Δεν ξεχνιόμαστε..trelopaoki444 έγραψε:karrapaoki έγραψε:Μπειτε ολοι σ'αυτη την σελιδα http://www.feelfans.com/ και ψηφιστε τους καλυτερους οπαδους. Δεν ειναι δυνατον οι συμπολιτες να εναι απο πανω μας.
Ελα μη τα παρω...
Δημοσκοπήσεις οπαδικών προτιμήσεων
Re: Μπειτε και ψηφιστε!!!
-
professor v
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2009 ... η συνέχεια
Θα ηθελα παρενθετικα να δωσω ορισμενα στοιχεια τα οποια συγκεντρωνω για ενα αρθρο το οποιο θα υποβληθει σε διεθνες επιστημονικο περιοδικο και αφορα τη ΠAOKAΡΑΣ που διεξηχθει το 2007 καταγραφοντας τις φιλαθλες προτιμησεις αριθμου περι των 1600 ενηλικων αντρων ανα την Ελλαδα που δειχνει ακριβως την απηχηση και την κυριαρχια του ΠΑΟΚ στη Β. Ελλαδα. Συντομως και αν ενδιαφερει θα επανελθω σ'αυτο, το 38% των ερωτηθεντων δηλωσαν φιλαθλοι του ΠΑΟΚ εναντι 28 % της αλλης ομαδος της πολεως (συγχωρειστε με δε μπορω τις βωμολοχιες). Ακομα πιο εντυπωσιακα ειναι τα αποτελεσματα σε βαθμιδα συνολικα της Β. Ελλαδος πλην Θεσσαλονικης οπου ο ΠΑΟΚ κατεχει το 30% εναντι 7 του .... . Τα σχολια δικα σας....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Αγαπητέ προφεσσορα,
1. Δεν νομίζω ότι είναι το θέμα μας η δημοτικότητα ομάδων εδώ.
2. Μου κάνει εντύπωση η κατανομή των δειγμάτων ανά πόλη ή περιοχή. Με ποιο σκεπτικό η Ξάνθη (π.χ.) έχει 101 δείγματα και η Θεσσαλονίκη 181? Συγκριτικά ο πληθυσμός είναι πολύ μεγαλύτερος. Το ίδιο και για τη Λάρισα.
3. Πως επιλέχθηκε το δείγμα? Τυχαία?
4. Εν τέλει, χωρίς να αμφισβητώ την επιστημονική σου εγκυρότητα, σου υπενθυμίζω παρόμοιες δημοσκοπήσεις που έβγαζαν πολύ μεγαλύτερα ποσοστά για τον ΠΑΟΚ τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στη Βόρεια Ελλάδα.
1. Δεν νομίζω ότι είναι το θέμα μας η δημοτικότητα ομάδων εδώ.
2. Μου κάνει εντύπωση η κατανομή των δειγμάτων ανά πόλη ή περιοχή. Με ποιο σκεπτικό η Ξάνθη (π.χ.) έχει 101 δείγματα και η Θεσσαλονίκη 181? Συγκριτικά ο πληθυσμός είναι πολύ μεγαλύτερος. Το ίδιο και για τη Λάρισα.
3. Πως επιλέχθηκε το δείγμα? Τυχαία?
4. Εν τέλει, χωρίς να αμφισβητώ την επιστημονική σου εγκυρότητα, σου υπενθυμίζω παρόμοιες δημοσκοπήσεις που έβγαζαν πολύ μεγαλύτερα ποσοστά για τον ΠΑΟΚ τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στη Βόρεια Ελλάδα.
Mε ολο το σεβασμο Προφεσορα Β, ενα ατομο μονο του δεν μπορει να κανει σοβαρη δημοσκοπηση, με σωστη δημογραφικη, γεωγραφικη, πολιτισμικη και εκπαιδευτικη κατανομη των δειγματων. Η τελευταια δημοσκοπηση δειχνει το ποσοστο του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονικη στο 53% και στη Β.Ελλαδα στο 58%, αν θυμαμαι καλα. Δυστυχως δεν εχω καποιο λινκ, αν καποιος εχει ας το δωσει. α...και ειμαστε λιγακι οφφ τοπικ, ε? 
