Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022
- Willie the Pimp
Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022
Τώρα σήκωσε και άρθρο το sdna για την Brambilla και τον βάζελο. Αναφέρουν μάλιστα ότι δεν προτίθενται να αντικαταστήσουν την Στεπανένκο και θα είναι η 4η ξένη τους. Είμαι περίεργος να δω πώς θα προχωρήσουμε εμείς.
- john4serres
Διάβασα την είδηση στο sdna πριν λίγα λεπτά .. και λέω κάπου το έχω δει το όνομα αυτό.miburosaito έγραψε:Σε φορουμ διαβαζω οτι η διαγωνιος που εκλεισαν ειναι η Brambilla που εχω αναφερει τοσες φορες εδω....![]()
Deja vu
- miburosaito
Εκλεισε Παναθηναικο τελικα η Brambilla...
http://www.volleynews.gr/component/k2/item/68657-
Εχω περιεργεια να δω ποια θα παρουν οι δικοι μας, αν παρουν τελικα....
Φανταζομαι (και ελπιζω) οτι θα παμε σε πιο εμπειρη αλλα και ακριβη λυση απο τη Βραζιλιανα.

Στην αποστολη απο οτι βλεπω επεστρεψαν και η Πολυνοπουλου και η Ηλιοπουλου, παμε γεματη αποστολη. Καλο αυτο μπας και διεκδικησουμε κατι απο αυτο το παιχνιδι.
ΥΓ. Willie, στο inside volleycountry μπορεις να μπαινεις, εχει φανς του βολευ απο πολλες χωρες και πολλοι απο αυτους ανεβαζουν και ειδησεις απο τις χωρες τους
Μαλλον αυτο εννοουν
http://www.volleynews.gr/component/k2/item/68657-
Εχω περιεργεια να δω ποια θα παρουν οι δικοι μας, αν παρουν τελικα....
Φανταζομαι (και ελπιζω) οτι θα παμε σε πιο εμπειρη αλλα και ακριβη λυση απο τη Βραζιλιανα.

Στην αποστολη απο οτι βλεπω επεστρεψαν και η Πολυνοπουλου και η Ηλιοπουλου, παμε γεματη αποστολη. Καλο αυτο μπας και διεκδικησουμε κατι απο αυτο το παιχνιδι.

ΥΓ. Willie, στο inside volleycountry μπορεις να μπαινεις, εχει φανς του βολευ απο πολλες χωρες και πολλοι απο αυτους ανεβαζουν και ειδησεις απο τις χωρες τους

Μαλλον αυτο εννοουν
- miburosaito
Ο αυριανος αγωνας με τον γαβρο εδω:
[youtube]zOrmQWDn0ZM[/youtube]
[youtube]zOrmQWDn0ZM[/youtube]
- Willie the Pimp
Ρε φίλε miburosaito στο μυαλό μου είσαι; χεχε
πριν λίγο μπήκα εκεί μέσα και διάβαζα τα σχόλια για τα μεταγραφικά σενάρια...
πριν λίγο μπήκα εκεί μέσα και διάβαζα τα σχόλια για τα μεταγραφικά σενάρια...
Αν έχουμε τέτοια άθλια υποδοχή με τον Ολυμπιακό πέραν του 3-0 παίζει να χάσουμε σετ με κερδισμένους, λιγότερους από 10 πόντους. Δεν μας σώζει ούτε η Πολυνοπούλου ούτε η Ηλιοπούλου (αν και το πόιντ σου είναι σωστό)miburosaito έγραψε:Στην αποστολη απο οτι βλεπω επεστρεψαν και η Πολυνοπουλου και η Ηλιοπουλου, παμε γεματη αποστολη. Καλο αυτο μπας και διεκδικησουμε κατι απο αυτο το παιχνιδι.
- miburosaito
Αφηνουν ελευθερη τη μια απο τις δυο ακραιες που ηταν εκτος με τραυματισμο στη Potsdam, την Markovic που δεν εχει ουτε ενα μηνα εκει...

