Razvan Lucescu
-
papwolf
Re: Razvan Lucescu
Αν εννοείς εμένα renegate, φυσικά και το είδα. Ένα δεκάρι εκεί είναι απαραίτητο. Ο Αουγκούστο μπαίνει εκεί για τα τρεξιμαματα του και την πίεση στα αντίπαλα μπακ και μόνο, αλλά χαλάει την επιθετική ανάπτυξη
Στον αγαπητό ρασβαν αναφέρομαι.
Υγ ρε Ντράγκον είναι δυνατόν να ασχολείσαι με στημένα προφίλ? Ο πόνος τους χαρά μας
Υγ ρε Ντράγκον είναι δυνατόν να ασχολείσαι με στημένα προφίλ? Ο πόνος τους χαρά μας
- sourmenetes
- Moderator
Όχι!paok düsseldorf έγραψε:Εγω που θελω και ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ειμαι ΑΝΩΜΑΛΟΣ;
Απλά προς το παρόν κυνηγάμε τα αποτελέσματα!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δίκιο. Ειπα κακώς αλλά τσιμπάω ευκολα κ δυστυχώς επηρεάζουν αρκετούς από εμάςrenegade έγραψε:Στον αγαπητό ρασβαν αναφέρομαι.
Είπα εγώ ότι βαρέθηκα να περνώ τίτλους;WestBlock4 έγραψε:Σιγα ρε μαγκα που βαρέθηκες να παίρνεις τίτλους και πλέον θελεις μόνο να βλεπεις θέαμα.15_50 έγραψε:Τίτλους παίρνει και η Τέουτα στην Αλβανία να τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε.vs40 έγραψε:Ας παίρνει η ομάδα τίτλους και ας μη δουμε μπάλα. "15_50": Εσυ είσαι ΠΑΟΚ ή ουδέτερος;
Τίτλους πήρε και ο Ίβιτς και ο Γκαρσία και ο Μπάγεβιτς και ο Αναστασιάδης, τέτοιο χάλια ποδόσφαιρο δεν είδα από κανέναν άλλον.
Εσύ είσαι Λουτσέσκου ή ΠΑΟΚ;
Πήραμε μετά από τόσα χρόνια 1 πρωτάθλημα κ σε πειράζει φετος που παίρνεις παιχνιδια χωρίς να είσαι μπαρτσελονα μαγκα μου φιλικά στο λεω αλλά έχεις χάσει τη μπάλα για τα καλά.
ΥΓ. εσύ είσαι Γκαρσία η ΠΑΟΚ για να καταλάβω.....
Είπα εγώ ότι θέλω να βλέπω μόνο θέαμα;
Είπα εγώ ότι θέλω να παίζει ο ΠΑΟΚ σαν Μπαρτσελόνα;
Είπα εγώ ότι είμαι με τον Γκαρσία;
Εγώ είπα πως τίτλοι και ποδόσφαιρο για τον Λουτσέσκου δεν πάνε μαζί και ως εκ τούτου ποδόσφαιρο και Λουτσέσκου είναι έννοιες αντίθετες.
Είπα να παίζουμε ποδόσφαιρο και όχι να γίνουμε Μπαρτσελόνα.
Έτσι κι αλλιώς Μπαρτσελόνα δεν μπορούμε να γίνουμε ποτέ αλλά φέραμε τεχνικό διευθυντή που θα μπορούσε σε βάθος χρόνου να μας φέρει παίκτες και μαζί με τις ακαδημίες μας, να μας κάνει επιπέδου Αϊντχόφεν, αλλά Αϊντχόφεν με προπονητή Λουτσέσκου.....
Τέλος, ούτε Γκαρσία είμαι, ούτε και φαλλομετρητής της Δευτερας που ανάλογα με το αν θα νικήσει ή όχι η ομάδα μου την Κυριακή, θα μικρύνει ή θα μεγαλώσει ο ανδρισμός μου έναντι των αντιπάλων φαλλομετρητών.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
paok düsseldorf έγραψε:Εγω που θελω και ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ειμαι ΑΝΩΜΑΛΟΣ;
Ρε τι κάνει το σκουφί. Πάλι με πεναλτ κύριε προηγήθηκατε.
Γκολ μόνο από στημένες φάσεις.