-
professor v
Εξ'αρχης δεν ηθελα να εμπλακουμε σε επιστημονικες λεπτομερειες αλλα νομιζω πως χρηζει το θεμα καποιας επιπλεον αποσαφηνισης. Αρχικα, η ερευνα που παρεθεσα ειναι μοναχα ενα κομματι της βιβλιογραφικης ανασκοπησης επανω στις μετρησεις των φιλαθλων των Ελληνικων ομαδων η οποια διεξαγει για λογαριασμο της σουπερλιγκ, ο συνδεσμος για οποιον ενδιαφερεται ειναι http://www.superleaguegreece.net/downlo ... search.pdf . Ασφαλως και υπαρχει πληθωρα μετρησεων οπως και μια που διενεργουμε τωρα. Σε καθε περιπτωση, αυτο που θελησα να επιδειξω ειναι πως ακομα και με αρνητικα προδιαθετειμενες προθεσεις (δε πειθομαι πως η σουπερλιγκ μας τρεφει και ιδιαιτερη αδυναμια) η δυναμη του λαου μας ξεπερναει τα ορια και επιπροσθετα κατι αλλο σημαντικο που δεν αναφερεται στην ερευνα, το στατιστικο δειγμα απο Θεσσαλονικη ειναι απο τη περιοχη Χαριλαου οταν ορισμενοι και καλα παιζανε το καλυτερο ποδοσφαιρο στη Ελλαδα??? και καποιοι αλλοι θελησαν να διωξουν τα φαντασματα του παρελθοντος. Φημολογια αλλα απλα το αναφερω, μετα το Μασουτη και ο διεθνης φορ Εl poul os (3 λεξεις ) θα αγωνιζεται με τα χρωματα της διασταυρωσης μπουλντογκ με καναρινι.
Σαν υποσημειωση συγνωμη για τον εκτροχιασμο απο το θεματα της μεταγραφολογιας.
Σαν υποσημειωση συγνωμη για τον εκτροχιασμο απο το θεματα της μεταγραφολογιας.
Re: Οπαδικά γκάλοπ - έρευνες - δημοσκοπήσεις
Professor εδώ μπορείς να αναλύσεις καλύτερα τα πάσης φύσης στατιστικά-μελέτες-έρευνα.
profesor αναξιοπιστη ειναι η ερευνα σου φιλε μου!!! 1) ο ΠΑΟΚ στην ξανθη εχει λιγοτερο κοσμο απο το ποκ? με τιποτα δεν υπαρχει τετοια περιπτωση!!! 2) στη θεσσαλονικη μονο 10% απο τον αρη με 38% οταν ολα τα γκαλοπ βγαζουν 50% και πανω? 3) στη λαρισα οσα παιδια εχω ρωτησει μου λενε οτι μετα την αελ ειναι ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ και γαυροι οποτε να μαs περνανε βαζελοι και χανουμια ειναι απιθανο!!! 4) στην κεντρικη ελλαδα τοσο μικρο ποσοστο ο ΠΑΟΚ? 5) μιαs που ειμαι απο αθηνα ολεs οι δημοσκοπησειs βγαζουν 3% τον ΠΑΟΚ ο αρηs που ειναι δυνατον να εχει 2%? ειναι ανυπαρκτοι σαs λεω!!! παντωs αδερφια στην αθηνα εχουμε παρα πολυ λαο εγω υπολογιζω στανταρ 100.000 και πανω μακεδονεs η μη!!!
vagbak4 δείγμα σε μια έρευνα η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα είναι.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!vagbak4 έγραψε:profesor αναξιοπιστη ειναι η ερευνα σου φιλε μου!!! 1) ο ΠΑΟΚ στην ξανθη εχει λιγοτερο κοσμο απο το ποκ? με τιποτα δεν υπαρχει τετοια περιπτωση!!! 2) στη θεσσαλονικη μονο 10% απο τον αρη με 38% οταν ολα τα γκαλοπ βγαζουν 50% και πανω? 3) στη λαρισα οσα παιδια εχω ρωτησει μου λενε οτι μετα την αελ ειναι ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ και γαυροι οποτε να μαs περνανε βαζελοι και χανουμια ειναι απιθανο!!! 4) στην κεντρικη ελλαδα τοσο μικρο ποσοστο ο ΠΑΟΚ? 5) μιαs που ειμαι απο αθηνα ολεs οι δημοσκοπησειs βγαζουν 3% τον ΠΑΟΚ ο αρηs που ειναι δυνατον να εχει 2%? ειναι ανυπαρκτοι σαs λεω!!! παντωs αδερφια στην αθηνα εχουμε παρα πολυ λαο εγω υπολογιζω στανταρ 100.000 και πανω μακεδονεs η μη!!!
