Εγω θέλω να πιστεύω ότι αυτός θα έρθει στο τέλος.Shivaspace έγραψε:o Boetius, μόλις 1 λεπτό συμμετοχής στον χθεσινό αγώνα της ομάδας του, μάλλον χαιρετάει..
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
- pirate_salonica
Πάντως αν ελπίζω σε ένα πράγμα, είναι να κατάλαβε ο Μπότο τι εστί Πασχαλάκης... κι αν όχι τώρα το καλοκαίρι να τελειώνουμε και μ' αυτόν.
Θελουμε γηγενεις παικτες για την Ευρωπη και για αυτο Γιαννουλης και Σταφυλιδης ειναι ονοματα που αναφερονται συνεχεια, ετσι πρεπει. Εδω στο Football Manager πηρα πισω τον Κιτσιου, ειναι πολυ μικρη η λιστα των γηγενων και λιγοι μικροι μπορουν να σταθουν ανετα Ευρωπη. Ειδικα αν φυγει ο Πασχα που ειναι ενας απο αυτους (γηγενης Ελλαδας, οχι ομαδας ο συγκεκριμενος)
- FreeWatcher
Καλό το μανατζερ, αλλά οταν έχεις τις καλυτερες ακαδημιες στην Ελλαδα και εχεις φτασει σε επίπεδο να κοιτανε παιχτες σου κατω των 20 μεγαλες ομαδες της ευρωπης, το να ψάχνεις παιχτες τυπου σταφυλιδη στην προηγουμενη δεκαετια για να γεμισεις θεσεις γηγενων, ειναι ΠΑΡΑΝΟΙΑ...aivas19 έγραψε:Θελουμε γηγενεις παικτες για την Ευρωπη και για αυτο Γιαννουλης και Σταφυλιδης ειναι ονοματα που αναφερονται συνεχεια, ετσι πρεπει. Εδω στο Football Manager πηρα πισω τον Κιτσιου, ειναι πολυ μικρη η λιστα των γηγενων και λιγοι μικροι μπορουν να σταθουν ανετα Ευρωπη. Ειδικα αν φυγει ο Πασχα που ειναι ενας απο αυτους (γηγενης Ελλαδας, οχι ομαδας ο συγκεκριμενος)
Ουτε ειπα να γινει ΦΜ ο ΠΑΟΚ ουτε να μην παιξουν οι μικροι. Παρανοια ειναι να βλεπεις αλλο απο αυτα που λεω. Το αναφερω κιολας στο σχολιο μου ελεος δηλαδη. Τσιγγαρας Λυρατζης Μιχαιλιδης Μιχαι μπορουν να σταθουν, ποιος αλλος για βασικος; Ηδη εχουμε προβλημα στη λιστα της ΕυρωπηςFreeWatcher έγραψε:Καλό το μανατζερ, αλλά οταν έχεις τις καλυτερες ακαδημιες στην Ελλαδα και εχεις φτασει σε επίπεδο να κοιτανε παιχτες σου κατω των 20 μεγαλες ομαδες της ευρωπης, το να ψάχνεις παιχτες τυπου σταφυλιδη στην προηγουμενη δεκαετια για να γεμισεις θεσεις γηγενων, ειναι ΠΑΡΑΝΟΙΑ...aivas19 έγραψε:Θελουμε γηγενεις παικτες για την Ευρωπη και για αυτο Γιαννουλης και Σταφυλιδης ειναι ονοματα που αναφερονται συνεχεια, ετσι πρεπει. Εδω στο Football Manager πηρα πισω τον Κιτσιου, ειναι πολυ μικρη η λιστα των γηγενων και λιγοι μικροι μπορουν να σταθουν ανετα Ευρωπη. Ειδικα αν φυγει ο Πασχα που ειναι ενας απο αυτους (γηγενης Ελλαδας, οχι ομαδας ο συγκεκριμενος)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Κυρ 16 Ιαν 2022, 19:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Alkatraz-4b
Δικαιολογησα γιατι αναφερονται τα ονοματα αυτα. Και εγω ειμαι κατα της επιλογης Σταφυλιδη. Λυκογιαννης/Κυριακοπουλος και Γιαννουλης μετα ειναι λιγες επιλογες για να καλυφθουν οι θεσεις γηγενων.Alkatraz-4b έγραψε:οχι παλι με τον Σταφυλλιδη ρε παιδια,κουραστικο γινετε
