Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010
Re: Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010
εμενα δεν μου ηρθε η επιστολη και μαλιστα στην πολυκατοικια ηρθανε δυο επιστολες για αλλους κατοχους που ομως δεν εμεναν και δεν μενουν εκει........στο κενο λοιπον...
εκει στη ΠΑΕ τα γραφεια ας σοβαρευτουνε λιγο....για τριτη συνεχη χρονια ξαναδηλωσα ΟΛΑ μου τα στοιχεια......ηθελα να ξερα αν το λογισμικο που χρησιμοποιουν το εχουν πληρωσει κιολας.....Μακη πρωτο φαουλ απο μενα
εκει στη ΠΑΕ τα γραφεια ας σοβαρευτουνε λιγο....για τριτη συνεχη χρονια ξαναδηλωσα ΟΛΑ μου τα στοιχεια......ηθελα να ξερα αν το λογισμικο που χρησιμοποιουν το εχουν πληρωσει κιολας.....Μακη πρωτο φαουλ απο μενα
Πωλείται η υπογραφή του Ζαγοράκη σε τιμή 200 Ευρώ.
Δέχομαι σοβαρες προτάσεις μόνο μέσω ΠΜ.

εγώ το κατεβάζω στα 180... gash δε σε βλέπω καλά... δώσε και κάνα κινητό δώρο για να έχεις περισσότερες πωλήσεις

- ContrerasPablo
κινητο μαιλ παιζει μαζι?gash04 έγραψε:Πωλείται η υπογραφή του Ζαγοράκη σε τιμή 200 Ευρώ.

12.000-14.000 εως παρασκευη και 21,000 στο τελος......μια χαρα.....
η λαοθαλασσα σταματησε να δινει πλεον τις προεγραφες των διαρκειας
της ?......

η λαοθαλασσα σταματησε να δινει πλεον τις προεγραφες των διαρκειας
της ?......

στη πρωτη περσι ειχε κανα διχιλιαρο διαρκειας αν θυμαμαι καλα....εκει ειναι τα νουμερα που λες μαυροδενδριτη αδερφε.....ευχαριστημενοι πρεπει να μαστε για αρχη.....αλλα εχουμε δρομο μπροστα μας μαγκιτες...21000 ειναι δυσκολος στοχος αλλα νομιζω υποφερτος.....παιδια απο συνδεσμους μπορουνε να μας πουνε πως πανε οι εγγραφες σε σχεση με περσι? η επαρχια ξερω οτι ψιλοζοριζεται φετος σε σχεση με περσι εννοω
Εμενα παιδια η γνωμη μου ειναι οτι η Τεταρτη θα ειναι η σημαντικοτερη ημερα...διοτι μαζι με την πρωτη προπονηση θα ανανεωθει και ενας τεραστιος αριθμθος που πιστευω εκεινη τη μερα θα φτασει τις 2000 ανανεωσεις...

