ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
- paokovios1974
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Τι νταντάς και Μαντάς μωρέ φέρτε ρε παικταραδες έτοιμους ψημένους ρε
φερτε κανα τζιοβινκο ρε ...paokovios1974 έγραψε:Τι νταντάς και Μαντάς μωρέ φέρτε ρε παικταραδες έτοιμους ψημένους ρε
Σαφώς κι έχει τρομερές βάσεις ο μικρός, ενεργό/βασικό μέλος της U21 της χώρας του, αλλά είναι και ολίγον τι τσιλιβήθρας...
Πιστεύω πως θέλουμε κάπως πιο παιγμένους στην θέση, λίγο πιο στρωμένους σωματικά.
Θετικό να κοιτάμε τέτοιες ταλεντάρες, αει να δούμε ποιος θα κλείσει.
Πιστεύω πως θέλουμε κάπως πιο παιγμένους στην θέση, λίγο πιο στρωμένους σωματικά.
Θετικό να κοιτάμε τέτοιες ταλεντάρες, αει να δούμε ποιος θα κλείσει.
Ο Σοάρες είναι κανονικός ποδοσφαιριστής, αυτός ο Ντάντας φαίνεται παιδάκι, δε νομίζω να τον αφήσει να φύγει η μαμά του...
Τι διαφορά έχει ο Κωνσταντέλος από τον Νταντά; Ίσως μόνο τα περισσότερα παιχνίδια.
Στο δίλλημα αν και εφόσον υπάρχει τέτοιο δηλαδή είναι ενασ Από τους 2 αυτούς προτιμώ Οποίον από τους 2 έρθει σαν Μεταγραφη ή τέλος πάντων υπάρχει δυνατότητα (λογική οψιον) αγοράς του.
Επειδή τον jibbie τον έχω ψηλά στο μυαλό μου με ψήνει λίγο παραπάνω ο μικρός αλλά αν είναι να τον πάρουμε δανεικο από μπενφικα χωρίς οψιον ή φάση σερτζιο ολιβειρα προτιμώ τον άλλον που μακάρι να μας βγει φαση μισιτς.
Επειδή τον jibbie τον έχω ψηλά στο μυαλό μου με ψήνει λίγο παραπάνω ο μικρός αλλά αν είναι να τον πάρουμε δανεικο από μπενφικα χωρίς οψιον ή φάση σερτζιο ολιβειρα προτιμώ τον άλλον που μακάρι να μας βγει φαση μισιτς.
Η διαφορα που γραφεται αναμεσα στον νταντας κ στον ντελια ειναι πολυ απλη ο ενας ειναι ελληνας κ ο αλλος πορτογαλος τι σημαινει αυτο οτι ο ενας εχει ποδοσφαιρικη σχολη υψηλου επιπεδου κ ο αλλος τπτ οσο κ να θελουμε να βγαζουμε παιχτες απο την ακαδημια ο καλυτερος ελληνας ειναι πολυ κατω σε ποιοτητα σε σχεση με εναν καλο πορτογαλο αγγλο ισπανο κροατη σερβο τσεχο τι να κανουμε
σαν πολύ μεγάλο hype να υπάρχει γύρω από τον Κωνσταντέλια, ενώ δεν έχει δείξει τιποτα σε επίπεδο αντρών
λίγο ήρεμα με τις προσδοκίες που δημιουργούνται για τον μικρό
λίγο ήρεμα με τις προσδοκίες που δημιουργούνται για τον μικρό
Μπορεί! Μπορεί όμως ότι ο ένας έκανε προπονήσεις με την μπενφικα και την μπαγιερν ( ειδικά για Γερμανία τα είπε ο βιειρινια που δεν μπορούσε να βγάλει την προπ στην Βόλφσπουργκ ) και ο άλλος μόνο στον ΠΑΟΚ.Totem_pk έγραψε:Τι διαφορά έχει ο Κωνσταντέλος από τον Νταντά; Ίσως μόνο τα περισσότερα παιχνίδια.
Το ταλέντο του ντελια μπορεί να είναι μεγαλύτερο αλλά σίγουρα ο Πορτογάλος είναι πιο δουλεμένος και έχει ποδοσφαιρικά μεγαλύτερη ηλικία.
- sakis_the_fraud
Και οι 2 εχουν τοπ τεχνικη καταρτιση και φαινεται, αλλα δεν αρκει μονο αυτο. Ειδαμε Τζολη και Κουτσια πως ειχαν δουλεψει το σωμα τους, ο ντελιας ακομα ειναι φτερο στον ανεμο.DamoN έγραψε:Μπορεί! Μπορεί όμως ότι ο ένας έκανε προπονήσεις με την μπενφικα και την μπαγιερν ( ειδικά για Γερμανία τα είπε ο βιειρινια που δεν μπορούσε να βγάλει την προπ στην Βόλφσπουργκ ) και ο άλλος μόνο στον ΠΑΟΚ.Totem_pk έγραψε:Τι διαφορά έχει ο Κωνσταντέλος από τον Νταντά; Ίσως μόνο τα περισσότερα παιχνίδια.
