Pc support

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
GORGINOC4

Re: Pc support

Δημοσίευση από GORGINOC4 »

Αδερφε μετα απο ανακατομα του δωματιου (κρεαβατια πολυθρονεσ συρταριερεσ) το βρηκα και λοιπον εχουμε..και λεμε.. ConRoe1333-D667

ASRock fusika
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Έτσι μπράβο.
Από εδώ: http://www.asrock.com/mb/download.asp?M ... T=D&ID=213

Επιλέγεις Europe server και κατεβάζεις τον driver. Καλή τύχη!
Άβαταρ μέλους
GORGINOC4

Δημοσίευση από GORGINOC4 »

Κατεβασα τον driver και ο ηχος ειναι μια χαρα! (thnx stephanos)
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

καλημερα: εχω δυο ρποβληματα, το 1ο οταν ανοιγω το pc και πριν εμφανιστει το desctop βγαζει ενα μηνυμα cannot find ssqro.exe or missing bla bla bla......τεσπα αυτο το κλεινω και φανερο προβλημα δεν υπαρχει...αν μπορει να με βοηθησει καποιος τι σκατα ειναι αυτό....

2) το usb mem stick εχει ιο ενα worm στο αρχειο f:\ autorun.ini (nomizo oti einai to sosto extersion) πως το σβηνω?
εχω τζαμπα avast! gia antiyiko μου το βρισκει, το κανω ειτε διαγραφη ειτε μετακινηση στο κιβωτιο (move to chest) αλλα το προβλημα παραμενει
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Isaak the Greek έγραψε:Παρε μια βαριοπουλα και σπασε τον υπολογιστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :)
Για παρ' όμοια ποστ δέν ακουσα κανα παράπονο... Ούτε είδα να σβήνονται...
Άβαταρ μέλους
stephanos

@Diniko.
Το πρώτο πρόγραμμα είναι μάλλον ένα πρόγραμμα παρακολούθησης του Η/Υ (καταγράφει κωδικούς, ιστοσελίδες κλπ.). Αν δεν έχεις παιδιά που παίζουν με το computer (off-topic: ΠΟΤΕ μην αφήνετε μόνο του παιδί κάτω των 12 με Η/Υ), ή αν δεν είσαι κατάσκοπος, πήγαινε από τον πίνακα ελέγχου και κατήργησέ το. Αν δεν το βρίσκεις, πήγαινε από κάτω αριστερά --> έναρξη --> προγράμματα --> εκκίνηση και σβήστο από εκεί. Τουλάχιστον δεν θα το ψάχνει στην εκίνηση.

Το usb καλύτερα να του κάνεις format. Εννοείται αφού κρατήσεις τα απαραίτητα αρχεία σε άλλο δίσκο. Αν και μετά το format συνεχίζει να υπάρχει ιός (πολύ απίθανο, αλλά τυχαίνει), ενημέρωσέ με εδώ.

@Gika.
Θα σου ανοίξω ένα topic με μαθήματα κηπουρικής, στην οποία ειδικεύεσαι (αφού μονίμως φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν).
:) :) :)
Άβαταρ μέλους
_sleeper

Δημοσίευση από _sleeper »

diniko80 έγραψε: 2) το usb mem stick εχει ιο ενα worm στο αρχειο f:\ autorun.ini (nomizo oti einai to sosto extersion) πως το σβηνω?
εχω τζαμπα avast! gia antiyiko μου το βρισκει, το κανω ειτε διαγραφη ειτε μετακινηση στο κιβωτιο (move to chest) αλλα το προβλημα παραμενει
din, το autorun.ini κανονικά είναι ένα αρχείο, που τοποθετούν τα windows σε κάθε usb συσκευή κ ρυθμίζει την αυτόματη εκκίνηση της συσκευής. για παράδειγμα, όταν βάζεις το στικάκι στο pc δεν σου πετάει ένα παράθυρο διαλόγου? αυτό είναι.

αν κ το κήρυγμα δε μου αρέσει, ΙΔΟΥ η λύση για όλους τους αναξιοπαθούντες των windows.
Άβαταρ μέλους
banis

Δημοσίευση από banis »

Gash............................λίγες ερωτησούλες έχω........