Εμείς θέλουμε από συνδιαστικο ποδόσφαιρο γκολ και 15 κλασικές ευκαιρίες κύριε.
Στον αγαπημένο Ράσβαν αναφέρομαι...
Ρε dragon, τα ίδια λέει και ο Μητσοτάκης για αυτούς που έχουν αντίθετη οπτική από αυτόν. Τι κι αν όλοι αυτοί είναι πάνω από 80% του συνόλου, αυτός εκεί.... σφηνομένη τυρόπιτα.
Ρε dragon, τα ίδια λέει και ο Μητσοτάκης για αυτούς που έχουν αντίθετη οπτική από αυτόν. Τι κι αν όλοι αυτοί είναι πάνω από 80% του συνόλου, αυτός εκεί.... σφηνομένη τυρόπιτα.
- WestBlock4
[/quote]
Σιγα ρε μαγκα που βαρέθηκες να παίρνεις τίτλους και πλέον θελεις μόνο να βλεπεις θέαμα.
Πήραμε μετά από τόσα χρόνια 1 πρωτάθλημα κ σε πειράζει φετος που παίρνεις παιχνιδια χωρίς να είσαι μπαρτσελονα μαγκα μου φιλικά στο λεω αλλά έχεις χάσει τη μπάλα για τα καλά.
ΥΓ. εσύ είσαι Γκαρσία η ΠΑΟΚ για να καταλάβω.....[/quote]
Είπα εγώ ότι βαρέθηκα να περνώ τίτλους;
Εγώ είπα πως τίτλοι και ποδόσφαιρο για τον Λουτσέσκου δεν πάνε μαζί και ως εκ τούτου ποδόσφαιρο και Λουτσέσκου είναι έννοιες αντίθετες.
Έτσι κι αλλιώς Μπαρτσελόνα δεν μπορούμε να γίνουμε ποτέ αλλά φέραμε τεχνικό διευθυντή που θα μπορούσε σε βάθος χρόνου να μας φέρει παίκτες και μαζί με τις ακαδημίες μας, να μας κάνει επιπέδου Αϊντχόφεν, αλλά Αϊντχόφεν με προπονητή Λουτσέσκου.....
Τέλος, ούτε Γκαρσία είμαι, ούτε και φαλλομετρητής της Δευτερας που ανάλογα με το αν θα νικήσει ή όχι η ομάδα μου την Κυριακή, θα μικρύνει ή θα μεγαλώσει ο ανδρισμός μου έναντι των αντιπάλων φαλλομετρητών.[/quote]
Ο Μποτο ήρθε πριν λιγο καιρο , Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε Νίκες Νίκες Νίκες, Μακάρι να παρουμε ένα τρομερό σύνολο κ να μας φέρει κ ενα προπονητη που θα είναι 2 επίπεδα πανω αλλά μέχρι τότε δε γίνεται ακόμη κ σε τέτοιες Νίκες να βγάζουμε χολή κ γκρινια για το προπονητη μας.. ελεος
Σιγα ρε μαγκα που βαρέθηκες να παίρνεις τίτλους και πλέον θελεις μόνο να βλεπεις θέαμα.
ΥΓ. εσύ είσαι Γκαρσία η ΠΑΟΚ για να καταλάβω.....[/quote]
Είπα εγώ ότι βαρέθηκα να περνώ τίτλους;
Τέλος, ούτε Γκαρσία είμαι, ούτε και φαλλομετρητής της Δευτερας που ανάλογα με το αν θα νικήσει ή όχι η ομάδα μου την Κυριακή, θα μικρύνει ή θα μεγαλώσει ο ανδρισμός μου έναντι των αντιπάλων φαλλομετρητών.[/quote]
Ο Μποτο ήρθε πριν λιγο καιρο , Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε Νίκες Νίκες Νίκες, Μακάρι να παρουμε ένα τρομερό σύνολο κ να μας φέρει κ ενα προπονητη που θα είναι 2 επίπεδα πανω αλλά μέχρι τότε δε γίνεται ακόμη κ σε τέτοιες Νίκες να βγάζουμε χολή κ γκρινια για το προπονητη μας.. ελεος
- PAOK_Antarctica
Επί δύο χρόνια ο ΠΑΟΚ δεν είχε ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Τώρα άρχισε σιγά σιγά να έρχεται το ένα και γκρινιάζεις γιατί δεν ήρθε και το άλλο σε λίγους μήνες.paok düsseldorf έγραψε:Εγω που θελω και ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ειμαι ΑΝΩΜΑΛΟΣ;
Ε ναι, είναι λίγο ανωμαλία.