- FreeWatcher
Κουτσιας ταλιχμανιδης ντελιας?aivas19 έγραψε:Ουτε ειπα να γινει ΦΜ ο ΠΑΟΚ ουτε να μην παιξουν οι μικροι. Παρανοια ειναι να βλεπεις αλλο απο αυτα που λεω. Το αναφερω κιολας στο σχολιο μου ελεος δηλαδη. Τσιγγαρας Λυρατζης Μιχαιλιδης Μιχαι μπορουν να σταθουν, ποιος αλλος για βασικος; Ηδη εχουμε προβλημα στη λιστα της ΕυρωπηςFreeWatcher έγραψε:Καλό το μανατζερ, αλλά οταν έχεις τις καλυτερες ακαδημιες στην Ελλαδα και εχεις φτασει σε επίπεδο να κοιτανε παιχτες σου κατω των 20 μεγαλες ομαδες της ευρωπης, το να ψάχνεις παιχτες τυπου σταφυλιδη στην προηγουμενη δεκαετια για να γεμισεις θεσεις γηγενων, ειναι ΠΑΡΑΝΟΙΑ...aivas19 έγραψε:Θελουμε γηγενεις παικτες για την Ευρωπη και για αυτο Γιαννουλης και Σταφυλιδης ειναι ονοματα που αναφερονται συνεχεια, ετσι πρεπει. Εδω στο Football Manager πηρα πισω τον Κιτσιου, ειναι πολυ μικρη η λιστα των γηγενων και λιγοι μικροι μπορουν να σταθουν ανετα Ευρωπη. Ειδικα αν φυγει ο Πασχα που ειναι ενας απο αυτους (γηγενης Ελλαδας, οχι ομαδας ο συγκεκριμενος)
Κοιτα να βλεπεις τον κουτσια κανα τσουλου στην τβ του χρονου και να ονειρευομαστε σταφυλιδη εδω μεσα. Και για να χει καλο ερωτημα ο σταφυλιδης θα ερθει για βασικος? Ολες οι ακαδημιες και μια ολοκληρη ομαδα παοκ β δεν μπορουν να βγαλουν γηγενεις??? Ο χριστος κ η παναγια...
- Alkatraz-4b
καλος ο Κυριακοπουλος φιλε,αλλα εγω αν επαιζα βασικος στην Ιταλια δεν θα εφευγα με τιποτα
Ο Ντελιας ειναι παιχταρα αλλα σωματικα φαινεται οτι υστερει. Δεν ειπα δεν θα παιξει μπαλα, δεν ειναι ετοιμος για βασικος στην Ευρωπη ειπα. Που το παραλογο; Ο Κουτσιας ειναι παικταρα επισης αλλα πρεπει να τον καθιερωσεις ως δευτερο βασικο φορ για να ειναι ετοιμος, δν μπορεις να τον βαζεις να παιζει μονο Ευρωπη. Για Ταλιχμανιδη δεν σχολιαζω καν γιατι στην Β ομαδα ειναι απλα οκ και ακομα δεν εχει δοκιμαστει στην μεγαλη ομαδα. Μιλαω για ετοιμους παικτες να μπουν να παιξουν αυριοFreeWatcher έγραψε:Κουτσιας ταλιχμανιδης ντελιας?aivas19 έγραψε:Ουτε ειπα να γινει ΦΜ ο ΠΑΟΚ ουτε να μην παιξουν οι μικροι. Παρανοια ειναι να βλεπεις αλλο απο αυτα που λεω. Το αναφερω κιολας στο σχολιο μου ελεος δηλαδη. Τσιγγαρας Λυρατζης Μιχαιλιδης Μιχαι μπορουν να σταθουν, ποιος αλλος για βασικος; Ηδη εχουμε προβλημα στη λιστα της ΕυρωπηςFreeWatcher έγραψε: Καλό το μανατζερ, αλλά οταν έχεις τις καλυτερες ακαδημιες στην Ελλαδα και εχεις φτασει σε επίπεδο να κοιτανε παιχτες σου κατω των 20 μεγαλες ομαδες της ευρωπης, το να ψάχνεις παιχτες τυπου σταφυλιδη στην προηγουμενη δεκαετια για να γεμισεις θεσεις γηγενων, ειναι ΠΑΡΑΝΟΙΑ...
