ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
- thomas Murg
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Ο Ντάντας μου φάνηκε σαν να έβλεπα youtube τον Νινούα σε ταχύτητα 1.5
Όντως, δύο παίκτες με ταχύτητα να αντικαταστήσουν Σβαμπ και Μπίσε στην εντεκάδα και η ομάδα θα μπορεί να έχει και καλύτερες επιστροφές και γρηγορότερο tempo στο παιχνίδι της.sourmenetes έγραψε:Παιδιά αν δώσουμε γκάζια στην ομάδα με ένα σωστό εξτρεμ και ένα σωστό χαφ θα ανέβει όλη η πίεση της ομάδας.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάντως πρέπει να συμφωνήσουμε πως μετά το καταστροφικό μεταγραφικά καλοκαίρι η ομάδα κινείτε πλέον πιο λογικά.
Φαίνεται να υπάρχει πλάνο για μείωση ηλικιών και αύξηση ταχύτητας στην ομάδα. Ακόμη και να μην βγουν κάποιοι παίκτες, μακροχρόνια πιστεύω θα δούμε βελτίωση στην ομάδα.
- PAOKevolution
Γιατί πρέπει να συγκρίνουμε οποιοδήποτε παίκτη που ακούγεται, με κάθε νινουα μουργκ ;;; Πόση μιζέρια ρε φίλε. Πείτε μια φορά ρε ότι μου θυμίζει ζιφκοβιτς μου θυμίζει Αντρέ . Έλεος πια κάθε φορά με τη συγκριτολαγνεια!
- sourmenetes
- Moderator
ΠΑΟΚ είσαι ρε φίλε..
Λίγη μιζέρια θα υπάρχει..
Χάχαχαχα
Λίγη μιζέρια θα υπάρχει..
Χάχαχαχα
- pirate_salonica
ΠΑΟΚ χωρίς μίρλα δεν γίνεται. ΠΑΟΚ αφού.
Πάντως εγώ δε νομίζω να έρθει ούτε ο Doubtfire (νταντάς ντε) ούτε ο Σοάρες. Ο Γιάννης ο Ράφτης με το που γράφτηκε έκλεισε κιόλας - αυτοί "εξετάζονται" και ξερωγώ δηλαδή
Πάντως εγώ δε νομίζω να έρθει ούτε ο Doubtfire (νταντάς ντε) ούτε ο Σοάρες. Ο Γιάννης ο Ράφτης με το που γράφτηκε έκλεισε κιόλας - αυτοί "εξετάζονται" και ξερωγώ δηλαδή
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αυτό που ζητούσαμε τόσα χρόνια, πλέον γίνεται πραγματικότητα
Κινούμαστε για παίχτες ηληκιας 20-25, ταχυδυναμους, από καλύτερα πρωταθληματα, με μεγάλες προοπτικές ενώ η διοίκηση είναι πάλι ζεστή να ρίξει χρήμα
Οτι κάποιοι φυσικά θα το κράξουν και αυτό είναι σίγουρο αλλά τα πρώτα δείγματα δείχνουν ότι θέλουμε να ανέβουμε επιτέλους επίπεδο
Κινούμαστε για παίχτες ηληκιας 20-25, ταχυδυναμους, από καλύτερα πρωταθληματα, με μεγάλες προοπτικές ενώ η διοίκηση είναι πάλι ζεστή να ρίξει χρήμα
Οτι κάποιοι φυσικά θα το κράξουν και αυτό είναι σίγουρο αλλά τα πρώτα δείγματα δείχνουν ότι θέλουμε να ανέβουμε επιτέλους επίπεδο
- thomas Murg
Καμία μίρλα μάγκες. Εάν ο Νινούα έκανε αυτά που μπορεί να κάνει σε 1.5 ταχύτητα παραπάνω παικταράς θα ήταν και δεν θα είχε φύγει δανεικός. Ο Ντάντας ναι θυμίζει και Βιέρι στις μεγάλες μπαλιές του και στα στημένα του.
Ευτυχώς βέβαια τις αποφάσεις για το ποιος θα έρθει τελικά δεν θα τις πάρουμε εμείς αλλά άνθρωποι που χρυσοπληρώνονται γι'αυτό γιατί ξέρουν καλά το αντικείμενό τους.
Ευτυχώς βέβαια τις αποφάσεις για το ποιος θα έρθει τελικά δεν θα τις πάρουμε εμείς αλλά άνθρωποι που χρυσοπληρώνονται γι'αυτό γιατί ξέρουν καλά το αντικείμενό τους.
Θέλουμε φθηνούς νεαρους που θα κάνουν την διαφορά άμεσα κ θα έχουν στα 21 τους πανω απο 50 συμμετοχές σε υψηλό επίπεδο με τουλάχιστον δέκα γκόλ κ δώδεκα ασσίστ δανεικούς με οψιόν αγοράς κάτω από εκατομμύριο κ να έχουν γαλουχηθεί σε αξιόπιστη Ακαδημία. Άντε μποτο αν δεν μπορείς άδειασέ μας τη γωνιά κ θά παρουμε φεραρι κ πιρσμαν
η 25χρονους απο καλη ομαδα (ιδιο επιπεδο με εμας,δηλαδη πορτο η μπενφικα, σεβιλη η βιγιαρεαλ), να ειναι βασικοι και να τους παρουμε με 3 χαρτια το μεγιστο και συμβολαιο μεχρι 700.000... α να ειναι κοινοτικοι και να εχουν πανω απο 150 επαγγελματικες συμμετοχες σε τοπ5 πρωταθληματα...
(ιδιο επιπεδο με εμας,δηλαδη πορτο η μπενφικα, σεβιλη η βιγιαρεαλ)
μπαγάσα, μου βγήκε το ουίσκι από τη μύτη
Κ αν είναι να πουλησουμε τον άμπαλο για εμάς Σφιντερσκι που δεν κάνει κοντρόλ να βρουμε κάποια από αυτές τις ομάδες κ να τον δώσουμε τουλάχιστον 6 μυρια
Dani ουισκαρα τετοια ώρα. Σε αγαπώ
Dani ουισκαρα τετοια ώρα. Σε αγαπώ
ετσι δεν λενε διαφοροι εδω μεσα, αφου η μπραγκα λεγανε ειναι κατω απο εμας.. πιο πανω ειναι η πορτο,,,danirifle έγραψε:(ιδιο επιπεδο με εμας,δηλαδη πορτο η μπενφικα, σεβιλη η βιγιαρεαλ)

ναι ρε ξέρω
και η ντιναμό ζάγκρεμπ και η λέγκια και η λουντογκόρετς και η σλάβια πράγας είναι τα χωριά της ευρώπης
υγ. Macho.. από μπότο ξέρεις?
και η ντιναμό ζάγκρεμπ και η λέγκια και η λουντογκόρετς και η σλάβια πράγας είναι τα χωριά της ευρώπης
υγ. Macho.. από μπότο ξέρεις?
-
Ντροπη!!!! Δασκαλος πραμα να μπεκροπινει!!!!Ντροπη!!!
.....για σου ΠΑΟΚτσακι dani

.....για σου ΠΑΟΚτσακι dani