14. Andrija Zivkovic

Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Re: 14. Andrija Zivkovic

Δημοσίευση από black_star_ninja »

@rain διαφωνω μαζι σου. Ο αντριγια μαρκαρει καλυτερα απο λημνιο, τζαλμα, τριπλαρει καλυτερα απο γκαρι (και πολλους αλλους), ειναι σαφως πιογρηγορος απο τα περισσοτερα εξτρεμ που ειχαμε και εχουμε τα τελευταια δεκα χρονια (νομιζω μονο ο ζαμπα της πρωτης θητειας και ο γκαρι ειναι πιο γρηγοροι), και αν βρεθει μπροστα στην εστια δεν κινδυνευουν τα περιστερια ουτε τα παιδια που δινουν τη μπαλα στον τερματοφυλακα. Εχεις δλδ μια σιγουρια οτι θα το καρφωσει. Στα ματια μου ειναι το καλυτερο εξτρεμ που εχει παιξει στην ομαδα τα τελευταια 10-15 χρονια. Τωρα αν αποφασισει η ομαδα να παρει καλυτερους, οχι δε θα πω, αλλα νομιζω οτι εχουμε σοβαρες ελλειψεις σε αλλες θεσεις που πρεπει να δωσουμε προτεραιοτητα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

renegade έγραψε:Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι για τον καθένα να κάνει κριτική στον όποιο παίκτη με βάση την εκάστοτε αγωνιστική του παρουσία?
Ποιος είπε να φύγει ο ζιφκο και άλλες χαζές υπερβολές που γράφονται?
Αλλά δεν γίνεται για όλα να φταίνε πάντα οι ίδιοι 5.
Το βρίσκετε δηλαδή σωστό κάποιοι το να έχει σήμερα το τοπικ του μιτριτσα 20 αρνητικά σχόλια και του ζιφκο 0?

Έπαιξε λέει παντού για να χωρέσουν οι άλλοι. Σιγά μωρέ πήρες ένα δεξί εξτρέμ και το έβαλες αριστερά στο 2020. Αν δεν μπορεί να το κάνει...ε τότε καλά χαιβανια είμαστε και δώσαμε 1,5 χαρτί συμβόλαιο για αυτόν τον παίκτη.

Ο λόγος που ξεκίνησα σήμερα τα αρνητικά σχόλια εναντίον του δεν είναι άλλος από την άθλια συμπεριφορά του σε κάποια παιχνίδια απέναντι σε συμπαίκτες του. Συμπεριφορά που δεν έχουν επιδείξει πολύ πιο μεγάλοι παίκτες απ' αυτόν όπως ο Γκαρσία και ο Αντρέ.
Ποια ήταν άθλια συμπεριφορά του χθες προς τους συμπαίκτες του;

Πιο πολύ με τον εαυτό του τα έβαλε.

Αντε άλλαξε μια θέση;
Αυτό ήταν όλο δηλαδή που έκανε ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ;

Το ότι κρεμαγανε όλοι στα υπόλοιπα ματς και ο μόνος που γύρναγε και κάλυπτε τις μαλακιες των χαφ ή του τευλορ δεν ήταν ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ;

Προφανώς στα 2 τελευταία ματς δεν τραβάει αλλά πάντα σε όλα τα ματς δίνει ότι μπορεί σαν θέμα τρεξιματων και καλυψεων.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Παντα αργει 3-4 αγωνες να παρει μπρος μετα απο διακοπες.-
Οταν ξεκινησει ομως θα ειναι και παλι ασταματητος!
Η διαφορα κλασης και προσφορας του απ τον επομενο ειναι ετη φωτος.-

ΥΓ. Αν γινει καμια στραβη και τον πουλησουμε κι αυτον θα κλαιμε μεχρι να ξαναφερουμε ισαξιο του!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

sourmenetes έγραψε:
renegade έγραψε:Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι για τον καθένα να κάνει κριτική στον όποιο παίκτη με βάση την εκάστοτε αγωνιστική του παρουσία?
Ποιος είπε να φύγει ο ζιφκο και άλλες χαζές υπερβολές που γράφονται?
Αλλά δεν γίνεται για όλα να φταίνε πάντα οι ίδιοι 5.
Το βρίσκετε δηλαδή σωστό κάποιοι το να έχει σήμερα το τοπικ του μιτριτσα 20 αρνητικά σχόλια και του ζιφκο 0?

Έπαιξε λέει παντού για να χωρέσουν οι άλλοι. Σιγά μωρέ πήρες ένα δεξί εξτρέμ και το έβαλες αριστερά στο 2020. Αν δεν μπορεί να το κάνει...ε τότε καλά χαιβανια είμαστε και δώσαμε 1,5 χαρτί συμβόλαιο για αυτόν τον παίκτη.

Ο λόγος που ξεκίνησα σήμερα τα αρνητικά σχόλια εναντίον του δεν είναι άλλος από την άθλια συμπεριφορά του σε κάποια παιχνίδια απέναντι σε συμπαίκτες του. Συμπεριφορά που δεν έχουν επιδείξει πολύ πιο μεγάλοι παίκτες απ' αυτόν όπως ο Γκαρσία και ο Αντρέ.
Ποια ήταν άθλια συμπεριφορά του χθες προς τους συμπαίκτες του;

Πιο πολύ με τον εαυτό του τα έβαλε.

Αντε άλλαξε μια θέση;
Αυτό ήταν όλο δηλαδή που έκανε ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ;

Το ότι κρεμαγανε όλοι στα υπόλοιπα ματς και ο μόνος που γύρναγε και κάλυπτε τις μαλακιες των χαφ ή του τευλορ δεν ήταν ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ;

Προφανώς στα 2 τελευταία ματς δεν τραβάει αλλά πάντα σε όλα τα ματς δίνει ότι μπορεί σαν θέμα τρεξιματων και καλυψεων.