είναι καλό το Service Pack II για Windows Vista;;;; Μήπως έχει βγει κάτι καλύτερο για τα Vista;;;;

Επίσης.......τι χρειάζεται να κάνω;;;; απλά κατεβάζω το Service Pack και μετά το κάνω εγκατάσταση ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο;;;;
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Βani το καλύτερο θα ήταν να βγάλεις τα σvista...
Επειδή όμως είναι βαρετή η διαδικασία, σου προτείνω ανεπιφύλακτα το service pack 3!!! :) :)

Πέρα απ την πλάκα, ναι απλά το κατεβάζεις και το τρέχεις. Δεν απαιτεί κάτι ιδιαίτερο... ;)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

XP και δεν είμαι καλά...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

novito έγραψε:Βani το καλύτερο θα ήταν να βγάλεις τα σvista...
Επειδή όμως είναι βαρετή η διαδικασία, σου προτείνω ανεπιφύλακτα το service pack 3!!! :) :)

Πέρα απ την πλάκα, ναι απλά το κατεβάζεις και το τρέχεις. Δεν απαιτεί κάτι ιδιαίτερο... ;)

Απαντήθηκε.
Ναι βάλτο αν είναι οριγκινάλε τα Vista.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

...ή αν τα έχεις "κρακάρει" ώστε να περνάνε τα τεστ γνησιότητας...
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Καλησπέρα.

Κάνω εδώ την απέλπιδα προσπάθεια να βρω λύση στο πρόβλημά μου, πριν καταλήξω στο τρελοκομείο...

Το πρόβλημα έχει ως εξής: με διάφορους υπολογιστές (laptops) μάρκας HP / Compaq που όλοι φοράνε Vista (ανάθεμα την ώρα...) δεν καταφέρνω να τυπώσω σε κανένα vista-compatible (υποτίθεται...) εκτυπωτή. Τα προβλήματα που παρουσιάζονται είναι πολλά, ανάλογα με τον τύπο του laptop και τον τύπο του εκτυπωτή:
- δεν ολοκληρώνεται η εγκατάσταση,
- ολοκληρώνεται η εγκατάσταση αλλά δεν εκτυπώνεται η δοκιμαστική σελίδα (και φυσικά καμία άλλη σελίδα μετά, αν και η εκτύπωση φαίνεται στην ουρά του εκτυπωτή),
- ψάχνει να βρει driver για τον εκτυπωτή μέσω ...Windows Update, αν και έχω επιλέξει "have disk" στην προσθήκη εκτυπωτή.

και πολλά άλλα...

Μετά από κάποιες δεκάδες ώρες συνομιλίας με τα τμήματα technical support τόσο των κατασκευαστών όσο και της Microsoft (εξυπηρετικοί όλοι - δεν μπορώ να πω...) και αφού δοκιμάσαμε εκατομμύρια ιδέες (εγκατάσταση ως διαχειριστής, κατέβασμα drivers από τα sites των κατασκευαστών παρ'ότι υπήρχε το original CD κ.λπ. κ.λπ.), όλοι σήκωσαν τα χέρια ψηλά... Το ίδιο έκαναν και όλοι οι φίλοι μου τεχνικοί Η/Υ...

Αν έχει κανείς καμιά ιδέα (εκτός από το να ξαναβάλω XP), θα είμαι υπόχρεος...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Τιτανοτεράστιο πρόβλημα των drivers εκτυπωτών στα Vista αδερφέ.

Όχι με όλους αλλά ορισμένους εκτυπωτές και δεν έχει να κάνει σε σχέση με την μάρκα συγκεκριμένα.
2 μέρες έτρεχα για δικτυακούς εκτυπωτές και προκαλούσαν προβλήματα και σε όλα τα μηχανήματα με XP (spooler bye bye).
Η Microsoft με έστειλε ένα Patch το οποίο ποτέ δεν δούλεψε.

Μη στα πολυλογώ τους άφησα όσους είχαν Vista χωρίς τους συγκεκριμένους εκτυπωτές.

Έβαλες το τελευταίο service Pack Vista φαντάζομαι ε?
Ίσως παίξει ίσως όμως και όχι.
Γενικώς Hiouston we have a problem.
Όπου Hiouston βάλε Vista.

Αν δεν κάτσει δοκίμασε να παίξεις με driver άλλου εκτυπωτή κοντά στο μοντέλο το δικό σου!
Καμιά φορά πιάνει.
Κατέβασε άλλον driver απο το site της Hp για το μοντέλο που διαθέτεις και δοκίμασε όλο και κάτι θα κάτσει.
Άβαταρ μέλους
stephanos

GORDON, γράψε ποιοί είναι οι εκτυπωτές (στοιχηματίζω όλοι HP, αλλά πες μου και μοντέλο), σε ποιά έκδοση Vista το παλεύεις (λογικά ή Home Premium ή Basic) και αν έχεις περάσει Service Pack (το οποίο έχει κάτι προβληματάκια με τους HP).
Θα την βρούμε την λύση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”