ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Minority4

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Δημοσίευση από Minority4 »

Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία!

Δεν ξέρω κάτα πόσο μπορεί να ισχύει του Φερνάντο, είναι ότι πιο εύκολο να βγάζεις ρεπορτάζ για πρώην παίχτες από ομάδες που ήταν ο Μπότο.
Νομίζω όλοι τον γνωρίζουμε ως παίκτη.
Είναι το πακέτο του 6/8 αριού, τρομερά ποιοτικός και μας λείπουν τα στοιχεία του.
Ανενεργός βέβαια, ακόμη ένας μη κοινοτικός, κλπ κλπ.
Επί της ουσίας όμως, θα είναι η τέταρτη θέση που κοιτάμε μετά από δεκαρ, εξτρεμ, μπακ ή στόπερ, οπότε μάλλον δύκολα να ισχύει (έτσι τουλάχιστον βγαίνει προς τα έξω από αυτά που διαβάζουμε).
Μακάρι θα πω εγώ, να ψάχνουμε για τώρα και σ'αυτήν την θέση, είδαμε πως βελτιωθήκαμε κάπως έχοντας έστω και τον Τσιγγάρα σε ανάλογο ρόλο.

Για Σαντόν, επίσης γνωστός, παίζει και αριστερά, νομίζω αρκετά αμυντικογενής.
Τσικίνιο έχει τα στοιχεία που μας λείπουν στο δεκαρ, αλλά μάλλον κανένας απ'αυτούς δεν απασχολεί.
Κάτι άλλο θα μας έρθει, α εκεί στις 31/01 :D

Κατά τ'αλλα, οι επόμενες δυο βδομάδες θα είναι κρίσιμες και τέτχοια :mrgreen: .

Υ.Γ.Πολλές οι ελλείψεις, έχουν χιλιοειπωθεί, αν υπάρχει έστω και στο ελάχιστο ένας ορθολογικά ποδοσφαιρικά σχεδιασμός, μπορούν να καλυφθούν οι περισσότερες.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Εδώ που τα λένε δίκιο έχεις. Τώρα βέβαια έχουμε και τον Μποτο πράμα που μας κάνει να ελπίζουμε σε ποιο οργανωμένα πράματα και με προοπτική δημιουργίας ομάδα σας. Όποτε ίσως και να έχεις δίκιο.
Άβαταρ μέλους
χξς'

Δημοσίευση από χξς' »

Εχω ΣΤΕΡΗΣΗ λεμε ….φερτε κατι Οτι να ναι
Κατι να τη βγαλουμε …
λιγο Τσικινιο ,
λιγο Τζοβινκο… που ναι αυτος τελικα, γιατι δν ερχεται ? :shock:
Wonderland

Δημοσίευση από Wonderland »

In Boto we trust. Υπαρχει φως και ελπιδα με την ελευση του.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Παικτάρα μεγάλη ο Φερνάντο και μπορούμε να στήσουμε πάνω του για την επόμενη διετία το κέντρο. Βέβαια λεπτομέρεια μεγάλη να μην είναι στα 29 του και αυτός πρώην ποδοσφαιριστής. Μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι παραμένει ακόμη ελεύθερος, ίσως να ζητάει μεγάλο συμβόλαιο. Θα ήθελα στο ίδιο μήκος κύματος να κινηθούμε και για τον Ρικάρντο Γκούλαρτ. Δεύτερος επιθετικός που κάνει αυτό που ακριβώς θέλει ο Λουτσέσκου, κινείται μεταξύ των γραμμών.
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Aν παρουμε (και διωξουμε) παικτη/ες αυτην την εβδομαδα, παει να πει κατι βελτιωνεται..Εαν πιασουμε 20 Γενάρη, και αρχισουμε τα δεν ερχεται αυτος, φαγαμε ακυρο, κ.τ.λ, τι να πω...
Θα φανει και τι παικτες επιπεδου κοιταμε...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Wonderland έγραψε:In Boto we trust. Υπαρχει φως και ελπιδα με την ελευση του.
Ο ΤΔ δεν ηταν ποτε το προβλημα. Οι διαδικασιες ληψης αποφασεων ηταν.
Manowar4

Δημοσίευση από Manowar4 »

