Βόλος - ΠΑΟΚ 0-4 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: Βόλος - ΠΑΟΚ 0-4 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Αυτός ο Τσουμπα όχι μόνο έχει θέση στην ομάδα αλλά ειναι και απαραίτητος.
Και δεν είναι μόνο το σημερινό ματς, έχει καιρό που είναι ανεβασμένος.
Κατά τ' αλλα το δίδυμο Τσιγγαρας-Κουρτιτς αποδίδει καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο δίδυμο στα χαφ.
Ο Σαστρε αρκετά θετικά στοιχεία πέρα από το γκολ.
Τεράστιο το κενό στο 10, ακόμα και ο μέτριος Μπισε ξεμπλοκαρει όλη την ομάδα.
Το τρικ με τον Αύγουστο εκεί μπορεί να βοηθάει σε συγκεκριμένα ματς αλλά δεν μπορεί να είναι η σταθερά.
Κι εμένα αν μου έλεγες εξτρεμ ή 10αρι αυτή την στιγμή ως επόμενη μεταγραφή θα σου έλεγα 10αρι.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και δεν είναι μόνο το σημερινό ματς, έχει καιρό που είναι ανεβασμένος.
Κατά τ' αλλα το δίδυμο Τσιγγαρας-Κουρτιτς αποδίδει καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο δίδυμο στα χαφ.
Ο Σαστρε αρκετά θετικά στοιχεία πέρα από το γκολ.
Τεράστιο το κενό στο 10, ακόμα και ο μέτριος Μπισε ξεμπλοκαρει όλη την ομάδα.
Το τρικ με τον Αύγουστο εκεί μπορεί να βοηθάει σε συγκεκριμένα ματς αλλά δεν μπορεί να είναι η σταθερά.
Κι εμένα αν μου έλεγες εξτρεμ ή 10αρι αυτή την στιγμή ως επόμενη μεταγραφή θα σου έλεγα 10αρι.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
[youtube]y5iJu1pQYn4[/youtube]
Highlights και τα περίεργα γκολ του ΠΑΟΚ.
Νικη με καλη εμφανιση. Πάμε για τα ακόμη καλύτερα σε κύπελο και πρωτάθλημα.
Μπραβο στην ομάδα και κυρίως στον αρχιτέκτονα και μεγάλο τιμονιέρη μας, τον Λουτσέσκου
Μπραβο στην ομάδα και κυρίως στον αρχιτέκτονα και μεγάλο τιμονιέρη μας, τον Λουτσέσκου
- Mitsospaoki4
- Moderator
:pΜπαρκαρούτσος έγραψε:[youtube]y5iJu1pQYn4[/youtube]
- Dimitris_L4
Πάντως τη χρονιά του ΑΗΤΤΗΤΟΥ ο τσουμπα από τν Γενάρη κ μετα που ήταν βασικός έκανε ματσάρες.. Όποτε τώρα θα αρχίσει να ανεβαινει.. Πολυ καλο ματς μετα απο πολυ καιρό χαμηλά την μπάλα και προχωραμε.. Να πω κ την αμαρτία μου στα @@@@ τ ματς της Τετάρτης.. Εγώ έχω κυκλωσει το ματς με τη Μίντιλαντ.. Αυτή είναι η καυλα και τ απωθημένο...
Μπράβο σε όλους..
Μπράβο σε όλους..
- thanos-xanthi
μπραβο στην ομαδα, διπλαρα εμφατικη
αν εχουμε χωρους,ολα γινονται πιο ευκολα
και για μενα βασικοτερο ειναι ενα δεκάρι, που θα διευκολύνει ολο το παιχνιδι της ομαδας
καποιος με το απροβλεπτο
παμε παρακατω με 2 μεγαλα παιχνιδια σε μια βδομαδα
αν εχουμε χωρους,ολα γινονται πιο ευκολα
και για μενα βασικοτερο ειναι ενα δεκάρι, που θα διευκολύνει ολο το παιχνιδι της ομαδας
καποιος με το απροβλεπτο
παμε παρακατω με 2 μεγαλα παιχνιδια σε μια βδομαδα
-
Πολυ πειστικη εμφανιση που πραγματικα τρομαζει
τους συνδιεκδικητες μας για την κατακτηση του τιτλου!
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ!
ΥΓ. Μ-πεο: Ειχε παλιοκαιρο τη μερα που σε γλεντησαααα!
