ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Δημοσίευση από renegade »

danirifle έγραψε:όχι κι άλλον φράγκο..

εσείς που βλέπετε πορτογαλία, ο παίχτης αξίζει για ΠΑΟΚ πρωταθλητή?
Ο άλλος είναι φραγκοκιλερ, αυτός είναι σκέτο φράγκο
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

DimitrisS έγραψε:AΜΠΑΛΑΕΑ μου, αν και οφ τοπικ, σου απαντησαν και παραπανω καποια παιδια.

Νατχο, Νομποα δεν ειχαν ομαδα, ηρθαν ως ελευθεροι στην ομαδα με τον πρωτο να φευγει μετα απο ενα εξαμηνο ως ελευθερος και τον δευτερο να φευγει αν δεν κανω μεγαλο λαθος με μεταγραφη στην Ροστοφ εναντι 1.5εκ.

Για Ολιβειρα νομιζω ηταν λιγο ουτοπικο να πιστεψουμε οτι και εμεις θα δωσουμε αυτα τα λεφτα για εναν παικτη αλλα οτι και αυτος θα ηθελε να μεινει εδω, με την Πορτο να τον περιμενει και να του δινει ηγετικο ρολο.

Ο Μπαμπα δεν ηθελε Ελλαδα.

Για τον Κρμεντσικ ισως εχεις δικιο, αλλα μαλλον ειχαμε και εκει μπερδεμα με τους Βελγους να τρωνε ακυρα σε προτασεις για Τζολη και στη συνεχεια να μην μπαινουν στη συζητηση για τον καραφλα.
Πάλι καλα που υπάρχουν που κ που καποια σχολια σαν τα δικά σου, γιατι διαβαζοντας εδω μεσα κατα ριπας μιρλα νιωθει κάνεις οτι ζει σε αλλο παραλληλο και συνεβησαν αλλα πραγματα απο αυτα που ειδαν τα ματια μας!!!
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Γρήγορες κινήσεις βλέπω, παικτών σε καλή ηλικία επιτέλους, από την ιβηρική, με γεμάτες σεζόν σε γερά νοτιοευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Με το μάτι και τις διασυνδέσεις τού Μπότο και το ξεκίνημα που κάναμε σήμερα, είμαι αισιόδοξος. Όλα θα φανούν στο γήπεδο φυσικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Δημοσίευση από aivas19 »

Κατσε να δεις και τωρα που θα χασει ο γαυρος απο μας και απο τον βαζελο και απο την χαρτινη και πεσει στο -2/-6 η αποσταση και καταλαβουνε οτι παμε ακομα για πρωταθλημα. Θα περασουμε και στου 8 του Κονφερενς. Εκει θα γινει ο χαμος.

Χωρις πλακα,δεν ειρωνευομαι καθολου, απλα υπεραισιοδοξος, αυτο θελω απο την ομαδα

Κανενα νεο για Πασχα βγηκε;
george89

Δημοσίευση από george89 »

Για Λέο Φράνκο υπάρχουν πληροφορίες αν είναι προχωρημένη η διαπραγμάτευση ;
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

sporos123 έγραψε:
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Πέρα από τον Αντρέ Φράνκο που έχω σταμπάρει εδώ και περίπου δέκα ημέρες, αναφέρω άλλα δύο ονόματα.

Τσικίνιο (Επίσης από Εστορίλ)

Σάμουελ Λίνο (Ζιλ Βιθέντε)
Παικταρα ο Φρανκο,επειδη παρακολουθώ μανιωδως Πορτογαλία .Συμφωνω πολυ και για τον Λινο,εντυπωση μου εκανε αν και τον εχω δει σε ενα μονο ματς ο Φαλι Καντε της Πορτιμονενσε,αριστερο επιθετικογενες μπακ
Eustaquio από Πάσος Φερέιρα επίσης πολύ καλό χαφ, ότι χρειαζόμαστε. Θα συμφωνήσω για τον Κάντε πολύ καλό φουλ μπακ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Για να ξερουμε τι λεμεεδω μεσα
Νατχο, Νομποα, Ολιβειρα, Κμρεντσικ, Μπαμπα, κλπ.
δε μεινανε γιατι δεν καναμε στις ομαδες τους αξιολογη προταση
και οχι γιατι δεν τους θελαμε.
Για να ξέρουμε τι λέμε γιατί μαλλον μπερδεύεσαι ο νομποα ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ και τον διωξαμε

Ο νατχο παίκτης του ΠΑΟΚ για 6 μήνες και αν δεν έβρισκε κάτι καλύτερο θα έμενε.