Καλή χρονιά παίδες με υγεία!
Minority4 έγραψε: Υ.Γ.Πολλές οι ελλείψεις, έχουν χιλιοειπωθεί, αν υπάρχει έστω και στο ελάχιστο ένας ορθολογικά ποδοσφαιρικά
σχεδιασμός, μπορούν να καλυφθούν οι περισσότερες.
Δεν υπάρχει σχεδιασμός. Διοίκηση ΠΑΕ ΠΑΟΚ - Σαββίδη και σχεδιασμός είναι δύο έννοιες αντίθετες. Και μόνο που έφεραν έναν άνθρωπο και περιμένουν να κάνει μαγικά, το επιβεβαιώνει αυτό. Ήθελα να 'ξερα τι σκατά δουλειά κάνουν εκεί στο τμήμα σκάουτινγκ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Όταν δεν έχουμε άνθρωπο γιατί δεν έχουμε άνθρωπο; φταίει η παε.

Ήρθε ο άνθρωπος..

Τώρα ήρθε;; φταίει η παε

Βάλαμε τον άνθρωπο.
Όλα θα τα περιμένουμε από τον άνθρωπο; φταίει η παε

Ε ας σταματήσουμε να είμαστε σε όλα αρνητικοί!

Ναι έχουν γίνει λάθη επι λαθών αλλά ήμαρτον!

Όλα σας φταινε!

Ας δούμε τι θα οργανώσει ο άνθρωπος και μετά να κρίνουμε!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Απλά ο ΠΑΟΚτσης έχει μπουχτίσει με την ανοργανωσιά της ΠΑΕ τα τελευταία 3-4 χρόνια.

Δεν μπορεί να καταλάβει ότι το μόνο που μπορεί να κάνει ο Μποτο στη συγκεκριμένη φάση είναι να αποτελέσει ένα ακόμα φίλτρο ώστε να μη φάμε άλλη μια φόλα, και ίσως να βρει κανένα παικτακι σηκώνοντας το τηλέφωνο και μιλώντας με τις επαφές του.

Από εκεί και πέρα το έργο του θα θέλει μήνες ή και χρόνια να φανει. Να έρθουν σκάουτερ, να οργανώσει το τμήμα, να αρχίσει να παίρνει σωστές προτάσεις από εκεί, να κρίνει παίκτες και προπονητή, να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιβαν. Θέλει πολύ δουλειά από αυτόν και πολύ υπομονή από εμάς.

Ο άνθρωπος ήρθε σε μια ομάδα που είναι διαλυμένη και που έχει 13 συμβόλαια να λήγουν σε 5 μήνες. Άλλους τους θελουμε, άλλους θελουμε να τους σπρώξουμε, άλλους θελουμε να τους αποδεσμεύσουνε νωρίτερα, χρειαζόμαστε και παίκτες να έρθουν τώρα, και παίκτες για το καλοκαίρι.

Και ο μόνος που μπορεί να ενημερώσει τον Μποτο για το τι έχουμε και τι θελουμε να κάνουμε, μέχρι και ο Μποτο να αποκτήσει τη δίκη του άποψη, είναι ο Ραζβαν που κι αυτός έχει τις δικές του υποχρεώσεις. Μπορείτε να φανταστείτε πόσες ώρες θα χρειαστεί ο Μποτο για να ενημερωθεί για τα πάντα;

Και ο τύπος έπιασε δουλειά αρχές Ιανουαρίου.

Προφανώς θα αργήσουν οι μεταγραφές, και προφανώς από τη βιασύνη και την ανακατωσούρα μπορεί να κάνουμε και λάθη.

Η χρόνια είναι καμμένη, θελουμε δεν θελουμε. Ας τους αφήσουμε να βάλουνε τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια ήσυχα και ωραία.

Και μετά το σχόλιο μου για τα σκουπίδια της Μπράγκα που έγινε καραμέλα στις τελευταίες σελίδες, να πω ότι για εμένα, στόχος της ομάδας δεν είναι να φέρει παίκτες λόγο καλύτερους από αυτούς που έχουμε. Στόχος της ομάδας πρέπει να είναι το να έρθουν 10 παίκτες στο επιπεδο του Αντριγια μέχρι και το καλοκαίρι. Να πλαισιωθούν από τους Ολιβέιρα, Αντριγια, Μουργκ, Σβαμπ, Καντουρι, Κουρτιτς, Τσιγγαρα, Σιντκλει, Μιχαϊλίδη και Λυρατζη. Να προστεθούν και 2-3 παιδιά που θα ανεβοκατεβαίνουν ΠΑΟΚ Α και Β, και να κάνουμε μια σωστή ομάδα.

