Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Equalizer »

EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Καλά και σε αυτά που λέει δεν είχε απόλυτο άδικο. Δλδ στο δεύτερο δεν κάνανε καθυστερησεις; Ο Τζαβέλας από το 20 λιποθυμουσε. Τον έχετε τον Ρουμανο τοσο αδαή; Δλδ αυτός δεν ξέρει ότι οι δηλωσεις του θα προκαλουσαν; Απλά προσπαθεί να μεταφέρει πίεση στην ΑΕΚ. Δεν συμφωνώ με αυτά που λέει αλλά το ότι πέφτετε και από τα σύννεφα με ξεπερνάει.

Σε κάθε περίπτωση, ο άνθρωπος πρέπει να μείνει να δουλέψει. Όσοι προσπαθείτε να τον φάτε από τώρα είστε επικίνδυνοι. Έκανε λάθη στην επιλογή παικτών φετος; Ξεκάθαρα. Αλλά μιλάμε για το πιο περίεργο καλοκαίρι των τελευταίων χρόνων. Περάσαμε μια μεταγραφική περίοδο χωρίς ΤΔ!

Να λαμβάνουμε τα πάντα υπόψη πριν κρίνουμε.

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Demir

Δημοσίευση από Demir »

rainmaker έγραψε:https://www.paokmania.gr/stiles/apopseis/rainmaker/201507-razvan-o-paok-exei-apaitiseis
Και ο ραζβαν έχει απαιτήσεις αλλά δεν κουνιέται φύλλο ..
Άβαταρ μέλους
Nostalgos

Δημοσίευση από Nostalgos »

Ραζβάν, άκου να σε πω, κανόνισε να κόψεις τη φόρα του Λύρατζη τώρα που ήρθε ο πορτογάλος.... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Κουρασε αυτό με το ντάμπλ αλλά δεν κουρασε το κόμπλεξ μερικών εδώ μέσα. Προτιμώ να κουράζομαι με νταμπλ απο την κουραση που φέρνει η γκρίνια κ τοξικότητα μερικών.

Δηλαδή θεωρεί κάποιος ότι άλλος προπονητης θα είχε καλύτερη πορεια; θυμάστε την πρώτη χρονια Σάντος. Σίγουρα ο Λουτσέσκου όπως κ όλοι δεν είναι στο απυρόβλητο αλλά το ρόστερ δεν είναι για περισσότερα σε μια χρονια πολλων προβληματων.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Λούτσε, δώσε πόνο.. ξέρεις..
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Έλα ρε που θα φέρουμε την καταστροφή για ένα παιχνίδι με θεωρητικά καλό σκορ για έναν θεσμό που πήραμε 4/5 τελευταία.
Το κύπελλο ή το παίρνεις ή δεν το παίρνεις.
Μπαλάρα δεν παίξαμε με Λουτσέσκου άλλα χρόνια,θα παίξουμε με καλύτερο παίκτη τον Κούρτιτς;
Τα παράπονά σας στον Σαββίδη.
Τις άλλες ελληνικές ομάδες τις έχετε δει;
Θα μου πείτε δεν σας νοιάζει.
Ε, όχι να σας νοιάζει.
Δεν είμαστε εμείς Μάντσεστερ Σίτι και οι άλλοι Νόριτς...
Έκανε και αυτός λάθη και θα προσπαθήσουν να αλλάξουν κάποια πράγματα.
Κάθε 3 μέρες ματς έχεις.
Τον Βόλο να κερδίσεις και μετά τον γαύρο και είσαι στα 6 πονταλάκια. Είσαι στην Ευρώπη μέσα.
Δεν βλέπετε μπάλα γράφετε συνέχεια.
Εγώ λέω ότι στα μισά ματς έπαιξες μια χαρά σχετικά.
Και ιδίως στα δύσκολα ήσουν πολύ καλύτερος.
Τα έκανες θάλασσα στα 3 συνεχόμενα παιχνίδια αλλά μιλάμε για την ομάδα που παίζει από αρχές Αυγούστου σοβαρά παιχνίδια ενώ οι άλλοι κάνουν διακοπές και με μέτριο ρόστερ.
Μερικοί ζείτε για να δείτε να φύγει ο Λουτσέσκου.
Να φάτε τον επόμενο. Τι αρρώστια είναι αυτή ρε.
Αυτή τη στιγμή αν σε σέβονται και σε φοβούνται ακόμα και τώρα οι άλλοι ενώ ήταν 15 πόντους μπροστά οφείλεται και σε αυτόν είτε σας αρέσει είτε όχι.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

