Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
15_50

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από 15_50 »

mailo21+ έγραψε:Ευτυχώς οι παλαμακηδες είναι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ, και συνέχεια γίνονται λιγότεροι.
Όλος ο κόσμος εξευγενίζεται, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα πάψουν να υπάρχουν τα ορκ.
Τα δεύτερα όλο και ελαττώνονται, απλά όσο ελαττώνονται κάνουν και περισσότερο θόρυβο.
Αυτό συμβαίνει και με την ομάδα της γειτονιάς.
Κάποτε ήταν (αναλογικά) 10 και ακούγονταν σαν 8, σήμερα που είναι 3 ακούγονται σαν 7.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 15_50 την Κυρ 23 Ιαν 2022, 21:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

ΜΗν τρελενεσται αδελφια...ειτε οπαδοι, ειτε φιλαθλοι, το καλο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας δεν θελουμε?
Ηρεμηστε λιγακι...καντε καζουρα στους αλοθρησκους....ειτε για τα ποσα πεναλτι κερδιζουμε, καντε καζούρα τους Αρειανους, και τους χαμουτζηδες... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

papwolf έγραψε:Βρε ρίξε ένα ντόρτι την άλλη Κυριακή στα μούλικα του στόλου, αφού πρώτα προκριθείς την Τετάρτη από τα χαρτιά υγείας κι ασ' τους να λένε.
Ναι αλλα ντορτι χωρις ποδοσφαιρο δεν μετραει φιλε… καλυτερα να παιξουμε μπαλαρα αλλα να χασουμε 0-2
Ρε προπονητες του καναπε τι ακουμε
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ε ρε τι διαβάζουμε μετά από τεσσάρα! Δεν βαρεθήκατε ακόμα;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

15_50 έγραψε:3-4άρες μπορεί να είδαμε και να ξανά δούμε (λέμε τώρα) ένα σωρό, ποδόσφαιρο δεν βλέπουμε και δεν θα δούμε και πότε με τον Λουτσέσκου.
Αυτή είναι η άποψή μου και δεν αλλάζει.
Ο άνθρωπος είναι θιασώτης του αποτελέσματος με όποιον τρόπο και όχι με τρόπο.
Όλη σου η κριτική είναι κακοπροαιρετη!

Ο "θιασωτης" είναι κάτι αρνητικό γιατί αυτό βγάζεις!

Σε ματς 4γκολ και 4 φάσεων κλασικών τελικών με ωραίους συνδυασμούς η κριτική σου είναι κακοπροαιρετη

Τι να κάνουμε;;

Αν δεν μπορείς να το διαχειριστεις δε χρειάζεται τουλάχιστον να μας μαυρίζεις και μας.

Το. Πες μια δυο αρκεί!

Δε σ αρέσει, το καταλάβαμε!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

15_50 έγραψε:
vs40 έγραψε:Ας παίρνει η ομάδα τίτλους και ας μη δουμε μπάλα. "15_50": Εσυ είσαι ΠΑΟΚ ή ουδέτερος;
Τίτλους παίρνει και η Τέουτα στην Αλβανία να τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε.
Τίτλους πήρε και ο Ίβιτς και ο Γκαρσία και ο Μπάγεβιτς και ο Αναστασιάδης, τέτοιο χάλια ποδόσφαιρο δεν είδα από κανέναν άλλον.
Εσύ είσαι Λουτσέσκου ή ΠΑΟΚ;
Αν είσαι ΠΑΟΚ τουλάχιστον σήμερα δε θα ήσουνα μέσα στη μιζέρια!

Αν είδες το ματς κανένας πονοματος

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Στην επόμενη οφτοπικ αντιπαράθεση 15-50 & renegade θα έχει μπαν

15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

sourmenetes έγραψε:Στην επόμενη οφτοπικ αντιπαράθεση 15-50 & renegade θα έχει μπαν

Εγώ ξέρεις, δεν κάνω παράπονα ΠΟΤΕ.
Αν θέλεις μπορείς να μου ρίξεις και ένα μπαν για την "αντιπαράθεσή" μας για τον Λουτσέσκου (και ας μην είναι οφτοπικ).
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Είπα να μη συνεχιστεί.

