Ναι ξαφνικα ξεχασε τη μπαλα, οχι οτι ειναι κωλοχανειοEugenePAOKI έγραψε:Έχω χάσει κάνα επεισοδιο; ο Μπουζούκης δεν είναι που έχει να παίξει σοβαρά στον Παναθηναϊκό κανα 2 χρονια;
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
-
Dimg4
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
-
EugenePAOKI
Ότι αυτός είναι παικταρα και δεν τον βαζουν;,Dimg4 έγραψε:Ναι ξαφνικα ξεχασε τη μπαλα, οχι οτι ειναι κωλοχανειοEugenePAOKI έγραψε:Έχω χάσει κάνα επεισοδιο; ο Μπουζούκης δεν είναι που έχει να παίξει σοβαρά στον Παναθηναϊκό κανα 2 χρονια;
- paokovios1974
Δεν κουνιέται φύλλο ,τα ζώα μου αργά volume forever συνεχίζεται . Κουραγιο
οι ποδοσφαιριστες που θα ερθουν θα θελουν και 2 βδομαδες προπονησεων για να ενταχθουν ομαλα στο συνολο, τουλαχιστον...
απο την στιγμη αυτη που δεν εχει ερθει κανενας δεν βλεπω νεα μεταγραφη ενδεκαδατο ως τις 15 Γεναρη, αν ερθει καποιος και παιξει με την χαρτινη στο κυπελλο στις 25 γεναρη θα ειναι θαυμα!!
απο την στιγμη αυτη που δεν εχει ερθει κανενας δεν βλεπω νεα μεταγραφη ενδεκαδατο ως τις 15 Γεναρη, αν ερθει καποιος και παιξει με την χαρτινη στο κυπελλο στις 25 γεναρη θα ειναι θαυμα!!
Ειπα και εγω ακομα να αρχισει η γκρινια; Τελικα μια μερα κρατησε η υπομονη. Απο σημερα 2/1 γκρινια για την αργοπορια. Λες και ειναι μια μικρη λεπτομερεια ο νεος ΤΔ...
ΔΕΝ αντεχω αλλο να διαβαζω οτι οποιος ερθει θα χρειαστει 2 εβδομαδες. Γιατι υπερβαρος θα ερθει; Η πρεπει να κανει 2η φωνη στην συναυλια της Βιεννης και θελει προβες; Μπαλα θα παιξει. Μονο στην Ελλαδα αυτο το πραγμα.
Στο εξωτερικο που τους αγοραζουν Σαββατο βραδυ και Κυριακη μεσημερι παιζουν ειναι ασχετοι μαλον...
Αντε και καλη χρονια....ας αρχισουν οι χοροι.
ΔΕΝ αντεχω αλλο να διαβαζω οτι οποιος ερθει θα χρειαστει 2 εβδομαδες. Γιατι υπερβαρος θα ερθει; Η πρεπει να κανει 2η φωνη στην συναυλια της Βιεννης και θελει προβες; Μπαλα θα παιξει. Μονο στην Ελλαδα αυτο το πραγμα.
Στο εξωτερικο που τους αγοραζουν Σαββατο βραδυ και Κυριακη μεσημερι παιζουν ειναι ασχετοι μαλον...
Αντε και καλη χρονια....ας αρχισουν οι χοροι.
- ΑποστόληςΑ
Οι φετινές συμμετοχές του Γιάννη Μπουζούκη:
1. ΠΑΟ - Ιωνικός: 9 λεπτά
2. Αστέρας Τρ - ΠΑΟ: 4 λεπτά
3. ΠΑΟ - ΟΦΗ: 10 λεπτά
4. ΠΑΟ - Παναιτωλικός: 15 λεπτά.
1. ΠΑΟ - Ιωνικός: 9 λεπτά
2. Αστέρας Τρ - ΠΑΟ: 4 λεπτά
3. ΠΑΟ - ΟΦΗ: 10 λεπτά
4. ΠΑΟ - Παναιτωλικός: 15 λεπτά.
-
john4serres
Οι φετινές συμμετοχές του Τσιγγάρα πριν την ανανέωση;
0 (ολογράφως μηδέν)
0 (ολογράφως μηδέν)
- ΑποστόληςΑ
Γι αυτό και ο Τσιγγάρας δεν μπορεί (ακόμη) να κάνει τη διαφορά στον χώρο του κέντρου. Προσπαθεί, έχει τις δυνατότητες, αλλά του λείπει ο ρυθμός και κυρίως η αυτοπεποίθηση που θα τον απογειώσει. Ολέθριο το λάθος του Λούτσε να τον έχει στον πάγο επί 5 μήνες.
Εγώ πάντως όσες φορές είδα τον Μπουζούκη στον ΠΑΟ (τότε που έπαιζε) δεν είδα κάτι το τόσο αξιόλογο. Ένας καλούτσικος παίκτης μου φάνηκε, με μεγαλύτερο προσόν ότι ήταν νέος και είχε περιθώρια εξέλιξης. Αν ο Λούτσε πιστεύει ότι έχει αυτό που λείπει από τον ΠΑΟΚ ας τον πάρει (και ας δώσει το 1,5 μύριο που θα ζητήσει ο Αλαφούζος).
