Βόλος - ΠΑΟΚ 0-4 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
7
4%
Σάστρε
13
8%
Ίνγκασον
3
2%
Μιχαηλίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σίντκλει
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κούρτιτς
9
5%
Τσιγγάρας
20
12%
Ζίφκοβιτς
2
1%
Μπίσεσβαρ
3
2%
Μιτρίτσα
19
11%
Άκπομ
92
54%
Βιερίνια
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τσόλακ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αουγκούστο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Εσίτι
3
2%
Ζαμπά
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 171

Άβαταρ μέλους
xanapaok

Re: Βόλος - ΠΑΟΚ 0-4 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από xanapaok »

gpap έγραψε:Πως σας φάνηκε ο Ζαμπά;
Μου έδωσε την εντύπωση του τεμπέλη, που όταν δεν του βγαίνει η ενέργεια, βαριέται να επιστρέψει, να μαρκάρει και γενικά βαριέται που βρίσκεται εντός του γηπέδου.
Με την λήξη, έπεσε και η κάμερα πάνω του, και φάνηκε εκνευρισμένος.
Ο γνωστός Ζαμπά, που όλοι αγαπήσαμε...
Μακάρι να τον στρώσει ο Ρουμάνος
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Σε τελειωμένο ματς μπήκε που κάναμε διαχείριση κατά 90%

Δεν περίμενα να δω θαύματα.

Ολοι όσοι μπήκαν διαχείριση έκαναν.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όλοι όσοι μπήκαν αλλαγή ήταν αλλού γι αλλού.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

vs40 έγραψε:
tzo_1926 έγραψε:Ψήφισα Ακπομ. Πολύ ωραία εμφάνιση πέρα από το γκολ. Για μένα κομβικό σημείο της καλύτερης εικόνας του ΠΑΟΚ είναι ο Τσιγγαρας, του οποίου τα χαρακτηριστικά κουμπώνουν με Κουρτιτς, και η μη χρησιμοποιήση Τέιλορ κ Βαρελα.
Συμφωνώ για Τσιγγαρα. Θα το γραψω για τρίτη φορά οτι ο Ζβαμπ πρέπει να ξεκουράζει στον Κουρτιτς και σήμερα δεν υπάρχει επαρκής παίκτης να ξεκουράσει τον εξαιρετικό Τσιγγαρα. Ίσως μια, μεταγραφή.
Ε μάλλον γι' αυτό θα φέρουνε τον Σοαρες...δηλαδή Σοάρες -Τσιγγάρας για την μία θέση και Κούρτιτς -Σβαμπ για την άλλη, για να γίνεται το απαραίτητο ρότεισον...δεν αποκλείω σε παιχνίδια μεγαλύτερης έντασης και το δίδυμο Τσιγγάρα -Σοάρες.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπορεί και τριπλέτα Τσιγγάρας - Curtic - Soares
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Μπράβο ΠΑΟΚΑΡΑ

Η ομάδα έχει ανεβάσει στροφές το τελευταίο δίμηνο. Καθοριστικό ρόλο έπαιξαν τα εξής : Βγήκαν εντελώς από εντεκάδα τεηλορ, βαρελα. Βγήκε από αρχική εντεκάδα σβαμπ. Μπήκαν αντίστοιχα λυρατζης/σαστρε, ινγκυ, τσιγγαρας. Οι Ακπομ και Πάσχα ανέβασαν αισθητα ψυχολογία και απόδοση. Κουρτιτς εδραιώθηκε. Τα γκολ τον φτιάχνουν. Σταμάτησε τα κρίσιμα λάθη.

Όμως, ποναμε πολύ στο 10. Δεν αρκεί ο μπισε του 20λεπτου. Ποναμε στο αριστερό εξτρεμ. Το δρακουλινι πρώτο ματς σαν κανονικός ποδοσφαιριστης. Δεν αρκεί.

Φέρτε 10αρι και αρ. εξτρεμ και πάμε για το νταμπλ.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Ας κοιτάξουμε για την ώρα τον αγώνα της Τετάρτης και πως θα περάσουμε και βλέπουμε για μετά. Πρόκριση με τη χάρτινη
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

rainmaker έγραψε:https://www.paokmania.gr/stiles/apopseis/rainmaker/201667-apotelesmatikos-kai-evdiathetos-alla
Ωραιο..
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Επιτέλους πειστική νίκη, πολύ σημαντικό και το γκολ ψυχολογίας του Σαστρε. Τέτοια πέναλτι πάντως δεν θέλω ούτε γι'αστείο να παίρνουμε. Ευτυχώς βάλαμε 4 και δεν θα ακούμε τίποτα.