Αυτο δειχνει ποσο τους λειπουν οι ακραιες και θεωρητικα ειναι δυσκολο να φυγει τωρα η Βλαχακη, αλλα στο τελος της συνεντευξης του GM της Γερμανικη ομαδας αφηνει υποννουμενο για προσφορα στις 2 ακραιες που τους εχουν μεινει (ειτε την αρχηγο τους Εμοντς ειτε την Βλαχακη). Μου εκανε εντυπωση οταν το διαβασα...
Καναμε προταση μηπως???
Θα εχει ενδιαφερον αν ναι...
Παντως ψαχνουν ηδη για ακραιες και η Βλαχακη δεν θα εχει φανελα βασικης ουτε στο δευτερο γυρο.
Με μεταγραφη της Βλαχακη και της Τομσον μπορουμε να κοντραρουμε τον ισχυρο βαζελο, αλλιως θα πρεπει να σηκωσει γολγοθα η Γιαε Γιονγκ μπας και γινει κανα θαυμα...

Αυτο δειχνει ποσο τους λειπουν οι ακραιες και θεωρητικα ειναι δυσκολο να φυγει τωρα η Βλαχακη, αλλα στο τελος της συνεντευξης του GM της Γερμανικη ομαδας αφηνει υποννουμενο για προσφορα στις 2 ακραιες που τους εχουν μεινει (ειτε την αρχηγο τους Εμοντς ειτε την Βλαχακη). Μου εκανε εντυπωση οταν το διαβασα...
Καναμε προταση μηπως???
Θα εχει ενδιαφερον αν ναι...
Παντως ψαχνουν ηδη για ακραιες και η Βλαχακη δεν θα εχει φανελα βασικης ουτε στο δευτερο γυρο.
Με μεταγραφη της Βλαχακη και της Τομσον μπορουμε να κοντραρουμε τον ισχυρο βαζελο, αλλιως θα πρεπει να σηκωσει γολγοθα η Γιαε Γιονγκ μπας και γινει κανα θαυμα...
- miburosaito
EDIT
Για να ειμαι δικαιος πρωτος βλεπω το ανεβασε ο Βαφειαδης (inpaok) επομενως θα παραθεσω αυτον (υπαρχει και στο SDNA).

Ενυπογραφο αρθρο σε πληρη αντιθεση με το ρεπορταζ απο Κορεα που μιλουσε για επεμβαση της Γιαε αρχες Γεναρη και αποθεραπεια στην Κορεα.
Υποστηριζει οτι εφθασε Θεσσαλονικη για αρθροσκοπηση και την αποθεραπεια της μετα..
Θα ρωτησω να δω αν μπορω να μαθω τι σκ@τ@ ισχυει....
Παραθετω και το Κορεατικο αρθρο με το 'αποκλειστικο' για το γονατο της Γιαε...
https://sports.news.naver.com/news?oid= ... 0003563807
Για να ειμαι δικαιος πρωτος βλεπω το ανεβασε ο Βαφειαδης (inpaok) επομενως θα παραθεσω αυτον (υπαρχει και στο SDNA).

