Nαι, τι να σου πω, χαμός απο πορτοκαλιές που βγάζουν... παλτά. Δες το ρόστερ μας, έχουμε ένα σορό.EugenePAOKI έγραψε:Να αυτά με τις μακρες διαπραγματεύσεις δε μου αρέσουν. Τόσα δίνουμε. Θέλετε ή οχι; Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές...
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Ελπίζω να έκλεισε ο Soares γιατί φαίνεται ποιοτικός παίκτης, σε εξαιρετική ηλικία, σε μια θέση που χρειαζόμαστε ενίσχυση και γιατί ο Λουτσέσκου με την ομάδα στη 2η θέση και με την καλύτερη επίθεση στο Πρωτάθλημα συνεχίζει ακάθεκτος να τρυπάει ταβάνι με το χειρότερο ρόστερ των τελευταίων 20+ ετών. Δεν πάει άλλο. Χρειάζεται ενίσχυση η Ομάδα τώρα, αύριο, και το γράφω μετά απο ένα ΣαββατοΚύριακο με καλά αποτελέσματα για την Ομάδα.
Προσωπικα ελπιζω στο μοντελο επι Μποτο πλεον να υπαρχει και ενα συγκεκριμενο μπατζετ που θα εχει ο αθλητικος διευθυνυτης να διαχειριστει. Αυτο ειναι για μενα και το πρεπον, ωστε να αποφευγονται συνεχεις επικοινωνιες και πρασινα φωτα.
Κυριε Μποτο εχεις 7 μυρια (παραδειγμα) για μεταγραφες, αν πρεπει να ξεφυγουμε απο αυτα τα λεφτα για κατι εξαιρετικο το βλεπουμε, διαφορετικα προχωρας και κλεινεις με αυτα τα λεφτα οσους και αυτους που θελεις εσυ σε συνεννοηση με τον προπονητη.
Απλα και ομορφα.
Δεν ξερω αν ειναι πολυ....Fifa και Manager αυτο που λεω, αλλα πιστευω οτι ειναι το ιδανικο.
Κυριε Μποτο εχεις 7 μυρια (παραδειγμα) για μεταγραφες, αν πρεπει να ξεφυγουμε απο αυτα τα λεφτα για κατι εξαιρετικο το βλεπουμε, διαφορετικα προχωρας και κλεινεις με αυτα τα λεφτα οσους και αυτους που θελεις εσυ σε συνεννοηση με τον προπονητη.
Απλα και ομορφα.
Δεν ξερω αν ειναι πολυ....Fifa και Manager αυτο που λεω, αλλα πιστευω οτι ειναι το ιδανικο.
-
Χαχαχα φέραμε ΤΔ για να ξεχωρίζει τα πορτοκάλια από τα... νερατζια.Descartes έγραψε:Ελπίζω να έκλεισε ο Soares γιατί φαίνεται ποιοτικός παίκτης, σε εξαιρετική ηλικία, σε μια θέση που χρειαζόμαστε ενίσχυση και γιατί ο Λουτσέσκου με την ομάδα στη 2η θέση και με την καλύτερη επίθεση στο Πρωτάθλημα συνεχίζει ακάθεκτος να τρυπάει ταβάνι με το χειρότερο ρόστερ των τελευταίων 20+ ετών. Δεν πάει άλλο. Χρειάζεται ενίσχυση η Ομάδα τώρα, αύριο, και το γράφω μετά απο ένα ΣαββατοΚύριακο με καλά αποτελέσματα για την Ομάδα.
Nαι, τι να σου πω, χαμός απο πορτοκαλιές που βγάζουν... παλτά. Δες το ρόστερ μας, έχουμε ένα σορό.EugenePAOKI έγραψε:Να αυτά με τις μακρες διαπραγματεύσεις δε μου αρέσουν. Τόσα δίνουμε. Θέλετε ή οχι; Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές...
