9. Karol Swiderski
-
Re: 9. Karol Swiderski
Γκολάρα, αυτός ο παίκτης αν είχε έλεγχο επί των τελειωμάτων του θα ήταν πολύ καλός. Την μια πιάνει άψυχα σουτακια, την άλλη γεμάτα σουτ που πάνε στον ουρανό.
- ΑποστόληςΑ
Κέρδισες πέναλτυ στο προηγούμενο αγώνα, έβαλες δύο γκολ στον σημερινό (το ένα, που ήταν γκολάρα, δεν μέτρησε) τι άλλο να ζητήσουμε; Την Τετάρτη θέλω να δω τι θα κάνεις...
Δάκρυσα!!! Ρε λέτε ;;;;; Και αλλά 3 από τσολακ ;;
Μήπως γίνει κάνενα θαύμα ;;! Και πάρουμε κανονικό φορ ..
Μήπως γίνει κάνενα θαύμα ;;! Και πάρουμε κανονικό φορ ..
Πρώτο θέμα στο inpaok. 5.5 εκατομμύρια. Ο παίχτης είναι θετικός. Με Τσόλακ και Ολιβέιρα του βάζω κορδελάκι.
Κατ' αρχήν ντροπή να μιλάς έτσι για τον παίχτη.markos4 έγραψε:Πώληση 5εκ το παλτό;;;![]()
![]()
Ούτε 500 χιλιάρικα δεν αξίζει.
Κατά δεύτερον αυτές είναι οι τιμές πλέον στο ποδόσφαιρο. 5.5 ο Σβιντέρσκι, 3 ο Σοάρες κοκ. Ας το συνηθίσουμε.
Εννοείς να πάρει μαζί Τσολακ και Ολιβέιρα.
Συμφωνώ τους δίνω και τους 3 με 5,5Μ.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συμφωνώ τους δίνω και τους 3 με 5,5Μ.
Αν αληθεύουν τα 5,5 μιλάμε για Τζακ Ποτ!!!
Λογικά υπαρκτό το θέμα για να βγαίνει λεπτά μετά το τέλος του ματς.
Αν και περίμενα μεταγραφή

Γίνεται στην βαλίτσα να βάλει και Μιτριτσα;; Δεν θα πληρώσει υπερβαρο
Λογικά υπαρκτό το θέμα για να βγαίνει λεπτά μετά το τέλος του ματς.
Αν και περίμενα μεταγραφή

Γίνεται στην βαλίτσα να βάλει και Μιτριτσα;; Δεν θα πληρώσει υπερβαρο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τετ 19 Ιαν 2022, 21:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όχι εννοώ ότι με τον Τσόλακ των 20 γκολ και τον Ολιβέιρα που είδαμε το καλοκαίρι, σε συνδυασμό με τον Τσούμπα που συμπληρώνει τα κενά μέχρι το καλοκαίρι, τα 5.5Μ για Σβιντέρσκι είναι μια χαρά και μπορούμε να φέρουμε Σοάρες ή Ντάντας.
Τώρα πέρα από την πλάκα τον Ολιβέιρα τον είδαμε με τους Ιρλανδούς που έβαλε ένα γκολ. Δε ξέρω πως βγήκε το συμπέρασμα ότι είναι καλύτερος από Σβι.
Θέλουμε δε θέλουμε ο Σβι αυτή τη στιγμή με Ακπομ είναι μια κλάση πάνω από Ολιβέιρα. Καλά για τσολακ ούτε καν στη συζήτηση..
Θέλουμε δε θέλουμε ο Σβι αυτή τη στιγμή με Ακπομ είναι μια κλάση πάνω από Ολιβέιρα. Καλά για τσολακ ούτε καν στη συζήτηση..
- ΑποστόληςΑ
πολυ σωστο το ταιμινγκ της πωλησης του
ο παικτης δεν καταφερε ποτε να γινει ξεκαθαρα βασικος και να κανει το ξεπεταγμα που ισως περιμενε ο συλλογος και μονο φθορα θα ειχε στην συνεχεια με την επιστροφη ολιβειρα...
ελπιζω αυτη τη φορα τα λεφτα αυτα να επενδυθουν σωστα και οχι σε τσολακ μουργκ και εσιτι
ο παικτης δεν καταφερε ποτε να γινει ξεκαθαρα βασικος και να κανει το ξεπεταγμα που ισως περιμενε ο συλλογος και μονο φθορα θα ειχε στην συνεχεια με την επιστροφη ολιβειρα...
ελπιζω αυτη τη φορα τα λεφτα αυτα να επενδυθουν σωστα και οχι σε τσολακ μουργκ και εσιτι