ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Έκλεισε ο Φιλίπε Σοαρες...!!
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
- ΑποστόληςΑ
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Παντως βλεπω τον κοτσιρα στον βαζελο σημερα και πραγματικα δεν καταλαβαινω πως θεωρειται καλος παικτης. Ο αλλος απο την αλλη καλο μπακ ειναι.
-
Όλα καλά να έρθουν νέοι κ εξελιξημοι να πέσει ο μ.ο. ηλικίας,αλλά εχουμε την υπομονή να υποστηρίξουμε αυτοτο πλάνο;Όχι θα πω γιατι θέλουμε τ αποτέλεσματα να φανούν από το πρώτο λεπτό.
Εκτος απο υπ[ομονη, πρεπει να.. ειμαστε και τυχεροι...απο τους 5-6 π.χ, να βγουνε οι 2.
Εαν σου παιξουν 2 χρονια, και παρεις και πρωταθλημα και μπεις τσου*λού, μετα, εχει μπει το νερο στο αυλάκι..κανεις και οση υπομονη θελεις μετα
Εαν σου παιξουν 2 χρονια, και παρεις και πρωταθλημα και μπεις τσου*λού, μετα, εχει μπει το νερο στο αυλάκι..κανεις και οση υπομονη θελεις μετα

Ο Χουανκάρ είναι πολύ αξιόλογος και ισορροπημένος παίκτης…Απορώ πως τον αφήνει ο Παο…Μια χαρά θα στεκόταν σε εμάς ακόμα και σαν πρώτος…Totem_pk έγραψε:Παντως βλεπω τον κοτσιρα στον βαζελο σημερα και πραγματικα δεν καταλαβαινω πως θεωρειται καλος παικτης. Ο αλλος απο την αλλη καλο μπακ ειναι.
Τι εννοεις τον αγηνει? Ειναι καλος. Θα επρεπε να κανουμε κινηση.proedros έγραψε:Ο Χουανκάρ είναι πολύ αξιόλογος και ισορροπημένος παίκτης…Απορώ πως τον αφήνει ο Παο…Μια χαρά θα στεκόταν σε εμάς ακόμα και σαν πρώτος…Totem_pk έγραψε:Παντως βλεπω τον κοτσιρα στον βαζελο σημερα και πραγματικα δεν καταλαβαινω πως θεωρειται καλος παικτης. Ο αλλος απο την αλλη καλο μπακ ειναι.
- Darklord67
Μάλλον ότι λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι.Αλλά 30/3 κλείνει τα 32.Totem_pk έγραψε:Τι εννοεις τον αγηνει? Ειναι καλος. Θα επρεπε να κανουμε κινηση.proedros έγραψε:Ο Χουανκάρ είναι πολύ αξιόλογος και ισορροπημένος παίκτης…Απορώ πως τον αφήνει ο Παο…Μια χαρά θα στεκόταν σε εμάς ακόμα και σαν πρώτος…Totem_pk έγραψε:Παντως βλεπω τον κοτσιρα στον βαζελο σημερα και πραγματικα δεν καταλαβαινω πως θεωρειται καλος παικτης. Ο αλλος απο την αλλη καλο μπακ ειναι.
Είναι καλός όσο δεν είναι δικός μας. Είναι σαν την γυναίκα κ τη δουλειά του άλλου που πάντα είναι καλύτερη από τη δική μαςTotem_pk έγραψε:Παντως βλεπω τον κοτσιρα στον βαζελο σημερα και πραγματικα δεν καταλαβαινω πως θεωρειται καλος παικτης. Ο αλλος απο την αλλη καλο μπακ ειναι.
Βρε έναν Μαουρίτσιο γίνεται να μου φέρει ο μποτο και ας μην μου φέρει τίποτα άλλο. Άλλη ομάδα θα γινω
Ακόμη αργούν οι μεταγραφες;
Άιντε ρε 15 μέρες μείνανε...και οι βαθμοί ειναι 9..
Άιντε ρε 15 μέρες μείνανε...και οι βαθμοί ειναι 9..
Μόνο για μετεγγραφές δεν μιλάτε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δες τις εμφανίσεις του τα τελευταία 2 χρόνια και θα καταλάβεις…Δεν έχει καμία σχέση αυτό που λες…Ειδικά με εμάς έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια…και φέτος και πέρσι…δεν είπα ότι είναι παικταράς αλλά είναι τίμιος και σαυτό το ελληνικό πρωτάθλημα που τα μπακ όλων των ομάδων είναι μετριότατα, αυτός ξεχωρίζει…dragon έγραψε:Είναι καλός όσο δεν είναι δικός μας. Είναι σαν την γυναίκα κ τη δουλειά του άλλου που πάντα είναι καλύτερη από τη δική μαςTotem_pk έγραψε:Παντως βλεπω τον κοτσιρα στον βαζελο σημερα και πραγματικα δεν καταλαβαινω πως θεωρειται καλος παικτης. Ο αλλος απο την αλλη καλο μπακ ειναι.
-
Έχεις 2 Μαουρίτσιο, απλώς δεν έχεις αυτό που έχει ο Μαουρίτσιο δίπλα του.renegade έγραψε:Βρε έναν Μαουρίτσιο γίνεται να μου φέρει ο μποτο και ας μην μου φέρει τίποτα άλλο. Άλλη ομάδα θα γινω
Καλα προεδρε στα μπακ εμεις καμένοι ειμαστε. Μετα απο Λινο, Ματος Βιερινια οτι και να δουμε θα μας ξυνιζει.