ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Το ψεμα.gr λεει οτι ο μποτο προσπαθει το μπαμ με φερναντο της σπαρτακ αυτοι εκει εχουν καλυτερη ενημερωση απο τους δικους μας λογω μανατζερ αν ισχυει ποια η γνωμη σας?
Το10 έχει αποκλειστικό για τον φερναντο πρώην Σακταρ, Σαμπντόρια , Σπαρτάκ .. είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι .. 29 κάποτε τρομερός .. τώρα δεν ξέρω ..
2 μηνες για να ετοιμαστει θελει δηλαδη; Δεν παιζει να μπορει να παιξει αμεσα, τι να τον κανω; Ας ερθει το καλοκαιριDemir έγραψε:Το10 έχει αποκλειστικό για τον φερναντο πρώην Σακταρ, Σαμπντόρια , Σπαρτάκ .. είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι .. 29 κάποτε τρομερός .. τώρα δεν ξέρω ..
- ΑποστόληςΑ
Ούτως ή άλλως ρυθμό δεν θα είχαν οι νοσούντες. Και όπως πάει το πράγμα, όλοι θα νοσήσουν αργά ή γρήγορα. Βλακεία της SL που δεν θέλησε να σταματήσει τους αγώνες. Δηλαδή πόσο αντιπροσωπευτικό γίνεται το πρωτάθλημα αν κατεβαίνεις στους αγώνες χωρίς 5 παίκτες σου κάθε φορά;
-
Dimg4
Πωπω τι ποδι εχει ρε αυτος? Σκληροτραχηλος, με αριστες εκτελεσεις, μαρκαρει και βλεπει γηπεδο. Λες να βρηκαμε Παυλαρα?
- pagotatzis
Πολλά βιντεάκια πριν 4-6 μήνες από Τούρκους
Με welcome to Galatasaray και τέτοια.
Μάλλον τον θέλανε στην Τουρκία Γάλατα και Μπεσίκτας
Τώρα γιατί δεν έδινε η δουλειά ,πρέπει να ψαχτούμε.
Από τα βιντεάκια να πω μου άρεσε αρκετά ο παίχτης.
Δίπλα στον Κουρτιτς με ένα δεκάρι φωτιά και ένα εξτρέμ στα αριστερά και είμαστε μια χαρά.
Με welcome to Galatasaray και τέτοια.
Μάλλον τον θέλανε στην Τουρκία Γάλατα και Μπεσίκτας
Τώρα γιατί δεν έδινε η δουλειά ,πρέπει να ψαχτούμε.
Από τα βιντεάκια να πω μου άρεσε αρκετά ο παίχτης.
Δίπλα στον Κουρτιτς με ένα δεκάρι φωτιά και ένα εξτρέμ στα αριστερά και είμαστε μια χαρά.
0.5 χρόνο ανενεργός μετά από 3 χρονια Κινα.
Μεγαλο ρισκο
Μεγαλο ρισκο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Παρ 07 Ιαν 2022, 23:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατί άμεσα; Καμένη η χρόνια. Καλύτερα να έρθει τώρα να είναι έτοιμος καλοκαίρι για προετοιμασία.aivas19 έγραψε:2 μηνες για να ετοιμαστει θελει δηλαδη; Δεν παιζει να μπορει να παιξει αμεσα, τι να τον κανω; Ας ερθει το καλοκαιριDemir έγραψε:Το10 έχει αποκλειστικό για τον φερναντο πρώην Σακταρ, Σαμπντόρια , Σπαρτάκ .. είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι .. 29 κάποτε τρομερός .. τώρα δεν ξέρω ..
- ΑποστόληςΑ
Οι αναγκες μας ειναι αμεσες και δεν ειναι ο Φερνάντο,θελεις άμεσα τερματοφύλακα και σέντερ μπακ.
rade paprica έγραψε:Мир έγραψε:Ντενεκεδουπολη το νέο όνομα για το τοπικ!![]()
![]()
Καλή χρονιά, παίδες, με υγεία
Στα των μεταγραφών ο vs40μπορεί και νά' χει δίκαιο και να μη δούμε φοβερά πράγματα
Σχηματικά υπάρχουν οι εξής επιλογές
Κλείνεις άμεσα τρύπες με ορίζοντα ακόμη και το καλοκαίρι (δανεικοί;) με σκοπό να βγάλεις τη χρονιά,
και αν σου βγουν κιόλας ακόμη καλύτερα
Κλείνεις παίκτες με προοπτική (πιτσιρικάδες;) σύμφωνα με τι μακροπρόθεσμο πλάνο, που μπορεί όμως να μη
σε βοηθήσουν άμεσα
Προσπαθείς να συνδυάσεις τα δύο (πράγμα πιο δύσκολο) με παίκτες προοπτικής που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα
(ποιοτικότεροι, ωριμότεροι)
rade paprica έγραψε:Мир έγραψε:Ντενεκεδουπολη το νέο όνομα για το τοπικ!