- xrictoforoc
Δεν νομίζω ότι είναι αυτό που λες εσύ παράλογο, μα αυτό που ισχύει στην ΠΑΕ τόσα χρόνια. Πραγματικά είναι αστείο να μην υπάρχει ένα συγκεκριμένο μπάτζετ στην έναρξη των μεταγραφικών περιόδων, έστω με μια μικρή απόκλιση όπως λέει ο φίλος ο Δημήτρης για ιδιαίτερες περιπτώσεις. Νομίζω ότι δεν είναι μόνο στον ποδοσφαιρικό κόσμο παράλογο, γενικά στον επιχειρηματικό.
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
EugenePAOKI έγραψε:Χαχαχα φέραμε ΤΔ για να ξεχωρίζει τα πορτοκάλια από τα... νερατζια.Descartes έγραψε:Ελπίζω να έκλεισε ο Soares γιατί φαίνεται ποιοτικός παίκτης, σε εξαιρετική ηλικία, σε μια θέση που χρειαζόμαστε ενίσχυση και γιατί ο Λουτσέσκου με την ομάδα στη 2η θέση και με την καλύτερη επίθεση στο Πρωτάθλημα συνεχίζει ακάθεκτος να τρυπάει ταβάνι με το χειρότερο ρόστερ των τελευταίων 20+ ετών. Δεν πάει άλλο. Χρειάζεται ενίσχυση η Ομάδα τώρα, αύριο, και το γράφω μετά απο ένα ΣαββατοΚύριακο με καλά αποτελέσματα για την Ομάδα.

Mακάρι, άντε να δούμε. Περιμένουμε ενίσχυση!
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Στο 24 λεει οτι θελουν 4χαρτια και προσφερουμε 3 εμεις.
Μονο για εσιταρο και αγκουστο δωσαμε 3,5χαρτια!
Δωστους το εξτρα 1 χαρτι με μπονους πρωταθληματος φετος ή του χρονου με συμμετοχές του παικτη οπως μας εβαλαν οι Αγγλοι για στην premier με Τζολη.
Δωστους το εξτρα 1 χαρτι με μπονους πρωταθληματος φετος ή του χρονου με συμμετοχές του παικτη οπως μας εβαλαν οι Αγγλοι για στην premier με Τζολη.
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022λπν
Έχουμε ξοδέψει υπερβολικά για παίκτες που δεν το άξιζαν και για άλλους που το αξίζουν ξεραίνουμε το σκατό μας και το τρώμε.Мир έγραψε:Στο 24 λεει οτι θελουν 4χαρτια και προσφερουμε 3 εμεις.
Αν δεν αλλάξει η κατάσταση και με Μπότο…
-
Ας κάνουν οτι θέλουν πραγματικά. Απλά μη μας πουν πάλι σε κανα χρόνο για financial fair play και ιστορίες...
Παίκτες αυτών των ποσών θέλουμε δεν θέλουμε είναι τεράστια λαχεία και ρίσκα. Και φυσικά δεν είναι παίκτες που έρχονται σήμερα και σε παίρνουν από το χεράκι.
Ειναι ρισκα βραχυπροθεσμα, απο την αποψη οτι υπαρχει η πιθανοτητα να ερθει ο χ Σοαρες και να μην κανει κατευθειαν την διαφορα. Ομως το να δινεις 3εκ για 22χρονο Πορτογαλο χαφ, προιον των ακαδημιων της Μπενφικα, εχει ποδοσφαιρικη λογικη.
Ο Σοαρες ακομα κι αν σε 2-3 χρονια δεν σου βγει αυτο που περιμενες, δεν θα δυσκολευτεις να βρεις προταση για να τον πουλησεις, οπως πχ τον Εσιτι. Αν σου βγει, δεν το συζηταμε. Και αγωνιστικα θα εχεις οφελος και οικονομικα, αν επιλεξεις να τον πουλησεις.
Προφανως χρειαζεται υπομονη ομως.
