Με τρομάζει πως τον τελευταίο καιρό ασχολούμασταν τόσο πολύ με περιπτώσεις βετεράνων όπως Κοεντράο, Λιαλιτς, Τζιοβίνκο. Ελπίζω με τον Μπότο να σταματήσει αυτόМир έγραψε:Πάντος ο Κοεντράο αποσύρθηκε επίσημα από την ενεργό δράση και πλέον δηλώνει ψαράς
Οπότε πρέπει να γίνει update και να βγει από τις λίστες του τμηματος σκαουτινγκ για τα ακραια μπακ.
Πάμε για τον 2ο στόχο εκεί ή παραμονή Σιγκλεη
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Παντως για να δουμε δουλειά του Μποτο, πρεπει να εχουμε 2-3 χρονια υπομονη...
Και επειδη σαν Ελληνες, και ΠΑΟK,δεν εχουμε, πρεπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να το επικοινωνήσει αυτο η ΠΑΕ.....
Και επειδη σαν Ελληνες, και ΠΑΟK,δεν εχουμε, πρεπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να το επικοινωνήσει αυτο η ΠΑΕ.....
- paokovios1974
Χαλαρά μωρέ, γνωστά θέματα εδώ και 2 χρόνια θα τα δούμε στα επόμενα 3 χρόνια,έχει ο Θεός.Woodman73 έγραψε:Παντως για να δουμε δουλειά του Μποτο, πρεπει να εχουμε 2-3 χρονια υπομονη...
Περιμεναμε ετοιμους παικτες για Ιανουαριο αλλά πήραμε έτοιμο ΤΔ.
Ας μην εχουμε αυταπάτες για τη μεταγραφική περίοδο.
Και ας ελπίσουμε το καλοκαίρι να γίνει σωστή δουλειά και προγραμματισμός.
Ας μην εχουμε αυταπάτες για τη μεταγραφική περίοδο.
Και ας ελπίσουμε το καλοκαίρι να γίνει σωστή δουλειά και προγραμματισμός.
- ΑποστόληςΑ
-
EugenePAOKI
Το inpaok γράφει για δημοσιεύματα που μας συνδέουν με Γκλαβτσιτς (24 χρ. / Μεσοεπιθετικος της Σλάβεν Μπελουπο)
Αν και ο Μποτο ασχολούνταν αρκετά με Σερβία όταν ήταν στη Μπενφικα μου φαίνεται μεγάλος παπάς.
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν και ο Μποτο ασχολούνταν αρκετά με Σερβία όταν ήταν στη Μπενφικα μου φαίνεται μεγάλος παπάς.
Τα Επομενα 30 48ΩΑΡΑ, θα ειναι ...κρίσιμα
Θα εχουν ενδιαφερον λογο Μποτο ομως...
Θα εχουν ενδιαφερον λογο Μποτο ομως...
- constadine
Για προ Μπότο σκάουτινγκ μοιάζει ο Νεμάνια Γκλάβτσιτς:
[youtube]58EuqW_tAic[/youtube]
[youtube]58EuqW_tAic[/youtube]
Κράτα μικρό καλάθι....ΑποστόληςΑ έγραψε:To Μπουζούκης το εκλαμβάνω ως ανέκδοτο...
Έχει αρχίσει το μασάζ από τις προσκείμενες εφημερίδες εδώ και εβδομάδες.
- paokovios1974
- Shivaspace
τινάχτε την μπάνκα στον αέρα και φέρτε τον φακούντο τόρρες απ την πενιαρόλ (να χουμε εξτρέμ για ένα εξάμηνο..πρίν τον πουλήσουμε για κανα δεκαπεντάρι το καλοκαίρι
)
Παπάς δεν ξέρω αν είναι μιας και δεν γνωρίζω τον παίκτη ούτε ακουστα ώστε να έχουμε μια κάποια εικόνα, αλλά από όσα έχουμε διαβάσει για τον Μποτο ταιριάζει το προφίλ παίκτη.EugenePAOKI έγραψε:Το inpaok γράφει για δημοσιεύματα που μας συνδέουν με Γκλαβτσιτς (24 χρ. / Μεσοεπιθετικος της Σλάβεν Μπελουπο)
Δεν νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε τα πολύ γνωστά ονόματα. Από ότι έχουμε διαβάσει ο Μποτο εντοπίζει αυτούς που ΘΑ γίνουν μεγάλα ονόματα.
- Μπαρκαρούτσος
Έλα ντε... Τόσους μπαγλαμάδες έχουμε ταΐσει τόσα χρόνια, τι μας πειράζει ένας Μπουζούκης;Dimg4 έγραψε:Γιατι μας χαλαει ο Μπουζουκης ακριβως?