Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου ώρα Πορτογαλίας 20:30 (ώρα Ελλάδος 21:30).
Ρε Κουμεντάκη, δούλεψε λίγο τις πάιπ σου, άλλοι τις έχουν για πέναλτυ...
Πολύ καλό ροτέισον από τον Καλμαζίδη. Καλά παίζουμε σε μπλοκ και υποδοχή. Επιθετικά είμαστε επίσης καλά με τον Ούντρις να μην έχει σταματημό. Χαίρομαι πολύ για τον Γάτση που δείχνει ότι έχει πιο ενισχυμένο ρόλο.
Και Τακουρίδης-Τζιουμάκας στο παιχνίδι. Όλοι θα πάρουν το χρόνο τους.
Παίξαμε τόσο όσο χρειαζόταν, ωραία διαχείριση Καλμαζίδη, πάμε τώρα για την πρόκριση στην Πορτογαλία.
- Mitsospaoki4
- Moderator
νομιζω η καλλιτερη μας ομαδα σε ομαδικο αθλημα φετος και η ποιο αδικημενη απο τον κοσμο .....
Εχεις δικιο και στα δυο......200 ατομα σημερα το πολυ......
- Willie the Pimp
Καθαρή και άνετη νίκη , με εκτεταμένο ροτέισον. Πήρε πολύ χρόνο και ο Τζουμάκας και ο Τακουρίδης. Προσγειωμένοι και με συνεχόμενη δουλειά προχωράμε και σε δύο αγωνιστικές (ενδεχομένως και στο τέλος της επόμενης) θα πατήσουμε τη δεύτερη θέση. Ο κόσμος πάλι απών, δυστυχώς. Πάμε τώρα στην Πορτογαλία να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας και να πετύχουμε την μεγάλη ανατροπή.
ΥΓ Πολύ καλό παιχνίδι έκανε ο Κωτσάκης. Μου φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση για τρίτο-τέταρτος ακραίος.
ΥΓ Πολύ καλό παιχνίδι έκανε ο Κωτσάκης. Μου φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση για τρίτο-τέταρτος ακραίος.
Όχι αδικημένη, μισητή. Τα βρισίδια που έχει φάει η ομάδα όλο αυτό το διάστημα έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Είναι το μοναδικό τμήμα που στην 1η αγωνιστική λοιδορήθηκε και βρίστηκε σκαιότατα. Κανένα άλλο τμήμα δεν έχει ακούσει ξεφωνητό την 1η αγωνιστική. Ούτε ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ επί σαρδέλας. Λες και ήταν τίποτα εγκληματίες. Επίσης είναι το μοναδικό τμήμα που γράφτηκε ανακοίνωση κατά παίκτη της, που όταν νικάει δεν πατάει κόσμος λόγω παικτών και με το που χάνει οι περισσότεροι περιμένουν να βγάλουν τη χολή τους.eorptol1 έγραψε:νομιζω η καλλιτερη μας ομαδα σε ομαδικο αθλημα φετος και η ποιο αδικημενη απο τον κοσμο .....
- sourmenetes
- Moderator
Θα έχουμε κείμενο παλληκάρια;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ίσως να γράψω κάτι σήμερα ή Κυριακή απόγευμα γιατί θα είμαι απασχολημένος. Θα το ανεβάσω εδώ ούτως ή άλλως.