Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Τσατσαρος το πρωί στο ραδιόφωνο.
Είπε ότι έκλεισε οκταρι για τώρα
γνωστό ακριβό.
Επίσης είπε ότι εκλεισε δεκαρι
για το καλοκαίρι.
Ενώ ότι το τέρμα μάλλον πάει για
καλοκαίρι.
Τον θεωρώ έγκυρο γιατί δε λέει
πολλά στα μεταγραφικά και είναι
σοβαρος.
Ποιος είναι ο Τσατσαρος;
Ο ΖΜΣ
Ο Κωστής είναι αγνό ΠΑΟΚτσακι. Παλιός τραγουδιαρης
Αν κοιτάξουμε τις περισσότερες μεγάλες ομάδες της Ευρώπης θα δούμε πως σχεδόν καμία δεν έχει ισάξιες λύσεις στην θέση του τερματοφύλακα.
Ο ένας εξ αυτών πάντα θα έχει αποδεχθεί τον ρόλο του αναπληρωματικού. Κρίνοντας με βάση αυτό αλλά και την γνωστή στήριξη του Λουτσέσκου στον βασικό γκολκίπερ, θεωρώ πως κάπως έτσι πρέπει να κινηθούμε και εμείς.
Όσον αφορά τον παγκίτη θα ήθελα να είναι κάποιος που γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα και αυτός κατ εμέ είναι ο Μέλισσας, που δεν θα σου δεσμεύει και μεγάλο κομμάτι του μπάτζετ.
Εμένα χθες μου έδειξε ότι αξίζει αυτή την ευκαιρία, επίσης είναι γνωστή η αγάπη του για την ομάδα.. οπότε why not?
Φυσικά όσον αφορά τον βασικό πρέπει να γίνει υπέρβαση, δεν το συζητάμε αυτό.
Λογικά ο Φερνάντο είναι αυτό το γνωστό όνομα. Το ότι κλείσαμε δεκάρι που δεν γινόταν να έρθει τώρα μου ακούγεται πολύ καλό εμένα. Σημαίνει ότι η ομάδα του τον θέλει και δεν τον αφήνει και προτιμά να τον χάσει τσάμπα παρά να της λείψει 6 μήνες.
Γενικά αισιοδοξία μέχρι τώρα, κινούμαστε γρήγορα, χωρίς νταβαντούρια, και απ'ότι φαίνεται πολύ στοχευμένα. Το καλοκαιρινό τοπικ θα είναι απόλαυση.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Τσατσαρος το πρωί στο ραδιόφωνο.
Είπε ότι έκλεισε οκταρι για τώρα
γνωστό ακριβό.
Επίσης είπε ότι εκλεισε δεκαρι
για το καλοκαίρι.
Ενώ ότι το τέρμα μάλλον πάει για
καλοκαίρι.
Τον θεωρώ έγκυρο γιατί δε λέει
πολλά στα μεταγραφικά και είναι
σοβαρος.
αν το ειπε ο κωστης δεν λεει οντως μεταγραφικα και αν πει κατι εχει τις πηγες του....και ειναι και αγαπαει τον ΠΑΟΚ σημαντικο αυτο .....
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Λογικά ο Φερνάντο είναι αυτό το γνωστό όνομα. Το ότι κλείσαμε δεκάρι που δεν γινόταν να έρθει τώρα μου ακούγεται πολύ καλό εμένα. Σημαίνει ότι η ομάδα του τον θέλει και δεν τον αφήνει και προτιμά να τον χάσει τσάμπα παρά να της λείψει 6 μήνες.
Γενικά αισιοδοξία μέχρι τώρα, κινούμαστε γρήγορα, χωρίς νταβαντούρια, και απ'ότι φαίνεται πολύ στοχευμένα. Το καλοκαιρινό τοπικ θα είναι απόλαυση.
To 10άρι προφανώς από ότι ακούω έξω είναι ο Cabella ή ο Djuricic της Krasnodar είδωμεν..!
Αν βρούνε ( που μάλλον βρηκαν) χημεία ο Λουτσε με τον έμπορο, θα δούμε ωραία πράγματα...
Αρκεί να έχουμε τώρα ( έστω και για μια φορά , ειδικά τώρα με τον μποτο) λιγο υπομονή
Ο Djuricic είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Μακάρι να είναι αυτός το δέκα. Μπορεί να παίξει και αριστερά συγκλινοντας προς τον άξονα. Το χει! Έχει αγωνιστεί κι έτσι! Από με α ΝΑΙ.
[quote="Ασπρόμαυρος Εβρίτης"]Αν κοιτάξουμε τις περισσότερες μεγάλες ομάδες της Ευρώπης θα δούμε πως σχεδόν καμία δεν έχει ισάξιες λύσεις στην θέση του τερματοφύλακα.
Ο ένας εξ αυτών πάντα θα έχει αποδεχθεί τον ρόλο του αναπληρωματικού. Κρίνοντας με βάση αυτό αλλά και την γνωστή στήριξη του Λουτσέσκου στον βασικό γκολκίπερ, θεωρώ πως κάπως έτσι πρέπει να κινηθούμε και εμείς.
Όσον αφορά τον παγκίτη θα ήθελα να είναι κάποιος που γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα και αυτός κατ εμέ είναι ο Μέλισσας, που δεν θα σου δεσμεύει και μεγάλο κομμάτι του μπάτζετ.
Εμένα χθες μου έδειξε ότι αξίζει αυτή την ευκαιρία, επίσης είναι γνωστή η αγάπη του για την ομάδα.. οπότε why not?[quote]
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!
Και μην ξεχνάμε ότι προέρχεται από τις ακαδημίες, άρα γεμίζει και τα κουτάκια στο ρόστερ των ευρωπαϊκών!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος skalon την Πέμ 13 Ιαν 2022, 11:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν δεν κάνω λάθος κάτι τέτοιο θέλει κι ο Λουτσεσκου. Ένα δεκάρι που να παίζει κι αριστερά συγκλινοντας προς τα μέσα. Είναι και το πέρασμα του από τη μπεμφικα(Μποτο), ίσως να χει βάση η πληροφορία, το όνομα. Θα φανεί.....