συγνώμη αλλά η έρευνα οδηγεί σε μη-ρεαλιστικά αποτελέσματα.
Ο ΠΑΟΚ στη Β. Ελλάδα και στην Θεσσαλονίκη έχει κλασικά πάνω από 50%!
άκου 38% ο ΠΑΟΚ, το σκουλήκι 28% και η γριά 10% στη Θεσσαλονίκη! μήπως το δείγμα πάρθηκε από την παπαναστασίου?
- PAOK_NORTH_ARMY
Δε γίνονται αυτά τα πράματα... Ντάξει ΠΑΟΚτσήδικο site είμαστε στην τελική αλλά θα μιλήσω εντελώς αντικειμενικά χωρίς ίχνος οπαδισμού.
1) Δεν είναι δυνατόν να είμαστε μόνο 10% παραπάνω από τον άρη στον νομό Θεσσαλονίκης. Το διαπιστώνει όποιος έχει ζήσει έστω και 3-4 μήνες σε αυτή την πόλη. Από το κέντρο και δυτικά ο λαός του άρη απλά δεν υπάρχει. Ξηροκρήνη, Αμπελόκηποι, Κορδελιό, Νεάπολη και πόοοοοοσες άλλες περιοχές. Ας μη γίνομαι κουραστικός. Τώρα αν το γκάλοπ το κάνανε στην Καλαμαριά, τι να πω....
2) Ο Ηρακλής (δυστυχώς κατ εμέ) δεν συμπληρώνει 10% ούτε κατά διάνοια. Αυτό κι αν είναι τραγικό. Έχουν συρρικνωθεί τραγικά.
3) Έχω την εντύπωση ότι στην Αθήνα είμαστε παραπάνω από 3% (άποψή μου). Πάντως ο άρης 2% και εμείς 3 πάλι αποκλείεται.
4) Είναι δυνατόν στο γκάλοπ, να μη μπαίνουν ομάδες όπως ο Πανιώνιος και οι Παγουράδες και να μπαίνει ο Εργοτέλης η Κέρκυρα και η Καλαμαριά???
1) Δεν είναι δυνατόν να είμαστε μόνο 10% παραπάνω από τον άρη στον νομό Θεσσαλονίκης. Το διαπιστώνει όποιος έχει ζήσει έστω και 3-4 μήνες σε αυτή την πόλη. Από το κέντρο και δυτικά ο λαός του άρη απλά δεν υπάρχει. Ξηροκρήνη, Αμπελόκηποι, Κορδελιό, Νεάπολη και πόοοοοοσες άλλες περιοχές. Ας μη γίνομαι κουραστικός. Τώρα αν το γκάλοπ το κάνανε στην Καλαμαριά, τι να πω....
2) Ο Ηρακλής (δυστυχώς κατ εμέ) δεν συμπληρώνει 10% ούτε κατά διάνοια. Αυτό κι αν είναι τραγικό. Έχουν συρρικνωθεί τραγικά.
3) Έχω την εντύπωση ότι στην Αθήνα είμαστε παραπάνω από 3% (άποψή μου). Πάντως ο άρης 2% και εμείς 3 πάλι αποκλείεται.
4) Είναι δυνατόν στο γκάλοπ, να μη μπαίνουν ομάδες όπως ο Πανιώνιος και οι Παγουράδες και να μπαίνει ο Εργοτέλης η Κέρκυρα και η Καλαμαριά???
gash04 έγραψε:δείγμα σε μια έρευνα η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα είναι.
Μην τρελαίνεστε μάγκες.
Ένα μικρό δείγμα είναι μόνο.