Καλή χρονιά, παίδες, με υγεία
Στα των μεταγραφών ο vs40μπορεί και νά' χει δίκαιο και να μη δούμε φοβερά πράγματα
Σχηματικά υπάρχουν οι εξής επιλογές
Κλείνεις άμεσα τρύπες με ορίζοντα ακόμη και το καλοκαίρι (δανεικοί;) με σκοπό να βγάλεις τη χρονιά,
και αν σου βγουν κιόλας ακόμη καλύτερα
Κλείνεις παίκτες με προοπτική (πιτσιρικάδες;) σύμφωνα με τι μακροπρόθεσμο πλάνο, που μπορεί όμως να μη
σε βοηθήσουν άμεσα
Προσπαθείς να συνδυάσεις τα δύο (πράγμα πιο δύσκολο) με παίκτες προοπτικής που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα
(ποιοτικότεροι, ωριμότεροι)[/quo
φιλε παπριτσα καλη χρονια κι σε εσενα κι σε ολα τα παιδια! εχω μια μικρη απορια σε σχεση με τον παραπανω προβληματισμο. Ενα στελεχος του επιπεδου του Μποτο δεν θα επρεπε να μας εκπληξει!! Ειναι δυνατον ενας ανθρωπος που εχει κανει καριερα μεσα απο το σκαουτινγκ να μην μπορει να κομισει καποιες αξιοπιστες λυσεις μακρια απο φαιδρα μεταγραφικα παραδειγματα που τοσο μας εχουν ταλαιπωρισει . Αν ισχυουν ενα 50% απο αυτα που εχουν γραφτει για αυτον τοτε θα πρεπει να ειμαστε πολυ αισιοδοξοι. Αλιμονο αν ενας τετοιου διαμετρηματος
παραγοντας βλεπει οτι κι εμεις. Πιστευω οτι πρεπει να ειμαστε πραγματικα αισιοδοξοι καλε μου φιλε, αν στοιχειωδος μπορεσει ο οργανισμος να βρει τον βηματισμο του πλαι σε ενα τετοιο στελεχος
Ο Φερναντο ειναι καλός παίκτης αλλα κατά βάση παίζει αμυντικό χαφ και οχι δεκαρι. Όχι οτι θα μας χαλουσε ενισχυση και εκει
Βλέπω ότι είχε παίξει και στα δύο παιχνίδια με μας ως παίκτης της Σπαρτάκ Μόσχας. Τον θυμάται κανείς ?
Προσπαθώ να γράψω στο αγαπημένο (μας) τόπικ και με πιάνει απελπισία.
Μιλάμε για τον ΠΑΟΚ του Ιβάν, με έσοδα, με μεγάλο λαό αλλά και με ανισόρροπο και γερασμένο ρόστερ.
Είμαστε πραγματικά σε τραγική κατάσταση οργανωτικά ειδικά όταν μιλάμε για μεταγραφές, αποχωρήσεις, ανανεώσεις. Μιλάμε (αποδεδειγμένα) δεν προλαβαίνουν να τα διαχειριστούν όλα αυτά μαζί. Και αν μιλήσουμε μόνο για μεταγραφές, βλέπουμε εδώ και μερικές περιόδους αδιανόητες καθυστερήσεις στο να κλείσει παίκτης που έχει εντοπιστεί, γιατί πρέπει η απόφαση να περάσει από δεν ξέρω κι εγώ πόσους, πριν πάει στον Ιβάν.
Βλέπουμε να κυνηγάμε παίκτες οι οποίοι στην ουσία ΔΕΝ θέλουν να έρθουν στην λίγδα, οκ, αλλά οι μανατζαρέοι τους μας κρατάνε ζεστούς για να ανεβαίνει η τιμή. Τί κάνουμε εμείς; Αντί να δίνουμε προθεσμία και να πηγαίνουμε αλλού, περιμένουμε μέχρι τις 31 για να δούμε ΑΝ αλλάξει γνώμη ο παιχταράς (πχ Τζιοβίνκο). Και στις 31 ανακαλύπτουμε οτι δεν υπάρχει χρόνος να κλείσει άλλος Ἠ δεν έμειναν και πολλοί καλοί παίχτες στο pool.
