WeWillRockYou έγραψε:Μακάρι να κλείσει γρήγορα ο επιτελικός, ώστε να προχωρήσουμε στην ενίσχυση και στις υπόλοιπες θέσεις.
Με την νέα χρονιά,η άνοδος Λύρατζη, η επιστροφή Jaba και η μεταγραφή Sastre, μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε μια πιο ισορροπημένη δεξιά πτέρυγα με Sastre-Λύρατζη και Zivkovic-Jaba, συν το Taylor που μπορεί να δώσει λύσεις σε όλη τη γραμμή,αν χρειαστεί. Περισσεύει φυσικά ο Murg.
Δυστυχώς, δεν ακούγεται τίποτα για την αριστερή πλευρά μέχρι στιγμής. Ο αρχηγός έχει μεγαλώσει και ο Σίντκλει δεν είναι σοβαρός αθλητής. Μπροστά, με μεταγραφή εξτρέμ και τον Μπίσεσβαρ ως αλλαγή, κάτι γίνεται. Περισσεύει φυσικά και εδώ ο Μιτρίτσα.
Γενικά, αν αντικατασταθούν όλοι όσοι ήταν κακοί (ούτε καν μέτριοι) από την αρχή της σεζόν, θα μπορέσει η ομάδα να είναι μέσα σε όλους τους στόχους. Ζ. Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Μιτρίτσα, Μουργκ, δεν έχουν δώσει απολύτως τίποτα μέχρι στιγμής.

*Για τον Biseswar + Crespo τους ανανεώνεις με νορμάλ λεφτά για 1χρόνο ειδάλως ότι καλό ξεκινά κάποτε έχει κ ΤΕΛΟΣ πάμε για άλλα!
για να λύσεις από τώρα το συμβόλαιο του Varela (600χιλ να γλιτώσεις) να παει στο καλό.. από τώρα ότι καλύτερο με βαρύ συμβόλαιο που'χει:!:

- Όσο για τον El-Kaddouri το θέμα το θεσε η διοικηση από όσο ξέρω καλά αν τραυματιστεί ξανά κ ξανά ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 λύνεται χωρίς αποζημίωση το συμβόλαιο του άρα με αυτόν βλέπουμε)

Όσο για τον Esiti αν κ δε βλεπω να τον υπολογιζει πολυ ο Lucesku, να βρεθεί πρόταση από καμιά Τουρκία να πάει στο καλό κ αυτός, ο Murg έχει συμβόλαιο μέρι το 2024(να κοιτάξει ο Βοτο να) τον δώσει Καλοκαίρι κ δεν λίγα πράγματα στην ομάδα μας μέχρι σήμερα.

Θα αναφερθώ κ στον Ingason (εγώ θέλω να μείνει με βατό συμβόλαιο αλλά αυτός ακούγεται κ διαβάζω θέλει κλειστό στο 1χαρτί) μακάρι να βρεθεί λύση να μείνει κ να ανανεώσει κατά εμε!
Όσο για τον Mihaj για εμάς δεν μπορεί να σταθεί στο επίπεδο του ΠΑΟΚ (να κοιτάξει o Boto να τον δώσει σε καμιά Boavista h Moreirense που θέλει να βγει κάποια στιγμή εκτός Ελλάδος να παίξει
(το είχα διαβάσει στο sdna παλαιότερα).