Δεν είναι όλη η έρευνα αυτούσια.
Συνεπώς δεν μπορεί να εξαχθεί απολύτως κανένα επιστημονικό συμπέρασμα και απλά ο Προφέσορας το έβαλε στις μεταγραφές για χαβαλέ και μόνο.
Ακόμα δεν έχει τελειώσει.
Είναι σαν να ακούς Mp3 και μόλις έχει ξεκινήσει το τραγούδι!
- PAOK_NORTH_ARMY
Το γκάλοπ είναι ημιτελές?? Γιατί δε μπορώ να βγάλω άλλο συμπέρασμα, όταν βλέπω η Ξάνθη να έχει ν=101 και η Θεσσαλονίκη 181. ΠΟΤΣ ΓΕΝΕΝ ΑΥΤΟ???
Με θλίβει το γεγονός ότι βλέπω κάτι περίεργα 8άρια που έχουν οι βάζελοι στην Θεσσαλονίκη και κάτι 20αρια στη Βόρειο Ελλάδα. Αν και δε πιστεύω ότι είναι τόσα, εν τούτοις το μίσος που βγάζαμε τόσα χρόνια για τον γαύρο έπιασε τόπο, αλλά γύρισε και μπούμερανγκ....
Με θλίβει το γεγονός ότι βλέπω κάτι περίεργα 8άρια που έχουν οι βάζελοι στην Θεσσαλονίκη και κάτι 20αρια στη Βόρειο Ελλάδα. Αν και δε πιστεύω ότι είναι τόσα, εν τούτοις το μίσος που βγάζαμε τόσα χρόνια για τον γαύρο έπιασε τόπο, αλλά γύρισε και μπούμερανγκ....
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ε αφού είναι ημιτελές, τότε προς τι ο λόγος που αναρτήθηκε, ρε παιδιά?
δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις, και δεν κάνει.
εγω πιστυω οτι περιπου οι μισοι στη θεσνικη ειναι ΠΑΟΚ ενα τεταρτο ληκια και τριτη ομαδα ειναι ο βαζελος μαζι με τη γρια...λοιποι δεν υπαρχουν ουτε γαυροι θεσσαλονικεις ουτε αεκτσηδες....στη μακεδονια τη δυτικη ειδικα φλωρινα γρεβενα υπαρχουν πολλοι βαζελοι που ειναι εκει δευτερη ομαδα με πρωτη το ΠΑΟΚ αλλα γενικα υπαρχει διαιρεση....κοζανη ειναι φρουριο μας, βεροια εχει και ληκια αλλα και αεκτσηδες...κιλκις ειναι φρουριο.ανατολικη μακεδονια καβαλα δραμα και σερρες ειμαστε πρωτοι αλλα υπαρχουν πολλοι βαζελοι και πολλοι αεκτσηδες ειδικα καβαλα οι τελευταιοι....θρακη δεν υπαρχουμε στις μικρες ηλικιες.....δυστχως...σπουδασα ξανθη και τα νουμερα της ερευνας τα υπογραφω με τα δυο χερια.....οσοι δεν ειναι αοξ ειναι βαζελοι και αεκτσηδες οι λοιποι ειναι παοκ και γαυροι......αλλα σε ολες τις πολεις που δεν εχουν ομαδες στην α έθνικη ο κοσμος δεν ειναι πολυ κοντα στον αθλητισμο και υπαρχουν πολλοι ουδετεροι που αν παει μια ομαδα καλα την υποστηριζουν, γιαυτο και ο βαζελος εχει πολυ περαση εδω πανω...επειδη περνει τιτλους στην ευρωπη ενω εκμεταλευεται και το αντιολυμπιακο μας μενος κανωντας φιλαθλους ομως και οχι οπαδους
Kolokotronis_4 έγραψε:ε αφού είναι ημιτελές, τότε προς τι ο λόγος που αναρτήθηκε, ρε παιδιά?
Αναφέρθηκε στην μεταγραφολογία και απλά μετέφερα την δημοσίευση εδώ.
Είναι μια έρευνα όπως λέει ο Προφέσορας που ούτε καν στα μισά δεν είναι ακόμα.
Τι συμπέρασμα να βγάλει κανείς.