14. Andrija Zivkovic

Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Re: 14. Andrija Zivkovic

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Τρατζικ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Περιμένω να δω ποτε επιτέλους θα τελειώσει η μόδα αποθέωσης του Ζιφκοβιτς, ο οποίος από τη μέρα που ήρθε βρίσκεται μονίμως στον αφρό χωρίς να έχει κάνει τίποτα το τόσο εξωπραγματικό.

Προφανώς είχε και σημαντικά γκολ και καλές στιγμές και νεύρο έβγαλε και πίεσε και σκόραρε και και και.

Παικταρας και αμάν Παναγία μου, όπως γράφεται δύο χρόνια τώρα, δεν ήταν σε κανένα ματς.

Και είναι και αργός.

Αλλά όταν τα έγραφα πριν μήνες ήμουν δακτυλοδεικτουμενος
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Παικταράς δεν είναι, αλλά είναι ο καλύτερος στη θέση του τα τελευταία τουλάχιστον 5-6 χρόνια. Επίσης σκυλιάζει σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και τα δίνει όλα. Όσο για τον ανταγωνισμό που έχει αυτή την περίοδο (Μουργκ, Μιτρίτσα, Ζαμπά) - απλά δεν τους βλέπει.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

rainmaker έγραψε:Περιμένω να δω ποτε επιτέλους θα τελειώσει η μόδα αποθέωσης του Ζιφκοβιτς, ο οποίος από τη μέρα που ήρθε βρίσκεται μονίμως στον αφρό χωρίς να έχει κάνει τίποτα το τόσο εξωπραγματικό.

Προφανώς είχε και σημαντικά γκολ και καλές στιγμές και νεύρο έβγαλε και πίεσε και σκόραρε και και και.

Παικταρας και αμάν Παναγία μου, όπως γράφεται δύο χρόνια τώρα, δεν ήταν σε κανένα ματς.

Και είναι και αργός.

Είναι κάποιοι που απολαμβάνουν με κάποιο τρόπο μόνιμη αποθέωση.
Μετατρέπονται σε τοτέμ.
Έχουμε τέτοιες περιπτώσεις.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

rainmaker έγραψε:Περιμένω να δω ποτε επιτέλους θα τελειώσει η μόδα αποθέωσης του Ζιφκοβιτς, ο οποίος από τη μέρα που ήρθε βρίσκεται μονίμως στον αφρό χωρίς να έχει κάνει τίποτα το τόσο εξωπραγματικό.

Και είναι και αργός.

Ας τον δώσουμε τότε να φέρουμε κανέναν καλύτερο.

Κάκος είναι στα 2 τελευταία ματς.
Αυτό όμως σημαίνει ότι το πρόσημο του δεν είναι θετικό;
Ότι τον. Βάζουμε και παίζει όπου υπάρχει γήπεδο για να χωρέσει ο μουργκ ο μιτριτα ότι γύρναγε να καλύψει τις μαλακιες του τευλορ τα γράψαμε στο χιόνι;

Με αυτή τη λογική εδώ και 3 ματς ποιος πρέπει να μείνει στην ομάδα;

Τα σκυλιασματα του τα ξεχάσαμε;

Ποιος μας κράτησε σε 2 διοργανώσεις που όλοι βγάλανε γλώσσα έξω και αυτός έπαιζε ακατάπαυστα;

Οταν θα έρθει καλύτερος διωχτε τον, πουλήστε τον!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:

Και είναι και αργός.

Είναι κάποιοι που απολαμβάνουν με κάποιο τρόπο μόνιμη αποθέωση.
Μετατρέπονται σε τοτέμ.
Έχουμε τέτοιες περιπτώσεις.
Ποιος θα έλεγες ότι σε κράτησε μεχρι το χειμώνα;

Ο ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ, ο Βαρέλα, ο κρεσπο, ο τευλορ, ο ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΥ, ο σβαμπ και για να μην τους γράψω όλους...

Ένας αυτός και ένας ο κουρτιτς!

Δεν πειράζει ας τους μειώσουμε κι αυτούς να παίξουν οι άλλοι που είναι καλύτεροι.

Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Μπορούν να ισχύουν παράλληλα:
- Ο Ζίβκοβιτς είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης που τα δίνει όλα για την ομάδα.
- Είναι απελπιστικά μόνος μεσοεπιθετικά, με αποτέλεσμα να προσαρμόζουν όλοι οι αντίπαλοι την άμυνα τους πάνω του.
- Από ένα σημείο και μετά, οι βοήθειες που δεν παίρνει από τους συμπαίκτες του, τον έχουν εκνευρίσει.
- Είναι πολύ άσχημο να τον βλέπεις να αντιδρά με έντονο εκνευρισμό και να τα χώνει σε συμπαίκτες του.
- Όταν έχει πεσμένη απόδοση, όπως καλή ώρα σήμερα, δεν ακούει το ανάλογο κράξιμο σε σχέση με άλλους παίκτες.
- Είναι διαφορετικές οι απαιτήσεις από παίκτες με χαμηλά συμβόλαια, διαφορετικές από τον Αντρίγια που απαίτησε το υψηλότερο στην ομάδα ( όχι πως δεν το αξίζει).
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Και αυτός άχρηστος ;;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Ισχύουν όλα όσα λες!

Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Και είναι και αργός.

Ωπα ρε rain, δεν ηταν φοβερος με Κοπεγχαγη; Περσι με γαβρο που πηρε το ματς μονος του; φετος δεν κουβαλησε την ομαδα; Νταξει ντεφορμαρισμα περναει αλλα δεν ειναι αδιαφορος.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι για τον καθένα να κάνει κριτική στον όποιο παίκτη με βάση την εκάστοτε αγωνιστική του παρουσία?
Ποιος είπε να φύγει ο ζιφκο και άλλες χαζές υπερβολές που γράφονται?
Αλλά δεν γίνεται για όλα να φταίνε πάντα οι ίδιοι 5.
Το βρίσκετε δηλαδή σωστό κάποιοι το να έχει σήμερα το τοπικ του μιτριτσα 20 αρνητικά σχόλια και του ζιφκο 0?

Έπαιξε λέει παντού για να χωρέσουν οι άλλοι. Σιγά μωρέ πήρες ένα δεξί εξτρέμ και το έβαλες αριστερά στο 2020. Αν δεν μπορεί να το κάνει...ε τότε καλά χαιβανια είμαστε και δώσαμε 1,5 χαρτί συμβόλαιο για αυτόν τον παίκτη.

Ο λόγος που ξεκίνησα σήμερα τα αρνητικά σχόλια εναντίον του δεν είναι άλλος από την άθλια συμπεριφορά του σε κάποια παιχνίδια απέναντι σε συμπαίκτες του. Συμπεριφορά που δεν έχουν επιδείξει πολύ πιο μεγάλοι παίκτες απ' αυτόν όπως ο Γκαρσία και ο Αντρέ.
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Διαβάζοντας σχόλια για τον Ζίβκοβιτς καταλαβαίνω ποσο αμπαλοι είναι οι περισσοτεροι μέσα στα φόρουμ, νομίζουν πως ένας παίχτης κάνει σε ένα παιχνίδι ότι βλέπει στη τηλεόραση του και αντε καμια φορά αν είναι στο. Γήπεδο τι κάνει όταν έχει την μπάλα.

Απλά κοφτά, ποδοσφαιριστές με την ποιοτητα του Αντρίκγια αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ είναι ο Κουρτιτς ο Καντουρι και ο Αντρε. Κανένας άλλος. Αυτά που προσφερουν στην λειτουργία της ομάδας στο συνολο δεν τα προσφέρει κανένας άλλος, ουτε ο Μπίσεσβαρ ακόμα ακόμα που ξέρει 50 καντάρια μπάλα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ενδιαφέρομαι για κάποιο σεμινάριο. Πόσο πάει η ώρα? Κάνετε και ον λαιν?
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

renegade έγραψε:Ενδιαφέρομαι για κάποιο σεμινάριο. Πόσο πάει η ώρα? Κάνετε και ον λαιν?
Αν απευθυνεσαι σε εμένα, οχι δεν παραδιδω κανένα σεμινάριο. Το πτυχιο προπονητικής μπορώ να σου πω πως το πγρα, ποσο καιρό μου πήρε και ποσο με βοήθησε το ότι ήμουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστης και απόφοιτος ΤΕΦΑΑ
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Ρε παιδιά ο καθένας έχει το δίκιο του γιατί η ομάδαμας έχει αδυναμίες όσο για τον 14. τα πράγματα είναι απλά όταν η ομάδα όπως είπε 1 φίλος θελει να χωρέσει τον Murg κ τωρα τον Leo Jaba κ τον βουτάει αριστερά χθες ενώ εκεί που ειανι η θέση του είναι winger Right Winger κ βλέπει πως η ομάδα ξίνεται σαν 2η περίπτωση λογικό δεν είναι να έχε νεύρα; κ να βλέπει αν τα πιάσει ο Πασχαλακης η όχι τις επιθέσεις τον αντιπάλων ;

Δε χρειαζεται γνώσεις κ 1 παιδί του δημοτικού το βλέπει είναι ο καλύτερος που ήρθε στην ομάδα για αυτό κ τον ανανέωσες με δυσκολία στο 1.2χαρτιά με ρήτρα μεγάλη. Σπάζεται δε διαφωνεί κανένας είναι ντεφορμέ γιατί η ομάδα εχει πολλες αδυναμιες ο μονος που λιγο βοηθαει ειναι ο Kurtic κ χθες λιγο κρατουσε τη μπαλα ο Λυρατζης στα 19του με την Κούλα κ ο τον Mbappé να ελεγε η φανελα με το Νο14 να ερχοταν που ειναι για μενα απ τους καλυτερους winger/forward στον κόσμο να είχαμε το ίδιο θα λέγαμε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”