ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Descartes

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Δημοσίευση από Descartes »

Ελπίζω να έκλεισε ο Soares γιατί φαίνεται ποιοτικός παίκτης, σε εξαιρετική ηλικία, σε μια θέση που χρειαζόμαστε ενίσχυση και γιατί ο Λουτσέσκου με την ομάδα στη 2η θέση και με την καλύτερη επίθεση στο Πρωτάθλημα συνεχίζει ακάθεκτος να τρυπάει ταβάνι με το χειρότερο ρόστερ των τελευταίων 20+ ετών. Δεν πάει άλλο. Χρειάζεται ενίσχυση η Ομάδα τώρα, αύριο, και το γράφω μετά απο ένα ΣαββατοΚύριακο με καλά αποτελέσματα για την Ομάδα.
EugenePAOKI έγραψε:Να αυτά με τις μακρες διαπραγματεύσεις δε μου αρέσουν. Τόσα δίνουμε. Θέλετε ή οχι; Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές...

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Nαι, τι να σου πω, χαμός απο πορτοκαλιές που βγάζουν... παλτά. Δες το ρόστερ μας, έχουμε ένα σορό.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Προσωπικα ελπιζω στο μοντελο επι Μποτο πλεον να υπαρχει και ενα συγκεκριμενο μπατζετ που θα εχει ο αθλητικος διευθυνυτης να διαχειριστει. Αυτο ειναι για μενα και το πρεπον, ωστε να αποφευγονται συνεχεις επικοινωνιες και πρασινα φωτα.

Κυριε Μποτο εχεις 7 μυρια (παραδειγμα) για μεταγραφες, αν πρεπει να ξεφυγουμε απο αυτα τα λεφτα για κατι εξαιρετικο το βλεπουμε, διαφορετικα προχωρας και κλεινεις με αυτα τα λεφτα οσους και αυτους που θελεις εσυ σε συνεννοηση με τον προπονητη.

Απλα και ομορφα.

Δεν ξερω αν ειναι πολυ....Fifa και Manager αυτο που λεω, αλλα πιστευω οτι ειναι το ιδανικο.
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Descartes έγραψε:Ελπίζω να έκλεισε ο Soares γιατί φαίνεται ποιοτικός παίκτης, σε εξαιρετική ηλικία, σε μια θέση που χρειαζόμαστε ενίσχυση και γιατί ο Λουτσέσκου με την ομάδα στη 2η θέση και με την καλύτερη επίθεση στο Πρωτάθλημα συνεχίζει ακάθεκτος να τρυπάει ταβάνι με το χειρότερο ρόστερ των τελευταίων 20+ ετών. Δεν πάει άλλο. Χρειάζεται ενίσχυση η Ομάδα τώρα, αύριο, και το γράφω μετά απο ένα ΣαββατοΚύριακο με καλά αποτελέσματα για την Ομάδα.
EugenePAOKI έγραψε:Να αυτά με τις μακρες διαπραγματεύσεις δε μου αρέσουν. Τόσα δίνουμε. Θέλετε ή οχι; Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές...

Nαι, τι να σου πω, χαμός απο πορτοκαλιές που βγάζουν... παλτά. Δες το ρόστερ μας, έχουμε ένα σορό.
Χαχαχα φέραμε ΤΔ για να ξεχωρίζει τα πορτοκάλια από τα... νερατζια.

Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Δεν νομίζω ότι είναι αυτό που λες εσύ παράλογο, μα αυτό που ισχύει στην ΠΑΕ τόσα χρόνια. Πραγματικά είναι αστείο να μην υπάρχει ένα συγκεκριμένο μπάτζετ στην έναρξη των μεταγραφικών περιόδων, έστω με μια μικρή απόκλιση όπως λέει ο φίλος ο Δημήτρης για ιδιαίτερες περιπτώσεις. Νομίζω ότι δεν είναι μόνο στον ποδοσφαιρικό κόσμο παράλογο, γενικά στον επιχειρηματικό.

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

EugenePAOKI έγραψε:
Descartes έγραψε:Ελπίζω να έκλεισε ο Soares γιατί φαίνεται ποιοτικός παίκτης, σε εξαιρετική ηλικία, σε μια θέση που χρειαζόμαστε ενίσχυση και γιατί ο Λουτσέσκου με την ομάδα στη 2η θέση και με την καλύτερη επίθεση στο Πρωτάθλημα συνεχίζει ακάθεκτος να τρυπάει ταβάνι με το χειρότερο ρόστερ των τελευταίων 20+ ετών. Δεν πάει άλλο. Χρειάζεται ενίσχυση η Ομάδα τώρα, αύριο, και το γράφω μετά απο ένα ΣαββατοΚύριακο με καλά αποτελέσματα για την Ομάδα.