Ενυπογραφο αρθρο σε πληρη αντιθεση με το ρεπορταζ απο Κορεα που μιλουσε για επεμβαση της Γιαε αρχες Γεναρη και αποθεραπεια στην Κορεα.
Υποστηριζει οτι εφθασε Θεσσαλονικη για αρθροσκοπηση και την αποθεραπεια της μετα..
Θα ρωτησω να δω αν μπορω να μαθω τι σκ@τ@ ισχυει....
Παραθετω και το Κορεατικο αρθρο με το 'αποκλειστικο' για το γονατο της Γιαε...
https://sports.news.naver.com/news?oid= ... 0003563807
- Willie the Pimp
Είναι εκ διαμέτρου αντίθετα τα δύο άρθρα. Μάλιστα σ' αυτό του sdna αναφέρει ότι επέστρεψε στη χώρα όχι σήμερα, αλλά πριν λίγες ημέρες μάλιστα. Μου φαίνεται λίγο μούφα η είδηση, αλλά από την άλλη είναι ενυπόγραφο όπως σωστά παρατήρησε ο miburosaito. Να γράφει τέτοιες τρελές παπάντζες (όχι ότι δεν τους έχω ικανούς);
- Willie the Pimp
Συνεχίζω τις απορίες για το άρθρο που ανέβασες από το inpaok φίλε miburosaito. Αυτός αναφέρει ότι ήταν και στις κερκίδες στον αγώνα με την ΑΕΚ. Μου κάνει εντύπωση διότι παρόλο που ήμουν μέσα στο γήπεδο δεν έπεσε στην αντίληψη μου η Γιάεγιονγκ ούτε καν ως φιγούρα, καθώς εν μέρει με τις μάσκες δεν μπορείς να αναγνωρίσεις τον άλλον. Λογικά αν ήταν δεν θα υπήρχε έστω μια φώτο; Ο φίλος μας ο Κορεάτης λογικά θα την είχε καταγράψει σε κάποιο βίντεο. Τι να πω... από την άλλη μου φαίνεται αδιανόητο να γράφει τόσο χοντροκομμένες παπάντζες.
- miburosaito
Ρε συ Willie τι παλικαρια ειναι αυτοι ρε? Οταν τους λεμε ΑΡΔακια θιγονται κιολας....
Το SDNA εσβησε το αρθρο ενω ο Βαφειαδης το εκανε edit!
Λοιπον επειδη εχω τα screenshot τα ανεβαζω να βλεπουμε τα κατορθωματα τους
Αρχικο αρθρο inpaok

Το αρθρο μετα απο edit

Και το αρθρο στο SDNA... αλλοι αυτοι οι τραχαναδες - το εσβησαν εντελως λες και δεν υπαρχουν screenshots...

Ευλογες οι αποριες σου Willie, θα ηταν η Γιαε στο γηπεδο και δεν θα την επαιρνε πρεφα κανεις?
Τι ειναι αυτα τα ΑΡΔακια ρε γμτ?
Βεβαια σκεφτομαι στη μπαλα τι παπατζες γραφουν, στο καημενο το βολει δεν θα το εκαναν?
Μενω στο αρθρο του Κορεατη μεχρι να εχουμε κατι αλλο....
Το SDNA εσβησε το αρθρο ενω ο Βαφειαδης το εκανε edit!
Λοιπον επειδη εχω τα screenshot τα ανεβαζω να βλεπουμε τα κατορθωματα τους

Αρχικο αρθρο inpaok

Το αρθρο μετα απο edit

Και το αρθρο στο SDNA... αλλοι αυτοι οι τραχαναδες - το εσβησαν εντελως λες και δεν υπαρχουν screenshots...

Ευλογες οι αποριες σου Willie, θα ηταν η Γιαε στο γηπεδο και δεν θα την επαιρνε πρεφα κανεις?
Τι ειναι αυτα τα ΑΡΔακια ρε γμτ?
Βεβαια σκεφτομαι στη μπαλα τι παπατζες γραφουν, στο καημενο το βολει δεν θα το εκαναν?
Μενω στο αρθρο του Κορεατη μεχρι να εχουμε κατι αλλο....
Στις κερκιδες ειναι σχεδον αδυνατον να ηταν. Εδω εντοπισαμε μια εγχρωμη με φορμες και μαλι αφανα και ψαχνωμασταν μηπως ειναι καμμια καινουρια ξενη...... 

