11.Leonardo Rodrigues Lima "Léo Jabá"
Re: 11.Leonardo Rodrigues Lima "Léo Jabá"
Οκ άρα απλά θες να διαφωνείς για να διαφωνείς. Γιατί νομίζω καταλαβαίνεις τι λέω.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλώς όρισες ξανά. Μακάρι να προσφέρεις έστω τα μισά από ότι την 1η χρονιά.
Re: 11.Leonardo Rodrigues Lima
Όχι πραγματικά δεν καταλαβαίνω.Parolos έγραψε:Οκ άρα απλά θες να διαφωνείς για να διαφωνείς. Γιατί νομίζω καταλαβαίνεις τι λέω.
Είπες με σιγουριά ότι δεν είναι πλέον για υψηλό επίπεδο και ότι θα έπρεπε να σταματήσει κι όλας το ποδόσφαιρο.
Και όταν μιλησα για ανυπόστατες υποθέσεις,εσύ που έχεις πει κάτι συγκεκριμένο και φέρεις την ευθύνη της απόδειξης αυτού που λες, με ειρωνεύεσαι και από πάνω λέγοντας μου αυτά που είπες.
Ο ζαμπα λοιπόν ( σύμφωνα βέβαια πάντα με αυτά που είναι γνωστα από Ελλάδα και Βραζιλία) είχε έναν σοβαρό τραυματισμό αλλά ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είναι που είχε αυτόν τον τραυματισμό.
Το πρόβλημα με το παιδί ήταν η λοίμωξη στο πόδι και ίσως η καθυστερημένη αντιμετώπιση αυτής.
Το συγκεκριμένο γεγονός δημιούργησε μια ( λογική ) φοβία στον παίκτη με αποτέλεσμα, όπως γίνεται σχεδόν στο σύνολό τέτοιων τραυματισμών όταν χρειάστηκε μια αρθροσκόπηση ο πόσο να μην την κάνει.
Η συγκεκριμένη επιλογή ( όπως ξέρεις καλά αν θυμάμαι το τι σπούδασες) ήταν λογικό να πάει πολύ πίσω την αποκατάσταση του.
Τώρα αν υπάρχουν υπολείμματα στο γόνατο που τον ενοχλούν το ξέρει μόνο ο ίδιος.
Αν βέβαια έχεις κάποια πιο συγκεκριμένη πληροφορία, μπορείς να την μοιραστείς για να μάθουμε και μεις γιατί δεν θα ξαναπαίξει σε υψηλό επίπεδο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 13 Ιαν 2022, 01:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: 11.Leonardo Rodrigues Lima
Κατανοητά όλα όσα λες renegade, απλά πες μας ποιος τραγουδιστής είναι να μην ξαναπάμε στον καριόλη.renegade έγραψε:Όχι πραγματικά δεν καταλαβαίνω.Parolos έγραψε:Οκ άρα απλά θες να διαφωνείς για να διαφωνείς. Γιατί νομίζω καταλαβαίνεις τι λέω.
Είπες με σιγουριά ότι δεν είναι πλέον για υψηλό επίπεδο και ότι θα έπρεπε να σταματήσει κι όλας το ποδόσφαιρο.
Και όταν μιλησα για ανυπόστατες υποθέσεις,εσύ που έχεις πει κάτι συγκεκριμένο και φέρεις την ευθύνη της απόδειξης αυτού που λες, με ειρωνεύεσαι και από πάνω λέγοντας μου αυτά που είπες.
Ο ζαμπα λοιπόν ( σύμφωνα βέβαια πάντα με αυτά που είναι γνωστα από Ελλάδα και Βραζιλία) είχε έναν σοβαρό τραυματισμό αλλά ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είναι που είχε αυτόν τον τραγουδιστή.
Το πρόβλημα με το παιδί ήταν η λοίμωξη στο πόδι και ίσως η καθυστερημένη αντιμετώπιση αυτής.
Το συγκεκριμένο γεγονός δημιούργησε μια ( λογική ) φοβία στον παίκτη με αποτέλεσμα, όπως γίνεται σχεδόν στο σύνολό τέτοιων τραυματισμών όταν χρειάστηκε μια αρθροσκόπηση ο πόσο να μην την κάνει.
Η συγκεκριμένη επιλογή ( όπως ξέρεις καλά αν θυμάμαι το τι σπούδασες) ήταν λογικό να πάει πολύ πίσω την αποκατάσταση του.
Τώρα αν υπάρχουν υπολείμματα στο γόνατο που τον ενοχλούν το ξέρει μόνο ο ίδιος.
Αν βέβαια έχεις κάποια πιο συγκεκριμένη πληροφορία, μπορείς να την μοιραστείς για να μάθουμε και μεις γιατί δεν θα ξαναπαίξει σε υψηλό επίπεδο

Κι γω νομιζα σοβαρευτηκε.
Τα εχει με τραγουδιστη; Που μαλιστα τον ειχαν και αλλοι;
Τα εχει με τραγουδιστη; Που μαλιστα τον ειχαν και αλλοι;
- Μπαρκαρούτσος
Πολύ χάρηκα την αγκαλιά στον Lucescu..
Αλλά παραδέχομαι την εμπάθειά μου, δεν πείθηκα, περιμένω συνέχεια καλών εμφανίσεων. Δεν ψαρώνω από ένα γκολ.
Αλλά παραδέχομαι την εμπάθειά μου, δεν πείθηκα, περιμένω συνέχεια καλών εμφανίσεων. Δεν ψαρώνω από ένα γκολ.
Ωραίος πήρες και το '11' καλή αρχή ξανά με ωραία-πράγματα χάρηκα χθες με τη συμπεριφορά σου περιμένω όμως εξέλιξή..
- NikLiverpool
Δε θα σχολιάσω ούτε το γκολ ούτε τι έκανε μέσα στο γήπεδο.
Είναι πολύ νωρίς ακόμα.
Μου άρεσε όμως το πως το πανηγύρισε και έχω εντυπωσιαστει από τη σωματική του κατάσταση.
Δε θυμάμαι τον Ζαμπα σε τέτοια κιλά. Στεγνός τελείως. Γι αυτό μπράβο του.
Είναι πολύ νωρίς ακόμα.
Μου άρεσε όμως το πως το πανηγύρισε και έχω εντυπωσιαστει από τη σωματική του κατάσταση.
Δε θυμάμαι τον Ζαμπα σε τέτοια κιλά. Στεγνός τελείως. Γι αυτό μπράβο του.
- ΑποστόληςΑ
- sourmenetes
- Moderator
Άλλος από δω...Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πολύ χάρηκα την αγκαλιά στον Lucescu..
Το γκολ είναι μωρέ;;
Πήρε 2 3 φορες την μπάλα, δεν έπεσε κάτω και πήγε κατά μέτωπο. Καθαρές κινήσεις εξτρεμ την ώρα που μετά το Ζίβκοβιτς αντε και ο μπισε για 20-30 λεπτά δεν έχεις κανεναν.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεγάλη ποιοτική ανάσα στο ροστερ η επιστροφή του. Μακάρι να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς και να μείνει μακρυά από τραυματισμους.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Την κίνηση που κάνει εκεί που κερδίσαμε φάουλ έξω από την περιοχή, πλην του ζιφκοβιτς δεν την κάνει κανένας άλλος εξτρέμ μας..
-
Καλωσόρισες και πάλι πιστεύω πως θα βοηθήσεις πάρα πολύ σε αυτό το ροστερ.
Δουλειά και μόνο δουλειά
Δουλειά και μόνο δουλειά