Το να πάρουμε καλύτερο του Μιτριτσα δεν μου αρκεί. Καλύτερο του Αντριγια πρέπει να προσπαθούμε να φέρουμε για να έρθει ένας ακόμα «Αντριγια» στο τέλος.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Τυπικά έπιασε δουλειά τώρα, αλλά είναι 100% ότι είχε ενημερωθεί για όλα πριν καν συμφωνήσει. Θα μου φαινόταν παράλογο να δεχτεί την θέση τυφλά, μόνο και μόνο επειδή είναι προαγωγή. Αν δεν πετύχει κινδυνεύει να χάσει κι αυτά που είχε, οπότε η λογική λέει ότι είναι ενήμερος και σταδιακά στήνει το πλάνο του για να βγούμε από το τέλμα.

Όπως είπαν όλοι, το παν είναι η οργάνωση. Όλα τα άλλα είτε υπάρχουν, είτε βρίσκονται.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

@gika τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι ειναι:
-Πασχαλακης
-Ζ. Ζιφκοβιτς
-Ροντριγκο
-Βαρέλα
-Κρεσπο
-Μπισεσβαρ
-Ινγκασον
-Σβαμπ (ανανεώνεται αυτόματα αν πιάσει αριθμό συμμετοχών)
Μου διαφεύγει κάποιος; Απο τους παραπάνω νομίζω οτι η ομάδα εχει δείξει οτι ενδιαφέρεται να ανανεώσει ινγκασον.
Δε νομίζω οτι υπάρχει κάτι για ξεκαθάρισμα εδω. Αν βρουν ομάδα να μας πληρώσει το εξάμηνο τους, μας χαιρετούν.

Ήταν κ τα συμβόλαια Τσιγγαρα, Λυρατζη, Α. Ζιφκοβιτς, Σβιντερσκι, Μιχαηλιδη τα οποία τακτοποιήθηκαν πριν έρθει ο Μποτο.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Manowar4 έγραψε:Καλή χρονιά παίδες με υγεία!
Minority4 έγραψε: Υ.Γ.Πολλές οι ελλείψεις, έχουν χιλιοειπωθεί, αν υπάρχει έστω και στο ελάχιστο ένας ορθολογικά ποδοσφαιρικά
σχεδιασμός, μπορούν να καλυφθούν οι περισσότερες.
Δεν υπάρχει σχεδιασμός. Διοίκηση ΠΑΕ ΠΑΟΚ - Σαββίδη και σχεδιασμός είναι δύο έννοιες αντίθετες. Και μόνο που έφεραν έναν άνθρωπο και περιμένουν να κάνει μαγικά, το επιβεβαιώνει αυτό. Ήθελα να 'ξερα τι σκατά δουλειά κάνουν εκεί στο τμήμα σκάουτινγκ.
Και συ μπορεί να δεις στο δρόμο 10 γυναίκες που σου αρέσουν, αλλά τίποτα και κανένας δεν σε εξασφαλίζει ότι θα κάνεις σχέση με κάποια από αυτες
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Η μεταγραφική ανομβρία και η αγωνιστική απραξία έχουν χτυπήσει στον εγκέφαλό τους οπαδούς και κάνει τους γκρινιάρηδες ακόμη πιο γκρινιάρηδες.
Το να μην έχω ανανεώσει τον Ιγκασον από όλα τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι (Πασχαλακης ,Βαρελά, Ροντρίγκο, Ζιφκοβιτς θα αποχωρήσουν - Βιερίνια Σβαμπ, Κρέσπο ειδικές περιπτώσεις), δείχνει διάλυση;

Μακάρι όλοι να είναι τόσο διαλυμένοι κ να παίρνουν κύπελλο κάθε χρόνο. Είναι τέλεια η κατάσταση; Όχι φυσικά, λάθη έγιναν, γίνονται και θα γίνουν.

Υπομονη
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥΣ ΛΗΓΕΙ 30.06.2022 – ΑΝΑ ΘΕΣΗ

ΤΕΡΜ:
1. Πασχαλάκης,
2. Ζ. Zivkovic
3. Κων/νος Μπαλωμένος

ΑΚΡ. ΜΠΑΚ:
4. Rodrigo Soares,