ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Ο Τζουρισιτς είναι παιχταρας και θα θέλει πολύ μεγάλο συμβόλαιο,ειδικά αν έρθει ως ελεύθερος.
Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να ισχύει.
Μπορεί εύκολα να βρει συμβόλαιο πάνω από 1,5 εκατομμύριο στην Ιταλία.
Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να ισχύει.
Μπορεί εύκολα να βρει συμβόλαιο πάνω από 1,5 εκατομμύριο στην Ιταλία.
Ακούγεται ότι έκλεισε Φέγενορντ ενώ ενδιαφέρθηκε το καλοκαίρι και η Ίντερ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Πέμ 13 Ιαν 2022, 12:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Για τον Djuricic το transfermarkt λεει οτι εχει να παιξει απο τις 23-10-2021. Από τότε μέχρι σήμερα τον εμφανίζει με "Muscular problems"
- sourmenetes
- Moderator
Ποιος είναι αυτός;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αναφέρθηκε πιο πάνω από τον Darkm4n σαν πιθανός στόχος για τη θέση 10 για το καλοκαίρι
ο γαβρος συνεχιζει τις σοβαρες κινησεις στην β ομαδα... εμεις εκει θα παρουμε κανενα??
- black_star_ninja
O Καμπελα (παρολο που θα τον ηθελα πολυ) νομιζω οτι ειναι μεγαλος αρκετα στα χρονια σε σχεση με τους παικτες που δειχνουμε να ψαχνουμε (πχ αυτον τον πορτογαλο της Εστοριλ)..
- sourmenetes
- Moderator
Ας διορθώσουμε για αρχή την 1ηDemir έγραψε:ο γαβρος συνεχιζει τις σοβαρες κινησεις στην β ομαδα... εμεις εκει θα παρουμε κανενα??
sourmenetes έγραψε:Ποιος είναι αυτός;
https://www.transfermarkt.com/filip-dju ... eler/94307
https://youtu.be/qf379Gpp8zQ
Δείτε στο 3:20 κ πειτε μου αν δεν βλέπατε τα χαρακτηριστικά του ποιος θα νομίζατε ότι είναι ο Μελίσσας. Πέρα κ από το χθεσινό πεναλτι που έκανε
Δείτε στο 3:20 κ πειτε μου αν δεν βλέπατε τα χαρακτηριστικά του ποιος θα νομίζατε ότι είναι ο Μελίσσας. Πέρα κ από το χθεσινό πεναλτι που έκανε
- mesimvrinos
Αυτά που έκανε ο καμπελα στους μεταξύ μας αγωνες...έκανε μια ομάδα μόνος του....οπότε δεν τον θεωρώ μεγάλο ηλικιακα....έχει 2 χρονια υψηλού επιπέδου
Μακάρι να έρθει έστω και το καλοκαιρι
Για του άλλους δεν τους έχω δει ...
Ο άλλος στο 8 ?δεν έχουμε εικόνα ? Δηλαδή είναι να ερθει και δεν έχει ακουστεί τίποτα ακόμα?
Μακάρι να έρθει έστω και το καλοκαιρι
Για του άλλους δεν τους έχω δει ...
Ο άλλος στο 8 ?δεν έχουμε εικόνα ? Δηλαδή είναι να ερθει και δεν έχει ακουστεί τίποτα ακόμα?
Υποπίτει σε αστείο και αδικαιολόγητο πέναλτι στον Βαλμπουενά, με την μπάλα να βρίσκεται διεκδικούμενη από επιτιθέμενο και αμυντικό του Παναιτωλικού μεταξύ γραμμής του άουτ και γραμμής μεγάλης περιοχής. Χώρια το χθεσινό με κοντρόλ επιπέδου 5x5.dragon έγραψε:https://youtu.be/qf379Gpp8zQ
Δεν νομίζω πως θα μπορούσε να είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας μας. Χρόνια τώρα γυροφέρνει σε μικρομεσαίες ομάδες χωρίς να καταφέρει να γίνει εκεί ο σταθερά πρώτος. Για δεύτερος ο Αλέξανδρος αν βέβαια μειώσει τις αποδοχές του και αποδεχθεί τον ρόλο αυτό ή ο Τσιφτσής ή κάποιος από τις ακαδημίες (π.χ. Μπαλωμένος). Όπως δείχνουν να βγαίνουν Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας και Λύρατζης στη φάση αυτή, αν και χρειάζονται ακόμα πολλή δουλειά σε κάποιους τομείς για να πάρουν φανέλα βασικού, ίσως καταφέρουμε να βγάλουμε επιτέλους και τερματοφύλακα από τους μικρούς μας, έστω και για rotation.
-
Ρε λετεΔεν ανανεώνει με την Γιουβέντους ο Ντιμπάλα, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι

Να ειμαι ειλικρινης και εγω ζηλευω λιγο τις κινησεις του γαυρου που σκουπιζει οτι μαυρακι κυκλοφορει σε μικρες ηλικιες και δεν βρισκει θεση σε καλους συνηθως συλλογους.Δυστυχως με τα τοσα χρονια παρουσιας στο chl και τον τιτλο του σχεδον μονιμου πρωταθλητη που εχει ''καπαρωσει'' αποτελει πλεον ελκυστικο προορισμο για τετοιου ειδους παικτες.Ας ελπισουμε να μακροημερευσει το διδυμο Μποτο-Σαββιδη μηπως και δουμε και εμεις κατι αντιστοιχο.
Απο τους λιγους που αξιζουν στο ραδιο γιατι ειναι αγνο ΠΑΟΚτσακιMitsospaoki4 έγραψε:Ποιος είναι ο Τσατσαρος;ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Τσατσαρος το πρωί στο ραδιόφωνο.
Είπε ότι έκλεισε οκταρι για τώρα
γνωστό ακριβό.
Επίσης είπε ότι εκλεισε δεκαρι
για το καλοκαίρι.
Ενώ ότι το τέρμα μάλλον πάει για
καλοκαίρι.
Τον θεωρώ έγκυρο γιατί δε λέει
πολλά στα μεταγραφικά και είναι
σοβαρος.