ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Απο ό,τι φαίνεται καποιοι τα ξέρουν και διαφωνουν.nunies4 έγραψε:@@@κιες του Κόλκα λέω εγώ...Мир έγραψε:Ειχε πει ενα σωστο ο Κολκας περι selling club.
Με το που σκαει πρόταση για παικτη μας, η μεταγραφη γινεται σε χρονο dt, από λεπτά, ώρες, μαξ μια μερα.
Ουτε παζαρια ουτε τιποτα.
Και με λιαρ τζετ τον στελνουμε.
Για αγορα …
Όταν είναι να καταθέσουμε προσφορά για να αγοράσουμε παίκτη διαπραγματευόμαστε λες και περνάμε της συμπληγάδες.
Μπολαρει ολος ο σχεδιασμός για 2-3 εβδομαδες για να δωσεις μια τελική προσφορά ή ενα πας στον επόμενο.
Ενταξι, θα κανεις το παζαρι, αλλά στο σκαουτινκ φαινεται στα ποσα θα κλεισει ο παικτης και που θες να φτασεις. Δεν θα κοψεις 80% της αξιας.
Ξέρουμε πόσες και τι διαπραγματεύσεις προηγήθηκαν; Ξέρουμε αν η πρώτη πρόταση για τον Σβι δεν ήταν 3εκ πχ. Ξέρουμε αν είχαν έρθει και άλλες και απορρίφθηκαν;
Αν ήταν έτσι τον Τζολη πχ θα τον δίναμε στην Μπριζ στην 1η κρούση
Το θέμα είναι ότι κουράζει η γκρίνια και η δυσπιστία τους
-
dimitris88
joshua έγραψε:Για να επανέλθουμε on topic...ο Σοαρες, στη θεωρια απο τα βιντεο τουλαχιστον, καθως δεν τον εχω παρακολουθησει και παρα τις αμφιβολιες του jibbie, μου μοιαζει παικτης ακριβως στο στυλ που ψαχνουμε για το 8. Θυμιζει αρκετα Μισιτς και Ολιβειρα. Δεν φοβαται να παρει πρωτοβουλίες,να παιξει με προσωπο καθετα ,να προωθησει παιχνιδι και να επιτεθει. Παει δυνατα στις προσωπικες μονομαχιες και τρεχει αρκετα καλύπτοντας μεγαλο μερος του γηπεδου. Μακαρι ολα αυτα βεβαια να τα δουμε και στη πραξη. Καποια στιγμη το καλοκαιρι θα ηθελα κατι αντιστοιχο και στο εξι αλλα δεν αναμενεται να ανοιξει ευκολα αλλη θεση στα χαφ.
επιτέλους ένα γρήγορο χαφ. Δεν ξέρω πότε είχαμε τελευταία φορά γρήγορο χαφ. Ακόμη και ο Τσίμιροτ είχε καλή ταχύτητα αλλά όχι την πολύ καλή. Αυτός φαίνεται να είναι ένα κλικ επάνω σε αυτό το θέμα. Πιστεύω ότι μπορεί να παίξει το ρόλο που παίζει ο Αουγκούστο τώρα δηλαδή του τρίτου χαφ-δεκαριού και μάλιστα να παίξει αυτό το ρόλο καλύτερα λόγω χαρακτηριστικών. Δηλαδή να πάμε με τριάδα Κούρτιτς, Τσιγγάρα, Σοάρες και εναλλακτικές στα χαφ τους Αουγκούστο, Σβάμπ. Ο Εσίτι πιστεύω θα χαιρετήσει μέσα σε αυτήν τη βδομάδα.
Μια χαρά χωράει το αντίστοιχο εξάρι που γράφεις για το καλοκαίρι, με πώληση Αουγκούστο, καθώς μπαίνει και στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και εάν θέλουμε να πάρουμε λεφτά πρέπει να τον δώσουμε. Να τον ανανεώσουμε μάλλον δε παίζει γιατί δεν δείχνει να έχει το κάτι παραπάνω που θέλουμε. Και πάμε από καλοκαίρι με τους 3 που ανέφερα, την καινούργια μεταγραφή και το Σβάμπ σαν 5ο κεντρικό χαφ και είμαστε σούπερ...
εκτιμηση με βαση τα οσα διαβαζω κι οχι πληροφορια - ταιμινγκ και απαιτησεις. τον θελαν για αντικαταστατη του Σερτζιο, αλλα και αυτοι θελαν πολλα για τον Σερτζιο, και η Μορειρενσε για τον Σοαρες, οποτε κανενα απ τα 2 ντηλ δεν προχωρησε. ο Σερτζιο εφυγε, αλλα ο Σοαρες κανει κακη χρονια και ισως αυτο τους κανει πλεον διστακτικους.stravostomis έγραψε:Jibbie μπορείς να βρεις τίποτα για ποιον λόγο τελικά δεν τον πήρε η Porto; Έχω ψάξει παντού αλλά δεν έχει κάτι.
