Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Περαστικά Αποστόλη!
Μην μασάς, 3πλα εμβολιασμενος είσαι, θα το περάσεις ελαφριά.
Μην μασάς, 3πλα εμβολιασμενος είσαι, θα το περάσεις ελαφριά.
- ΑποστόληςΑ
-
Περαστικά Απόστολε.
Να γίνεις γρήγορα καλά.
Γράφω με αυτόν προσωρινό λογαριασμό για όσο με αφήσουν ακόμα. Δεν ξέρω τι θα αποφασίσουν να κάνουν με εμένα, καθώς μου ανακοινώθηκε ότι το ban ήταν στο άτομο και όχι στο account. Δηλαδή μπαν επί προσωπικού. Ελπίζω να μπορώ να ξαναγράψω με τον κανονικό μου λογαριασμό κάποια στιγμη και να τα ξαναπούμε σύντομα.
Bersekeros
Να γίνεις γρήγορα καλά.
Γράφω με αυτόν προσωρινό λογαριασμό για όσο με αφήσουν ακόμα. Δεν ξέρω τι θα αποφασίσουν να κάνουν με εμένα, καθώς μου ανακοινώθηκε ότι το ban ήταν στο άτομο και όχι στο account. Δηλαδή μπαν επί προσωπικού. Ελπίζω να μπορώ να ξαναγράψω με τον κανονικό μου λογαριασμό κάποια στιγμη και να τα ξαναπούμε σύντομα.
Bersekeros
Περαστηκά.
Εδώ άντεξες τα 27 φετινά παιχνίδια της ομαδας με μπαλανς και μενταλιτι. Τι να σου πει ο κοβιντ.
Εδώ άντεξες τα 27 φετινά παιχνίδια της ομαδας με μπαλανς και μενταλιτι. Τι να σου πει ο κοβιντ.
Το αυτό....Αποστολή. Θετικός και εγώ και όλοι στην οικογένεια. Πυρετό όχι ιδιαίτερο αλλά κατάπτωση και πόνοι στο σώμα επί 3 μέρες. Τώρα διανύω 4η μέρα συμπτωμάτων.ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεύτερη συνεχή χρονιά που αυτές τις ημέρες είμαι σε ανάρρωση.
Πέρυσι από 27/12 και για μια εβδομάδα ήμουν στον Ευαγγελισμό, που όπως είπε ο καρδιολόγος στη γυναίκα μου "μίλησα με τον Θεό".
Φέτος βρέθηκα την Τετάρτη 29/12 θετικός στον κορωνοϊό με self-test (η κόρη μου βρέθηκε θετική δύο ημέρες πριν, οπότε ήταν θέμα χρόνου). Είμαι τρις εμβολιασμένος (3η δόση 13 Νοε) και μέχρι τώρα τα συμπτώματα είναι ελαφρά. Λίγος πυρετός την Τετάρτη που έπεσε μετά από Depon, λίγο συνάχι και λίγος βήχας. Βέβαια έχω μια σχετική κατάπτωση, φταίει όμως και το ότι δεν μπορώ να κοιμηθώ καλά. Περιμένω να νοσήσει και η γυναίκα μου που μέχρι χθες όλα τα σελφ βγήκαν αρνητικά και δεν έχει ακόμη συμπτώματα. Περίεργο γιατί είναι συνεχώς πάνω από την κόρη μου, είτε αυτή φοράει μάσκα, είτε όχι. Προφανώς το ότι έκανε την 3η δόση στις 16 Δεκ παίζει το ρόλο του.
Περαστικά μας λοιπόν και προσοχή όλοι παιδιά. Γίνεται χαμός. Παντού μαθαίνεις και ακούς για κρούσματα
Περαστικά σας και όλα να πάνε καλά!
Γεροί και δυνατοί εύχομαι το νέο έτος.
Γεροί και δυνατοί εύχομαι το νέο έτος.
- potamda
- Bet Guru 2023
Περαστικά παιδιά! Κρατάτε γερά!
Καλή Χρονιά!
Προσεχτικοί να είμαστε όλοι και υπομονή να έχουμε!
Περιμένοντας κι εμείς το νέο μέλος της οικογένειας, φυλαγομαστε διπλά!
Καλή Χρονιά!
Προσεχτικοί να είμαστε όλοι και υπομονή να έχουμε!
Περιμένοντας κι εμείς το νέο μέλος της οικογένειας, φυλαγομαστε διπλά!
- Mitsospaoki4
- Moderator
Περαστικά και σε σένα nuniesnunies4 έγραψε:Το αυτό....Αποστολή. Θετικός και εγώ και όλοι στην οικογένεια. Πυρετό όχι ιδιαίτερο αλλά κατάπτωση και πόνοι στο σώμα επί 3 μέρες. Τώρα διανύω 4η μέρα συμπτωμάτων.ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεύτερη συνεχή χρονιά που αυτές τις ημέρες είμαι σε ανάρρωση.
Πέρυσι από 27/12 και για μια εβδομάδα ήμουν στον Ευαγγελισμό, που όπως είπε ο καρδιολόγος στη γυναίκα μου "μίλησα με τον Θεό".
Φέτος βρέθηκα την Τετάρτη 29/12 θετικός στον κορωνοϊό με self-test (η κόρη μου βρέθηκε θετική δύο ημέρες πριν, οπότε ήταν θέμα χρόνου). Είμαι τρις εμβολιασμένος (3η δόση 13 Νοε) και μέχρι τώρα τα συμπτώματα είναι ελαφρά. Λίγος πυρετός την Τετάρτη που έπεσε μετά από Depon, λίγο συνάχι και λίγος βήχας. Βέβαια έχω μια σχετική κατάπτωση, φταίει όμως και το ότι δεν μπορώ να κοιμηθώ καλά. Περιμένω να νοσήσει και η γυναίκα μου που μέχρι χθες όλα τα σελφ βγήκαν αρνητικά και δεν έχει ακόμη συμπτώματα. Περίεργο γιατί είναι συνεχώς πάνω από την κόρη μου, είτε αυτή φοράει μάσκα, είτε όχι. Προφανώς το ότι έκανε την 3η δόση στις 16 Δεκ παίζει το ρόλο του.
Περαστικά μας λοιπόν και προσοχή όλοι παιδιά. Γίνεται χαμός. Παντού μαθαίνεις και ακούς για κρούσματα
- ΑποστόληςΑ
Υγεία και δύναμη όπως και περαστικά στους φίλους που περνούν δυσκολίες.
Καλή χρονιά να ευχηθώ!!!
Καλή χρονιά να ευχηθώ!!!
- kataramenos5
Περαστικα σας παλικαρια(και νεανιες). Ο covid κανει φλεγμονες οποτε ισως ειναι καλυτερα να παρετε αντιφλεγμονωδη.
Και κοτοσουπα,μεγα φαρμακο για τις ιωσεις.
https://www.liberal.gr/news/diatrofi-ka ... rosi/81064
https://www.sciencedaily.com/releases/2 ... 075252.htm
Και κοτοσουπα,μεγα φαρμακο για τις ιωσεις.
https://www.liberal.gr/news/diatrofi-ka ... rosi/81064
https://www.sciencedaily.com/releases/2 ... 075252.htm
- Μπαρκαρούτσος
Περαστικά και στον Αποστόλη και στον nunies και σε όποιον άλλον έχει θέματα υγείας ή οποιασδήποτε άλλης φύσεως...
Υπομονή και θετική ενέργεια.
Υπομονή και θετική ενέργεια.