Εγώ πάντως όσες φορές είδα τον Μπουζούκη στον ΠΑΟ (τότε που έπαιζε) δεν είδα κάτι το τόσο αξιόλογο. Ένας καλούτσικος παίκτης μου φάνηκε, με μεγαλύτερο προσόν ότι ήταν νέος και είχε περιθώρια εξέλιξης. Αν ο Λούτσε πιστεύει ότι έχει αυτό που λείπει από τον ΠΑΟΚ ας τον πάρει (και ας δώσει το 1,5 μύριο που θα ζητήσει ο Αλαφούζος).
- zarathustra79
Χωρίς να γνωρίζω το παραμικρό για τον συγκεκριμένο παίκτη, νομίζω οτι δείγμα καλού scouting για μια ομάδα επιπέδου ΠΑΟΚ είναι να παίρνει παίκτες με λίγα χρήματα σε τέτοιες ηλικίες που έχουν ποιότητα, αλλά δεν το έχουν δείξει ως τώρα στο βιογραφικό τους. Να παίρνουμε 24χρονους που να έχουν νούμερα και συμμετοχές στην εθνική και να τους πληρώνουμε 3-4Μ, δε νομίζω οτι χρειάζεσαι Boto για να τους βρεις.ΑποστόληςΑ έγραψε:Μπα, θα πάρουμε τον "Σέρβο Μέσι", όπως αποκαλούν στην Κροατία τον Nemanja Glavcic. Βέβαια πώς είναι δυνατόν στα 25 του να μην έχει παίξει ακόμη στην Εθνική ανδρών Σερβίας και να αγωνίζεται σε μια μικρή ομάδα της Κροατίας, αυτό χρήζει μελέτης...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zarathustra79 την Κυρ 02 Ιαν 2022, 11:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν δεχοταν ο Μπουζουκης να παιξει μια χρονια στον ΠΑΟΚ Β ευπροσδεκτος αλλα χλωμο...
Τι 1,5 μύριο ρε Αποστολή; Ο παίκτης από χθες υπογράφει όπου θέλει. Όπως και οι 12 δικοί μας. Σιγά μη πάρει 1,5 μυριο. Κάτι ψιλά έτσι για καλή θέληση και αν...ΑποστόληςΑ έγραψε:Γι αυτό και ο Τσιγγάρας δεν μπορεί (ακόμη) να κάνει τη διαφορά στον χώρο του κέντρου. Προσπαθεί, έχει τις δυνατότητες, αλλά του λείπει ο ρυθμός και κυρίως η αυτοπεποίθηση που θα τον απογειώσει. Ολέθριο το λάθος του Λούτσε να τον έχει στον πάγο επί 5 μήνες.
Αν όντως τον θέλουμε
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
++++joshua έγραψε:Αν δεχοταν ο Μπουζουκης να παιξει μια χρονια στον ΠΑΟΚ Β ευπροσδεκτος αλλα χλωμο...
Ε πως μπορει να εχει ποιοτητα και να μην την εχει δειξει στα 25 σε μικρες ομαδες? Με αυτη τη λογικη ολοι οι παικτες του κοσμου θα μπορουσαν να ειναι υποψηφιοι στοχοι γιατι μπορει να εχουν κρυφα ταλεντα.Τι διαφορα εχει πχ αυτος απο τον Λαμπρου? Ο τελευταιος εχει κανει και μια εξαιρετικη χρονια στην Ολλανδια.zarathustra79 έγραψε:Χωρίς να γνωρίζω το παραμικρό για τον συγκεκριμένο παίκτη, νομίζω οτι δείγμα καλού scouting για μια ομάδα επιπέδου ΠΑΟΚ είναι να παίρνει παίκτες με λίγα χρήματα σε τέτοιες ηλικίες που έχουν ποιότητα, αλλά δεν το έχουν δείξει ως τώρα στο βιογραφικό τους. Να παίρνουμε 24 που να έχουν νούμερα και συμμετοχές στην εθνική και να τους πληρώνουμε 3-4Μ, δε νομίζω οτι χρειάζεσαι Boto για να τους βρεις.ΑποστόληςΑ έγραψε:Μπα, θα πάρουμε τον "Σέρβο Μέσι", όπως αποκαλούν στην Κροατία τον Nemanja Glavcic. Βέβαια πώς είναι δυνατόν στα 25 του να μην έχει παίξει ακόμη στην Εθνική ανδρών Σερβίας και να αγωνίζεται σε μια μικρή ομάδα της Κροατίας, αυτό χρήζει μελέτης...
- ΑποστόληςΑ
Εγώ νομίζω ότι ο Αλαφούζος θα ζητήσει τόσα, για να μας τον παραχωρήσει από σήμερα. Αλλιώς από 1/7.nunies4 έγραψε:Τι 1,5 μύριο ρε Αποστολή; Ο παίκτης από χθες υπογράφει όπου θέλει. Όπως και οι 12 δικοί μας. Σιγά μη πάρει 1,5 μυριο. Κάτι ψιλά έτσι για καλή θέληση και αν...ΑποστόληςΑ έγραψε:Γι αυτό και ο Τσιγγάρας δεν μπορεί (ακόμη) να κάνει τη διαφορά στον χώρο του κέντρου. Προσπαθεί, έχει τις δυνατότητες, αλλά του λείπει ο ρυθμός και κυρίως η αυτοπεποίθηση που θα τον απογειώσει. Ολέθριο το λάθος του Λούτσε να τον έχει στον πάγο επί 5 μήνες.
Αν όντως τον θέλουμε
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Αυτή είναι δουλειά του Μπότο, να ξεχωρίζει από τους όλους αυτούς που έχουν την προοπτική.