Τι κάνει ο Ιβάναρος; Ρίχνει χρήμα και φέρνει τον Μπότο σύν έναν σκάουτερ. Τους ρίχνει μέσα στο ίδιο απαράδεκτο γκρουπ ανοργάνωτων διοικούντων, με την ελπίδα να δουλέψει με τον προπονητή και το σκάουτινγκ γκρουπ και να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ. Μπορεί ένας Μπότο μόνος του να αλλάξει τα κακώς κείμενα;
Εμένα έχουν αρχίσει να μή μ᾽ενδιαφέρουν οι μεταγραφές, τα σκουπίδια της Μπενφίκα και οι κάθε Τζιοβίνκο. Με ενδιαφέρει πιά να ορθολογιστεί οργανωτικά ο ΠΑΟΚ και να αρχίσει επιτέλους να χειρίζεται μεταγραφές, ανανεώσεις κλπ σαν ένα μεγάλο Ευρωπαικό club. Με πραγματικούς επαγγελματίες του είδους και γνώστες της αγοράς, ανθρώπων που μιλάνε γλώσσες και δεν θα πέφτουν στα πλοκάμια του κάθε μάνατζερ.
Τί να γράψει λοιπόν κανείς;
Μιλάμε για τον ΠΑΟΚ του Ιβάν, με έσοδα, με μεγάλο λαό αλλά και με ανισόρροπο και γερασμένο ρόστερ.
Είμαστε πραγματικά σε τραγική κατάσταση οργανωτικά ειδικά όταν μιλάμε για μεταγραφές, αποχωρήσεις, ανανεώσεις. Μιλάμε (αποδεδειγμένα) δεν προλαβαίνουν να τα διαχειριστούν όλα αυτά μαζί. Και αν μιλήσουμε μόνο για μεταγραφές, βλέπουμε εδώ και μερικές περιόδους αδιανόητες καθυστερήσεις στο να κλείσει παίκτης που έχει εντοπιστεί, γιατί πρέπει η απόφαση να περάσει από δεν ξέρω κι εγώ πόσους, πριν πάει στον Ιβάν.
Βλέπουμε να κυνηγάμε παίκτες οι οποίοι στην ουσία ΔΕΝ θέλουν να έρθουν στην λίγδα, οκ, αλλά οι μανατζαρέοι τους μας κρατάνε ζεστούς για να ανεβαίνει η τιμή. Τί κάνουμε εμείς; Αντί να δίνουμε προθεσμία και να πηγαίνουμε αλλού, περιμένουμε μέχρι τις 31 για να δούμε ΑΝ αλλάξει γνώμη ο παιχταράς (πχ Τζιοβίνκο). Και στις 31 ανακαλύπτουμε οτι δεν υπάρχει χρόνος να κλείσει άλλος Ἠ δεν έμειναν και πολλοί καλοί παίχτες στο pool.
Τι κάνει ο Ιβάναρος; Ρίχνει χρήμα και φέρνει τον Μπότο σύν έναν σκάουτερ. Τους ρίχνει μέσα στο ίδιο απαράδεκτο γκρουπ ανοργάνωτων διοικούντων, με την ελπίδα να δουλέψει με τον προπονητή και το σκάουτινγκ γκρουπ και να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ. Μπορεί ένας Μπότο μόνος του να αλλάξει τα κακώς κείμενα;
Εμένα έχουν αρχίσει να μή μ᾽ενδιαφέρουν οι μεταγραφές, τα σκουπίδια της Μπενφίκα και οι κάθε Τζιοβίνκο. Με ενδιαφέρει πιά να ορθολογιστεί οργανωτικά ο ΠΑΟΚ και να αρχίσει επιτέλους να χειρίζεται μεταγραφές, ανανεώσεις κλπ σαν ένα μεγάλο Ευρωπαικό club. Με πραγματικούς επαγγελματίες του είδους και γνώστες της αγοράς, ανθρώπων που μιλάνε γλώσσες και δεν θα πέφτουν στα πλοκάμια του κάθε μάνατζερ.
Τί να γράψει λοιπόν κανείς;