2. Rodrigo Soares
- ΑποστόληςΑ
Re: 2. Rodrigo Soares
Μακάρι να μην επιανες θέση ξένου και μα έμενες. Θα ήσουν ο αποδέκτης όλου του αρνητισμόυ μας. Αν φύγεις θα μείνει μόνος του ο Πάσχα. Θα γονατίσει και αυτός.
Εάν φύγεις τελικά εγώ θα σε ευχαριστήσω γιατί ότι είχες το έδινες. Δεν κόστισες πολλά και ήσουν τίμιος. Θα θυμάμαι πάντα την γλυκιά σεντΡουλα σου που έκοψε το αήττητο από το σίχαμα.
Καλη συνέχεια στην καριέρα σου και να είσαι καλά.
Εάν φύγεις τελικά εγώ θα σε ευχαριστήσω γιατί ότι είχες το έδινες. Δεν κόστισες πολλά και ήσουν τίμιος. Θα θυμάμαι πάντα την γλυκιά σεντΡουλα σου που έκοψε το αήττητο από το σίχαμα.
Καλη συνέχεια στην καριέρα σου και να είσαι καλά.
- ΑποστόληςΑ
Παλικάρι μου παίξε μπάλα και μη μασάς!
Ο πιο έντιμος παίκτης του ΠΑΟΚ! Δέχθηκε να λύσει το συμβόλαιό του τζάμπα κι όμως σήμερα παίζει βασικός!!!
Ο πιο έντιμος παίκτης του ΠΑΟΚ! Δέχθηκε να λύσει το συμβόλαιό του τζάμπα κι όμως σήμερα παίζει βασικός!!!
Κάνει ματσάρα, παίρνει το παιχνίδι μόνος του, καπαρώνει θέση, ανανεώνει... και δεν πα' να χτυπιέστε μέχρι το ταβάνι. 

- ΑποστόληςΑ
-
Μόνο καλά λόγια έχω να πω για το παιδί. Καλό δρόμο αν φύγει και να είναι υγιής. Σε όλους τους πανηγυρισμούς της ομάδας έβγαζε ακραία συνσισθήματα. Δεν ξέρω αν, και τι προσωπικό στρεσάρισμα είχε. 

Τιμιότατος παίκτης και καλός χαρακτήρας. Από τους παίκτες που είναι μια χαρά ως μπακ απ του βασικού. Σαφώς ανώτερος του Τέιλορ. Θα έλεγα και του Λύρατζη αλλά πιάνει θέση ξένου.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ευχαριστούμε για όλα
Παλεψες σήμερα ενώ από στιγμή σε στιγμή θα λυθεί το συμβόλαιό σου
Τίμιος παίχτης που δεν δημιούργησε ποτέ θέμα
Παλεψες σήμερα ενώ από στιγμή σε στιγμή θα λυθεί το συμβόλαιό σου
Τίμιος παίχτης που δεν δημιούργησε ποτέ θέμα
- Dimitris_L4
Ευχαριστουμε παληκαρε.. Να είσαι γερος και να έχεις τα καλυτερα... Ήσουν άριστος επαγγελματίας..
Καλός χαρακτήρας, τίμιος παίχτης.
Καλή συνέχεια στην καριέρα του, χωρίζουμε ως φίλοι.
Καλή συνέχεια στην καριέρα του, χωρίζουμε ως φίλοι.
-
- Επικοινωνία:
Τίμιος παίκτης που ποτέ δεν έβαλε το εγώ του πάνω από την ομάδα και αποχωρεί με το κεφάλι ψηλά. Ακόμα και την ύστατη ώρα.....Καλη συνέχεια στην καριέρα σου
Με στεναχωρεσες Αποστολη. Το παιδι πολλα δεν επαιρνε. Ελπιζω να βρηκε τον επομενο σταθμο στην καριερα του. Εγω γενικα ειμαι της αποψης οτι καλοι χαρακτηρες και επαγγελματιες πρεπει να ανταμοιβονται με καποιον τροπο. Δεν λειπουν απο την ομαδα μας τα 100 χιλιαρικα που γλυτωσαμε την στιγμη που μας εχουνε γδαρει τοσοι και τοσοι σιχαμενοι «επαγγελματιες».ΑποστόληςΑ έγραψε:Παλικάρι μου παίξε μπάλα και μη μασάς!