ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
-
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Περίμενα μετά το ματς να είχαμε τουλάχιστον μια είδηση αλλά τίποτα... πέσαμε σε σκληρούς διαπραγματευτες;
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μετά από ξεψάχνισμα ισπανικής λίγκας αυτός είναι ότι καλύτερο μπορούμε να πάρουμε..
https://youtu.be/w-0NGcICemQ
Δεν παίζει οσασουνα , είναι παίκτης της Βιγιαρεάλ .. ταλέντο στα 24 με αρκετές συμμετοχές στη λα λίγκα .. 2 γεμάτες χρονιές μια με Βιγιαρεάλ κ μια με Μάλαγα ..
Δεν παίζει οσασουνα , είναι παίκτης της Βιγιαρεάλ .. ταλέντο στα 24 με αρκετές συμμετοχές στη λα λίγκα .. 2 γεμάτες χρονιές μια με Βιγιαρεάλ κ μια με Μάλαγα ..
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πολύ καλή περίπτωσηDemir έγραψε:Μετά από ξεψάχνισμα ισπανικής λίγκας αυτός είναι ότι καλύτερο μπορούμε να πάρουμε..
- Metagrafakias
Εγω θα το ξαναπω και εσεις λετε οτι θελετε...καλυτερο αριστερο μπακ απο τον Μπαλογιαννη αυτη την στιγμη ο ΠΑΟΚ δεν εχει...εξαιρετικος ηταν σημερα,εσβησε τον Ζιβκο και επαιρνε και πρωτοβουλιες επιθετικα...αυτο το παιδι πρεπει να γυρισει αμεσα πισω και να του δοθουν ευκαιριες οπως με Λυρατζη....
Σας άρεσε κ εσάς ο Μπαλογιάννης;;
Επίσης...ποιος Μίτριτσα κ μου έχεις Κωνσταντέλια εκτός.
Επίσης...ποιος Μίτριτσα κ μου έχεις Κωνσταντέλια εκτός.
Τι να λέμε τον δώσανε στον ΟΦΗ για να πάρουμε Νινουα σε χρονια που είχαμε ξεμείνει στα χαφ με μοναδικούς τους Εσιτι, Σβαμπ και Αγκουστο.
Γιατι εξαρι επαιζε τοτε.
Και για Διαμαντη το ιδιο, προτιμήσαμε να επενδύσουμε σε μεταγραφή 800χιλ Μιχαϊ για 5ο στοπερ.
Γιατι εξαρι επαιζε τοτε.
Και για Διαμαντη το ιδιο, προτιμήσαμε να επενδύσουμε σε μεταγραφή 800χιλ Μιχαϊ για 5ο στοπερ.
Μια χαρά είναι ο Μπαλογιάννης από τα αριστερά για να παίζει έναν ρόλο αντίστοιχο με του Λύρατζη.
Το είχε δείξει από τα φιλικά παιχνίδια με τον Λουτσέσκου, ο οποίος ήταν και αυτός που τον μετακίνησε από 8αρι σε αριστερό μπακ.
Το είχε δείξει από τα φιλικά παιχνίδια με τον Λουτσέσκου, ο οποίος ήταν και αυτός που τον μετακίνησε από 8αρι σε αριστερό μπακ.
-
Φτάσαμε μέσα Γενάρη και είναι κάτι παραπάνω από οφθαλμοφανές το γεγονός της έλλειψης ποιότητας του ρόστερ σε αρκετές θέσεις. Το γεγονός ότι οι τίμιοι Λύρατζης και Τσιγγάρας, ο άσωτος υιός Ζαμπά και ο μυστήριο τρένο Ντάγκλας μοιάζουν οι πιο ποιοτικοί στις θέσεις τους, καθώς και το γεγονός ότι οι γερο Μπίσεσβαρ, Βιειρίνια και ο θλασέρ Καντουρί εξακολουθούν να αποτελούν τους πιο ποιοτικούς παίκτες του ρόστερ ,καταδεικνύει σε μεγάλο βαθμό τη διαπίστωση αυτή. Εδώ που είμαστε χρειαζόμαστε γερή ένεση ποιότητας μεταγραφικά.
Εσίτι, Βαρέλα έχουν τελειώσει ως φαίνεται, ενώ και οι Τέιλορ, Μουργκ, Τσόλακ, Μιτρίτα δεν ενθουσιάζουν και αργά ή γρήγορα θα αποτελέσουν και αυτοί παρελθόν.
Ελπίζω σε ανανέωση Ίνγκασον μαζί με τις μεταγραφές Μπότο.
Εσίτι, Βαρέλα έχουν τελειώσει ως φαίνεται, ενώ και οι Τέιλορ, Μουργκ, Τσόλακ, Μιτρίτα δεν ενθουσιάζουν και αργά ή γρήγορα θα αποτελέσουν και αυτοί παρελθόν.
Ελπίζω σε ανανέωση Ίνγκασον μαζί με τις μεταγραφές Μπότο.
Aπο τη δηλωση Λουτσεσκου τη Τεταρτη και τη μη δηλωση χτες παντως εχω καποιες ελαχιστες υποψιες οτι μπορει να υπαρχει καποιου ειδους διαφωνια μεταξυ προπονητη και διοικησης.
Joshua
Επειδή δε βρίσκω κάπου τις μη δηλώσεις, τι ακριβώς εννοείς ; Ποια ήταν η ερώτηση ;
Επειδή δε βρίσκω κάπου τις μη δηλώσεις, τι ακριβώς εννοείς ; Ποια ήταν η ερώτηση ;
Το paok24 εγραψε χτες οτι σε ερωτηση αν περιμενει κατι αλλο απο μεταγραφες απεφυγε να απαντησει.
Χθες στις δηλώσεις στη νόβα που είδα φευγαλέα , όταν τον ρώτησαν δεν απάντησε αλλά κάπου έγνεψε με το κεφάλι και ο δημοσιογράφος είπε ότι σαν να παρέπεμψε στον Μποτο
Λογικό μου φαίνεται από την άποψη ότι ο ΑΔ είναι πιο πάνω
Λογικό μου φαίνεται από την άποψη ότι ο ΑΔ είναι πιο πάνω
Δεν πα να διαφωνει (αν διαφωνει) οσο θελει?
Φετος τα χει κανει μανταρα τοσο προπονητικα οσο και σε επιπεδο επιλογων. Ας συγκεντρωθει λοιπον στο να επανελθει προπονητικα κι ας κανει τουμπεκι σε θεματα μεταγραφων.
Εχει τεραστια ευθυνη για αυτο το αστειο ροστερ π βλεπουμε καθως και για το απροπονητο τουρλουμπουκι που παρουσιαζει η ομαδα σχεδον σε καθε ματς.
Ο Μποτο να κοιταξει να φερει αυτους που θεωρει οτι αξιζουν, κι αν ο Λουτσεσκου ξινιζει κακο του κεφαλιου του.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φετος τα χει κανει μανταρα τοσο προπονητικα οσο και σε επιπεδο επιλογων. Ας συγκεντρωθει λοιπον στο να επανελθει προπονητικα κι ας κανει τουμπεκι σε θεματα μεταγραφων.
Εχει τεραστια ευθυνη για αυτο το αστειο ροστερ π βλεπουμε καθως και για το απροπονητο τουρλουμπουκι που παρουσιαζει η ομαδα σχεδον σε καθε ματς.
Ο Μποτο να κοιταξει να φερει αυτους που θεωρει οτι αξιζουν, κι αν ο Λουτσεσκου ξινιζει κακο του κεφαλιου του.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-