Χαχαχα φέραμε ΤΔ για να ξεχωρίζει τα πορτοκάλια από τα... νερατζια.
:mrgreen:

Mακάρι, άντε να δούμε. Περιμένουμε ενίσχυση!
Мир

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Δημοσίευση από Мир »

Στο 24 λεει οτι θελουν 4χαρτια και προσφερουμε 3 εμεις.

Μονο για εσιταρο και αγκουστο δωσαμε 3,5χαρτια!

Δωστους το εξτρα 1 χαρτι με μπονους πρωταθληματος φετος ή του χρονου με συμμετοχές του παικτη οπως μας εβαλαν οι Αγγλοι για στην premier με Τζολη.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022λπν

Δημοσίευση από Rexaris »

Мир έγραψε:Στο 24 λεει οτι θελουν 4χαρτια και προσφερουμε 3 εμεις.

Μονο για εσιταρο και αγκουστο δωσαμε 3,5χαρτια!

Δωστους το εξτρα 1 χαρτι με μπονους πρωταθληματος φετος ή του χρονου με συμμετοχές του παικτη οπως μας εβαλαν οι Αγγλοι για στην premier με Τζολη.
Έχουμε ξοδέψει υπερβολικά για παίκτες που δεν το άξιζαν και για άλλους που το αξίζουν ξεραίνουμε το σκατό μας και το τρώμε.

Αν δεν αλλάξει η κατάσταση και με Μπότο…
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Ας κάνουν οτι θέλουν πραγματικά. Απλά μη μας πουν πάλι σε κανα χρόνο για financial fair play και ιστορίες...

renegade

Δημοσίευση από renegade »

Παίκτες αυτών των ποσών θέλουμε δεν θέλουμε είναι τεράστια λαχεία και ρίσκα. Και φυσικά δεν είναι παίκτες που έρχονται σήμερα και σε παίρνουν από το χεράκι.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ειναι ρισκα βραχυπροθεσμα, απο την αποψη οτι υπαρχει η πιθανοτητα να ερθει ο χ Σοαρες και να μην κανει κατευθειαν την διαφορα. Ομως το να δινεις 3εκ για 22χρονο Πορτογαλο χαφ, προιον των ακαδημιων της Μπενφικα, εχει ποδοσφαιρικη λογικη.

Ο Σοαρες ακομα κι αν σε 2-3 χρονια δεν σου βγει αυτο που περιμενες, δεν θα δυσκολευτεις να βρεις προταση για να τον πουλησεις, οπως πχ τον Εσιτι. Αν σου βγει, δεν το συζηταμε. Και αγωνιστικα θα εχεις οφελος και οικονομικα, αν επιλεξεις να τον πουλησεις.

Προφανως χρειαζεται υπομονη ομως.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Εεε τι να κάνουμε για την Ελλάδα και την αγορά της, αυτά τα ποσά μπορούν να διατεθούν.

Αυτό που πρέπει είναι να επενδυθούν έξυπνα.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Μακάρι να κλείσει γρήγορα ο επιτελικός, ώστε να προχωρήσουμε στην ενίσχυση και στις υπόλοιπες θέσεις.
Με την νέα χρονιά,η άνοδος Λύρατζη, η επιστροφή Jaba και η μεταγραφή Sastre, μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε μια πιο ισορροπημένη δεξιά πτέρυγα με Sastre-Λύρατζη και Zivkovic-Jaba, συν το Taylor που μπορεί να δώσει λύσεις σε όλη τη γραμμή,αν χρειαστεί. Περισσεύει φυσικά ο Murg.
Δυστυχώς, δεν ακούγεται τίποτα για την αριστερή πλευρά μέχρι στιγμής. Ο αρχηγός έχει μεγαλώσει και ο Σίντκλει δεν είναι σοβαρός αθλητής. Μπροστά, με μεταγραφή εξτρέμ και τον Μπίσεσβαρ ως αλλαγή, κάτι γίνεται. Περισσεύει φυσικά και εδώ ο Μιτρίτσα.
Γενικά, αν αντικατασταθούν όλοι όσοι ήταν κακοί (ούτε καν μέτριοι) από την αρχή της σεζόν, θα μπορέσει η ομάδα να είναι μέσα σε όλους τους στόχους. Ζ. Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Μιτρίτσα, Μουργκ, δεν έχουν δώσει απολύτως τίποτα μέχρι στιγμής.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Ο ΠΑΟΚτσής στο Instagram αναφέρεται σε Alex blanco και Jordi mbulla για εξτρέμ…
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Για τον 23χρονο εξτρέμ της Βαλένθια Alex Blanco υπάρχουν δημοσιεύματα σε ισπανικές σελίδες τις τελευταίες μέρες, πως έχει συμφωνήσει για μεταγραφή στην Ιταλία, στην Como 1907 της Serie B.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

για ΠΑΟΚ Β' ειναι ΟΚ κινησεις και οι 2!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”