ναι, σιγουρα εχει potential. ως κινηση τη βλεπω θετικα παρολο που περιμενα κατι καλυτερο, προσπαθω να προσγειωθωtrouman έγραψε:Jibbie
Τα χω δει όλα. Το point ήταν να μη σε επηρεάσουμε και δε γράφεις και τα δικά σου.
Εγώ κράτησα το potential που είπες και ελπίζω.
ως παικτης θεωρω οτι εχει να προσφερει περισσοτερα ως αντι-Πελκας με βαση τα χαρακτηριστικα του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jibbie την Σάβ 22 Ιαν 2022, 19:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Ο Τσερβι ξεκιναει βασικός στο Σεβίλλη Θέλτα που ξεκινάει σε λίγο. Παίχτη γραμμής τον βάζει να παίζει κάτι ανάμεσα σε οχταρι και αριστερο χαφ που συγκλίνει. Μήπως δεν του αρέσει και θέλει να φύγει; Πάντως ανέφικτη μια τέτοια μεταγραφή δεν την λες..
-
papwolf
Δλδ. δε θα πάμε για δεκάρι τώρα ή το καλοκαίρι?dimitris88 έγραψε:joshua έγραψε:Για να επανέλθουμε on topic...ο Σοαρες, στη θεωρια απο τα βιντεο τουλαχιστον, καθως δεν τον εχω παρακολουθησει και παρα τις αμφιβολιες του jibbie, μου μοιαζει παικτης ακριβως στο στυλ που ψαχνουμε για το 8. Θυμιζει αρκετα Μισιτς και Ολιβειρα. Δεν φοβαται να παρει πρωτοβουλίες,να παιξει με προσωπο καθετα ,να προωθησει παιχνιδι και να επιτεθει. Παει δυνατα στις προσωπικες μονομαχιες και τρεχει αρκετα καλύπτοντας μεγαλο μερος του γηπεδου. Μακαρι ολα αυτα βεβαια να τα δουμε και στη πραξη. Καποια στιγμη το καλοκαιρι θα ηθελα κατι αντιστοιχο και στο εξι αλλα δεν αναμενεται να ανοιξει ευκολα αλλη θεση στα χαφ.
επιτέλους ένα γρήγορο χαφ. Δεν ξέρω πότε είχαμε τελευταία φορά γρήγορο χαφ. Ακόμη και ο Τσίμιροτ είχε καλή ταχύτητα αλλά όχι την πολύ καλή. Αυτός φαίνεται να είναι ένα κλικ επάνω σε αυτό το θέμα. Πιστεύω ότι μπορεί να παίξει το ρόλο που παίζει ο Αουγκούστο τώρα δηλαδή του τρίτου χαφ-δεκαριού και μάλιστα να παίξει αυτό το ρόλο καλύτερα λόγω χαρακτηριστικών. Δηλαδή να πάμε με τριάδα Κούρτιτς, Τσιγγάρα, Σοάρες και εναλλακτικές στα χαφ τους Αουγκούστο, Σβάμπ. Ο Εσίτι πιστεύω θα χαιρετήσει μέσα σε αυτήν τη βδομάδα.
Μια χαρά χωράει το αντίστοιχο εξάρι που γράφεις για το καλοκαίρι, με πώληση Αουγκούστο, καθώς μπαίνει και στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και εάν θέλουμε να πάρουμε λεφτά πρέπει να τον δώσουμε. Να τον ανανεώσουμε μάλλον δε παίζει γιατί δεν δείχνει να έχει το κάτι παραπάνω που θέλουμε. Και πάμε από καλοκαίρι με τους 3 που ανέφερα, την καινούργια μεταγραφή και το Σβάμπ σαν 5ο κεντρικό χαφ και είμαστε σούπερ...
Εγώ το βλέπω διαφορετικά το κέντρο μας τη νέα περίοδο.
Σοάρες με αλλαγή Τσιγγάρα
Κούρτιτς με αλλαγή Σβαμπ (?)
Δεκάρι (μεταγραφή) με αλλαγή Μπίσε
Αουγκούστο και Εσίτι αποχώρηση
Ερωτηματικό στον Σβαμπ γιατί δεν ξέρω αν θα τον κρατήσουμε ή θα κινηθούμε για κάποιον νεώτερο και γρηγορότερο στην θέση του (ακόμα κι αν συμπληρώσει φέτος τις απαιτούμενες συμμετοχές για ανανέωση)
Ξεχνατε ολοι στους υπολογισμους σας στα χαφ τον Καντουρι...Εγω ελεγα πως η ανανεωση του και κυριως ο υπολογισμος του ως μεσοεπιθετικος ηταν το μεγαλυτερο λαθος του καλοκαιριου.
