΑΚ 47 ηταν και ειναι μεγαλη καψουρα..
εκανε μεγαλη πατατα που πηγε στην Αγγλια..
αλλα φιλε για τρεξιμο,ιδρωτα κ προσπαθεια μην ξεχνας/αδικεις τον Τσεχο πορνοσταρ..
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Γαι μένα ο Τσούμπα έχει πολύ υψηλό ταβάνι.
Ένα δίδυμο με αυτόν και με τον Κρμεντσικ θα ήθελα και τι άλλο στον κόσμο.
Πιεστικοί, συμμετοχικοι και αρκετά καλοί και στο γκολ.
Ελπίζω ο Ολιβέιρα να είναι κάτι ανάλογο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”