Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
araya4

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από araya4 »

agave έγραψε:ε όχι και ωραίο ρε μάγκες. Όπως είπε και ο αράγια4, σαν ταινία με τον παπαμιχαήλ ναυτάκι είναι. Είναι δυνατόν?

Ναι ρε φιλε ! Και να φανταστεις αυτα τα ειχαμε πει στο χαβαλε και πριν βγει προς τα εξω αυτο το σχεδιο. Ημαρτον ! Δε φανταζομουν ποτε πως θα πρεπει να ανεχτω μια χρονια αυτο το σχεδιο. Μαλιστα ημουν μια ζωη λατρης της "all black" φανελας και ακομα καλυτερα με γιακα. Στον τοιχο μου σε κορνιζα κρεμεται η Αντιντας μαυρη 97-98. Η ΑΠΟΛΥΤΗ φανελα μεχρι τωρα ! Φετος μαλλον θα παρω την επισημη με το γιακα. (Να σημειωσω πως απο τοτε που ειμαστε στην πουμα, δεν εχω παρει φανελα, αν λεγονταν φανελες αυτες, για ενα σωματειο οπως ο ΠΑΟΚ. Και μην πει κανεις ......εσοδα για την ομαδα, γιατι θα μπλεξουμε σε διαλογους με επειχηρηματα κλπ.) Αλλωστε συζητηση κανουμε και καποια στιγμη θα τις δουμε.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

j.t.r έγραψε:Υποθετω οτι αν οι μονοχρωμες συμβαδιζουν με το φετινο template της πουμα θα ειναι καπως ετσι
Εικόνα
Εικόνα

μανκες υπαρχει και περηπτωση ρτα βελη να ειναι στο ιδιο χρωμα με την φανελα.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Ελπίζω φέτος να γίνει η αρχή και να αρχίσει να αναβαθμίζετε η ποιότητα και το σχεδιαστικό αποτέλεσμα των φανελών της ομάδας.

Επειδή στο παρελθόν υπήρξαν καλές φανέλες ελπίζω να πάρουν παράδειγμα από αυτές ...

Σε κάθε περίπτωση επαναφέρω και σε αυτό το πεδίο την πρόταση να αναλάβουν κάθε χρόνο δύο-τρία τσακαλάκια από εδώ μέσα να καταθέτουν την πρότασή τους για τις φανέλες. Είναι δύο τρεις εδώ μέσα μεγάλα τσακάλια και εκτός των άλλων νοιώθουν και τι γουστάρει ο κόσμος.

Εντάξει κάποια πράγματα είναι υποκειμενικά αλλά υπάρχουν και κάποιες σταθερές.

Π.χ. κάποιους δεν άρεσαν τα χρυσά γράμματα. Εμένα μου αρέσουν πολύ. Κάποιους δεν άρεσε η φετινή μονόχρωμη, εμένα μου άρεσε γιατί είχε πολύ καλή ποιότητα. Σαν να μην φοράς μπλούζα η άτιμη. Πανάλαφρη.

Γενικά να πω ότι προτιμώ την κάθετη φαρδιά ρίγα της Nike (π.χ. Πόρτο) όπως την είχε φτιάξει κάποιο τσακάλι εδώ μέσα ή την μονόχρωμη της ίδιας εταιρείας. Ελπίζω να της ξανανεβάσει να τις χαζεύουμε.
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Σαν κατεβεί, σαν κατεβεί στο γήπεδο
η ασπρόμαυρη, η ασπρόμαυρη φανέλα
όλους τους πιάνει πανικός
τον θρύλο * πιάνει τρέλα

*( πάο, αεκ, άρη )
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
tsef4

Δημοσίευση από tsef4 »

Οι φετινες οι φανελες μας αν ειναι οπως στο ''προσχεδιο'' πιστευω θα ειναι πολυ καλες και επισης και η ριγε που ειναι σχεδιασμενη ειδικα για μας με γιακα θα ειναι πολυ καλη και αυτη!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Θέλω φανέλα ριγέ... Αλλά οι ρίγες να είναι οριζοντιες και όχι καθετες!! Σαν στολες φυλακής ένα πραγμα... Φανταζεσθε τον Γκαρσια-Τσιριλο-Σαβινι-Βιτολο κτλ με τέτοιες στολες? :) :)
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

θέλω ριγέ original ΠΑΟΚτσήδικη φανέλα και χωρίς κίτρινους, πράσινους ή κόκκινους κόκκους.
λογότυπα όπως δεπα, μόλτο, και δέλτα σε ασπρόμαυρο χρώμα μόνο.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

araya4 έγραψε:
agave έγραψε:ε όχι και ωραίο ρε μάγκες. Όπως είπε και ο αράγια4, σαν ταινία με τον παπαμιχαήλ ναυτάκι είναι. Είναι δυνατόν?