Εχθές δευ είχε την ευκαιρία να καντήλιασει συμπαίκτες γιατί πρώτος ο ίδιο δεν πέτυχε συμπαίκτη.
Υπάρχουν όμως παιχνίδια που ρίχνει μπινελικια σε συμπαίκτες για μια λάθος πάσα. Αν αυτό εσένα σου αρέσει οκ
Και δεν μιλάμε για κανέναν 35 χρόνο που ο συμπαίκτης του θα τον έχει και λίγο μεγαλύτερη σεβασμό,μιλάμε για ένα παιδάκι 25 χρονών.
Το ότι γυρνούσε και καλύπτε στις δήθεν μαλακίες των συμπαικτών του είναι η δουλειά του και απορώ που γίνεται και λόγος αναφοράς. Αυτό λέγεται ομαδικός αθλητισμός.
Αυτών πόσες φορές τον κάλυψαν οι συμπαίκτες του γιατί έχασε την μπάλα?
Το θέμα δεν είναι αν έπαιξε ή δεν έπαιξε καλά το θέμα είναι να μάθει να μην είναι κωλόπαιδο και κωλοχαρακτηρας.
Αλλά όπως πάντα στην ομάδα που βασιλεύει η προσωπολατρεία,κάποιοι θα έχουν από κάποιους το ελεύθερο σε ολα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

renegade έγραψε:Ο καλύτερος παίκτης της λίγκας.
Ολοκληρωμένος
Το Νοέμβρη ο καλύτερος τώρα έγινε γατάκι!

Ποιος είναι ο πρωσοπολατρης δεν ξερω

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Μαυρο Χιονι έγραψε:Πάρα πολύ καλό παιχνίδι από τον ζιλε. Αρχίζει μήπως και μας παίρνει από το χέρι;
Εδω

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

PAOK_1926 έγραψε:Πάρα πολύ καλό παιχνίδι, ίσως ο κορυφαίος σήμερα και γίνεται όλο και πιο καλός από παιχνίδι σε παιχνίδι.
Κι αλλο

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

bane1980 έγραψε:Σκύλε!
Είσαι απόλαυση.
Κι αλλο

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

paok düsseldorf έγραψε:ΗΓΕΤΗΣ
Κι αλλο

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Tolaros έγραψε:
Miles έγραψε:Τα είπαμε, αριστερά μπουκάρεις αναγκαστικά και έτσι έβγαλες ασίστ, δεξιά μόνο συγκλίνεις. Αν έλειπε και στο τέλος το αψυχολόγητο να διώξεις την μπάλα όταν την κέρδισες στο ύψος της περιοχής μας, ενώ μπορούσες να φύγεις ολομόναχος - νομίζω ότι εσύ ήσουν.
Ο τύπος τρέχει ασταμάτητα από την Πέμπτη μέχρι τα τελειώματα χθες, μπορεί να μην είχε άλλη κούρσα μέσα του.
Δεν υπάρχει άλλος τέτοιος παίκτης στην Ελλάδα
Κι αλλο

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Sera4 έγραψε:Πως αντέχεις να περιτριγυριζεσαι από τέτοια μεσοεπιθετικη γραμμή καημένε μου.
Κι αλλο

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Όλα αυτά κι άλλα πολλά τα λέγαμε εμείς οι ίδιοι.

Τώρα πως έγινε κάτι άλλο δεν ξέρω.

Αν η συμπεριφορά προς τους συμπαίκτες του είναι λάθος ναι να το πούμε!
Αυτό όμως επικαλέστηκες για χθες την. Ώρα που δεν έγινε ποτέ!

Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Μ'αρέσει που τα βάλαμε με τον Ζίβκο, παρ'ότι ξέρουμε οτι στα αριστερά το παλικαράκι ΔΕΝ αποδίδει (νομίζω είχε ελάχιστα καλούτσικα ματς πέρσι στα πλευ-οφφ). Χθες πήγε από αριστερά για να παίξει ο Ζαμπά :roll: στα δεξιά και όντως ο Αντρίγια ήταν πολύ κακός, αλλά τι ζητάτε ακριβώς; Είναι αυτό που όλοι λένε ότι δεν πρέπει να κάνουμε, να μην την πέφτουμε στην πρώτη στραβή στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Και ναι ο Ζίλε αξίζει να είναι λίγο στον αφρό, γιατί ο άνθρωπος σε κάθε αγώνα παίζει να τρέχει το διπλάσιο από τον κύριο όγκο τον συμπαικτών του, το να κάνει κακό ματς και να μην πέφτει κράξιμο είναι εκτίμηση προς την υπερπροσπάθεια του να κουβαλήσει στην πλάτη του ένα αστείο ρόστερ εδώ και 1,5 χρόνο.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα γινει αν σκασει σε 5-6 μερες καιμια προταση απο ομαδα της serie A κανενα 6αρι!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

sourmenetes έγραψε:
renegade έγραψε:Ο καλύτερος παίκτης της λίγκας.
Ολοκληρωμένος
Το Νοέμβρη ο καλύτερος τώρα έγινε γατάκι!

Ποιος είναι ο πρωσοπολατρης δεν ξερω

Που έγραψα ότι είναι γατάκι ή ότι δεν είναι ο καλύτερος της λίγκας.
Καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις ή όχι?
Καταλαβαίνεις που είναι στο πόιντ μου ή όχι?
Αν όχι μπορώ να στο ξαναπω
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”