- Willie the Pimp
Εντάξει είναι απίστευτη η γελοιότητα τους... Βασικά είναι απατεωνίσκοι του κερατά. Δεν μου κάνει παρ' όλα αυτά εντύπωση ούτε αυτό το ξεφτυλίκι από τους δημοσιογράφους. Εδώ κάποτε το Βήμα είχε βγάλει ρεπορτάζ για συνάντηση Καραμανλή και Ερντογάν στην Αθήνα, γράφοντας λεπτομέρειες για το μενού, ενώ η συνάντηση αναβλήθηκε... Η μη παρουσία της Γιάεγιονγκ στη χώρα είναι πταίσμα.
ΥΓ Cylon-4 νομίζω ότι η κοπέλα με την αφάνα δεν φορούσε φόρμες (χεχε) και ήταν μάλλον η Αγάπη Μπρουκς, αλλά ναι όταν μπήκε στο γήπεδο πολύ αναρωτήθηκαν τι ρόλο βαράει.
ΥΓ Cylon-4 νομίζω ότι η κοπέλα με την αφάνα δεν φορούσε φόρμες (χεχε) και ήταν μάλλον η Αγάπη Μπρουκς, αλλά ναι όταν μπήκε στο γήπεδο πολύ αναρωτήθηκαν τι ρόλο βαράει.
Ναι απο εκεί το είδαν, αλλά στα σχόλια του sdna το παρουσιάζουν σαν δική τους πληροφορία και σαν παγκόσμια αποκλειστικότηταmiburosaito έγραψε::
Μαλλον αυτο εννοουν

Βεβαια εγω επεστρεψα στο φορουμ για να γράψω κάτι άλλο. Ο Καρακούσης στο twitter γράφει ότι ο παο κοίταζε ξένη αθλήτρια-μεγάλο όνομα. Τελικά δεν κατάφερε να την πάρει και πήρε την Μπραμπίλα.
Δεν ξέρω πόσο μεγάλο όνομα εννοεί, αλλά δεδομένου ότι η Μπραμπίλα είναι μια χαρά πάικτρια, μήπως αναφέρεται σε τοπ πάικτρια όπως η JT;
Αρκετά καλό νέο να κοιτάζουν οι ελληνικές ομάδες τόσο μεγάλα ονόματα, αλλά ελπίζω να έιμαστε και εμείς μέσα σε αυτές.
Για εμάς πάντως θα είναι πιο δύσκολο, γιατί ο πάο παίζει και ευρώπη. Από την άλλη η παρουσία του Ιταλού προπονητή και των διδύμων μας ανεβάζει αρκετά στα μάτια ξένων παικτριών.
Να κάνουμε καμια συλλογή τέτοιων κατορθωμάτων, για να γελάμε τις δύσκολες ημέρες.
Συμβάλλω κι εγώ με την παλιά υπόθεση Μίλαν Τζούρτζεβιτς που είχε έρθει Θεσσαλονίκη δίνοντας και συνέντευξη, ενώ ήταν στο Βελιγράδι με σφαίρα στο πόδι (δεν τα θυμάμαι πολύ καλά τα γεγονότα βέβαια, αλλά το ρεζουμε αυτό ήταν).
Συμβάλλω κι εγώ με την παλιά υπόθεση Μίλαν Τζούρτζεβιτς που είχε έρθει Θεσσαλονίκη δίνοντας και συνέντευξη, ενώ ήταν στο Βελιγράδι με σφαίρα στο πόδι (δεν τα θυμάμαι πολύ καλά τα γεγονότα βέβαια, αλλά το ρεζουμε αυτό ήταν).
Αυτή είναι η κατάσταση με τα μμε.
Το λογικό είναι οποιαδήποτε κίνηση να ανακοινωθεί μετά το παιχνίδι με τον οσφπ στο οποίο η ομάδα θα αγωνιστεί με το υπάρχον ρόστερ.
Το λογικό είναι οποιαδήποτε κίνηση να ανακοινωθεί μετά το παιχνίδι με τον οσφπ στο οποίο η ομάδα θα αγωνιστεί με το υπάρχον ρόστερ.