dragon έγραψε:Κουρασε αυτό με το ντάμπλ αλλά δεν κουρασε το κόμπλεξ μερικών εδώ μέσα. Προτιμώ να κουράζομαι με νταμπλ απο την κουραση που φέρνει η γκρίνια κ τοξικότητα μερικών.

Δηλαδή θεωρεί κάποιος ότι άλλος προπονητης θα είχε καλύτερη πορεια; θυμάστε την πρώτη χρονια Σάντος. Σίγουρα ο Λουτσέσκου όπως κ όλοι δεν είναι στο απυρόβλητο αλλά το ρόστερ δεν είναι για περισσότερα σε μια χρονια πολλων προβληματων.
Εγώ απαιτώ από τον προπονητή μου να σέβεται τον οποιοδήποτε προπονητή έχει απέναντι του..γιατί στη ουσία αυτόν προσβάλλει και όχι την ομάδα…αυτός διάλεξε να παίξει έτσι και στην τελική δεν μου φάνηκε ότι κάνανε και τις τρελές καθυστερήσεις….έχουμε δει και έχουμε δει καθυστερήσεις στην Τούμπα…
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Ο Λουτσεσκου είναι ο Αντσελοτι των φτωχών. Δώστου ένα δύσκολο στον χειρισμό ρόστερ με προσωπικότητες, μια υπάρχουσα χημεία μέσα στο γήπεδο, και ποιότητα, και θα σου πάρει το 101% του. Βαλτον να σου φτιάξει ομάδα από το μηδέν με ένα απλά καλό ρόστερ, και θα τον έχεις αχρηστεύσει. Το λάθος ήταν η επιλογή του στο σημερινό τάημινγκ. Και φαίνεται ότι η απώλεια του βοηθού του που κάνει σόλο καριέρα ήταν σημαντική κι αυτή, γιατί όλοι οι προπονητές πλέον είναι επικεφαλής επιτελείων κι όχι αυτόφωτα αστέρια που τα κάνουν όλα μόνοι. Εγώ δεν θέλω ούτε να μείνει ούτε να φύγει, θέλω να πετύχει, απλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο το έργο του.
proedros

fossa έγραψε:Έλα ρε που θα φέρουμε την καταστροφή για ένα παιχνίδι με θεωρητικά καλό σκορ για έναν θεσμό που πήραμε 4/5 τελευταία.
Μπαλάρα δεν παίξαμε με Λουτσέσκου άλλα χρόνια,θα παίξουμε με καλύτερο παίκτη τον Κούρτιτς;
Ε, όχι να σας νοιάζει.
Κάθε 3 μέρες ματς έχεις.
Τον Βόλο να κερδίσεις και μετά τον γαύρο και είσαι στα 6 πονταλάκια. Είσαι στην Ευρώπη μέσα.
Τα έκανες θάλασσα στα 3 συνεχόμενα παιχνίδια αλλά μιλάμε για την ομάδα που παίζει από αρχές Αυγούστου σοβαρά παιχνίδια ενώ οι άλλοι κάνουν διακοπές και με μέτριο ρόστερ.
Αυτή τη στιγμή αν σε σέβονται και σε φοβούνται ακόμα και τώρα οι άλλοι ενώ ήταν 15 πόντους μπροστά οφείλεται και σε αυτόν είτε σας αρέσει είτε όχι.
Εγώ φίλε από τα 30 ματς , μονο τέσσερα είδα (Άεκ, Πάο, Γιάννενα, Ριέκα στην Κροατια ) να παίζει καλά…στα υπολοιπα είμασταν απο μέτριοι έως κάκιστοι..
proedros