Ναι ρε φιλε ! Και να φανταστεις αυτα τα ειχαμε πει στο χαβαλε και πριν βγει προς τα εξω αυτο το σχεδιο. Ημαρτον ! Δε φανταζομουν ποτε πως θα πρεπει να ανεχτω μια χρονια αυτο το σχεδιο. Μαλιστα ημουν μια ζωη λατρης της "all black" φανελας και ακομα καλυτερα με γιακα. Στον τοιχο μου σε κορνιζα κρεμεται η Αντιντας μαυρη 97-98. Η ΑΠΟΛΥΤΗ φανελα μεχρι τωρα ! Φετος μαλλον θα παρω την επισημη με το γιακα. (Να σημειωσω πως απο τοτε που ειμαστε στην πουμα, δεν εχω παρει φανελα, αν λεγονταν φανελες αυτες, για ενα σωματειο οπως ο ΠΑΟΚ. Και μην πει κανεις ......εσοδα για την ομαδα, γιατι θα μπλεξουμε σε διαλογους με επειχηρηματα κλπ.) Αλλωστε συζητηση κανουμε και καποια στιγμη θα τις δουμε.

Ωραίος ο Αράγιας. Και γω από τότε που πήγαμε στην πούμα δεν έχω αγοράσει ποτέ. Και το είχα και συνήθεια την αγορά φανέλας όπως οι πιο πολλοί από μας.
Ξέρει κανείς πότε θα απαγκιστρωθούμε από αυτή την Πούμα την άθλια?? Υπογράψαμε νέα συμφωνία?
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Νομίζω πως η συμφωνία με την Πούμα είναι μέχρι το 2010,οπότε ας κάνουμε ένα χρόνο υπομονή
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Nα ρωτήσω κάτι?

Τις φανέλες τις πληρώνουμε εμείς ή μας τις κάνουν "δώρο"? Δηλαδή κάτι σαν χορηγός... Αντι να βάζουν διαφήμηση στη φανέλα, κάνουν τη δικιά τους φανέλα (τρόπος διαφήμησης) και αντι να μας δίνουν κάποια λεφτά για τη "διαφήμιση" μας φτιάχνουν τις φανέλες... ή τις πληρωνουμε εμεις?

Αμα είναι να τις αγοράζουμε κάθε χρόνο, τι συστημα είναι αυτό που μας υπποχρεώνει για τα επομενα τρία χρόνια να αγοράζουμε απο το συγκεκριμενο καταστημα/εταιρία? Επι ποιανου προεδρου θητεια κλείστηκε αυτό το ντίλ? Γινεται να το σπάσουμε το ρημαδοσυμβόλαιο? Γινεται να δώσουμε δικό μας σχέδιο στην πουμα και να το βγάλει? Γιατί δεν σχεδιάζουν οι δικοί μας φαρδιά ρίγα με γιακα κτλ, και η πουμα να μας τις βγάλει???
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Νομιζω η συμφωνια κληστικε επι γουμενου.

απο οτι ξερω η ομαδα δεν πληρωνει την εταιρια η εταιρια πληρωνει την ομαδα οχι μονο με ανταλαγματα εμφανησης κτλ αλλα και με χρηματα.
η ομαδα κανει διαφημηση για την πουμα

φετος φηλε γκικα η παε εδωσε ενα σχεδιο στην πουμα και αυτο εγγριθηκε .
ετση θα δουμε την ομαδα μας λιγο πρην την εναρξη του πρωταθληματος με την ριγε φανελα και γιακα .μαλλον στο πρωτο ματς

τωρα για το συμβολαιο ξερω οτι πολλες ομαδες εχουν σπασει συμβολαια επιδη ειχαν καλιτερες οικονομικες προσφωρες
Άβαταρ μέλους
tsef4

Δημοσίευση από tsef4 »

Δεν ξερω αν μπορουμε να σπασουμε το συμβολαιο με την πουμα παντως η συμφωνια απ'οτι ξερω εχει να κανει με την παροχη αθλητικου υλικου και οχι χρηματικου ποσου...
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Στην Ολλανδία ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά και με τις νέες εμφανίσεις της PUMA, τις νέες στολές που θα φορά η ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 και οι οποίες συνολικά είναι τέσσερις. Η κλασική ριγέ -που ειδικά φέτος θα έχει πιο χοντρή ρίγα- μία άσπρη, μία μαύρη και μία ακόμη σε διαφορετικό χρώμα και μοβ απόχρωση.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=3251475

Άντε έρχονται και οι καινούριες εμφανίσεις σύντομα!!!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μπα, δεν το πολυπιστεύω ότι θα παίξουμε με την 1η ερασιτεχνική στην Ολλανδία με τις νέες εμφανίσεις..! Είχαν πει ότι θα τις πρωτοφορέσουμε στο πρώτο επίσημο match μας.

Άλλωστε στην περσινή προετοιμασία, αν θυμάμαι καλά, είχαμε φορέσει κάτι απλές μονόχρωμες φανέλες που ούτε όνομα είχαν πάνω τους! Θα δούμε...όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα!! ΠΑΟΚτσήδικη κ**λα η ριγέ φανέλα πάντως!!!!! :?
Άβαταρ μέλους
tsef4

Δημοσίευση από tsef4 »

Πω πω γουσταρω τρελα μωβ φανελα με χιλια!!!Αντε να τις φορεσουμε ομως!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”