11.Leonardo Rodrigues Lima "Léo Jabá"

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
EugenePAOKI

Re: 11.Leonardo Rodrigues Lima "Léo Jabá"

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

blackchaos έγραψε:Ποιος jaba ρε παιδιά αν είναι δυνατόν. Τα λεφτά αυτής της επένδυσης ξεχάστε τα ,το θέμα είναι να μπορέσουμε να γλιτώσουμε το οτιδήποτε από εδώ και πέρα. Αποδέσμευση συμβολαίου εδώ και τώρα (χωρίς αποζημιωση) ή να βρεθεί μια ομάδα να πληρώσει το συμβόλαιο του. Εκτός του ότι δεν μπορεί καθόλου το μυαλό του , ο τύπος έτρωγε και πάγκο στη βήτα βραζιλίας . Και ότι video εχω δει γενικά είναι cringe. Μη μιλήσω και για πατούσες στο insta.
Γκουχου γκουχου

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω που εχω γράψει πολλές φορές οτι αξίζει μια ευκαιρία σημερα να πω πως πρεπει να ειμαστε συγκρατημενοι και εμεις και κυριως αυτος. Ενα γκολ μπορει μα σημαινει πολλα μπορει και τιποτα. Παντως δεδομενα θεση σε αυτο το ροστερ εχει.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Αν κρινουμε οτι παιζει ακόμα ο Μουργκ, ναι αξιζει να παρει ευκαιριες.

Μετα υπαρχει και το άλλο, αυτος και ο Μιτριτσα ειναι τα μοναδικα καθαρα εξτρεμ της ομαδας.

Ο πανηγυρισμος ήταν για get a room you two.
blackchaos

Δημοσίευση από blackchaos »

Τι γκούχου γκούχου αγαπητέ μου? Τσίμπησες με το γκολ? Και ο μιτρίτα σκόραρε με κεφαλία όταν ήρθε, να τον βάλουμε φουνταριστό? Ίδρυμα γίναμε με αυτόν και τον ουαρντα με τις ευκαιρίες . Στην καλύτερη να παίξει 2-3 παιχνίδια σωστά , και μετά να αρχίσει τα δικά του .
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Όταν έχεις συνηθίσει σε Μουργκ, ακόμη και 2-3 σπριντ που έκανε μου ήταν αρκετά για να το αντιμετωπίσω ως βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

είναι απρόβλεπτος, οπότε τον προτιμώ από το λουκάνικο με πόδια

ωστόσο φαίνεται να έχει χάσει κάπως σε ταχύτητα
μπορεί να είναι unfit βέβαια..
θα φανεί στην πορεία
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ενθαρρυντική πρώτη εμφάνιση!
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Για τον παίκτη δαπανήθηκαν πολλά χρήματα όποτε μάλλον και θα αξιολογηθεί ξανά ..
Πάντως με το που μπήκε άνοιξε λίγο το βλέφαρο μας …
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

blackchaos έγραψε:Ποιος jaba ρε παιδιά αν είναι δυνατόν. Τα λεφτά αυτής της επένδυσης ξεχάστε τα ,το θέμα είναι να μπορέσουμε να γλιτώσουμε το οτιδήποτε από εδώ και πέρα. Αποδέσμευση συμβολαίου εδώ και τώρα (χωρίς αποζημιωση) ή να βρεθεί μια ομάδα να πληρώσει το συμβόλαιο του. Εκτός του ότι δεν μπορεί καθόλου το μυαλό του , ο τύπος έτρωγε και πάγκο στη βήτα βραζιλίας . Και ότι video εχω δει γενικά είναι cringe. Μη μιλήσω και για πατούσες στο insta.
Ρε για γουρι τα ειπες; [FACE WITH TEARS OF JOY]
AntreasG4

Δημοσίευση από AntreasG4 »

Μπράβο για τις ενέργεις και το γκολ φυσικά! Η αντιδραση του και ο πανηγυρισμός του με τον Ραζβαν τα λένε όλα. Είμαι σίγουρος οτι έχει θέση στην ομάδα και η συμμετοχή του μπορεί να απελευθερώσει τον Ζιφκοβιτς ωστε να παίξει πίσω απο τον επιθετικο
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

blackchaos έγραψε:Τι γκούχου γκούχου αγαπητέ μου? Τσίμπησες με το γκολ? Και ο μιτρίτα σκόραρε με κεφαλία όταν ήρθε, να τον βάλουμε φουνταριστό? Ίδρυμα γίναμε με αυτόν και τον ουαρντα με τις ευκαιρίες . Στην καλύτερη να παίξει 2-3 παιχνίδια σωστά , και μετά να αρχίσει τα δικά του .
Δεν τσίμπησα αλλά περιμενετε πρώτα να τον δείτε στο γηπεδο. Εσένα δλδ δεν σου έδειξε ενθαρρυντικά σημάδια τώρα που τον ειδες; Και δεν το λέω ειρωνικά η με εμπαιγμό απλά αξίζει μια τελευταία ευκαιρία. Δεν είχε και εύκολο τραυματισμό

blackchaos

Re: 11.Leonardo Rodrigues Lima

Δημοσίευση από blackchaos »

aivas19 έγραψε:Ρε για γουρι τα ειπες; [FACE WITH TEARS OF JOY]
:lol: :lol: :lol:
EugenePAOKI έγραψε:Δεν τσίμπησα αλλά περιμενετε πρώτα να τον δείτε στο γηπεδο. Εσένα δλδ δεν σου έδειξε ενθαρρυντικά σημάδια τώρα που τον ειδες; Και δεν το λέω ειρωνικά η με εμπαιγμό απλά αξίζει μια τελευταία ευκαιρία. Δεν είχε και εύκολο τραυματισμό

Αγωνιστικά και κυρίως για τα λεφτά που έχει επενδύσει η ομάδα ίσως αξίζει μια ευκαιρία αλλά έχω τρομερές αμφιβολίες για τον χαρακτήρα του !
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Φάνηκε δραστήριος όσο έπαιξε και με διάθεση να δείξει πράγματα. Πιο ενθαρρυντικό για εμένα δεν είναι το γκολ του αλλά ο πανηγυρισμός του που μου έδειξε ότι δεν ήρθε για τουρισμό. Μακάρι
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Ο Λέο πήρε κίτρινη κάρτα από τον αντίπαλο του στην πρώτη του προσπάθεια...Δεν υπάρχει σύγκριση με Μουργκ.

Τα υπόλοιπα στο γηπεδο, αν αξίζει θα έχει τις ευκαιρίες του να το δείξει.

Καλώς όρισες!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
han-tyumi

Δημοσίευση από han-tyumi »

Πιστεύω θα βοηθήσει αρκετά στην παρούσα φάση(όπως βοήθησε και ο τρελοουαρντα πέρυσι που γύρισε Γενάρη) για τον απλούστατο λόγο πως δεν έχουμε κανέναν στην θέση του

Καλώς σε ξαναβρήκαμε Λεο!!

:opaokara: :pano: :opaokara: :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”