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Ο Λουτσεσκου είναι ο Αντσελοτι των φτωχών. Δώστου ένα δύσκολο στον χειρισμό ρόστερ με προσωπικότητες, μια υπάρχουσα χημεία μέσα στο γήπεδο, και ποιότητα, και θα σου πάρει το 101% του. Βαλτον να σου φτιάξει ομάδα από το μηδέν με ένα απλά καλό ρόστερ, και θα τον έχεις αχρηστεύσει. Το λάθος ήταν η επιλογή του στο σημερινό τάημινγκ. Και φαίνεται ότι η απώλεια του βοηθού του που κάνει σόλο καριέρα ήταν σημαντική κι αυτή, γιατί όλοι οι προπονητές πλέον είναι επικεφαλής επιτελείων κι όχι αυτόφωτα αστέρια που τα κάνουν όλα μόνοι. Εγώ δεν θέλω ούτε να μείνει ούτε να φύγει, θέλω να πετύχει, απλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο το έργο του.
Συμφωνώ απόλυτα σε όλα…
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

proedros έγραψε:
fossa έγραψε:Έλα ρε που θα φέρουμε την καταστροφή για ένα παιχνίδι με θεωρητικά καλό σκορ για έναν θεσμό που πήραμε 4/5 τελευταία.
Ε, όχι να σας νοιάζει.
Κάθε 3 μέρες ματς έχεις.
Εγώ φίλε από τα 30 ματς , μονο τέσσερα είδα (Άεκ, Πάο, Γιάννενα, Ριέκα στην Κροατια ) να παίζει καλά…στα υπολοιπα είμασταν απο μέτριοι έως κάκιστοι..
Ριέκα στο κρίσιμο παιχνίδι ήσουν φοβερός.
Έξω με Παναιτωλικό-Αστέρα Τρίπολης μας ένοιαζαν μόνο τα διπλά τα πήρες, ναι χωρίς να παίξεις.
ΑΕΚ εδώ για πρωτάθλημα πολύ καλός.
Με ΟΦΗ στη Κρήτη μια χαρά.
Με Βόλο 4-4 επιθετικά πολύ καλός η αυτοκτονία της δεκαετίας τι να λέμε.
Κοπεγχάγη υπέροχος.
Καραϊσκάκης ακίνδυνο ματς έχασες ξακάθαρα από τον Εσίτι (οκ επιλογή σου).
Απόλλων εδώ 4-1.
Με Κοπεγχάγη μέσα άδικη ήττα.
Με Παναθηναϊκό έξω καταπληκτικός μας αδικεί που κερδίσαμε στο τέλος.
Γιάννενα θεωρητικά ένα απ'τα δύσκολα παιχνίδια άνετη νίκη έστω υπερβολική.
Στα υπόλοιπα ματς ήσουν μέτριος-κακός αλλά οποιαδήποτε ομάδα και να μου δείξετε και για ξένες μιλάμε όχι τα λιμά εδώ κάπως έτσι θα είναι τα ποσοστά τους γενικά πιστεύω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fossa την Τετ 19 Ιαν 2022, 23:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Ο Μπότο κάνει και μεταγραφές προπονητών ή μόνο παικτών;
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Θεωρώ τραγική τη σημερινή δήλωση. Σεβασμός στον αντίπαλο, ειδικά όταν δεν έχει υπάρξει κάποια πρόκληση από τη μεριά του.
Δεκτά τα mind games, αλλά θα μπορούσε να έχει διαφορετική διατύπωση.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Τραγικά απαράδεκτες δηλώσεις, ντρέπομαι για λογαριασμό του.
Στα αγωνιστικά, η 11αδα ήταν καλή αλλά Σβαμπ Αουγκουστο Ζιφκοβιτς ήταν αλλού για αλλού, πρέπει να χαλασαν κάθε επίθεση. Με Ζαμπα ανετοιμο και Λυρατζη καλό χρυσό αλλά ποιοτικά λίγο, δε βλέπω πώς θα σκοράραμε.
Ίσως έπρεπε να κάνει τις αλλαγές νωρίτερα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”