Για τους άλλους ναι. Δεν ανεβήκαμε στα χρήματα κι ο μπαμπα φάνηκε να μη θέλει

Οι. Άλλοι 2 που λες θα μένανε αν δίναμε τα λεφτά

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Βλέποντας βιντεάκια από τα ματς στα οποία ειχε συνεισφορά (γκολ ή ασίστ) παρατήρησα δύο τρία πραγματάκια:

-έχει γλυκό αριστερο
-βαράει καλα στημένα. Χτυπάει επίσης τα κόρνερ αλλά και τα πεναλτι (τα πέναλτι -όσα έχω δει τουλάχιστον- τα βαράει με τον ίδιο τρόπο, στην ίδια γωνία)
-με τη μπάλα στα πόδια είναι αρκετα ευκίνητος

Στο παρακάτω βιντεακι (όπου βγάζει 2 ασιστ) νομίζω συνοψίζονται κάποια από τα παραπάνω. Φοράει το νουμερο 10.

https://youtu.be/bfOHOjkfHlw

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Νέος πελκας :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Κινούμαστε πολύ καλά μέχρι τώρα. Μακάρι να πιάσουν οι παίκτες.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Ια συμφωνήσω μαζι σου Νεαπολιτη.Νεοι,με τεχνική, με συμμετοχές σε καλα πρωταθληματα και με προοπτικες περαιτερω ανελιξης και δημιουργιας υπεραξίας. Ψαγμενες κινησεις απ αυτες πού και αρεσουν στον κοσμο και όφελος εχουν για την ομαδα.Εχει διαμαντακια στο Πορτογαλικο και στις μικρομεσαιες ομαδες της Πριμέρα.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:
sporos123 έγραψε:
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Πέρα από τον Αντρέ Φράνκο που έχω σταμπάρει εδώ και περίπου δέκα ημέρες, αναφέρω άλλα δύο ονόματα.

Τσικίνιο (Επίσης από Εστορίλ)

Σάμουελ Λίνο (Ζιλ Βιθέντε)
Παικταρα ο Φρανκο,επειδη παρακολουθώ μανιωδως Πορτογαλία .Συμφωνω πολυ και για τον Λινο,εντυπωση μου εκανε αν και τον εχω δει σε ενα μονο ματς ο Φαλι Καντε της Πορτιμονενσε,αριστερο επιθετικογενες μπακ
Τον Εουστακιο τον ειχα δει προπερσι σε ενα ματς της Πασος με την Γκιμαραες και ειχα παυει πλακα με την εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά του. Οπως ειχα παθει πλακα με τον Quintilla της Σεν Γκαλεν,στα ματς του Γιουροπα με την κουλα.Αριστεροποδαρος,αψογη τεχνικη,κοντρολαριζε ολο το κέντρο τους.Προφανως τον αρπαξε η Βασιλεια.Επισης ειχα ξεχωρισει τιν Αλ μουσρατι,οταν επαιζε στην Ριο αβε δανεικος το 20,ενα τετοιο χαφ θα ηθελα πολυ στιν ΠΑΟΚ .Τον πηρε η Μπραγκα τζαμπα και φυσικα εχει αποκτησει υπεραξια.Το θεμα ειναι να ξεχωριζεις ποιοι παικτες αποβτετοιες ομαδες θα μπορουσαν να ανταπεξελθουν σε μια ομαδα οπως εμεις,αν εχουν τα τεχνικα,τακτικα και ψυχολογικα στοιχεια και πως θα "κουμπωσουν" στο πλανο μας.Πρεπει να εχεις αντανακλαστικά και να προλαβαινεις τετοιες περιπτωσεις.Θεωρω οτι με την πρόσληψή Μποτο θα κινηθουμε σε εναν τετοιι πλαισιο.Παικτες που ειναι πραγματικα καλοί, οχι ιδιαιτέρως γνωστοι στο ευρυ κοινο με λογικα ποσα .
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους

Για τον Αντρέ Φράνκο πριν από λίγο βγήκε το εξής από paok24 : "Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Record», στην Πορτογαλία υπάρχει φημολογία για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, για το μέσο της Εστορίλ, αλλά σύμφωνα με τον συντάκτη, δεν έχει γίνει επίσημη κρούση στην ομάδα, η οποία συζητάει μόνο για πωλήσεις σε αυτήν τη μεταγραφικη περίοδο.
Μάλιστα, στο ίδιο κείμενο αναφέρεται πως το συμβόλαιο του Φράνκο ανανεώθηκε πρόσφατα, ως το 2024 και η ρήτρα αγοράς που μπήκε, είναι στα 10 εκατομμύρια ευρώ."
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Aν παντως ισχυει οτι εχει ανανεωσει προσφατα αυτος ο Φρανκο δυσκολα θα ασχοληθουμε μαζι του.
george89

Δημοσίευση από george89 »

Απο Πορτογαλία βγαίνει οτι ο Φράνκο ανανέωσε εως το 2024 ,αρα δεν πιστεύω οτι θα ασχοληθούμε με αυτον
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”