Το ταλέντο του ντελια μπορεί να είναι μεγαλύτερο αλλά σίγουρα ο Πορτογάλος είναι πιο δουλεμένος και έχει ποδοσφαιρικά μεγαλύτερη ηλικία.
Μιας και το συζηταμε, ο Κουτσιας πηρε παιχνιδια με ΠΑΟΚ Β, ο Ντελιας πηρε;
Μακαρι να μπορεσει το παιδι να κανει το μπαμ, κερδισμενοι θα βγουμε και οι 2, αυτος γιατι θα κανει καριερα και ο ΠΑΟΚ δεν θα χρειαζεται να κοιταει τον αντιστοιχο πορτογαλο
Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
good point. η αληθεια ειναι οτι και σε προηγουμενο ποστ μου σχετικα με τον φιλιπε σοαρες ειχα παρομοιο προβληματισμο, για το τι ακριβως παμε και ψαχνουμε στα χαφ. και καπου εκει ελεγα οτι δε μου βγαινει σαν κινηση ο σοαρες. αντιθετως, πες το λοξα, θα γουσταρα παρα πολυ μια κινηση τυπου Dantas μονο με την προυποθεση της αγορας μ ενα τριετες τουλαχιστον.joshua έγραψε:Αυτος ο Νταντας ρε παιδια δεν ειναι καν βασικος στη Ταντελα και δεν εχει γραψει συμμετοχες με αλλη ομαδα στη πρωτη κατηγορια και ειναι ετοιμος να μπει βασικος στον ΠΑΟΚ? Εχουμε περιθωρια για τετοιου ειδους στοιχηματα?
ο Dantas εχει καποια πραγματα που λειπουν απ το κεντρο μας, δηλαδη ταχυτητα, ακριβεια, και οξυδερκεια στην προωθηση και διαχειριση του παιχνιδιου. μηδεν φλυαρια, laser focus, σ ενα πακετακι. εχει ακομη παρα πολυ καλη μακρινη μεταβιβαση και πολυ καλα τελειωματα. το μειον του ειναι το ψηλο παιχνιδι ισως λογω και υψους, και η not great θεληση στο να μπει σε αμυντικες μονομαχιες. για να μην παρεξηγηθω, οταν μπαινει σε αμυντικες μονομαχιες, μια χαρα τα παει, οποτε ισως εχει να κανει και με τον ρολο του στο γηπεδο ο μικρος αριθμος μονομαχιων που δινει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jibbie την Σάβ 15 Ιαν 2022, 12:43, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Αυτό που ήθελα να καταλάβω με την ερώτηση μου και ευχαριστώ τα παιδιά που γράψανε παραπάνω είναι ότι στο βιντεάκι μου φανήκανε ίδιας κοψιας.
Πρέπει να ανεβάσουμε επίπεδο τις ακαδημίες μας. Είναι σε πολύ καλό επίπεδο αλλά από ότι φαίνεται πρέπει να ανέβουμε επίπεδο.
Πρέπει να ανεβάσουμε επίπεδο τις ακαδημίες μας. Είναι σε πολύ καλό επίπεδο αλλά από ότι φαίνεται πρέπει να ανέβουμε επίπεδο.
Για αρχή μπορώ να σκεφτώ μόνο ότι έχει μάθει το ποδόσφαιρο σε μια από τις καλύτερες σχολές στον κόσμο, είναι μέλος της U21 μιας χώρας που είναι από τις καλύτερες στον κόσμο σεαυτε τις ηλικίες, τον ζήτησε δανεικό η Μπάγερν Μονάχου με την οποία έκανε 2 επίσημες εμφανίσεις....Αυτά για αρχή.Totem_pk έγραψε:Τι διαφορά έχει ο Κωνσταντέλος από τον Νταντά; Ίσως μόνο τα περισσότερα παιχνίδια.
Ο Ντελιας είναι ένα σούπερ ταλέντο που ακόμα όμως δεν έχει δείξει τίποτα οπότε χρησιμοποιήθηκε. Μπορεί να χρειάζεται περισσότερο χρόνο; Μπορεί.
Ο Τζολης όμως που και αυτός ήταν τοπ ταλέντο χρειάστηκε ελάχιστο χρόνο για να φανεί.
-
giliopoulos
Θεε μου τι συγκρισεις ειναι αυτεςTotem_pk έγραψε:Τι διαφορά έχει ο Κωνσταντέλος από τον Νταντά; Ίσως μόνο τα περισσότερα παιχνίδια.
Ο ενας εχει παιξει εστω και 2 παιχνιδια στην μπαγερν μοναχου, και ο αλλος παιζει στη μπαγερν μονο στο φιφα..
Ημαρτον λιγο