τους συνδιεκδικητες μας για την κατακτηση του τιτλου!
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ!
ΥΓ. Μ-πεο: Ειχε παλιοκαιρο τη μερα που σε γλεντησαααα!
-
Επιτέλους πειστική νίκη, πολύ σημαντικό και το γκολ ψυχολογίας του Σαστρε. Τέτοια πέναλτι πάντως δεν θέλω ούτε γι'αστείο να παίρνουμε. Ευτυχώς βάλαμε 4 και δεν θα ακούμε τίποτα.
Βοήθησε πολύ το ότι ο Βόλος δίνει γενικά χώρους ως καλή ομάδα, και σε τέτοια ματς ο Άκπομ είναι παιχταρας. Μακάρι να μπουν σιγά σιγά κι όσοι νέοι παίκτες έρθουν για να ανέβει κι άλλο η ομάδα.
ΥΓ: Ο Λουτσεσκου τελικά βάζει νεοφερμένους, για δες.
Βοήθησε πολύ το ότι ο Βόλος δίνει γενικά χώρους ως καλή ομάδα, και σε τέτοια ματς ο Άκπομ είναι παιχταρας. Μακάρι να μπουν σιγά σιγά κι όσοι νέοι παίκτες έρθουν για να ανέβει κι άλλο η ομάδα.
Αυτά είναι! Καταιγισμός!
Μπράβο σε παίκτες που έπρεπε να ανέβουν, όπως ο Τσουμπα, ο μινι-Drac και ο Ινγκι.
Ικανοποιητικοτατο ντεμπούτο ο Σάστρε!
Πάμε τώρα σοβαρά και με τσαμπουκά για την πρόκριση
Μπράβο σε παίκτες που έπρεπε να ανέβουν, όπως ο Τσουμπα, ο μινι-Drac και ο Ινγκι.
Ικανοποιητικοτατο ντεμπούτο ο Σάστρε!
Πάμε τώρα σοβαρά και με τσαμπουκά για την πρόκριση
- Μπαρκαρούτσος
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους άλλους 2 εδώ μέσα που βλέπουν ποδόσφαιρο και όχι "μπάλα" και ψήφισαν Esiti!
- loukas karadimos
-
Πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα που κυριάρχησε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εγώ θα πω ότι θέλω και χαφ και δεκάρι και εξτρέμ γιατί βλέποντας έναν κανονικό ποδοσφαιριστή στο δεξί μπακ κατευθείαν η ομάδα φάνηκε ανεβασμένη ένα λέβελ. Θέλω λοιπόν και Σάστρε, και Σοάρες και δεκάρι και εξτρέμ .
Σήμερα Γρηγορίου και Μάντζιος έκαναν παράπονα για το πρόγραμμα γιατί λέει θα παίξουν τέσσερα ματς σε δύο εβδομάδες.... Δεν ξέρω εάν το έχετε προσέξει αλλά οι μοναδικές ομάδες που παίζουν από το καλοκαίρι Τετάρτη Κυριακή είναι ο ΠΑΟΚ και ο γκέι του τριπλασιου μπάτζετ. Σήμερα φάνηκε ότι αυτά που έλεγε ο ραζβαν για κοβιντ τραυματισμούς και συνεχή παιγνίδια έχουν κάποια βάση.....Την επόμενη εβδομάδα με πρόκριση επί της χάρτινης και νίκη επί του γκέι πάμε να κάνουμε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία μας... Να είμαστε τον Φεβρουάριο μέσα σε τρεις στόχους..
Ας κόψουμε την μιρλα, ας πιστέψουμε παίκτες και προπονητή. ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!!! ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ!!!!
Ας κόψουμε την μιρλα, ας πιστέψουμε παίκτες και προπονητή. ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!!! ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ!!!!
-
Θέλουμε να παίρνουμε αυτό που δικαιούμαστε.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Επιτέλους πειστική νίκη, πολύ σημαντικό και το γκολ ψυχολογίας του Σαστρε. Τέτοια πέναλτι πάντως δεν θέλω ούτε γι'αστείο να παίρνουμε. Ευτυχώς βάλαμε 4 και δεν θα ακούμε τίποτα.
Αυτό, λοιπόν, ήταν πέναλτι και το δικαουμασταν.
Φτάνει πια με τις υπερβολές.