Κοιτα να βλεπεις τον κουτσια κανα τσουλου στην τβ του χρονου και να ονειρευομαστε σταφυλιδη εδω μεσα. Και για να χει καλο ερωτημα ο σταφυλιδης θα ερθει για βασικος? Ολες οι ακαδημιες και μια ολοκληρη ομαδα παοκ β δεν μπορουν να βγαλουν γηγενεις??? Ο χριστος κ η παναγια...
Καλα εννοειται αυτο, για αυτο λεω ειναι περιορισμενες οι επιλογεςAlkatraz-4b έγραψε:καλος ο Κυριακοπουλος φιλε,αλλα εγω αν επαιζα βασικος στην Ιταλια δεν θα εφευγα με τιποτα
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Σταφυλιδης ΔΕΝ απασχολεί τον Μποτο και το υπόλοιπο σταφ του Δικεφάλου.
Ο Πασχαλακης με ενα λογικο συμβολαιο ας μεινει για δευτερος.
Αλλο να βγεις στην αγορα να ψαξεις εναν τερματοφυλακα και αλλο δυο.
Δεν νομιζω να μας χαλαει να κανει τα ρεπο του πρωτου τερματοφυλακα ο Πασχαλακης, ξαναλεω με ενα λογικο συμβολαιο δευτερου τερματοφυλακα.
Βεβαια επειδη πιστευω οτι ο Πασχαλακης θελει να ειναι βασικος σε καποια ομαδα και με περισσοτερα λεφτα απο αυτα που θα δινουμε εμεις, θα ψαχνουμε για δυο τερματοφυλακες το καλοκαιρι.
Αλλο να βγεις στην αγορα να ψαξεις εναν τερματοφυλακα και αλλο δυο.
Δεν νομιζω να μας χαλαει να κανει τα ρεπο του πρωτου τερματοφυλακα ο Πασχαλακης, ξαναλεω με ενα λογικο συμβολαιο δευτερου τερματοφυλακα.
Βεβαια επειδη πιστευω οτι ο Πασχαλακης θελει να ειναι βασικος σε καποια ομαδα και με περισσοτερα λεφτα απο αυτα που θα δινουμε εμεις, θα ψαχνουμε για δυο τερματοφυλακες το καλοκαιρι.
Νεκρα και ανακύκλωση σήμερα … ο υποτιθέμενος κλεισμένος εξτρέμ μάλλον δεν ήταν κλεισμένος .. στα χάφ στασιμότητα , σιγά μην δώσουμε 3 χαρτιά στην μπορείρενσε.. εγώ πιστεύω άλλους κυνηγάμε ..
Μακάρι να ερχόταν ο Μποέτιους…Παίκτης διεθνής(έστω με τις μικρές της Ολλανδίας) με παραστάσεις και γεμάτες χρονιές σε πολύ καλή ηλικία και με καλό αγωνιστικό ρυθμό…Καλύπτει και την θέση 10 και αριστερά , ταχυδυναμικός με ένταση έχοντας καλά νούμερα…