23.Joan Sastre
- xrictoforoc
Re: 23.Joan Sastre
Φαίνεται κανονικός ποδοσφαιριστής. Πολύ ενθαρρυντικό το ξεκίνημα ασχέτως του γκολ, έχω καλό προαίσθημα με την πάρτη του, νομίζω θα ταιριάξει
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- WeWillRockYou
Μου έκανε εντύπωση που τον ξεκίνησε τόσο γρήγορα ο Λουτσε ..
Άφησε καλες εντυπώσεις για 1ο παιχνίδι τόσο γρήγορα . Έπαιζε με αυτοπεποίθηση, ανέβαινε αρκετά και πίσω στεκόταν καλά .
Άφησε καλες εντυπώσεις για 1ο παιχνίδι τόσο γρήγορα . Έπαιζε με αυτοπεποίθηση, ανέβαινε αρκετά και πίσω στεκόταν καλά .
Καλή αρχή.
Φυσιογνωμικά, μοιάζεις πολύ με τον Αζάρ, ελπίζω και παικτικα να του φέρνεις έστω ένα 10% (δεν χρειάζεται και παραπάνω).
Φυσιογνωμικά, μοιάζεις πολύ με τον Αζάρ, ελπίζω και παικτικα να του φέρνεις έστω ένα 10% (δεν χρειάζεται και παραπάνω).
- ΑποστόληςΑ
Το ξεκίνημά του ήταν παραπάνω από καλό. Θα τον δούμε και στη συνέχεια. Ακολουθούν δύο δύσκολοι αγώνες.
- pisakaipoupoula
Σίγουρα αναβάθμιση σε σχέση με τους τραγικούς υπάρχοντες πλην του Λύρατζη...για τα υπόλοιπα θα δούμε σε πιο δύσκολα παιχνίδια που βρισκόμαστε
παντως εδω καποιοι ηδη τον ειχαν βγαλει αχρηστο μετριομετριο χωρις καν να τον δουν .....μπραβο για το ντεμπουτο joan....-keeper- έγραψε:Μου έκανε εντύπωση που τον ξεκίνησε τόσο γρήγορα ο Λουτσε ..
ποσο μεγαλη διαφορα κανει οταν το μπακ εχει ανεση στην πιεση του αντιπαλου και δεν διωχνει στα τυφλα αλλα κοιταει να πασαρει αναμεσα στις γραμμες...
δεν φαινεται να εχει την κλαση βιειρινια-γιαννουλη αλλα ειναι αρκετα καλος σε αυτο το πολυ σημαντικο κομματι σε ομαδες που θελουν να κυριαρχησουν με την μπαλα
δεν φαινεται να εχει την κλαση βιειρινια-γιαννουλη αλλα ειναι αρκετα καλος σε αυτο το πολυ σημαντικο κομματι σε ομαδες που θελουν να κυριαρχησουν με την μπαλα
Κανονικός Παίχτης συνέχισε έτσι!
ΠΑΟΚτσίδικος πανηγυρισμός
ΠΑΟΚτσίδικος πανηγυρισμός

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Δευ 24 Ιαν 2022, 08:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συμφωνώ με τους παραπάνω, ένας κανονικός αμυντικός που ξέρει ποδόσφαιρο. Θα βοήθησει. Μακάρι να έρθουν και άλλοι.
- kataramenos5
Το εντυπωσιακό είναι ότι σας κάνουν ακόμα και σήμερα εντύπωση οι αποφάσεις του Λουτσέσκου.-keeper- έγραψε:Μου έκανε εντύπωση που τον ξεκίνησε τόσο γρήγορα ο Λουτσε ..