Βοήθησε πολύ το ότι ο Βόλος δίνει γενικά χώρους ως καλή ομάδα, και σε τέτοια ματς ο Άκπομ είναι παιχταρας. Μακάρι να μπουν σιγά σιγά κι όσοι νέοι παίκτες έρθουν για να ανέβει κι άλλο η ομάδα.

ΥΓ: Ο Λουτσεσκου τελικά βάζει νεοφερμένους, για δες.
Τι εννοείς τέτοια πέναλτι; έφαγε την προσποίηση και τον βρήκε στο καλάμι. Τι έπρεπε να κάνει δηλαδη; Να του σπάσει το πόδι;
speedy.g

Δημοσίευση από speedy.g »

rainmaker έγραψε:https://www.paokmania.gr/stiles/apopseis/rainmaker/201667-apotelesmatikos-kai-evdiathetos-alla
Σε ποια σημεία του αγώνα είδες να γίνεται run and gun το παιχνίδι και να μην έχουμε τον έλεγχο? Εμένα σε αντίθεση με άλλα ματς μου φάνηκε πολύ πιο ελεγχόμενο. Η αλήθεια είναι ότι πέσαμε λίγο στις αρχές του δευτέρου αλλά όχι κάτι τρομακτικό.
Πιο πολύ με ανησυχεί η έλλειψη δημιουργίας επικίνδυνων καταστάσεων σε σετ παιχνίδι
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

boogeyman77 έγραψε:
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Επιτέλους πειστική νίκη, πολύ σημαντικό και το γκολ ψυχολογίας του Σαστρε. Τέτοια πέναλτι πάντως δεν θέλω ούτε γι'αστείο να παίρνουμε. Ευτυχώς βάλαμε 4 και δεν θα ακούμε τίποτα.

Βοήθησε πολύ το ότι ο Βόλος δίνει γενικά χώρους ως καλή ομάδα, και σε τέτοια ματς ο Άκπομ είναι παιχταρας. Μακάρι να μπουν σιγά σιγά κι όσοι νέοι παίκτες έρθουν για να ανέβει κι άλλο η ομάδα.

Τι εννοείς τέτοια πέναλτι; έφαγε την προσποίηση και τον βρήκε στο καλάμι. Τι έπρεπε να κάνει δηλαδη; Να του σπάσει το πόδι;
Είδα 3 ριπλέι κι ακόμα να δω επαφή. Αν το σφύριζαν εναντίον μας είμαι 1000% βέβαιος ότι θα μιλούσαμε για σφαγή. Τέλος πάντων, εγώ με τον ΠΑΟΚ είμαι πιο αυστηρός γιατί θέλω 50-50 διαιτησίες, ούτε σπόρι παραπάνω.
speedy.g

Δημοσίευση από speedy.g »

Κανένα σπορι. Είναι ο ορισμός του πέναλτυ για αντικανονικο μαρκάρισμα. Ο διαιτητής είχε καλή θέση, το είδε-άκουσε και το έδωσε με σιγουριά σε κανονική ροή. Καλά καλά δεν διαμαρτυρήθηκε ο αμυντικός και εμείς ψάχνουμε αφορμές για αυτομαστιγωμα. Το μόνο "χοντρό" λάθος που έκανε ήταν ένα μαρκάρισμα του μιχα λίγο έξω από την περιοχή που είναι φάουλ και κίτρινη και δεν δίνει τίποτα. Αλλά ακόμη και εκεί είναι περιοχή ευθύνης του επόπτη
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Δεν βλέπεις την κλωτσιά στο καλάμι; Πώς γίνεται;
Άλλο να μου πεις αν αυτή η κλωτσιά ήταν ικανή να τον ρίξει. Αλλά πώς γίνεται να μην την βλέπεις;
george188

Δημοσίευση από george188 »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:
boogeyman77 έγραψε:

Είδα 3 ριπλέι κι ακόμα να δω επαφή. Αν το σφύριζαν εναντίον μας είμαι 1000% βέβαιος ότι θα μιλούσαμε για σφαγή. Τέλος πάντων, εγώ με τον ΠΑΟΚ είμαι πιο αυστηρός γιατί θέλω 50-50 διαιτησίες, ούτε σπόρι παραπάνω.
Oυτε ο αντίπαλος δεν διαμαρτυρήθηκε ρε Ριάν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”