Δε θα σου ρίξω μπαν εφόσον δε συνεχιστει

Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

15_50 έγραψε:
vs40 έγραψε:Ας παίρνει η ομάδα τίτλους και ας μη δουμε μπάλα. "15_50": Εσυ είσαι ΠΑΟΚ ή ουδέτερος;
Τίτλους παίρνει και η Τέουτα στην Αλβανία να τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε.
Τίτλους πήρε και ο Ίβιτς και ο Γκαρσία και ο Μπάγεβιτς και ο Αναστασιάδης, τέτοιο χάλια ποδόσφαιρο δεν είδα από κανέναν άλλον.
Εσύ είσαι Λουτσέσκου ή ΠΑΟΚ;
Σιγα ρε μαγκα που βαρέθηκες να παίρνεις τίτλους και πλέον θελεις μόνο να βλεπεις θέαμα.
Πήραμε μετά από τόσα χρόνια 1 πρωτάθλημα κ σε πειράζει φετος που παίρνεις παιχνιδια χωρίς να είσαι μπαρτσελονα μαγκα μου φιλικά στο λεω αλλά έχεις χάσει τη μπάλα για τα καλά.

ΥΓ. εσύ είσαι Γκαρσία η ΠΑΟΚ για να καταλάβω.....
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

aivas19 έγραψε:
papwolf έγραψε:Βρε ρίξε ένα ντόρτι την άλλη Κυριακή στα μούλικα του στόλου, αφού πρώτα προκριθείς την Τετάρτη από τα χαρτιά υγείας κι ασ' τους να λένε.
Ναι αλλα ντορτι χωρις ποδοσφαιρο δεν μετραει φιλε… καλυτερα να παιξουμε μπαλαρα αλλα να χασουμε 0-2
Ρε προπονητες του καναπε τι ακουμε
Χμ, με προκαλείς να αλλάξω λίγο το σενάριο.
Λοιπόν οι μούλοι του χοντρού μας έχουν πατήσει για 90 λεπτά, μας έχουν βάλει μέσα στο τέρμα, μας έχουν κάνει γιογιό, έχουν σπάσει τα δοκάρια αλλά γκολ δεν έχουν βάλει. Κι εκεί που όλοι παρακαλούμε να λήξει για να μην ξευτιλιστούμε, ο Λουτσέσκου χασμουριέται, τρίβει το σκουφί και ως δια μαγείας μια στραβοκλωτσιά του Μιτρίτσα καταλήγει στο απλωμένο χέρι του Κωστάκη του Μανωλά. Ο Κόρακας και το βαρ αφού προσπαθήσουν κάνα τέταρτο να το κάνουν γάργαρα αναγκάζονται να δώσουν το πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Τσόλακ που χωρίς φορά το καρφώνει με πάθος, κάτω από τα πόδια του εμβρόντητου Βάλτσικ, στην εστία του γαύρου. Το παιχνίδι λήγει 1-0 και οι λιγοστοί οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στις εξέδρες, ζητούν μετ' επιτάσεως την ακύρωση του γκολ και την επανάληψη του αγώνα γιατί η ομάδα τους δεν έβγαλε ποιότητα. Ενώ ο Τσόλακ συζητά στο κινητό την μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μπαρτσελόνα αντί του Χάαλαντ.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Ε ρε τι διαβάζουμε μετά από τεσσάρα! Δεν βαρεθήκατε ακόμα;
Ε,μα μετά από τεσσάρα αν δεν αυτομαστιγωθούμε λίγο δεν θα έχει πλάκα... :mrgreen:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ελπίζω να είδες πόσο καλό είναι για το Μπαλάνς μας ένας κανονικός μεσοεπιθετικός πίσω από τον επιθετικό. ακόμα και με κακό σήμερα μπίσεσβαρ, ο τρόπος που κυκλοφορούσε η μπάλα ήταν πολύ καλύτερος απ' ότι όταν παίζει ο Αουγκούστο εκεί
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Το γράφω όλη τη βδομάδα εδώ περα κ δυστυχώς κάποια στιγμή εκνευρίστηκα κακώς. Άσχετα με τα αποτελέσματα, τις συμπάθειες ή την οποια κριτική κάποιοι εδώ μέσα ότι κ να γίνει έχουν συγκεκριμένο στόχο που σίγουρα δεν είναι το καλό της ομαδας ουτε προέρχεται από την αγάπη τους για την ομάδα. Στην καλύτερη περίπτωση ειναι ο ραπτόπουλος κ κανα 2-3 στημένα προφιλ. Η επιτυχία τους είναι να πεφτουμε στην παγιδα τους
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Εγω που θελω και ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ειμαι ΑΝΩΜΑΛΟΣ;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”