5. Pablo Gabriel García Pérez
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Re: Pablo Garcia
αγριεμένος ο άρχοντας του πολέμου!
μαμούθ κυνηγούσες ρε Πάμπλο εκεί στην ουρουγουάη και έχεις τέτοια σημάδια?
γεια σου ρε Πάμπλο παιχταρά μου!
άντε και Αρχηγός τη νέα χρονιά, να σφίξουν λίγο οι κώλοι με κάτι γατάκια τύπου diogay
μαμούθ κυνηγούσες ρε Πάμπλο εκεί στην ουρουγουάη και έχεις τέτοια σημάδια?
γεια σου ρε Πάμπλο παιχταρά μου!
άντε και Αρχηγός τη νέα χρονιά, να σφίξουν λίγο οι κώλοι με κάτι γατάκια τύπου diogay
Εγω πιστευω οτι ο Παμπλιτο ειδε το Φιογκο στις διακοπες του και βλεπετε ο γαυρος ειχε και καλα νευρα απο το μπουκετιδι στο Κοκαλισκακη και πηγε χτυπησε τον Γκαρσια πισωπλατα και αφου του γυρισε μετα του Παμπλο τον αρχισε μετα εκεινος αλλα επειδη ο Φιογκο ειναι ηδη μαυρος δεν μπορουσε να μαυρισει περισσοτερο απο τα κλωτσομπουνιδια του Παμπλο!!Αυτη λοιπον ειναι η εξηγηση για το γονατο του Παυλου!
Σας κουφανα?!χαχαχαχα!!
Καλη χρονια παιχταρα μου και μακρια απο καρτες...
Σας κουφανα?!χαχαχαχα!!
Καλη χρονια παιχταρα μου και μακρια απο καρτες...
δειτε στα σπορ σημερα την χειραψια κουτσιανικουλη-γκαρσια
....ολα τα λεφτα............

....ολα τα λεφτα............

δεμένος σε δωμάτιο με υπερυπολογιστες που διαβάζουν το μυαλό σου...καλωδιωμενος και με βλεμα "δεν θα σηκωθώ ρε $#@$@#$@# δεν θα μείνει τιποτα εδω μεσα"Steenage έγραψε:
![]()
δεν παίζετε ο παμπλιτο με τιποτα ομος πραγματικά....
εγω παλι νομιζω οτι ειναι η πιο χαμογελαστη φωτο του γκαρσια ever....διακρινω ενα πολυ ελαφρυ μηδιαμα 20 μικρομετρων στην αριστερη ανω γναφο οπως μου αποκαλυψε ενα λεπτομερες ηλεκτρονικο σκαναρισμα... 

Iδού:eorptol έγραψε:δειτε στα σπορ σημερα την χειραψια κουτσιανικουλη-γκαρσια
....ολα τα λεφτα............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- LittleJohn
Τι να πρωτοσχολιασεις απο αυτην την φωτογραφια-επος.
Το οτι ο Γκαρσια πρεπει να κοψει τις πολλες-πολλες παρτιδες με τον Ιβιτς γιατι αρχισε να μεταμορφωνεται κι αυτος σε emo;
Το βλεμμα του Κουτσια που μετα τον Βρυζα φαινεται οτι βρηκε τον δευτερο χαμενο πατερα του;
Το οτι ο πιτσιρικας προσπαθει να του δωσει τα παπουτσια στο χερι;
Το οτι ο Γκαρσια δινει τον χερι στον Κουτσια αλλα καρφωνει με το βλεμμα του τον Παπαζογλου;
Το οτι ο Παπαζογλου βλεπει το βλεμμα του και τραβιεται,κλεινει τα ματια και βαζει τα χερια του μπροστα για να προστατευτει;
Ελπιζω μονο καποιος να ενημερωσε τον Γκαρσια οτι ο Παπαζογλου εφυγε απο τα σκουλικια και τωρα ειναι συμπαιχτες και να μην ειχαμε τιποτα περιεργα στην συνεχεια:p
- Maximus
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!LittleJohn έγραψε:
Το βλεμμα του Κουτσια που μετα τον Βρυζα φαινεται οτι βρηκε τον δευτερο χαμενο πατερα του;

Πεθανα στο γελιο!
Πω πω δεν παλευομαστε εχουμε βγαλει τα απιστευτα σεναρια για Παμπλο Παπαζογλου Κουτσια και δεν συμαζευεται!χαχαχχα!ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ρε!!