Hταν ο Μπαφυ …γρηγορος ?danirifle έγραψε:ο μπαλάφας της πορτογαλίας
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
joshua έγραψε:Παντως τα περι συμφωνιας με 8ρι που ακουμε τοσες μερες απο τα μεσα μαλλον λαλακιες ειναι...

Αλλο λεει το τουιτ
-
spiridoula
για αμυντικο χαφ τα ειχε τα γκολακια τουdragon έγραψε:Ήταν ο Μπαλαφας επιθετικό χαφ;;
Στην ηλικία του είχαμε στείλει τον πελκα Πορτογαλία
Για να προλαβω, χιουμοριστικο ποσταρισμα ειναι απο τρολ λογαριασμο του Μποτο στο τουιτερ. Αν οι mods το θεωρησουν off topic ας το διαγραψουνaivas19 έγραψε:joshua έγραψε:Παντως τα περι συμφωνιας με 8ρι που ακουμε τοσες μερες απο τα μεσα μαλλον λαλακιες ειναι...
Αλλο λεει το τουιτ
Πάντως ο συγκεκριμένος περισσότερο για 8αρι με κάνει από τα (ελλιπή) βίντεο παρά για καθαρό 10αρι. Σαν ένας Σάκχοβ με ταχύτητα και περισσότερη άνεση με τη μπάλα στα πόδια. Για το ρόλο του φετινού Ντάγκλας φαίνεται να προορίζεται (αν φυσικά ισχύουν τα σενάρια)joshua έγραψε:Παντως τα περι συμφωνιας με 8ρι που ακουμε τοσες μερες απο τα μεσα μαλλον λαλακιες ειναι...
Και εγω για 8ρι τον κοβω αλλα δεν το κοβω ο συγκεκριμενος τουλαχιστον να ειναι συμφωνημενος.sn0ufel4 έγραψε:Πάντως ο συγκεκριμένος περισσότερο για 8αρι με κάνει από τα (ελλιπή) βίντεο παρά για καθαρό 10αρι. Σαν ένας Σάκχοβ με ταχύτητα και περισσότερη άνεση με τη μπάλα στα πόδια. Για το ρόλο του φετινού Ντάγκλας φαίνεται να προορίζεται (αν φυσικά ισχύουν τα σενάρια)joshua έγραψε:Παντως τα περι συμφωνιας με 8ρι που ακουμε τοσες μερες απο τα μεσα μαλλον λαλακιες ειναι...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πάντως περίεργο που βγήκε συντονισμένα από όλα τα σάιτ (διαρροή ΠΑΕ μυρίζει) αλλά όλοι λένε ότι εξετάζονται και άλλοι κλπ.
Οτι έγινε και με τον άλλον τον Φράνκο
Μήπως επίτηδες βγάζουν ονόματα για να ψηθεί άλλος;
Οτι έγινε και με τον άλλον τον Φράνκο
Μήπως επίτηδες βγάζουν ονόματα για να ψηθεί άλλος;
- ΑποστόληςΑ
-
EugenePAOKI
Τα άρθρα των site μας είναι πιο προβλέψιμα και από τα πλασέ του Biseswar
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος EugenePAOKI την Πέμ 13 Ιαν 2022, 20:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εμένα μου θυμίζει έντονα τον Παλίνια....joshua έγραψε:Και εγω για 8ρι τον κοβω αλλα δεν το κοβω ο συγκεκριμενος τουλαχιστον να ειναι συμφωνημενος.sn0ufel4 έγραψε:Πάντως ο συγκεκριμένος περισσότερο για 8αρι με κάνει από τα (ελλιπή) βίντεο παρά για καθαρό 10αρι. Σαν ένας Σάκχοβ με ταχύτητα και περισσότερη άνεση με τη μπάλα στα πόδια. Για το ρόλο του φετινού Ντάγκλας φαίνεται να προορίζεται (αν φυσικά ισχύουν τα σενάρια)joshua έγραψε:Παντως τα περι συμφωνιας με 8ρι που ακουμε τοσες μερες απο τα μεσα μαλλον λαλακιες ειναι...
-
papwolf
Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είναι αυτός ο εκλεκτός ή όχι αλλά μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το πλαίσιο που κινείται ο Μπότο και ο μεταγραφικός σχεδιασμός, δλδ. παίκτες 21-22 έως 25-26 από την ιβηρική κυρίως και σίγουρα από πιο προηγμένα πρωταθλήματα από το δικό μας. Άγνωστοι στο Ελληνικό κοινό που είναι έτοιμοι να κάνουν το ψεπέταγμα στην καριέρα τους.
- pagotatzis
EugenePAOKI έγραψε:Τα άρθρα των site μας είναι πιο προβλέψιμα και από τα πλασέ του Biseswar
Ναι αλλά με την αεχ το έστειλε στην κλειστή γωνία !
You never know my friend