ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Ο Μποτο είναι η μεγαλύτερη ελπίζω μου ότι μπορούν να δούμε σύγχρονο φορ και όχι φορ μιλένιουμ.
Ο κριμεντσικ ήταν ότι πιο κοντά είχαμε σε σύγχρονο φορ
Ο κριμεντσικ ήταν ότι πιο κοντά είχαμε σε σύγχρονο φορ
- stravostomis
Με Κρμέντσικ βασικό θα γράψουν τρελά νούμερα οι εξτρέμ που θα έρθουν, αν έρθουν
Παιξε με Κουτσια και μετα ΟλιβειραTotem_pk έγραψε:Αδελφε διαφωνω. Δεν εχουμε φορ. Τον Τσολακ τον εχω για φευγατο. Αλλα ετσι η αλλιως χρειαζονται τετοιοι παικτες. Σαν τον Αναστασακο τον Ηλια σαν τον Μπακαγιοκο. Παιζεις με το χωριο στην Τουμπα και δεν μπαινει η μπαλα. Ριχνεις εναν τετοιο μεσα και καθαριζεις το ματσακι.vs40 έγραψε:Αν πουληθεί ο Τσολακ θα είναι καλη κίνηση. Έχουμε πολλά φορ, επιστρέφει και ο Ολιβειρα, έχουμε και Κουτσια.Totem_pk έγραψε:Πηγαιτε και παρτε τον φαν Βερτ απο τον Βολο τωρα. Δωστε 500 χιλιαρικα στον Βολο κανα 250αρι-300αρι στο παιδι αυτο και θα εχουμε ξανα σεντερ φορ. Κιας μην παιζει ολα τα παιχνιδια και ας μην ειναι ο πρωτος μας. Χρειαζομαστε τετοιους παικτες.
Μακάρι να πάρει φανέλα βασικού ο μικρός. Μόνο να κερδίσουμε έχουμε ως ομάδα. Δεν ειναι ένα τυχαίο ταλέντο.
Σιγά μην στον δώσει ο Μπεος με 500…Totem_pk έγραψε:Πηγαιτε και παρτε τον φαν Βερτ απο τον Βολο τωρα. Δωστε 500 χιλιαρικα στον Βολο κανα 250αρι-300αρι στο παιδι αυτο και θα εχουμε ξανα σεντερ φορ. Κιας μην παιζει ολα τα παιχνιδια και ας μην ειναι ο πρωτος μας. Χρειαζομαστε τετοιους παικτες.
Totem_pk έγραψε:Πηγαιτε και παρτε τον φαν Βερτ απο τον Βολο τωρα. Δωστε 500 χιλιαρικα στον Βολο κανα 250αρι-300αρι στο παιδι αυτο και θα εχουμε ξανα σεντερ φορ. Κιας μην παιζει ολα τα παιχνιδια και ας μην ειναι ο πρωτος μας. Χρειαζομαστε τετοιους παικτες.
Τσέπωσες 5χαρτιά μια χαρά deal στα 2 πυο δωσες για τον Swiderski που δωσες 2χαρτια στην Γιαγκελονια πολύ καλά λειτουργεί ο Boto για εμένα οσο αφορά που ειπε 1 φιλος εδω συμφωνω ο Z.Zivkovic/Bisewsar/Crespo/Πασχαλακης/Vieirinha(θα πάρει αλλο ποστο στην ομαδα), που δεν ανανεωνουν κ από ότι βλέπω είναι η χαρά τον γιατρών μας οταν τραυματίζεται ο El-Kaddouri κ μπορεί να φύγει χωρίς φράγκο το καλοκαίρι (ενω εχει 1 χρονο ακομα συμβολαιο),
αρα πας κ για εκει ο Boto τώρα με πωλήσεις προσθαφερεσεις λειτουργει καλα θα δουμε στην πορία αν στείλει Varela/Τaylor/Esiti/Murg(ίσως κ όχι)
sourmenetes έγραψε:Μια χαρά πάνε οι από δεσμεύσεις - πωλήσεις.
Αρκεί να έρθουν και οι σωστοί παικτες
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φίλε μου από πωλήσεις πάμε καλά με τον Swiderski απο αποδεσμεύσεις μέχρι στιγμή πάμε κ εκει καλά.. Kagawa/Rodrigo τώρα από Παίχτες θέλω να πιστεύω αυτος θα μας βγει o Joan Sastre τώρα για τι προσθηκες θα έρθουν 'σωστοί' ειναι απλά 1 λέξη.. μπορεί να έρθουν σωστοι στα θελω μας κ να βγουν παλτα..!
Απλα εμπιστευομαι με το βιογραφικο του Μποτο φιλε μου κ βλεπω καθημερινα.. τι θα γινει πως θα λειτουργησει παντα με την λεξη <αμφιβολία> μεσα σε ολα αυτα!
Δεν θέλω να πιστεύω πως δεν θα έρθει φορ τώρα που χαιρετάει ο Σβι. Ακόμα και να αποθεραπευτεί ο Πορτογάλος δεν είναι σίγουρο το πότε και το ΑΝ αποδώσει. Εγώ έχω επιφυλάξεις για το πόσο καλύπτει τη θέση. Τα χαρτιά τον έψελναν όταν τον είχαν, εμείς θέλουμε να τον βλέπουμε σαν Πριγιο ν2. Σίγουρα ο φορ του Βόλου φαίνεται καλός, αλλά μην ξεχνάμε πως σπάνια τα διαμάντια μικρών ομάδων απέδωσαν όταν ήρθαν (Φιλομένο, Κουτσιανικούλης).
- ΑποστόληςΑ
Προς το παρόν έχουμε Colak, Akpom και σε λίγο Oliveira (+ Κούτσια). Με αυτούς παρόντες δεν νομίζω ότι πάμε για άλλο φορ.
- paok_athens_g4
Στέλνεις στην ευχή του Θεού τον Πολωνό κ παίρνεις sony από αστερα κ φτιάχνουμε ομάδα για Playstation επιθετικά....
Ο χρονος παντως εχει αρχισει και πιεζει επικυνδινα.Θα πρεπει συντομα να εχουμε εξελιξεις διαφορετικα θα τεθει σε ρισκο η πετυχημενη συγκομιδη ποντων στα τελευταια παιχνιδια.
Για Φεραρι τελικα ψηνομαστε λιγο η οχι;; Ουτε για ροτεισον;;; Ξερω....κατανταω γραφικος.
Αλλα τελικα και ο Σιντκλευ ρηχα νερα.
Αλλα τελικα και ο Σιντκλευ ρηχα νερα.
Εδώ δεν παίρνουν αυτούς που χρειάζονται, κάποιοι θέλετε και φορ ή αριστερό μπακ
Καλημέρα, καλά κάνουν και πουλάνε αλλά πήγε 20/1 και ακομη 1 μεταγραφη έχεις κάνει