Σκληρό για τον Μαλιουφα ήταν μόνο 19spiridoula έγραψε: εγω πιτσιρικι ειχα κρεμασει τον Μαλιουφα για το χαμενο πεναλτι με Μπαγερν

Βέβαια αν υπήρχε τότε Facebook κάποιοι θα πατούσαν like και στον διαιτητή που έδινε τις επαναλήψεις στα πεναλτι
Σκληρό για τον Μαλιουφα ήταν μόνο 19spiridoula έγραψε: εγω πιτσιρικι ειχα κρεμασει τον Μαλιουφα για το χαμενο πεναλτι με Μπαγερν
δεν έχει καμία δουλειά ο ΠΑΟΚ να πάρει τερματάδες όπως ο Τσιφτσής ο οποίος παρεπιπτόντος είναι χειρότερος από τους δικούς μας πιτσιρικάδες και από τον Μελίσσα ... Ο Λοντίγκιν με ένα συμβόλαιο μικρό ανάλογο των χρημάτων που παίρνει στα γιάννινα είναι καλός ... για δεύτερος βέβαια ...Mitsospaoki4 έγραψε:Κανονικά είμαστε για 2 τερματοφυλακες
Ας φύγει πρώτα ο Πάσχα να πάρουμε ένα κανονικό τερματα για βασικό και το καλοκαίρι που θα χαιρετήσει ο ζικφο ας φέρουμε κάποιον Έλληνα για 2ο (ιδανικά Τσιφτση, Μανδα, Λοντιγκιν)
η τελευταία εντύπωση είναι αυτή που μένει....όλοι θυμούνται το Μαλιούφα που χάνει το τελευταίο πέναλντυ αλλά κανένας δε θυμάται το Δαμανάκη που χάνει το τελευταίο στην κανονική πρώτη πεντάδα των πέναλντυ. Του Δαμανάκη το πέναλντυ είναι πολύ πιο σημαντικό γιατί αν είχε σκοράρει ο Γιάννης περνούσαμε, ενώ εάν είχε σκοράρει ο Μαλιούφας απλά θα πηγαίναμε στο επόμενο πέναλντυ, η διαδικασία των εκτελέσεων θα συνεχιζόταν....σαφώς και του Δαμανάκη είχε μεγαλύτερη βαρύτητα αλλά το πέναλντυ μπορεί να χαθεί από τον καθένα, είτε έμπειρο είτε άπειρο ποδοσφαιριστή....Ιάσονας έγραψε:Σκληρό για τον Μαλιουφα ήταν μόνο 19spiridoula έγραψε: εγω πιτσιρικι ειχα κρεμασει τον Μαλιουφα για το χαμενο πεναλτι με Μπαγερν
Βέβαια αν υπήρχε τότε Facebook κάποιοι θα πατούσαν like και στον διαιτητή που έδινε τις επαναλήψεις στα πεναλτι
Εμένα πάντως μου άρεσε ο πιτσιρικάς ο τερματάς της αελ ο Σουλούκος. Και στα 2 ματς στο κύπελλο έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Θα ήταν ιδανικό να τον παίρναμε για ΠΑΟΚ Β αλλά με κούγια δουλειά δε γίνεται, άσε που μπορεί να έχει συγγένεια και με τη σουλούκου τη δικηγόρο του γαύρου...tad έγραψε:δεν έχει καμία δουλειά ο ΠΑΟΚ να πάρει τερματάδες όπως ο Τσιφτσής ο οποίος παρεπιπτόντος είναι χειρότερος από τους δικούς μας πιτσιρικάδες και από τον Μελίσσα ... Ο Λοντίγκιν με ένα συμβόλαιο μικρό ανάλογο των χρημάτων που παίρνει στα γιάννινα είναι καλός ... για δεύτερος βέβαια ...Mitsospaoki4 έγραψε:Κανονικά είμαστε για 2 τερματοφυλακες
Ας φύγει πρώτα ο Πάσχα να πάρουμε ένα κανονικό τερματα για βασικό και το καλοκαίρι που θα χαιρετήσει ο ζικφο ας φέρουμε κάποιον Έλληνα για 2ο (ιδανικά Τσιφτση, Μανδα, Λοντιγκιν)
Τι είναι ο Τσιφτσης;;;Αυτό που παραφουσκωνουμε τα προσόντα των δικών μας πιτσιρικάδων στην σφαίρα του φαντασιακού, θεωρώντας πχ ότι ο Διαμαντής είναι στόπερ για τον ΠΑΟΚ η ο Μελισας τερματοφύλακας επιπέδου ΠΑΟΚ κάπου πρέπει να σταματήσει.tad έγραψε:δεν έχει καμία δουλειά ο ΠΑΟΚ να πάρει τερματάδες όπως ο Τσιφτσής ο οποίος παρεπιπτόντος είναι χειρότερος από τους δικούς μας πιτσιρικάδες και από τον Μελίσσα ... Ο Λοντίγκιν με ένα συμβόλαιο μικρό ανάλογο των χρημάτων που παίρνει στα γιάννινα είναι καλός ... για δεύτερος βέβαια ...Mitsospaoki4 έγραψε:Κανονικά είμαστε για 2 τερματοφυλακες
Κοινοτικός και γηγενής. Έχει ελληνική υπηκοότητα και έχει βγει από τις ακαδημίες της Ξάνθης αν δεν κάνω λάθοςblack_star_ninja έγραψε:Ο lodygin θεωρείται κοινοτικός;
το έχουμε ξαναγράψει, Velijko Birmancevic, το σερβάκι τους (αριστερό εξτρέμ) μοιάζει καλή περίπτωση....joss έγραψε:Επανέρχεται λέει η Μάλμε για Τσόλακ με πρόταση όμως που φτάνει μέχρι 2εκ ευρώ η δανεισμό ξανά κι επέκταση συμβολαίου με ΠΑΟΚ έως το 2024
Οι Σουηδοί πάντως έχουν μια δυο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών σε θέσεις που μας λείπουν λέω εγώ..
Το ένα πόδι...Мир έγραψε:2 χαρτια μονο Μουργκ μπορουν να αγορασουν