Και εγώ πιστεύω ότι η Τετάρτη θα είναι μεγάλη μέρα για τα διαρκείας αφού πολλοί θα έχουν πληρωθεί και περισσότεροι θα έρθουν στην Τούμπα για την πρώτη. Καλό κουράγιο λοιπόν στα παιδιά εκεί στα γραφεία.
'Οσον αφορά τον τυφλό συνοπαδό μας, η σειρά της ΕΤ3 6η αίσθηση είχε κάνει αφιέρωμα. Κάπου στο φόρουμ υπάρχει το λινκ για το youtube. Ο συγκεκριμένος που μιλούσε στην εκπομπή (δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος με αυτόν που πήγε στα γραφεία) παίρνει διαρκείας παρόλο που δικαιούται δωρεάν είσοδο σε αθλητικούς χώρους.
Μην ξεχνάμε ότι ως λαός δεν έχουμε νοοτροπία για διαρκείας. Πριν από λίγα χρόνια κανείς στην ΠΑΕ δεν ενδιαφερόταν να τα προωθήσει. Η ερώτηση που ακουγόταν συχνά ήταν, "πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για το ματς ρε παιδιά;", η οποία συχνά συνοδεύονταν από την ερώτηση: "σφραγίστηκαν τα μπλοκ από την εφορία;". Χοντρικά μόνο την τελευταία δεκαετία γίνεται κάποια συζήτηση για τα διαρκείας με αποκορύφωμα τα τελευταία καλοκαίρια. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να επιτευχθεί ο στόχος των 21000, γιατί θα σημαίνει ότι η διοίκηση έχει πιάσει το σφυγμό μας και είμαστε έμπρακτα δίπλα της.
'Οσον αφορά τον τυφλό συνοπαδό μας, η σειρά της ΕΤ3 6η αίσθηση είχε κάνει αφιέρωμα. Κάπου στο φόρουμ υπάρχει το λινκ για το youtube. Ο συγκεκριμένος που μιλούσε στην εκπομπή (δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος με αυτόν που πήγε στα γραφεία) παίρνει διαρκείας παρόλο που δικαιούται δωρεάν είσοδο σε αθλητικούς χώρους.
Μην ξεχνάμε ότι ως λαός δεν έχουμε νοοτροπία για διαρκείας. Πριν από λίγα χρόνια κανείς στην ΠΑΕ δεν ενδιαφερόταν να τα προωθήσει. Η ερώτηση που ακουγόταν συχνά ήταν, "πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για το ματς ρε παιδιά;", η οποία συχνά συνοδεύονταν από την ερώτηση: "σφραγίστηκαν τα μπλοκ από την εφορία;". Χοντρικά μόνο την τελευταία δεκαετία γίνεται κάποια συζήτηση για τα διαρκείας με αποκορύφωμα τα τελευταία καλοκαίρια. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να επιτευχθεί ο στόχος των 21000, γιατί θα σημαίνει ότι η διοίκηση έχει πιάσει το σφυγμό μας και είμαστε έμπρακτα δίπλα της.
Άντε το ανανέωσα κι εγώ σήμερα επιτέλους το δικό μου στην 4!!!
Αύριο όλοι στο ΝΑΟ για την 1η της ομάδας!!!

Αύριο όλοι στο ΝΑΟ για την 1η της ομάδας!!!

συντοπιτη diniko80 περισυ στην πρωτη ανακοινωθηκε οτι ειχε σπασει το προπερσινο φραγμα των διαρκειας κατι παραπανω απο 12000. εγω πιστευω οτι μεγαλο λαθος φετος ειναι το μεγαλο χρονικο διαστημα που εδωσαν για ανανεωση (1 μηνας) και περιπου 10-15 μερες για ολους του υπολοιπους.θελω να πιστευω οτι θα τα ξεπερασουμε τα περσινα.diniko80 έγραψε:στη πρωτη περσι ειχε κανα διχιλιαρο διαρκειας αν θυμαμαι καλα....εκει ειναι τα νουμερα που λες μαυροδενδριτη αδερφε.....ευχαριστημενοι πρεπει να μαστε για αρχη.....αλλα εχουμε δρομο μπροστα μας μαγκιτες...21000 ειναι δυσκολος στοχος αλλα νομιζω υποφερτος.....παιδια απο συνδεσμους μπορουνε να μας πουνε πως πανε οι εγγραφες σε σχεση με περσι? η επαρχια ξερω οτι ψιλοζοριζεται φετος σε σχεση με περσι εννοω
υποθετω εγινε με τη λογικη οτι το μεγαλυτερο ποσοστο των κατοχων της χρονιας που περασε θα ανανεωνε, οποτε τα εναπομειναντα διαρκειας θα ηταν ~5,000 , για τα οποια 15 μερες ειναι υπεραρκετες. τωρα το ποσα θα μεινουν μετα και τα διαρκειας των συνδεσμων, θα δειξει 

- sidpanos
ρε παίδες,γιατί χρειάζονται πάλι ΑΦΜ και φέτος για μας τους ήδη κατόχους απο πέρσυ...?
Έχει κανένας ιδέα πόσα περίπου μπορεί να έχουν προεγγραφεί στους συνδέσμους?
Κανένας εκ των έσω ίσως?
Κανένας εκ των έσω ίσως?