ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Δημοσίευση από kataramenos5 »

gika έγραψε:Πείτε με πάλι αρνητικό…

Παίρνουμε ΠΑΛΙ δανεικό σε μια θέση που έχουμε ηδη 3 + 1 παίκτες (Τειλορ, Λυρατζη, Σοαρες + Βιεϊρίνια).

Όταν έχεις 4 παίκτες σε μια θέση ή παίρνεις κάποιον που πιστεύεις ότι θα κάνει τη διαφορα ή δεν παίρνεις κανένα.

Δεν κρίνω τον παίκτη, αν ο Μποτο και ο Λουτσεσκου κρίνουν ότι μας κάνει καλώς να ορίσει. Αλλά αν δεν είναι σίγουροι, τότε δεν είναι η σωστή επιλογή. Και για να μιλάνε για δανεισμό μάλλον δεν είναι τόσο σίγουροι.

Να θυμίσω ότι ο τελευταίος δανεικός που κρατήσαμε ήταν ο Αντρε;
Ισως γιατι δεν υπαρχουν αυτοι τη στιγμη οι παικτες που θελουμε στα λεφτα που θελουμε.
Μπορει κατι να εχουν δει σ αυτον αλλα δεν ειναι σιγουροι.
Τον φερνεις δανεικο για να δεις αν σου κανει, αν θα δειξει αυτο που θες και δεν δεσμεύεσαι με συμβολαιο. Αν δε δειξει αυτα που θες πας σε αλλη επιλογη το καλοκαιρι, με μεγαλυτερη ανεση κι εχοντας αδειασει η θεση απ τα βαριδια.
Θεωρητικα στεκει μια χαρα.
rainmaker έγραψε:Και ένα χαφ που όταν θα τρέχει δεν θα θεωρείται θαύμα/ρίσκο/έκπληξη , λέω εγω
:lol:
Αυτο να δουμε στον ΠΑΟΚ κι ας "φυγουμε" μετα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Δευ 10 Ιαν 2022, 14:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Και το γκαζετα αναφορα πλεον οτι οι συζητησεις και με το χαφ ειναι σε τελικο σταδιο....
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Παγωτατζή Άμα τους πάρουμε όλους αυτούς + έναν στόπερ εγώ θα είμαι υπερευχαριστημένος για χειμώνα . Αρκεί να έρθουν και να είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε όποτε στα πλει οφ και στα ημιτελικά του κυπέλλου να παίζουν βασικοί . Η Ευρώπη με τις 3 μόνο αλλαγές είναι βέβαια μια άλλη ιστορία αλλά να μ πεις επαιξα πλει οφ Τσάμπιονς λινγκ με κρεσπο δεξι μπακ-χαφ αυτό θα με πειράξει;
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Και για τον Μπαμπα πέρυσι πολλοί γκρίνιαζαν ότι παίρνουμε παίκτη χιλιοτραυματισμενο, γυάλινο, πάλι δανεικο αλλά μια χαρά έβγαλε τη χρονιά και μάλιστα πολλοί τον θέλανε να μείνει (ανάμεσα τους και γω). Υπομονή να έχουμε.

Υ.Γ. κι εγώ αμφιβάλλω ότι είναι αποκλειστικά επιλογή Μποτο. Δεν νομίζω ας πούμε να βρίσκονταν τέτοιος παίκτης στις λίστες της Σαχταρ. Ωστόσο σίγουρα θα έχει αξιολογήσει τη περίπτωσή του.

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Όλη η ομάδα να αλλάξει αν δεν έρθει εξτρεμ η δεκάρι η μεταγραφική περίοδος θα είναι αποτυχημένη
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν το χαφ που θα πάρουμε είναι ταχυδυναμικός με ανασταλτικές ικανότητες περισσότερο παρά δημιουργικές εγώ είμαι ευχαριστημένος.
Αν παίρναμε και ένα στόπερ καλό θα είμασταν απίθανα. Τερματοφύλακα πιστεύω ότι θα έχουμε από το καλοκαίρι.
Θα επαναλάβω ότι το πρόβλημα της ομάδας είναι ανασταλτικό και όχι επιθετικό.
Αν δηλαδή είχαμε δεχθεί τα γκολ του βάζελου (πριν τον αγώνα με Βόλο) τώρα θα είμασταν σε μικρή απόσταση από γαύρο και ο τίτλος θα ήταν ακόμη διεκδικήσιμος.
paokarakis

Δημοσίευση από paokarakis »

Κράξτε με αλλά μήπως το επίπεδο μας είναι για τέτοιου είδους μεταγραφές ; Μήπως να χαμηλώσουμε τις προσδοκίες μας και να μην την βλέπουμε Μπενφικα Σαχταρ αλλά ΠΑΟΚ ;
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

sn0ufel4 έγραψε:Όλη η ομάδα να αλλάξει αν δεν έρθει εξτρεμ η δεκάρι η μεταγραφική περίοδος θα είναι αποτυχημένη
δεξιά παίζει ο Ζίφκοβιτς (και θα έχουμε και τον Ζαμπά πλέον σε ότι κατάσταση κι αν είναι)
αριστερά δεν έχουμε κάτι, εκτός του μόνιμα τραυματία και λίγου σε όσα έπαιξε Μιτρίτσα

άρα αριστερά θέλουμε και όχι δεξιά
ή καλύτερα κάποιον να παίζει και στις 2
Grouchopoulos4

Δημοσίευση από Grouchopoulos4 »

Σύμφωνα με το transfermarkt ο Σάστρε μπορεί να παίξει και αριστερό μπακ.