Ο Σοαρες ακομα κι αν σε 2-3 χρονια δεν σου βγει αυτο που περιμενες, δεν θα δυσκολευτεις να βρεις προταση για να τον πουλησεις, οπως πχ τον Εσιτι. Αν σου βγει, δεν το συζηταμε. Και αγωνιστικα θα εχεις οφελος και οικονομικα, αν επιλεξεις να τον πουλησεις.
Προφανως χρειαζεται υπομονη ομως.
-
Εεε τι να κάνουμε για την Ελλάδα και την αγορά της, αυτά τα ποσά μπορούν να διατεθούν.
Αυτό που πρέπει είναι να επενδυθούν έξυπνα.
Αυτό που πρέπει είναι να επενδυθούν έξυπνα.
- WeWillRockYou
Μακάρι να κλείσει γρήγορα ο επιτελικός, ώστε να προχωρήσουμε στην ενίσχυση και στις υπόλοιπες θέσεις.
Με την νέα χρονιά,η άνοδος Λύρατζη, η επιστροφή Jaba και η μεταγραφή Sastre, μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε μια πιο ισορροπημένη δεξιά πτέρυγα με Sastre-Λύρατζη και Zivkovic-Jaba, συν το Taylor που μπορεί να δώσει λύσεις σε όλη τη γραμμή,αν χρειαστεί. Περισσεύει φυσικά ο Murg.
Δυστυχώς, δεν ακούγεται τίποτα για την αριστερή πλευρά μέχρι στιγμής. Ο αρχηγός έχει μεγαλώσει και ο Σίντκλει δεν είναι σοβαρός αθλητής. Μπροστά, με μεταγραφή εξτρέμ και τον Μπίσεσβαρ ως αλλαγή, κάτι γίνεται. Περισσεύει φυσικά και εδώ ο Μιτρίτσα.
Γενικά, αν αντικατασταθούν όλοι όσοι ήταν κακοί (ούτε καν μέτριοι) από την αρχή της σεζόν, θα μπορέσει η ομάδα να είναι μέσα σε όλους τους στόχους. Ζ. Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Μιτρίτσα, Μουργκ, δεν έχουν δώσει απολύτως τίποτα μέχρι στιγμής.
Με την νέα χρονιά,η άνοδος Λύρατζη, η επιστροφή Jaba και η μεταγραφή Sastre, μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε μια πιο ισορροπημένη δεξιά πτέρυγα με Sastre-Λύρατζη και Zivkovic-Jaba, συν το Taylor που μπορεί να δώσει λύσεις σε όλη τη γραμμή,αν χρειαστεί. Περισσεύει φυσικά ο Murg.
Δυστυχώς, δεν ακούγεται τίποτα για την αριστερή πλευρά μέχρι στιγμής. Ο αρχηγός έχει μεγαλώσει και ο Σίντκλει δεν είναι σοβαρός αθλητής. Μπροστά, με μεταγραφή εξτρέμ και τον Μπίσεσβαρ ως αλλαγή, κάτι γίνεται. Περισσεύει φυσικά και εδώ ο Μιτρίτσα.
Γενικά, αν αντικατασταθούν όλοι όσοι ήταν κακοί (ούτε καν μέτριοι) από την αρχή της σεζόν, θα μπορέσει η ομάδα να είναι μέσα σε όλους τους στόχους. Ζ. Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Μιτρίτσα, Μουργκ, δεν έχουν δώσει απολύτως τίποτα μέχρι στιγμής.
Ο ΠΑΟΚτσής στο Instagram αναφέρεται σε Alex blanco και Jordi mbulla για εξτρέμ…
- WeWillRockYou
Για τον 23χρονο εξτρέμ της Βαλένθια Alex Blanco υπάρχουν δημοσιεύματα σε ισπανικές σελίδες τις τελευταίες μέρες, πως έχει συμφωνήσει για μεταγραφή στην Ιταλία, στην Como 1907 της Serie B.