-
paok düsseldorf
- Amsterdamer_87
εγω παλι σημερα ειδα εναν Λουτσε ορθολογικο..
φανηκε λιγο φως και οτι αρχιζει να γινεται δουλεια..
αν αρχισει να κανει και καποιες αλλαγες κατα το 60,μια χαρα..
ωραια εμφανιση απ την ομαδα,τουλαχιστον καλυτερη απ τις αλλες..
δειχνει να το πηρε αλλιως κι αυτο ειναι παρα πολυ καλο σημαδι..
παμε να μοιρασουμε φουτσες στα ποκεμον..
ας κερδιζω με 3αρες κι ας μην παιζω μπαλαρα,λιγο οξυμωρο αλλα στα κακαλα μ',..
φανηκε λιγο φως και οτι αρχιζει να γινεται δουλεια..
αν αρχισει να κανει και καποιες αλλαγες κατα το 60,μια χαρα..
ωραια εμφανιση απ την ομαδα,τουλαχιστον καλυτερη απ τις αλλες..
δειχνει να το πηρε αλλιως κι αυτο ειναι παρα πολυ καλο σημαδι..
παμε να μοιρασουμε φουτσες στα ποκεμον..
ας κερδιζω με 3αρες κι ας μην παιζω μπαλαρα,λιγο οξυμωρο αλλα στα κακαλα μ',..
15_50 θίχτηκες;15_50 έγραψε:Στον αγαπημένο Ράσβαν αναφέρομαι...
Δεν με ενοχλεί καμιά αντίθετη άποψη με ενοχλούν τα κόμπλεξ κ η προσπαθεια να μας ταΐσουν κάποιοι κουτόχορτο. Όπως κάνει ο φίλος σου ο Μητσοτάκης που νομίζει ότι απευθυνεται σε ιθαγενείς.
Το ότι βέβαια με συγκρίνεις με τον Κουλη μου θυμίζει μια συμβουλή του Γκέμπελς που προφανώς ακολουθείς
Κατηγόρησε την άλλη πλευρά για αυτό που είσαι ένοχος
Ασχολήθηκα με την πάρτυ σου όπως ασχολήθηκες με την δική μου.dragon έγραψε:15_50 θίχτηκες;15_50 έγραψε:Στον αγαπημένο Ράσβαν αναφέρομαι...
Δεν με ενοχλεί καμιά αντίθετη άποψη με ενοχλούν τα κόμπλεξ κ η προσπαθεια να μας ταΐσουν κάποιοι κουτόχορτο. Όπως κάνει ο φίλος σου ο Μητσοτάκης που νομίζει ότι απευθυνεται σε ιθαγενείς.
Το ότι βέβαια με συγκρίνεις με τον Κουλη μου θυμίζει μια συμβουλή του Γκέμπελς που προφανώς ακολουθείςΚατηγόρησε την άλλη πλευρά για αυτό που είσαι ένοχος
Τα υπόλοιπα στα μούτρα σου στα ίσια και αντρίκια.
Δεν είμαι σίγουρος αν οι γιόμες από την άμυνα είναι η κλασική λύση για να σπάσουμε την πίεση του αντιπάλου επειδή δεν έχεις δουλέψει τίποτα άλλο ή δεν έχεις τους παίκτες για να σπάσεις σωστά το πρέσιγκ με συνεχή κίνηση και κάθετες πάσες στον εκάστοτε αμαρκάριστο.
15_50 έγραψε:Ασχολήθηκα με την πάρτυ σου όπως ασχολήθηκες με την δική μου.dragon έγραψε:15_50 θίχτηκες;15_50 έγραψε:Στον αγαπημένο Ράσβαν αναφέρομαι...
Το ότι βέβαια με συγκρίνεις με τον Κουλη μου θυμίζει μια συμβουλή του Γκέμπελς που προφανώς ακολουθείςΚατηγόρησε την άλλη πλευρά για αυτό που είσαι ένοχος
Τα υπόλοιπα στα μούτρα σου στα ίσια και αντρίκια.
Ατσα κ απειλές.
Το μάγκικα πειραιωτικα ξέχασες