15. José Ángel Crespo
Re: 15. José Ángel Crespo
Διαμάντι εντός και εκτός γηπέδου, απαραίτητο να μείνει όταν τελειώσει την καριέρα του ως παίχτης.
Για οποίους μπερδεύεστε ο Κρεσπο είναι με πράξεις και αποδεδειγμένα ένας από τους σημαντικότερους αρχηγούς της ιστορίας του ΠΑΟΚ … το ότι έχει χαμηλό προφίλ δεν χαμηλώνει την αξία του
Εμένα προσωπικά δεν με έχει προδώσει ποτέ εντός και εκτός γηπέδου … και οι τελευταίες δηλώσεις του δεν είναι τίποτα παραπάνω ή τίποτα λιγότερο … απλά αλήθειες είπε
Άνθρωποι όπως ο Κρεσπο ή ο Γκαρσια πρέπει απλά να μείνουν πάντα εντός οργανισμού … με εκπαίδευση και προσπάθεια
Εμένα προσωπικά δεν με έχει προδώσει ποτέ εντός και εκτός γηπέδου … και οι τελευταίες δηλώσεις του δεν είναι τίποτα παραπάνω ή τίποτα λιγότερο … απλά αλήθειες είπε
Άνθρωποι όπως ο Κρεσπο ή ο Γκαρσια πρέπει απλά να μείνουν πάντα εντός οργανισμού … με εκπαίδευση και προσπάθεια
- ΑποστόληςΑ
Σίγουρα το στόπερ με τη μεγαλύτερη προσφορά στον ΠΑΟΚ. Από τότε που ήρθε (και αμφισβητήθηκε) και όλοι λέγαμε ότι τελικά μας βγήκε λίρα εκατό, μέχρι σήμερα.
Επειδή το πόσταρες και στο topic του Λουτσέσκου. Δεν νομίζω να είναι μπηχτή προς Λουτσέσκου η συγκεκριμένη δήλωση.dragon έγραψε:Ο εξαιρετικός κυριος ΚρέσποΟ Χοσέ Άνχελ Κρέσπο έδωσε συνέντευξη σε αθηναϊκή αθλητική εφημερίδα και αναφέρθηκε στα σκαμπανεβάσματα της ομάδας, ενώ έδειξε την συμπαράστασή του στον Ραζβάν Λουτσέσκου, τονίζοντας πως είναι εξαιρετικός προπονητής.
Επιπροσθέτως, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός μίλησε και για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ και για το όνειρό του γι’ αυτή τη σεζόν.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για τον Λουτσέσκου:
“Ο Λουτσέσκου είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, αλλά δεν είναι μάγος. Είχαμε αρκετά προβλήματα τα τελευταία χρόνια και άρχισε η προσπάθεια να τα διορθώσουμε από το καλοκαίρι. Είμαστε στη μέση μιας διαδικασίας χτισίματος νέας ομάδας και είναι κάπως δικαιολογημένα τα σκαμπανεβάσματα”.
Για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος:
“Δεν πιστεύω πως έκανε λάθος στη δήλωσή του. Είχε αυτοπεποίθηση και προσπάθησε να βάλει πάλι τη νοοτροπία του νικητή στην ομάδα. Η αλήθεια όμως είναι πως με την καλή ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα.
Χρειαζόμαστε περισσότερα πράγματα. Ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας και του Λουτσέσκου δεν έχει καμία σχέση με το πώς ήταν πριν τέσσερα χρόνια. Για να τα λέμε όλα, για αρκετό καιρό τα προηγούμενα χρόνια ήμασταν σαν ένα καράβι σε φουρτούνα, χωρίς κατεύθυνση, χωρίς τίποτα”.
Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ:
“Το όνειρό μου είναι να τελειώσει η σεζόν με έναν ακόμη τίτλο και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Θα συζητήσουμε με τον ΠΑΟΚ για να πάρουμε την καλύτερη δυνατή απόφαση. Ακόμη και στα 35 μου μπορώ να σταθώ σε υψηλό επίπεδο”.
Αν δεν κάνω λάθος και πέρσι είχε πει σε συνέντευξή του πως η ομάδα χρειάζεται ποιοτικές προσθήκες, και το ίδιο πιστεύω εννοεί και σε αυτή.
Συμφωνώ μαζί σου μάλλον δεν με κατάλαβες ή δεν έγραψα κάτι σωστά
Θεωρώ ότι ότι λεει είναι με θετική χροιά προς τον προς τον προπονητη.
Στο τοπικ του Λουτσέσκου απλά τρολαρα
Θεωρώ ότι ότι λεει είναι με θετική χροιά προς τον προς τον προπονητη.
Στο τοπικ του Λουτσέσκου απλά τρολαρα
-
Οσο low profile ειναι αλλο τοσο ισχυρη κι αρχηγικη προσωπικοτητα εχει θυμιζοντας παλιους λιγομιλητους σταρ.-
Μακαρι να τελειωσει την καριερα του στην ομαδα αλλα και να μην τα βρουν να υπαρξει συνεργασια στο μελλον!
Μακαρι να τελειωσει την καριερα του στην ομαδα αλλα και να μην τα βρουν να υπαρξει συνεργασια στο μελλον!
-
5 του μηνός και δεν τον ανανεώσαμε ακόμη…..
Όπως και μα το δει κανείς εγώ προσωπικά τον θέλω στην ομάδα για πολλούς λόγους.

Όπως και μα το δει κανείς εγώ προσωπικά τον θέλω στην ομάδα για πολλούς λόγους.
- NikLiverpool
Δε το ήξερα αυτό. Πότε το δήλωσε?george89 έγραψε:Ο ιδιος ειπε οτι σταματάει το ποδόσφαιρο το καλοκαίρι
Πιστεύω ότι ένα χρόνο σαν μπακ απ το έχει αλλά αν όντως το κάνει αυτό ανεβαίνει ακόμα περισσότερο γιατί δείχνει άνθρωπος που έχει αυτογνωσία.
Δεν πρέπει να φύγει απο τον ΠΑΟΚ. Μακάρι να μεινει σε πόστο που να μπορεί να δώσει αυτά που ξέρει.
-
Δε νομίζω να ειπώθηκε κάτι τέτοιο, απεναντίας δήλωσε ότι μπορεί ακόμη σε υψηλό επίπεδο
-
-
- Mr Ξερόλας 2019