ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 19/1 19:00 CosmoteSports
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 19/1 19:00 CosmoteSports
Τσιγγαρας, Μπισε για αρχή και βλέπουμε...
Αυτή η εμμονή να αχρηστεύεται ο Ζιβκο αριστερά...
Αυτή η εμμονή να αχρηστεύεται ο Ζιβκο αριστερά...
Μπουρδέλο με το συμπάθειο είμαστε. Πραγματικά δεν βλέπεται αυτό που παίζουμε.

-
Μπαρκαρούτσος
Demir έγραψε:Ο υπεύθυνος κομπίνας είναι που έφυγε από το τιμ ;;
Ναι.
ο Σιντκλευ... ξεκίνησε σαν σίφουνας την σεζόν... και μέτα χάθηκε στην μετάφραση... περίμενα παραπάνω απο αυτόν
Μια χαρα της παει το ματσακι της κουλας. Λιγη φασαρια. Λιγο ολοι πισω.
Ναι πόνεσε ο κώλος του και συ σταμάτησες το παιχνίδι..
Διαιτητάρα.
Διαιτητάρα.
Νομίζω υπεύθυνος κομπίνας ήταν ο Μπατσι, ο άμυνας έφυγεΜπαρκαρούτσος έγραψε:Demir έγραψε:Ο υπεύθυνος κομπίνας είναι που έφυγε από το τιμ ;;
Ναι.
- mesimvrinos
Ο Ροντριγκο έφυγε γιατί ο Λουτσεσκου έκρινε ότι δεν κάνει. Ο Λυρατζής ανανέωσε για 4 χρόνια πριν ξεκινήσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής. Ο Τσιγγαρας ξεκίνησε ως τελευταίος στην ιεραρχία αλλά έχει ξεπεράσει Εσιτι και Σβαμπ με τη δουλειά του. Κι ο Μιχαϊλίδης παίζει όσο σωστά του αναλογεί. Δεν νομίζω ότι οι συνθήκες τον οδήγησαν σε τίποτα από τα παραπάνω.Gospi έγραψε:Ο Μιχαηλιδης παιζει γιατι πριν ο Ινγκασον ηταν τραυματιας και τωρα το αγαπημενο του παιδι εκτος ομαδαςgika έγραψε:Gospi διαφωνώ. Μια χαρά παίζουν Μηχαιλιδης και Τσιγγαρας. Και ο Λυρατζής έχει πλέον καθιερωθεί. Για να μη παίζει ο Κωνσταντελιας μάλλον δεν θα είναι έτοιμος.
Ο Λυρατζης παιζει μιας και εφυγε ο σοαρες και αφου καταλαβαμε οτι ο τειλορ δεν κανει ουτε για 5x5. Το ιδιο ισχυει και για Τσιγγαρα. Οι συνθηκες και τα αποτελεσματα τον εξαναγκασαν και οχι η σωστη αξιολογηση του ροστερ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όλοι χρειάζονται σε μια χρονια. Κι ο Μπισε πέρασε τη φάση που έπαιζε συνέχεια και τώρα παίζει ποιοτικά 20λεπτα.
Τελικο Conference πάντως με τετοιες εμφανίσεις δε πάμε με τίποτα λυπάμαι που το λέω!!!