-
papwolf
Ναι jos έχεις δίκιο, μου διέφυγε ο Καντουρί, κάπου πήρε το μάτι μου (εδώ μέσα νομίζω ή στο τόπικ του) ότι ανάλογα με το διάστημα που θα μείνει εκτός λόγω τραυματισμών, μπορεί να αποδεσμευθεί το καλοκαίρι χωρίς αποζημίωση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος papwolf την Σάβ 22 Ιαν 2022, 20:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Να υπολογίζουμε στη μεσαία γραμμή τον Καντουρί; Κάθε πότε; Ένα μήνα μέσα και δύο και πλέον μήνες στο φυσιοθεραπευτήριο. Εγώ να μπω να παίξω-λέμε τώρα-τόσες φορές θλάση δεν θα πάθω.
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Τσερβι γκολ
Δύσκολο
Δύσκολο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Σάβ 22 Ιαν 2022, 20:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
dimitris88
με τη Θέλτα να δίνει για αγορά το περασμένο καλοκαίρι 4,5εκ και τον παίκτη βασικό τώρα (μόλις σκόραρε για το 0-1 μέσα στη Σεβίλλη)), δεν βλέπω πως μπορούμε να τον πάρουμε....μάλλον η πιο εφικτή από τις 3 περιπτώσεις που αναφέρει η forza σήμερα, είναι η περίπτωση του εξτρέμ που δεν γράφτηκε το όνομα. Με τον συγκεκριμένο αναφέρει ότι υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη και γίνονται διαπραγματεύσεις με την ομάδα του. Και όταν ο παίκτης είναι θετικός και σύμμαχος, τότε η μεταγραφή συνήθως γίνεται. Ενώ ο Μεξικανός δεν είναι θετικός στο να έρθει και για τον Τσέρβι δεν ξέρουμε πως το βλέπει αυτό το ενδεχόμενο.thanasakiss4 έγραψε:Ο Τσερβι ξεκιναει βασικός στο Σεβίλλη Θέλτα που ξεκινάει σε λίγο. Παίχτη γραμμής τον βάζει να παίζει κάτι ανάμεσα σε οχταρι και αριστερο χαφ που συγκλίνει. Μήπως δεν του αρέσει και θέλει να φύγει; Πάντως ανέφικτη μια τέτοια μεταγραφή δεν την λες..
-
dimitris88
Το Σοάρες σαν τρίτο χαφ εννοώ μέχρι το καλοκαίρι αφού όπως φαίνεται δε θα πάμε για δεκάρι τώρα αλλά το καλοκαίρι, με μεγαλύτερη άνεση και ίσως περισσότερες επιλογέςpapwolf έγραψε: Δλδ. δε θα πάμε για δεκάρι τώρα ή το καλοκαίρι?
Εγώ το βλέπω διαφορετικά το κέντρο μας τη νέα περίοδο.
Σοάρες με αλλαγή Τσιγγάρα
Κούρτιτς με αλλαγή Σβαμπ (?)
Δεκάρι (μεταγραφή) με αλλαγή Μπίσε
Αουγκούστο και Εσίτι αποχώρηση
Ερωτηματικό στον Σβαμπ γιατί δεν ξέρω αν θα τον κρατήσουμε ή θα κινηθούμε για κάποιον νεώτερο και γρηγορότερο στην θέση του (ακόμα κι αν συμπληρώσει φέτος τις απαιτούμενες συμμετοχές για ανανέωση)
-
papwolf
Α, ΟΚ τότε, νόμιζα ότι εννοούσες να πάμε με τρία χαφ και χωρίς δεκάρι και μετά το καλοκαίρι. Μέχρι το καλοκαίρι, όπως φαίνεται τουλάχιστον, όπως τα λες θα πάμε.
Ο ΠΑΟΚ είναι η χειρότερη ομάδα στο πρεσινγκ ψηλά και χωρίς κλεψίματα στο αντίπαλο μισό. Παίρνει έναν παίκτη είναι πολύ δυνατός στο συγκεκριμένο σημείο.
Και αφού δεν πάμε για πλέι Μέικερ που λείπει πολύ τουλάχιστον μακάρι να βρουν έναν νέο μπίσεσβαρ πισω από τον επιθετικό
Και αφού δεν πάμε για πλέι Μέικερ που λείπει πολύ τουλάχιστον μακάρι να βρουν έναν νέο μπίσεσβαρ πισω από τον επιθετικό