Το μόνο που ξέρω για τον παίκτη είναι ότι τον είχα αγοράσει φτηνά με την Ραγιο Βαγιεκανο στο μάνατζερ και ήταν καταπληκτικός. :D
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Ο Rainmaker δεν έχει φανεί ακόμη....
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

15_50 έγραψε:Έχουμε καεί τόσο πολύ στον χυλό, που φυσάμε και το γιαούρτι.

Μπήκα στην διαδικασία να δω ποιο γραφείο μάνατζερς εκπροσωπεί τον παίκτη και είδα πως είναι το ίδιο που εκπροσωπεί και τους Λημνιό, Ίβιτς, Λέκο (πρώην βοηθό Λουτσέσκου), Μάρκοβιτς και Λιάγιτς (που είχαμε ενδιαφερθεί).

Θέλω να δω άλλα πράγματα από τον Μπότο και έχω πίστη πως όντως θα τα δω, παρ' όλα αυτά δεν γίνεται να μην επισημάνω το παραπάνω.
Σχολιο απο SDNA οσον αφορα τον Ισπανο.....
Your daddy...!!! • 3 ώρες πριν
Μιλαμε για παιχτη απο γραφειο με παιχτες οπως Λημνιος-Νικολαου-Ρετσος και ενα ονομα που παραδοσιακα παιζει για ελλαδα αλλα δεν ηρθε ποτε ο Λαζαρ Μαρκοβιτς... Και απο προπονητες τον Ιβαν Λεκο (βοηθος Τουντορ στον ΠΑΟΚ) και τον Βλαντα Ιβιτς... Αν γινει πολυετες συμβολαιο σε αυτον το καλοκαιρι ισως ειναι σημαδι και για τον Λουτσε.....

Επισης καπου ο γνωστος Χρυσανθ...ε συγνωμη Γιαννοπουλος,γραφει οτι διαβαζει παοκμανια.....κυκλοφορουν κλειδαροτρυπες αναμεσα μας......
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Προσωπικά είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την πρώτη κίνηση, όχι γιατί γνωρίζω τον παίκτη αλλά γιατί υπάρχει λογική πίσω από την απόκτηση του. Πιστεύω ότι οι υπόλοιπες 3-4 κινήσεις θα ανεβάσουν σε μεγάλο βαθμό επίπεδο την ομάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Δευ 10 Ιαν 2022, 15:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

-Είναι δυνατόν να παίρνουμε παίκτη δανεικό; Αυτό σημαίνει ότι δεν βάζει χρήμα ο Ιβάν!
-Υπάρχει ρήτρα αγοράς.
-Όπα. Κι αν μας βγει παλτό; Θα φορτωθούμε ακόμη ένα μπακ και δεν θα ξέρουμε πώς να το αποδεσμεύσουμε.
-Θα ενεργοποιηθεί η ρήτρα αν συμπληρώσει ο παίκτης συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.
-Κατάλαβα με στοιχήματα θα τη βγάλουμε πάλι. Και γιατί να βάζει αυτόν να συμπληρώσει συμμετοχές και όχι ένα από τα δικά μας παιδιά;

I like to hate this topic!! :lol:
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Δεν τον ξέρω τον Σαστρε αλλά το ότι είναι παίκτης επιπέδου πρωτοδευτερης κατηγορίας είναι ενθαρρυντικότατο. Στην Ελλάδα οι περισσότεροι Ισπανοί που έχουν πιάσει δεν ήταν καν για πιο πάνω, κι όσοι λίγοι ήρθαν από το ισπανικό πρωτάθλημα με καλύτερες προδιαγραφές, έδιναν τίτλους. Το ότι φέτος έτρωγε πάγκο επίσης δεν λέει πολλά, γιατί του έριχνε πάγκο ο Μαφεο που είχε ξεκινήσει με τρελές προδιαγραφές και σίγουρα είναι πολύ καλύτερος απ'ότι θα περνούσε ποτέ από Ελλάδα.

Τώρα στα χαφ θέλω να ελπίζω ότι δεν είναι ο Φερνάντο, γιατί αυτή η κίνηση βρωμάει κλασικό αδιόρθωτο ΠΑΟΚ των τελευταίων 6-7 ετών.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

freemind έγραψε:
sn0ufel4 έγραψε:Όλη η ομάδα να αλλάξει αν δεν έρθει εξτρεμ η δεκάρι η μεταγραφική περίοδος θα είναι αποτυχημένη
δεξιά παίζει ο Ζίφκοβιτς (και θα έχουμε και τον Ζαμπά πλέον σε ότι κατάσταση κι αν είναι)
αριστερά δεν έχουμε κάτι, εκτός του μόνιμα τραυματία και λίγου σε όσα έπαιξε Μιτρίτσα

άρα αριστερά θέλουμε και όχι δεξιά
ή καλύτερα κάποιον να παίζει και στις 2
Αφού έχουμε αριστεροπόδαρος στα δεξιά άρα έχουμε και δεξιοποδαρο Ζαμπα στα αριστερά (θυμήσου την Μπάτε)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”